88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Mardwollk #61232 hmm és akkor mivan ha live to pts és utánna ugy updatelekakkor pts interlud lesz és utánna visza pts to live al akkor az ugy jo ?:D -
Erotikus #61231 Hol lehet letölteni az interlude PTS-t ?
Mert ha jol ertelmezem akor ha letöltem akkor még játszatok is: D és este 8-9körül ha elindul az update akkor nem kel orákig töltenem ugye ? :))
Interludeba lesznek uj fajok meg hasonlo finomságok ? -
bobbii #61230 thx :) -
Mardwollk #61229 PTS t honnan tudom lezsedni? -
a kis makker megelőzött 

-
PTS to Live Conversion
Ezzel tudtok a PTS kliensből éleset csinálni, és akkor kevesebbet kell majd updatelni lényegesen. Én is ezt csináltam C5-re váltáskor, és úgy 5 percet kellett updatelnem csak. -
fr0z3n #61226 igen lesz egy "PTS to Liveconversion" cucc amit letoltesz, kicsomagolsz, lesz benne egy Lineage2.exe azt bemasolod az interlude pts kliensedbe es azzal updatelsz -
Lufee #61225 Excal1bur! Ezt azért másképpen is lehet ám értelmezni. Nálatok is ugyanúgy megvannak azok a lámák, akiken lehetne repu pontot hozni, csak a LOD nem feltétlenül ezen szeretné a "dicsőséget" learatni.
Kezeld ezt tényként innentől kezdve hogy ti is ugyanazokat a hibákat elkövetitek mint más klánok csak Immo nem kéjelgett ezer fórumon (mint ti) hogy de ügyes gyerekek vagyunk mert sikerül lvl7-es klánt fabrikálni egy láma hibájából és van 8 karakterünk akik milyen király emberkék mert van 400 pvp pontjuk. Ennyi a különbség a Sleepers és szövetségesei és Immo és szövetségesei között. Nektek még kellenek ezek a pontok ahhoz hogy ügyes gyerekeknek tűnjetek!
Nekem nincs azzal bajom ha valaki botozik és attól lesz 7x-es kari, csak ne verje a nyálát hogy Ő a valaki mikor pvp-ben lenyom egy kisebb karit. Írja be hogy gf és húzza el a belét de nagyon gyorsan és csendesen.
U.i.: Olvastam itt egy remek idézetet Ghanditól, a szemet szemért dolgokról az most nagyon ide való.:-) Béke veletek a többit majd a Franz szerveren elintézzük ha sikerül elérnem nem bottal a 7x-et.:-) -
PhoenixKnight #61224 lvl 7x en 15 % elég pocsék dolog. Tudom hogy 15 pont volt miután ott voltam amikor történt -
Kulon inditofilet bizti nem fognak kiadni.
Esetleg azzal lehet probalkozni, hogy bemasolod a texture meg hasonlo konyvtarakat a C5os verzioba, es amikor raereszted a frissitest, jobb esetben kihagyja azokat a fileokat, amik mar megvoltak a tesztszerverről. -
bobbii #61222 Ex: tegnap valahogy Disintegrator elég dühös volt ahoz képest hogy csak 15%-ot vesztett (már a te leírásod alapján) :)) -
bobbii #61221 engem az jobban érdekelne... ha én befrissitettem már hogy jáccak a teszt szerveren . az most jó lesz-e ? teszem azt kiadnak egy l2.exe-t ami megint a normális szerverekre hivatkozik. -
Ja, valahogy ugy :(
Kiindulva az ilyen frissitesekbol ez az update is lesz 1-2 ora.... -
plusz még gondolom pár óra mire az update leér mert ugye mindenki kb eccerre cuppan rá...tehát örülhetsz ha holnap tudsz játszani :D -
PhoenixKnight #61218 Jah buktunk 10-15 pontot ...Immo végre szerzett pvp pontot azon kivül is hogy 10-20szintel kisebbeket öl :D legalább mi nem 4-5ezer pontot buktunk mint 1esek :D -
Hat meg varhatsz par orat :DDDD
"The Chaotic Throne is nearly upon us! The current estimated maintenance period for the launch of Interlude is 8:00 AM CDT to 2:00 PM CDT on Wednesday, April 11."
Ez durvan este 8-9et jelent magyar ido szerint. -
Erotikus #61216 Oki
utálok várni xD
-
meg tart az upgrade.... -
Erotikus #61214 Sziasztok ! Ti tutok updatelni ? -
var #61213 nem ért fel sztem, amint ráér gondolom javítja. -
nubyy #61212 Ott a gaz, h nem lehet kitomoriteni, de csinalt mar ilyet:S Masnal joo volt nalam meg nem. -
Mardwollk #61211 Hmm nemtudom nem változik a mérete szóval vagymegszakadta feltöltés vagy ekkora ... de ha leszeded mindet kitöörited kiderül :) -
nubyy #61210 Sorbon videojanal a 12.-ik fajl az direkt olyan kicsi v. meg megy fel? -
Mardwollk #61209 ok , köszi :)
azért kár... -
Nem! -
Mardwollk #61207 Hmm, 1 ik ismerősöm azt mondta ,hogy minden új krónika megjelenésekor jön 1 új szerever is ez igaz ? -
A Teon és Franz Euro időzóna a többi Amcsi időzóna. -
Engem is megmentettel egy tobb oras emil turastol!!! Thx :D -
var #61204 Valaki leírná pls, hogy melyik szerver milyen időzónában van?
thx -
ahh 1000 THX, ezt keresem a gépemen már vagy 1 hónapja 
-
Franz szerveren adena eladó (200milla) akit érdekel írjon PM-et, de minél hamarabb mert 5nap és lejár az acc! -
TUDTOK, kerdes lenne vagy mi a szosz :D -
Tudok valami hiteles interlude-os oldalt, ahol le vannak reszletesen írva a valtozasok? -
bobbii #61199 soha :DDDDDDD -
valami olyasmi... -
Némi kárörvendést vélek felfedezni eme postban, talán csak nem afk botolt valaki accept rezzel? -
bobbii #61196 Sziasztok
Excal1bur lécci add át az egész LOD klán és persze Immo köszönetét Desintegrator-nak a repu pontokért... nagyon jól jöttek :DDD -
BaalKain #61195 Vettem 1 milla soul oret :) -
ja vásárolj be és ülj ki az npc mellé olcsón árulni ^^ -
IGEN!!!
HA KELL VALAMI MOST VEDD MEG!!
És igen érdemes beruházni like 50-100millát akár