88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
BaalKain #61192 Hali!
Valamelyik icás meg tudná mondani hogy vissza lesz-e állítva az adó az interlude után? Elég fontos, mert így nemtom hogy bevásároljak-e.. -
KABALL #61191 Ugyan nem ide tartózik
és közenincs az L2-höz de szerinterm jó...
Angol kezdoknek:
Három boszorkány Swatch órákat néznek. Melyik boszorkány nézi melyik Swatch órát?
Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch?
Angol haladóknak:
Három nemileg átváltoztatott boszorkány három Swatch óra gombját nézi.
Melyik nemileg átváltoztatott boszorkány nézi melyik Swatch óra gombját?
Three switched witches watch three Swatch watch switches.
Which switched witch watch which Swatch watch switch?
Angol profiknak:
Három svájci boszorkány ribanc, kik nemileg átváltoztatottak szeretnének lenni, svájci Swatch óragombokat nézegetnek.
Melyik svájci boszi ribanc, mely nemileg át szeretne változni, mely svájci Swatch óra gobját nézi?
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches.
Which swiss witch-bitch which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

-
Hmm. Nálam csak c4 van DVDn... Akkor ez hamisítvány? :( :P -
szerintem Franz -
var #61188 Teon-on vagy Franz-on van több magyar? Sieghardtra azért nem akarok menni mert régebben elég nagy ping volt. -
var #61187 SorbonHUN, irtam pm-et majd ha lesz időd nézd meg, thx. -
Dallie #61186 Köszi, bőven elég, már húztunk is rajta kicsit :) -
uhh bocsánat nem lvl68 hanem 59.... ezt jól elirtam sorry :( -
Dallie én tudok egy lvl68 as SE vel szolgálni névszerint Indhra. Sajátom de nem használom 29. ig tuggyátok használni. Majd Irj privit ide vagy gémbe meszitibi -re ha érdekel... -
Mardwollk #61183 jah lol még csa a part3 van feltöltve:s:s -
Mardwollk #61182 Te Facek te már 75-s Prophet vagy ...:P nem 74 xD
SSky ~ lv74 Prophet ---- Franz -
Mardwollk #61181 http://maia.hu/~lineage/SorbonHUN/ -
ErrOrHUN #61180 majd kovisoft berakja máshova -
http://www.fileplanet.com/promotions/lineage2/interlude/ -
tudna segiteni valaki ezt máshonan hol lehet letőlteni hibás az oldal http://web.interware.hu/kovisoft/nmc4patch.zip -
Grat te kocka :P -
Grt szkajj!(I hope u die before:P) -
Mardwollk #61175 ehh Grat -
gratty ta állat! 

-
phew mozgalmas hétvége volt <3
-
Egyebkent az Adeni és a girani adót is eltöröltük így 0% most interlude ig adenba és giranba is -
BaalKain #61171 A törpefaluban nem akartok rendezni a közeljövőben egy adómentes napot?
Egyébként a girani adócsökkentés meddig tart? -
Mardwollk #61170 Hopp ... pedig csak 1 x küldtem el :) -
Mardwollk #61169 

-
Mardwollk #61168 

-
Épp most akartalak felhívni és nagyon csúnyán összeverni:)):): -
Sorbon #61166 Elkezdtem feltölteni éjszaka de adatátvilteli hiba volt és kezdhetem előröl:( -
Dallie #61165 Adakozz buffert a DalliePyroska alapítványnak és akkor lehet, hogy nem fogsz (bár ha megtetszik úgyis lekockulsz :D ) -
Dallie: Siess mert lehagylak:)
Sorbon: HOL A VIDEÓ???
Mailka: GRATZZ CIMBI!!
NETHY: Giranban nem lehet soha 0% os adó:) Mert az adeni nem álitható 5% mindig rajta van:)
-
Dallie #61163 Bérelhető / kölcsönözhető SE / WC (rosszabb esetben PP) buffert keresünk Pyrossal, szeretnék még vizsgaidőszak előtt lvl 70+ lenni, hogy hasznára lehessek a társadalom többi tagjának :). Igazából a DW/VR buffok miatt kéne, mennénk vele catába polearmmal vonatozni. Nem mellékesen lenne még egy lvl 70+ live bishop is a folyamat végére ;). -
Dallie #61162 Jónak jó (amúgy 40% a reflect esélye), de magára vessen az a közelhacos, aki tanknak megy neki (kivétel ez alól az 1v1). Nem mintha hűdesok lvl 79 tank futkározna mindenfelé. -
PhoenixKnight #61161 Shield of Revenge : Reflects damage of physical skills for 5minutes.
Chance to reflect 100% damage of a physical skill (also reflects archer skills e.g. fatal counter.
ez a skill nagyon tetszik nekem :D Hell knight lvl 79 -
Mardwollk #61160 hogy áll a video?:P -
gratz milka!
-
kri #61158 Sziasztok,van itt valaki aki a TEON-on jatszik? Van ott magyar klán? -
ErrOrHUN #61157 nem értem, itt a patk a lényeg?

-
0% adó giranba ma -
gz -
Ehhe grat^^ Ahogy látom itt má kilogoltam^^ -
grt