88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• xt198
    most ez mi is?
  • semo1
    vissza kaptad az acc-od? vagy banolva vagy?
  • phalanx
    nehogy megint leszedd a játékot ... l2.com-ról szedd le a PTS to live conversion-t
  • Erotikus
    van*
  • Erotikus
    Még jóhogy ketyek a time cardom és PTS-em :D
  • Erotikus
    Hmm akkor lehet hogy nekem PTS-em van :S Letom tölteni valahol a full játékot ? nekem a c4van meg eredetibe de mire le updatelom..szerintem nem is kell mondanom :D Köszi
  • ZsuzS
    mindegyik szokott menni.
    a PTSnél van az hogy csak a bartz megy
    illetve ha előtte játszottál freen és bent felejtetted az IP-t a host fileban.akkor azt a szervert hozza be
  • FragStaR
    Na szóval akkor : ++Salvation 79 es Cardinal Skill

Bárkire rárakhatom és megjelenik rajta mint buff :

Majd ha meghalt AKÁRMITŐL akkor megjelenik az ablak magától h fel szeretne e éledni :

Majd láss csodát visszakapod a full xpdet (100% rez) és buffjaid :

Jó CP d meg HP d nem tölti fel maxra :(
  • ZsuzS
    midneki itt adja fel?
    ne te legyél a következő. lordbelialnak is sikerült :)
  • Erotikus
    Hi! Végre nyomhatom hivataloson :) erre meg 999a ping az öszes severen kiveve a bratz sh szokot menni ?
  • ventel
    LFG or WTS lvl70 OL
  • Dallie
    owned :)
  • ErrOrHUN
  • ErrOrHUN

:D
  • Gordis2k
    Azt a kurva kb 20 fenyegető msn levelet kaptam mikor rájöttek:) több mint tizen léptek ki a játékbol de 2 mos party is megált):
  • DeathJr
    ok megvan.köszi
  • DeathJr
    nekem így van...asszem ez az...
    GamePlayViewportX=160
    GamePlayViewportY=27
  • ventel
    wow nem zavarja, Combat mód az utolsó támadástól számított pár másodperc(10-20), felbontás: alt+x,options,video,resolution
  • Sorbon
    A lényeg ha mobbal vagy playerrel harcolsz utána pár másodpercig még combat mode van, tehát ne támadj várj pár másodpercet és ki tudsz loggolni. A felbontást meg options.ini-ben ird át pl 1024*768-ra.
  • DeathJr
    Valaki nem tudja hogyan lehetne akkor belőni a felbontást??
  • Sorbon
    Szopatszszszszszs???? April 1?????? Már majdnem elhittük basszus.
  • ventel
    Április 1?
  • Gordis2k
    Shanwayel nem tudok belogolni:(:((:

És igen levelet is kaptam:(:(:((:

Banned account!

Account Gordis2k,

The above listed account was recently suspended due to a violation of Lineage II's User Agreement and or Rules of Conduct (ROC). The reason for the account suspension is April 1 J. . Please go to PlayNC Support for further information.

• DeathJr
    OFF:
    én még a WoW-ot is szoktam nyomni..Ennek a servere nem zavarja be a WoW-ot?mert nem najon akar nekem fellépni a wow-ba..
  • DeathJr
    Sziasztok!
    Tegnap raktam fel a játékot és este teszteltem is.Teccik.
    Csak amikor ki akartam lépni akkor kiírta hogy nem léphetek ki Combat módba, de az istenért nem tudtam levenni azt a combat mód-ot.Hogy kell?
    Jah és most elindítottam megint és behpzza 640*480-ba és át se tudom állítani a felbontást mert nem fér bele a képernyőbe...ilyenkor mit lehet tenni???
    Pls Help mert nagyon nyomnám.
  • Sorbon
    Ja a lényeg végre lesubboltam!!!!
  • Sorbon
    Szép munka!!!
  • mAilkaEVO3
    WOOOOOOOOOOOOOOW WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

Hát ez a hónap is jól indul ICA-nek 19 Hero-ja lett :D GG:D
    ICA 19 CataLOST:11 Untaged:1

