88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Erotikus
    Tufa nem értem a kérdésed :S
  • Culram #61071
    Erotikus: No Comment, a dwellingre gondoltam, de ott is van pár Ol Mahum akármi, azokat is lecsaphatod.

Gordi: el vagyok veszve. Miután egy kicsit meguntam L2-t, EVE-Online-oztam. Most meg elkezdtem dolgozni (a héten) és még nem sok mindenre van időm. De megpróbálok szorítani majd egy kicsit, és akkor lehet hogy találkozunk. Olvasni mindig olvasom a fórumot, nézegetem szép képeket. Nah, majd egyszer.

• mAilkaEVO3
    Interlude
  • Tufa
    hacsak 21k-d van, milyen fegyvert akartál hogy eladtad "140k helyett 14k-ért" a tied?
  • Erotikus
    Langj Lizardman Dwelling re gondoltál vagy Oi mahum chackpoint-ra mind a 2hejen van sok lizardman :) sajna senkit nem értem utol pm-be :S de elatam par cuccot és mar van 21k-m :) ha kaphatnék még 1 kis kölcsönt akor tudok veni mar 140k-bol fegyver :) Jóéjt
  • Erotikus
    Köszi a tippet mi az hogy magozzás ?:) free sevetren nem hallotam ienröl :D:D:D:D
  • Gordis2k
    OMG OMG OMG

ENEATH!!!!:):)
    Hogy vagy pajtas?
  • Culram #61065
    lemész a térképen balra lent lizardmeneket ölni. ha harcos vagy gyorsan lenyomod őket, és miközben vagdalgozol magozzal ha tudsz. Az a mag amiért Crafted Leather adnak az néha duplán jön ki belőlük. Ha azt jó időben váltod be, jó kis pénzed lehet belőle.
  • Erotikus
    Ja és köszönöm elöreis és szerintem énis 9körül leszek fent! Thx
  • Erotikus
    :) Otr a nevem a játékba ! Hm és nem tutok ajalani jó hejet ahol jol lehet farmolni 16oson :D városok mellet sokan vannak :S
  • Ridley
    hi all!

2 kérdésem lenne remélem tudtok segíteni.

dark elf abyss walker:

-blinding blow pontosan mit is csinál(részletesen)

-mortal strike...ez egy x ideig ható buff vagy egy mob-ra kell tenni és akkor arra az egyre hat csak az emelt kritikus esély növelés?...vagy netalántán vmi egészen más?

thx előre is
  • FragStaR
    Most 100.000 adenat akarsz kérni ?^^
  • ZsuzS
    OFF

http://www.swordsandsandals.com/

ON
  • mAilkaEVO3
    WOW Gratz nekem elszállt a netem este:S igy első TEZZA amin nem voltam :S:)
  • z0l3e
    még mindig jobban jártál mint a srác aki 7kk-ért adott el egy DLE-t
    (én vettem meg)
  • Szekijoe
    Végre sikerült reggel 6:20kor felébrednem!
    reggel 8ra -4% az ijjászon és +1 fritenza nyaklánc az allynak asszem megérte
  • Szekijoe
    Örülj hogy alacsony szintem történt ez veled. Ha este 9ig nem ad valaki zsetont akkor pm ezz rám. Sajna csak akkor logolok ma.
  • Gordis2k
    jo de mi a neved):
  • Dallie
    Az ilyen elírásokból egész szép pénzt szedtünk össze néhányan :). Sajnálom, hogy így történt, de ezentúl legalább kétszer is megnézed - érdemes.
  • Erotikus
    Hi! Valki nem tudna kölcsön adni az SH-szerveren adenat veletlenul 140k hejet 14k -ért attam el a fegyomat :S és most nemtok mit kezdeni magamal :S De ha valaki gondoja veszek FT-ért adenat.... :D valamit muszáj
  • xt198
    krónikül 12? :P
  • Gordis2k
    4 havonta 1! ÉS még 2 év.
  • PhoenixKnight
    remélem végre adnak jo sok normál skillt 40-74 között mert én 64 után nem kapok semmi ujat csak a régieket fejlesztem. April 11 sztem annaka dátuma hogy kiadják az infot az új updateröl
  • PhoenixKnight
    Archerek kicsit sokat sebeznek :D 2k dmg ugyhogy deflect arrow be volt kapcsolva most poén pvpnk volt : 3 party kinyirt 2 emebrt a klánunkbol aztán visszamentünk 1 partyval és mind a 3 party benyomta a BSOEt :D
    Aztán hivtak 1 egész hero partyt ellenünk :) " héttel ezelött 1 lövés voltam 1 heronak ...vmi 5k dmg
  • MeoH #61048
    New race(?): female male
    Felszarnyu D.Elfek? WTF...
  • MeoH #61047
    En ugy tudtam evente 2 nagy update, de legyen Neked igazad:P
  • xt198
    de jók az összeköttetései valakinek :D
  • GamerAdams007
    Weee találtam wallpapereket
  • GamerAdams007
    Itt van több info annak aki esetleg tud Koreaiul :D
  • Erotikus
    Szioasztok az SH-n van egy 16os torpém szives belepnek egy klanba mert sajna kulföldül nemtok szoval csaka magyar klanra számitok :) Kaphatok 1 leader nevet es akkor PM-znek neki jatékba..thx
  • GamerAdams007
    lol bazz ezeknél a koreai barátainknál 33 server van
  • Szekijoe
    Akkor csak Akhi-nak kell még 1 darab tollaskalap reci.
    Bizti senki másnak nem kell tollaskalap reci? Még most álmodjátok meg! Aktuálisan kifogyott a készlet mert kilökték a klánból az altkarimatmert kellett a hely. Szóval még most szóljatok és akkor 2-3 napon belül beszerzem. Van törpe motoros sapi recept is (azt másik CH termeli de oda is van kontakt)
  • GamerAdams007
    loool geci ennyire le vagyunk maradva??
  • Gordis2k
    Tévedtem .....új faj... ez több új castot jelent lol...

Köpeny lol.
    És a szöveg alapján SZÁRNYAK!!! Ez meg mi ez... csak el ne szúrja ncsux na mentem melo.
  • Gordis2k
    AZTAKURVA!!!! ÚJ KASZT!!!! sajnálatos módon ugy tűnik nem lehet subbolni(:(:(:(:( És még semmit nem tudunk róla de basszus egy uj kaszt!! ez nagyon durva!! És 2 új faj a következőben ezek még a végén újraélesztik L2 tőt:)):):
  • Gordis2k
    Lol... Megnéztem mégegyszer és lololol ez a 7dik krónika!! Ez volt a nagy terv!! Erurópa pontosan 3 hónap csúszásba lett téve tehát egy telyes krónikával! Nagyon komoly:) ez piszkosul jóóó!!!
  • Gordis2k
    Az első trón az L3 vagy az új cronica?? Mert ugye azt mondták, hogy mostantól 3 havonta lesz a kieg. Kicsit ijesztő nálunk indul az inter lúd náluk meg az új krónika? Amúgy semmi infó az egészről de 6 nap múlva indul??? na fura ez az egész.
  • Facek
    én úgy tudom a L3 projektet vagy leállították vagy szülenteltetik, és minednki átment Aiont fejleszteni.
  • MeoH #61034
    Elso infok az elso tronrol... Erdekes a vegen a datum.
  • mAilkaEVO3
    Pistike ne menj közel a jegesmedvéhez, már ígyis megvagy fázva!