88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Dallie
    wb lacc :)
  • Giru
    Felreertesz, nem az a problema hogy war van, mert en elvezem a wart, csak az zavar, hogy arra sirnak emberek, amit legfokeppen ők csinalnak. És ha visszakapjak, akkor egybol indul a nyenyere.
    Elnezest ha nemtetszest nyilvanitott ki beloled, de ezt nem tudtam magamban tartani...
  • laths
    ez sztem nem ide tartozik,ha bajotok van egymással akkor pls pmezzetek. megszokhattátok volta már h l2ben soha sincs igazság.

Amugy visszatértem uh hi all!:)(thx to Fang)
  • Giru
    Ez errol az oldalrol mind szep es jo, es a warral sincs semmi problema, csak azt nem ertem, hogy amikor odajon a klanotokbol egy 6x-es toros, egy 5x-es fejlodo teruletre, levagja az osszes fejlodo karit (nem egyszer, hanem haromszor, mert o milyen ugyes, és persze dash+crit backstab), erre termeszetesen hivnak segitseget a levagott emberek, ahogy te is irtad, es miutan a 7x-es Immo mint te is irtad levagja a 6x-es toros haverodat, nekiall a toros sirni, hogy mia faszt gankel a 7x-es SH 5x-es területen. Ő mi a faszt csinalt szerinted???????? A masik fele, meg amikor teleportalok, tolt a gep, megjelenek, CP 0 HP meg a fele es 5en szurnak. MEKKORA SKILL!!!!
    Grat a klanodhoz!!!! SLEEPERS 4 EVER!!!!!
  • bobbii
    Jó csak te keztél büszke lenni magadra... aztmondom WAR legyen war csak legalább várd meg mig megjelenünk de hogy sötét képernyő után az fogad hogy CP-m sehol 3an ütnek és már csak fél hp-m van.... köszi... ez aztán a war erre lehet büszkének lenni.... Immo leüt brühühühü.. szted? Heartbreakers, Lefaps, Appleseed minket hányszor vág le? leszarom mert WAR van... bennem legalább az megvan hogy nem TP ponton vadászok az enemyre
  • Gordis2k
    ''=11 lol..
  • Gordis2k
    NEM 8 dikán indul c6 indult volna:):):) Mert a hivatalos DÁTUM Április ''!!!
  • FragStaR
    Várból lehet beszélj a leader el vagy vkivel akinek van vára
  • PhoenixKnight
    Hát a war az war ... Én is utálom amikor Immo engem öl (lvl 70+SH)le tp ponton utána meg sír ha megöljük klántársakkal aztán megg gondolom hívja RM-t mint siegeken szokta ... Jah és igazábol azért nem ebszélnék ienekről mert a 76+os RM tagok rendszeresen leölnek és ők a ti oldalatokon vannak szoval még azt se kapjátok ... Másrészt akkor megyünk olyan helyekre ha klántársat leölik aki ott szintel
  • VipJoco
    Hali! Ilyet honnan lehet szerezni: Dualsword Craft Stamp ? Mert egyik mammonal se találtam, vagy csak vak vagyok?
  • Giru
    És ezzel bobbi meg nem mondtal el mindent, mert ugye mindezt 6x-esen teszik A-s cuccban :)
  • bobbii
    Excal1bur arra azert nem lennek buszke a helyedben hogy 51-52es karaktereket uttok TP ponton a klanoddal....
  • FragStaR
    new Videó és igen valakas in Giran Szóval PTS mielőtt vki kérdezné Érdemes sasolni a Trex méretét nem lesz könnyű legyűrni imo. nterlude_pts.wmv
  • Nethyrrea
    ez hogy jött?
  • Erotikus
    Csak este 8tol tudok jatszani vele ???
  • LaWMaN
    Mi van Kaball, beálltál kínai farmernek?
    (Bocsi, ezt nem hagyhattam ki.)
  • KABALL
    Na úgy nézki legközelebb már a "munkahelyemről" jelentkezekbe az L2 világába
    A legszebb az egészben hogy kockulok és pénzt is adnak érte,a vicc a dologba hogy az L2-vel volt protrkcióm!
  • Erotikus
    Okés köszönöm :D remélem most nem szúrom el :D
  • phalanx
    azért mert nem a livetopts.zip kell hanem a ptstolive.zip... nem mind1 ez itt
    de ezzel a pts client-el csak 8.-tól tudsz játszani, addig meg csak c5-el lehet felmenni
  • Erotikus
    Hi letöltötem az l2.com rol a LivetoPTSconversion.zip kicsomagolom elindul a egy "progi" l2autiuodate es letölr 1 filet:
    Con nected to update server
    Download LineageII.new file
    utana megjelenik normálisan az l2 START elindul de még midig cak a ratz szerver tom elinditani gondolom nem volt jo a konvertalas PTS-rol full-ra :S van melle 1 TXT file de nemotk angolul valaki letöltené és plz leírna hog yhogyan kell megtcsinálni.Jóéjt
  • Gordis2k
    NA az jo grat xpxpxp:)
  • Gordis2k
    NA az jo grat xpxpxp:)
  • PhoenixKnight
    jah és dusk nyert :P
  • PhoenixKnight
    jah és dusk nyert :P
  • PhoenixKnight
    Biztos hogy 1000000x nehezebb lesz a 70es szint de a tanknak 10szer nehezebb a többi kaszthoz képest :S pl mágus játszik 1 napot aztán 70röl 71es lesz :Dde a tank az 59-60nál ien legfeljebb
  • mAilkaEVO3
    gonoszok :DDD de igaz :D :P
  • phalanx
    kitalálom, módosítottad/letörölted/felülírtad a system könyvtárat h tudj valami free szerveren játszani?
  • jack crever
    valaki tudna segiteni ezzt írja ki amikor el akarom indítani a c4-et

