88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
most ez mi is? -
vissza kaptad az acc-od? vagy banolva vagy?
-
nehogy megint leszedd a játékot ... l2.com-ról szedd le a PTS to live conversion-t -
Erotikus #60949 van* -
Erotikus #60948 Még jóhogy ketyek a time cardom és PTS-em :D -
Erotikus #60947 Hmm akkor lehet hogy nekem PTS-em van :S Letom tölteni valahol a full játékot ? nekem a c4van meg eredetibe de mire le updatelom..szerintem nem is kell mondanom :D Köszi -
mindegyik szokott menni.
a PTSnél van az hogy csak a bartz megy
illetve ha előtte játszottál freen és bent felejtetted az IP-t a host fileban.akkor azt a szervert hozza be -
Na szóval akkor : ++Salvation 79 es Cardinal Skill
Bárkire rárakhatom és megjelenik rajta mint buff :
Majd ha meghalt AKÁRMITŐL akkor megjelenik az ablak magától h fel szeretne e éledni :
Majd láss csodát visszakapod a full xpdet (100% rez) és buffjaid :
Jó CP d meg HP d nem tölti fel maxra :( -
midneki itt adja fel?
ne te legyél a következő. lordbelialnak is sikerült :) -
Erotikus #60943 Hi! Végre nyomhatom hivataloson :) erre meg 999a ping az öszes severen kiveve a bratz sh szokot menni ? -
ventel #60942 LFG or WTS lvl70 OL -
Dallie #60941 owned :) -
ErrOrHUN #60940 -
ErrOrHUN #60939
:D -
Azt a kurva kb 20 fenyegető msn levelet kaptam mikor rájöttek:) több mint tizen léptek ki a játékbol de 2 mos party is megált): -
ok megvan.köszi -
nekem így van...asszem ez az...
GamePlayViewportX=160
GamePlayViewportY=27
-
ventel #60935 wow nem zavarja, Combat mód az utolsó támadástól számított pár másodperc(10-20), felbontás: alt+x,options,video,resolution -
Sorbon #60934 A lényeg ha mobbal vagy playerrel harcolsz utána pár másodpercig még combat mode van, tehát ne támadj várj pár másodpercet és ki tudsz loggolni. A felbontást meg options.ini-ben ird át pl 1024*768-ra. -
Valaki nem tudja hogyan lehetne akkor belőni a felbontást?? -
Sorbon #60932 Szopatszszszszszs???? April 1?????? Már majdnem elhittük basszus. -
ventel #60931 Április 1? -
Shanwayel nem tudok belogolni:(:((:
És igen levelet is kaptam:(:(:((:
Banned account!
Account Gordis2k,
The above listed account was recently suspended due to a violation of Lineage II's User Agreement and or Rules of Conduct (ROC). The reason for the account suspension is April 1 J. . Please go to PlayNC Support for further information.
-
OFF:
én még a WoW-ot is szoktam nyomni..Ennek a servere nem zavarja be a WoW-ot?mert nem najon akar nekem fellépni a wow-ba.. -
Sziasztok!
Tegnap raktam fel a játékot és este teszteltem is.Teccik.
Csak amikor ki akartam lépni akkor kiírta hogy nem léphetek ki Combat módba, de az istenért nem tudtam levenni azt a combat mód-ot.Hogy kell?
Jah és most elindítottam megint és behpzza 640*480-ba és át se tudom állítani a felbontást mert nem fér bele a képernyőbe...ilyenkor mit lehet tenni???
Pls Help mert nagyon nyomnám. -
Sorbon #60927 Ja a lényeg végre lesubboltam!!!!
