88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sztem ITT megtalálod -
kellemes ünnepeket! -
var #61110 http://risingsun.uw.hu/videok/RisingSUN.avi
ezen a címen volt régebben egy video, ami tetszett, most le akartam tölteni de már nincs fent :(
felrakná valaki valahova akinek még megvan?
FragStar csinálta még régen.
Ha igen előre is köszi! -
énis szeretlek error:D -
ErrOrHUN #61108 a legnyugisabb 3 napunk volt :D -
Sziasztok,surányba voltam biciglizni 3 napig,azért nem voltam. igazából rég nem aludtam ki magam ilyen jól (2 nap alatt 28 óra alvás^^). most haveromtol vok latoprol amit ápp ójrarakunk,mert szeret kékhalált produkálni:) este jövök játszani,üdv! -
Erotikus #61106 Sh szerveren C weapon encsi eladó pm otr-nak 10db encsi 5milla! -
Viszont kívánom neked is és mindenki másnak itt a fórumon. -
Erotikus #61104 Kellemes húsvéti ünepeket! -
PhoenixKnight #61103 Úgy hallottam az igazi batman elég jo pvps :P csak a másik néhány ember aki az ő accauntján az kicsit érdekes :) Az biztos hogy nem akarja hogy várunk legyen mivel mi vagyunk az 1edüli ellenség. Ha nem lennénk akkor Franz az PVE server lenne :D -
Szerintem Bat csak titeket hátráltat hogy nehogy várhoz jussatok de ez csak az én véleményem, amúgy volt róla szó hogy jön valami nagy klán aki uralni akar, de a végső szó az volt hogy mindenki neveljen sin eatert :P -
fejből nem tom de a stratics a batárod:P -
Problema megoldva :P -
Moon Dust-ot hogy kell kikeverni valaki plz írja le! -
nubyy #61098 Hm, csinaltam egy Factory def.-et a routeren, hatha ez segit. Neked mien routered van? -
nubyy #61097 Router az nekem is van...:S -
BaalKain #61096 Nekem ugyanez van...
Kábelnet, néha fogja magát és leáll én meg verem az asztalt mikor hazaérek vagy felkelek.
Mondjuk nálam routerrel van szétosztva két gépre meg a laptop wireless (azon képtelenség játszani, félpercenként szakad) szal nálam lehet a router hibája is. De kegyetlen idegesítő. Főleg ha valaki már csak piacolósat játszik mint én... -
PhoenixKnight #61095 Uhh bocs hogy ezt 2 postban irom le : 62es DA nak tudtok vmi jo solo helyet ? Ha igen akkor légyszi pm be irjatok meg mert néhány olyan emebr is olvassa a forumot akivel warba vagyok
köszi -
Mardwollk #61094 Nah azért nemkell igy bepipulni...
-
PhoenixKnight #61093 Nah vége az első siege napnak : Egész poén volt bár várat nem szereztünk "kivételesen". Minden várba eljutottunk a crestelésig kivéve aden ahol nemtom miért hagytuk abba a csatát 5 perc után (ally leader utasítás)
siege taktikánk az hogy meglepetésszerüen megyünk ideoda a várak között de általában csak rövid időre igy az ellenség nem tud olyan gyorsan mozogni és általában hero party elött végzünk. 1ik várnál 20 hpval áltem túl a csatát :D Dion siege a végén már invincible ally vs server volt :D de ahogy Batman mondani szokta : Ők sohasem segitenek más klánoknak :D
Remélem hamarosan 3 oldalú lesza szerver mert akkor jobb a siege mert most az van hogy ahol mi vagyunk ott van a siege... Remélem a pletyka igaz hogy Exile lehet hogy átjön :) -
nubyy #61092 V.ki tudja mitol csinal egy modem olyat, h az ADSL Link/Act led kialszik es elmegy a net, resizni kell es csak utana jon vissza. Egyaltalan a modem hibaja ez? L2-hoz annyi koze van, h igy eleg gaz kiulni arulni, mert nem tom meddig van net, es akkor sem kellemes mikor 200 hp-val maszkalok xp-zes kozben. Ha v.ki tudja mi lehet vele a gond az segitsen pls:):)
(A modem az egy sima D-Link DSL-360T, ilyet osztogatnak a nettel asszem^^)
Ty -
nem vok én agresszív -
KABALL #61090 Ki ez az agresszív állat????