XBZHan (1) - Adventurer
    GotPie (1) - Arcana Lord
    X2KVinz (10) - Arch Mage
    Noto (1) - Cardinal
    Wik (1) - Dominator
    NorahJones (1) - Doomcryer
    sauceque (5) - Dreadnought
    XHaxorX (2) - Duelist
    LiLiLocks (9)- Elemental Master
    Inevitable (2) - Eva's Saint
    Coldwrath (3) - Eva's Templar
    StubbyBigNose (1) - Fortune Seeker
    Blitzbeat (1) - Ghost Hunter
    LianLi (2) - Ghost Sentinel
    GiZzie (2) - Grand Khavatari
    bloodstalker (1) - Hell Knight
    Ocx (1) - Hierophant
    V12 (1) - Maestro
    Dylan (1) - Moonlight Sentinel
    CatherineEnvy (1) - Mystic Muse
    CharlieM (9) - Phoenix Knight
    optimuz (1) - Sagittarius
    NatashaK (1) - Shillen Saint
    Icre8nrg (10) - Shillien Templar
    Katon (1) - Soultaker
    eighthsin (1) - Spectral Dancer
    Aluur (4) - Spectral Master
    QueenDarkness (1) - Storm Screamer
    zea (1) - Sword Muse
    Orkor (13) - Titan
    xpaydayx (1) - Wind Rider
  • Erotikus
    Én mediamárkba vetem én pécsi vagyok amugy és pécset csomó hejen látam már alexandria könyves boltba is elektorword-be is meg szerintem az öszes cd&dvd boltba van..
    4-6ezer közöt látam ...
  • APOKALYPSE
    Hol lehet most megvenni a lineage2-t?
    Plaync-n nem lehet, csak a sima lineage-t, Magyarországon meg sehol nem kapható... hol lehet online megvenni? letszi, aki már játszott vele, az írja meg, hogy hol vette, és hogyan?
  • Erotikus
    Üdv!
    1 barátom odata a regi acc-t amienk kb 1hétig játszot 1hétig..
    Ma vettem time cardot megcsinltam ki irja hogy may 30ig jo de mégse tok fellepni :S azt irja hogy activajam az acc-t de mar megtetem :S mIt tegyek ?
  • Padidiver
    +cp cp regen és midnegyik ad vmi debuffal kapcsolatos dolgot
  • Atrium
    Milyen armorok ezek itt a fenti képen? :) Apella.....És mit tudnak?
  • PhoenixKnight
    Meg kell venned a játékot : online vagy boltba pl cdgalxis ( én 4k ért vettem és 1 hoap ingyen volt hozzá) és nem ajánloma gamecardot mert mediamarktba 10k 2havonta cdgalxisba 8k és ha neten fizeted akkor 6
  • xt198
    576-ban, és azt hiszem már cdgalaxis ban is lehet kapni mind játékot, mind GC-t (gamecard) vagy timecard nemtom hogy hivjak.
    a 20 karakteres kód gondolom a cdkey. de akik már vettek biztos jobban tudják.
  • MeoH #60917
    Okos...
  • fr0z3n
    LOL vazz!
  • bobbii
    Hi!
    Akit levertek a mi klánunk volt... 51 szintet tettek neki minuszba :))) és már csak volt klán mert vitte a repu pontok legnagyobb részét :) de hát ilyen ha valaki ott hagyja a botot mindenki altal elfogadott ressbe :DDDD
  • APOKALYPSE
    Tehát: még nincs lineage2-nk, de letöltöttük a hivatalos www.lineage2.com-ról, és feltelepítettük. most regisztráltunk a plaync.com-on. Hozzá akartuk adni az accountunkhoz a lineage2-t, de nincs a listábaan, csak a sima lineage!!!
    vagypedig kér egy 20 karakteres kódot. honnan lehet olyat szerezni, és hol lehet venni MO-n timecard-ot? Vagy egyáltalán hogy lehet játékot szerezni máshogy, itt sehol nem kapható?
  • FragStaR
    a díler Ezt magamnak linkeltem be csak mashogy nem tok menteni exproler ből de azé megnézhetitek ti is ^^