88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Mardwollk #61152 Grat xD -
gratz mindenkinek!
-
DIING :P
-
gfg 1* -
jól tudod de csak ugyanabból 2-t szal ha 2 Baium Ring van rajtad csak 2 effecte lesz érvényes :D különbözök lehetnek :P -
Mivel még sose kerültem olyan helyzetbe, hogy ilyen jellegű ékszerek birtokába kerüljek, ezért megkérdem:
Ezek nem úgy működnek, hogy egyszerre csak egy nevesített ékszer tulajdnoságai működnek, tehát nincs értelme többet hordani? Vagy rosszul informált vagyok ezen a téren? -
hehe gratz itt is :) -
Ohh Yess

-
Jaj mit kaptam kép mindjárt (hehehe)--> -
ErrOrHUN #61143 a poén az, hogy aduittal meg hillaryval egy partyban voltunk, és mi maradtunk uccsó 3nak :D -
jaja jóduma :DDDDD csak kár hoyg végigy partyba votlatok :( nah de seráfütty :DDDDDDDDDDDDD -
Hol az a fraps? -
Mardwollk #61140 Na azért valami hangulatos kis zenétlökhetsz alá...:P -
Sorbon #61139 Jaja istenkirály volt ,fraps elkészült éjszaka feltöltöm és akit érdekel lehet tölteni holnaptól. Sokat nem szarozok zenével meg ilyesmivel ugyse az a lényeg 

Ha felért adom linket! -
Az kamu^^ csak unatkozott -
wtb 4th buffbook 2 billion lol >< -
lol ezt akkor bemákoltad :D -
annyira hogy egymás között kasztonként "last man standing" pvpket csináltunk, aki nyert, kapott némi pénzt (pármillát).
félszemmel figyeltem csak az eseményeket annyira unatkoztam, így fel se tűnt amikor a BD/SWS körre került sor, és csak ezért maradtam hanny-vel együtt az utolsó talponmaradó mert valami félreeső helyen voltam és közben msneztem :D aztán hanny a nyereményt megfelezte velem :D nekemmeg lövésem se volt arról mivan, csak utólag kérdezgettem hogy
most akkor mi is volt, mért adod nekem ezt a pénzt, segítettem, miben? stbstb xDDD -
akkor aw -
inkább csak kiványcsi vagyok milyen leesz így az íjjászat -
ventel #61132 Ez is olyan győzelem volt, mint amit endaer csinálr Orennél? :)) -
LineageII #61131 2 nap múlva interlúd. nem izgultok?:D -
szedd le a lineage 2 C5-ot, ezek a cronikák patchek a játékhoz,és csak a legújabb kell. -
ebbe még kezdő vagyok ezért kérek ijen segitséget ha nem harag szol.
ezek pontosan mik mert sok van belőlük..Lineage 2 Chronicle 5..Lineage 2 C4..Lineage II Illustrations Book... arakérlek magyarázd ell mijen sorend be rakjam fel őket és mikell hozá hogy menjen nagyon meg kőszőném -
OMG LolZ gratz -
JAj átirtam az aláírásom mert nem volt túl aktuális:) -
na már várom a vidit
-
VOLT!!
Miután az ENEMY megint beszart!!
Rendeztünk egy kis PVP bajnokságot.
Archer bajnokság: Győztes ErrorHUN:) 10m adena
Nuker bajnokság: Győztes SorbonHUN:) 10m adena ezután a ventrin omg huns own:) majd későb shoutba a mass pvpnél omg some1 kill the HUN:)
MAjd a csodálatos ALL GROUP PVP/LAST GROUP STANDING
Első díj: 100millió adena:) győztes a Nuker group emberveszteség nélkül:):)):) kb mi öltünk meg mindenkit!! 190ember lol FRAPS VAN!!:)
Esszméletlen jó volt:) -
Flymi #61124 Oké, estefelé PMezek.. a game-be G3ry a nevem és egy elf fighter -
milyen kasztot csinaltal? es ez a neved gameba is? -
ventel #61122 Hali!
Siegen volt valami izgalom? -
Lemezen eddig csak a C1 meg a C5 jött ki
-
van a Lineage2 magyaritás -
ez pontosan hány lemez ből áll az egész a mi edig kijött -
este felé pmezz M1niMe-re, kitalálunk valamit -
Flymi #61117 Sieghard* -
Flymi #61116 Üdv mindenkinek! Én nemrég regisztráltam officalra, és ezért kérném ha valaki lenne olyan rendes és a régi no grades ruháját meg fegyóját (mind1 h vari vagy fighter mer akkor kezdek egy újat úgyis csak lvl 10es vagyok
) oda tudná adni azt nagyon megköszönném.. Vagy ha lenne olyan klan aki bevenne az is jó lenne (igaz h kicsi még a karim, de 1-1.5éve L2zök és gyorsan feltudnám húzni a karit... már amilyen gyorsan lehet..)
~Sieghardt szerver~ -
Szerinted ezt mi miből tudnánkkiszámolni? -
minjdart leugrok hozza megnezem pill -
Csáo lenne egy nagyon fontos kerdesem officalon antaras p.defje m.defje menyi pontosan ? Koszi a valaszt.