-
Sorbon #60926 Szép munka!!! -
WOOOOOOOOOOOOOOW WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
Hát ez a hónap is jól indul ICA-nek 19 Hero-ja lett :D GG:D
ICA 19 CataLOST:11 Untaged:1
XBZHan (1) - Adventurer
GotPie (1) - Arcana Lord
X2KVinz (10) - Arch Mage
Noto (1) - Cardinal
Wik (1) - Dominator
NorahJones (1) - Doomcryer
sauceque (5) - Dreadnought
XHaxorX (2) - Duelist
LiLiLocks (9)- Elemental Master
Inevitable (2) - Eva's Saint
Coldwrath (3) - Eva's Templar
StubbyBigNose (1) - Fortune Seeker
Blitzbeat (1) - Ghost Hunter
LianLi (2) - Ghost Sentinel
GiZzie (2) - Grand Khavatari
bloodstalker (1) - Hell Knight
Ocx (1) - Hierophant
V12 (1) - Maestro
Dylan (1) - Moonlight Sentinel
CatherineEnvy (1) - Mystic Muse
CharlieM (9) - Phoenix Knight
optimuz (1) - Sagittarius
NatashaK (1) - Shillen Saint
Icre8nrg (10) - Shillien Templar
Katon (1) - Soultaker
eighthsin (1) - Spectral Dancer
Aluur (4) - Spectral Master
QueenDarkness (1) - Storm Screamer
zea (1) - Sword Muse
Orkor (13) - Titan
xpaydayx (1) - Wind Rider -
Erotikus #60924 Én mediamárkba vetem én pécsi vagyok amugy és pécset csomó hejen látam már alexandria könyves boltba is elektorword-be is meg szerintem az öszes cd&dvd boltba van..
4-6ezer közöt látam ... -
Hol lehet most megvenni a lineage2-t?
Plaync-n nem lehet, csak a sima lineage-t, Magyarországon meg sehol nem kapható... hol lehet online megvenni? letszi, aki már játszott vele, az írja meg, hogy hol vette, és hogyan?
-
Erotikus #60922 Üdv!
1 barátom odata a regi acc-t amienk kb 1hétig játszot 1hétig..
Ma vettem time cardot megcsinltam ki irja hogy may 30ig jo de mégse tok fellepni :S azt irja hogy activajam az acc-t de mar megtetem :S mIt tegyek ? -
+cp cp regen és midnegyik ad vmi debuffal kapcsolatos dolgot -
Atrium #60920 Milyen armorok ezek itt a fenti képen? :) Apella.....És mit tudnak? -
PhoenixKnight #60919 Meg kell venned a játékot : online vagy boltba pl cdgalxis ( én 4k ért vettem és 1 hoap ingyen volt hozzá) és nem ajánloma gamecardot mert mediamarktba 10k 2havonta cdgalxisba 8k és ha neten fizeted akkor 6 -
576-ban, és azt hiszem már cdgalaxis ban is lehet kapni mind játékot, mind GC-t (gamecard) vagy timecard nemtom hogy hivjak.
a 20 karakteres kód gondolom a cdkey. de akik már vettek biztos jobban tudják. -
Okos... -
fr0z3n #60916 LOL vazz! 

-
bobbii #60915 Hi!
Akit levertek a mi klánunk volt... 51 szintet tettek neki minuszba :))) és már csak volt klán mert vitte a repu pontok legnagyobb részét :) de hát ilyen ha valaki ott hagyja a botot mindenki altal elfogadott ressbe :DDDD -
Tehát: még nincs lineage2-nk, de letöltöttük a hivatalos www.lineage2.com-ról, és feltelepítettük. most regisztráltunk a plaync.com-on. Hozzá akartuk adni az accountunkhoz a lineage2-t, de nincs a listábaan, csak a sima lineage!!!
vagypedig kér egy 20 karakteres kódot. honnan lehet olyat szerezni, és hol lehet venni MO-n timecard-ot? Vagy egyáltalán hogy lehet játékot szerezni máshogy, itt sehol nem kapható? -
a díler Ezt magamnak linkeltem be csak mashogy nem tok menteni exproler ből de azé megnézhetitek ti is ^^