-
huzzá má vissza a topicodba és ne offoljá má itt mer senki nem kiváncsi rá -
Mardwollk #61088 *Pompi -
Mardwollk #61087 Gogo Manchester , b*ssz* meg a Pompoi...
$0rry 4 0fft0p!C -
Mardwollk #61086 Jah köszi már rájöttemh elnéztem xD -
ide nem tudom, amnesia forumra tudod berakni (van link fent NAGY PIROS KÉK BETŰKKEL) -
Mardwollk #61084 Mind1 azért köc ^^ -
Mardwollk #61083 de mintha valakinek láttamvolna :S -
erre a forumra sehogy ha jol tudom -
Mardwollk #61081 KÉRDÉS H TUDOM BERAKNI az xfire profil képet [aláírásba] ha nemlehet html kód...??? pls help :D -
Mardwollk #61080 Az jó mert tegnap este kb 7. jére sikerült neki , de olyan is volt mint akinek egyáltalán nem sikerült... szóval ő még ygis szerencsés...:D -
Igen az 1 hónap ingyenes az jár, és meg is kapod.De ahhoz be kel irni a kártya adatait.Úgy képzeld el mintha biztosítékot kérnének hogy igen te meg akarod venni és lesz miről fizetni a későbbiekben.de attól még adják hozzá a hónapot.
A továbbiakban meg azért irja ki a ,,fraud suspicion,,-t mert 24 órán belül csak 1x próbálkozhatsz.Ha többször teszed akkor ez valamiért ,,csalás gyanús,, nekik.24óra múlva újra próbálkozhatsz -
Mardwollk #61078 Mennyi hercehurca mire végre játszani tudunk x)
nembaj ... egyszer úgyis sikerülni fog és akkor... -
HI, olyan valakitől kérnék segítséget, aki online rendeli a játékot!
A plaync-n megvásároltam bankkártyáról a játékot az accountomra, most a purche code-ban ott is van a serial. ha rakatintok, előjön egy ablak, hogy account regisztrálása a Lineage2-be, eddig minden okés, ez meg is van, minden jó, ráklikkelek az ok-ra
ezután egy olyn oldalra tesz, ahol 2 választásom van, 1 credit cardal fizetek 1,3,6 hónapra, vagy timecardot használok!
A játék leírásában viszont úgy szerepel, hgoy 1 ingyen hónap is jár hozzá! ezt hol tudom igénybevenni
próbáltam, hogy a timecardos részhez beírom a serialt, de nem fogadja el.
ha pedig mégegyszer megadom a bankkártyám adatait, és megpróbálok 1 hónapra regisztrálni ugy ahogy megvettem a gamet, akkor FRAUD SUSPICIONT ír ki, és nem enged tovább. Levelet sem kapok... mit lehet ilyenkor tenni? -
Erotikus #61076 Tufa nemtom miert nem erted elakrtam adni a fegyveremet hogy vegyek 1 masikat ami ugyon olyan arba van polarmom volt es bluntot akartam mert kaptam 1 shieldet 1 quester de veletlen rosz aron attam el 140k hejet 14k-ert szoval jo nagy veszteseg! igy most kellet venem 1 roszabb sokal gyengebb fegyot de mivel gyenge volt a fegyo de en 16os ezert kellet ss-t is hasznalnom ami jol elvite a penzem szoval ezert akartam valakitol kolcson kerni erted ? Tegnap beszeltunk hoigy atok kolcson :) de sajna senkit nem ertem el pm-me lehet rosz volt az idozotesem:) kinek irhatok pm-et es mikor kb megkoszonem mert csak %-om megy le minuszba :S :(en otr vagy a jatekba... -
de miért akartad eladni ha mostis csak 21k-d van? -
Erotikus #61074 Hát igen a nyelvetan...:S
Lejebbi sorokba viszaolvashatod hogy VÉLETLENÜL 140K hejet 14k-ért atam el a fegyot elírtam az árulásnál.. -
wolf000 #61073 Az hogy a sok játék helyett menj inkább nyelvtanozni :S
Másrészt met Tufa arra gondolt hogy a következő árlépcső a ngrade fegyvereknél nem 140+21k tehát nem érti hogy minek adtad el a fegyvered ha nincs a következőre pénzed...