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3059 MHz with 511MB RAM
    Video: ABIT RX300 SE-PCIE (6451)

Failed to enter Entry: Can't find file 'Entry'

History: UGameEngine::Init <- InitEngine

NEM TUDOM MIT TEGYEK LÉCCI SEGÍTSETEK!!!!!

Előre is köszi.
  • BaalKain
    Hja 6x-en még nem is sejti az ember :)
  • Chear
    Vannak mások is így. :)
  • Gordis2k
    Elmulik!:)
  • PhoenixKnight
    Klántársak akarnak segíteni nekem szintelni mert iszonyú lassu vagyok + átérzik a tank szinetelés nehézségeit :) szoval amcsik ...Ha minden jol megy akkor dusk nyer és szinte csak mi tudunk bemenni catacombba szoval nem kell félnem hogy kinyirnak közbe :)
    Semmi sétáló ...1etlen érdemem l2be hogy 100% legit vagyok xD semmi ebay vagy walker
  • fr0z3n
    valaki nem tudja mi lehet a gaz: bejelentkezek a playec be az accommal venni akarok egy masik L2 accot ramegyek hogy PURCHASE CODE es a listaba nincs benne a Lineage 2. tudja valaki mit kene csinalni?
  • Sanca
    Amcsi vagy kinai partytarsak?:D
  • Gordis2k
    Ha nem setabol vagy bent szabályos!!
  • PhoenixKnight
    DA 100% skill reflect dmg is elég jó :)
    Lenne 1 kérdésem : ha partyba vagyok és estére bekapcsolva hagyom a gépet (1 helybe ülök míg az amcsi partytársak ugye mind játszanak) az ugye semmiben nem szegi meg az EULA t ? szoval egész este 1 helyben ülök mig klántársak partyznak és én meg alszom :D Lehet hogy hülye kérdés de ncsoft elégnagy barmoságok maitt is szokott bannolni
  • Padidiver
    Ja kőőkemény botozással...
    Úgyhogy hajrá ventel keress egy grp-ot saintsbe aztán meg se álj 78 ig:)
  • Monoton
    és magadra is tudod rakni?
  • Gordis2k
    Egy uj skill lvl79 en kapja a paladin meg a bishop. Gyakorlatilag 2 eleted van:) rádteszi mind egy buffot és ha meghalsz feléledsz veszteseg nelkul:)
    oránként egy emberre tudja tenni.
  • Erotikus
    köszönöm remélem menni fog sh-n van a kari sajna nemtom a nevet mert havertol kaptam az acc-ot azt mota kb 15os es törpe sh-n van magyar klan ? Ha igen ki a leader Ű? irnekl neki pm-rt :)bb