88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Mardwollk
    Grat xD
  • ooorrrsss
    gratz mindenkinek!
  • mAilkaEVO3
    DIING :P
  • mAilkaEVO3
    gfg 1*
  • mAilkaEVO3
    jól tudod de csak ugyanabból 2-t szal ha 2 Baium Ring van rajtad csak 2 effecte lesz érvényes :D különbözök lehetnek :P
  • Sirch
    Mivel még sose kerültem olyan helyzetbe, hogy ilyen jellegű ékszerek birtokába kerüljek, ezért megkérdem:

Ezek nem úgy működnek, hogy egyszerre csak egy nevesített ékszer tulajdnoságai működnek, tehát nincs értelme többet hordani? Vagy rosszul informált vagyok ezen a téren?
  • mAilkaEVO3
    hehe gratz itt is :)
  • FragStaR

Ohh Yess
  • FragStaR
    Jaj mit kaptam kép mindjárt (hehehe)-->
  • ErrOrHUN
    a poén az, hogy aduittal meg hillaryval egy partyban voltunk, és mi maradtunk uccsó 3nak :D
  • mAilkaEVO3
    jaja jóduma :DDDDD csak kár hoyg végigy partyba votlatok :( nah de seráfütty :DDDDDDDDDDDDD
  • B@lu
    Hol az a fraps?
  • Mardwollk
    Na azért valami hangulatos kis zenétlökhetsz alá...:P
  • Sorbon
    Jaja istenkirály volt ,fraps elkészült éjszaka feltöltöm és akit érdekel lehet tölteni holnaptól. Sokat nem szarozok zenével meg ilyesmivel ugyse az a lényeg
    Ha felért adom linket!
  • FragStaR
    Az kamu^^ csak unatkozott
  • Facek
    wtb 4th buffbook 2 billion lol ><
  • GamerAdams007
    lol ezt akkor bemákoltad :D
  • Nethyrrea
    annyira hogy egymás között kasztonként "last man standing" pvpket csináltunk, aki nyert, kapott némi pénzt (pármillát).

félszemmel figyeltem csak az eseményeket annyira unatkoztam, így fel se tűnt amikor a BD/SWS körre került sor, és csak ezért maradtam hanny-vel együtt az utolsó talponmaradó mert valami félreeső helyen voltam és közben msneztem :D aztán hanny a nyereményt megfelezte velem :D nekemmeg lövésem se volt arról mivan, csak utólag kérdezgettem hogy

most akkor mi is volt, mért adod nekem ezt a pénzt, segítettem, miben? stbstb xDDD
  • FragStaR
    akkor aw
  • Facek
    inkább csak kiványcsi vagyok milyen leesz így az íjjászat
  • ventel
    Ez is olyan győzelem volt, mint amit endaer csinálr Orennél? :))
  • LineageII
    2 nap múlva interlúd. nem izgultok?:D
  • laths
    szedd le a lineage 2 C5-ot, ezek a cronikák patchek a játékhoz,és csak a legújabb kell.
  • mano1b
    ebbe még kezdő vagyok ezért kérek ijen segitséget ha nem harag szol.

ezek pontosan mik mert sok van belőlük..Lineage 2 Chronicle 5..Lineage 2 C4..Lineage II Illustrations Book... arakérlek magyarázd ell mijen sorend be rakjam fel őket és mikell hozá hogy menjen nagyon meg kőszőném
  • GamerAdams007
    OMG LolZ gratz
  • Gordis2k
    JAj átirtam az aláírásom mert nem volt túl aktuális:)
  • GamerAdams007
    na már várom a vidit
  • Gordis2k
    VOLT!!

Miután az ENEMY megint beszart!!

Rendeztünk egy kis PVP bajnokságot.
    Archer bajnokság: Győztes ErrorHUN:) 10m adena
    Nuker bajnokság: Győztes SorbonHUN:) 10m adena ezután a ventrin omg huns own:) majd későb shoutba a mass pvpnél omg some1 kill the HUN:)

MAjd a csodálatos ALL GROUP PVP/LAST GROUP STANDING

Első díj: 100millió adena:) győztes a Nuker group emberveszteség nélkül:):)):) kb mi öltünk meg mindenkit!! 190ember lol FRAPS VAN!!:)

Esszméletlen jó volt:)
  • Flymi
    Oké, estefelé PMezek.. a game-be G3ry a nevem és egy elf fighter
  • Akhi
    milyen kasztot csinaltal? es ez a neved gameba is?
  • ventel
    Hali!

Siegen volt valami izgalom?
  • Cobra.
    Lemezen eddig csak a C1 meg a C5 jött ki
  • mano1b
    van a Lineage2 magyaritás
  • mano1b
    ez pontosan hány lemez ből áll az egész a mi edig kijött
  • phalanx
    este felé pmezz M1niMe-re, kitalálunk valamit
  • Flymi
    Sieghard*
  • Flymi
    Üdv mindenkinek! Én nemrég regisztráltam officalra, és ezért kérném ha valaki lenne olyan rendes és a régi no grades ruháját meg fegyóját (mind1 h vari vagy fighter mer akkor kezdek egy újat úgyis csak lvl 10es vagyok ) oda tudná adni azt nagyon megköszönném.. Vagy ha lenne olyan klan aki bevenne az is jó lenne (igaz h kicsi még a karim, de 1-1.5éve L2zök és gyorsan feltudnám húzni a karit... már amilyen gyorsan lehet..)
    ~Sieghardt szerver~
  • Szekijoe
    Szerinted ezt mi miből tudnánkkiszámolni?
  • Akhi
    minjdart leugrok hozza megnezem pill
  • Belton
    Csáo lenne egy nagyon fontos kerdesem officalon antaras p.defje m.defje menyi pontosan ? Koszi a valaszt.