88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Mardwollk
    hmm és akkor mivan ha live to pts és utánna ugy updatelekakkor pts interlud lesz és utánna visza pts to live al akkor az ugy jo ?:D
  • Erotikus
    Hol lehet letölteni az interlude PTS-t ?
    Mert ha jol ertelmezem akor ha letöltem akkor még játszatok is: D és este 8-9körül ha elindul az update akkor nem kel orákig töltenem ugye ? :))
    Interludeba lesznek uj fajok meg hasonlo finomságok ?
  • bobbii
    thx :)
  • Mardwollk
    PTS t honnan tudom lezsedni?
  • GamerAdams007
    a kis makker megelőzött
  • GamerAdams007
    PTS to Live Conversion

Ezzel tudtok a PTS kliensből éleset csinálni, és akkor kevesebbet kell majd updatelni lényegesen. Én is ezt csináltam C5-re váltáskor, és úgy 5 percet kellett updatelnem csak.
  • fr0z3n
    igen lesz egy "PTS to Liveconversion" cucc amit letoltesz, kicsomagolsz, lesz benne egy Lineage2.exe azt bemasolod az interlude pts kliensedbe es azzal updatelsz
  • Lufee
    Excal1bur! Ezt azért másképpen is lehet ám értelmezni. Nálatok is ugyanúgy megvannak azok a lámák, akiken lehetne repu pontot hozni, csak a LOD nem feltétlenül ezen szeretné a "dicsőséget" learatni.
    Kezeld ezt tényként innentől kezdve hogy ti is ugyanazokat a hibákat elkövetitek mint más klánok csak Immo nem kéjelgett ezer fórumon (mint ti) hogy de ügyes gyerekek vagyunk mert sikerül lvl7-es klánt fabrikálni egy láma hibájából és van 8 karakterünk akik milyen király emberkék mert van 400 pvp pontjuk. Ennyi a különbség a Sleepers és szövetségesei és Immo és szövetségesei között. Nektek még kellenek ezek a pontok ahhoz hogy ügyes gyerekeknek tűnjetek!
    Nekem nincs azzal bajom ha valaki botozik és attól lesz 7x-es kari, csak ne verje a nyálát hogy Ő a valaki mikor pvp-ben lenyom egy kisebb karit. Írja be hogy gf és húzza el a belét de nagyon gyorsan és csendesen.
    U.i.: Olvastam itt egy remek idézetet Ghanditól, a szemet szemért dolgokról az most nagyon ide való.:-) Béke veletek a többit majd a Franz szerveren elintézzük ha sikerül elérnem nem bottal a 7x-et.:-)
  • PhoenixKnight
    lvl 7x en 15 % elég pocsék dolog. Tudom hogy 15 pont volt miután ott voltam amikor történt
  • Giru
    Kulon inditofilet bizti nem fognak kiadni.
    Esetleg azzal lehet probalkozni, hogy bemasolod a texture meg hasonlo konyvtarakat a C5os verzioba, es amikor raereszted a frissitest, jobb esetben kihagyja azokat a fileokat, amik mar megvoltak a tesztszerverről.
  • bobbii
    Ex: tegnap valahogy Disintegrator elég dühös volt ahoz képest hogy csak 15%-ot vesztett (már a te leírásod alapján) :))
  • bobbii
    engem az jobban érdekelne... ha én befrissitettem már hogy jáccak a teszt szerveren . az most jó lesz-e ? teszem azt kiadnak egy l2.exe-t ami megint a normális szerverekre hivatkozik.
  • Giru
    Ja, valahogy ugy :(
    Kiindulva az ilyen frissitesekbol ez az update is lesz 1-2 ora....
  • Nethyrrea
    plusz még gondolom pár óra mire az update leér mert ugye mindenki kb eccerre cuppan rá...tehát örülhetsz ha holnap tudsz játszani :D
  • PhoenixKnight
    Jah buktunk 10-15 pontot ...Immo végre szerzett pvp pontot azon kivül is hogy 10-20szintel kisebbeket öl :D legalább mi nem 4-5ezer pontot buktunk mint 1esek :D
  • Giru
    Hat meg varhatsz par orat :DDDD
    "The Chaotic Throne is nearly upon us! The current estimated maintenance period for the launch of Interlude is 8:00 AM CDT to 2:00 PM CDT on Wednesday, April 11."
    Ez durvan este 8-9et jelent magyar ido szerint.
  • Erotikus
    Oki
    utálok várni xD
  • Giru
    meg tart az upgrade....
  • Erotikus
    Sziasztok ! Ti tutok updatelni ?
  • var
    nem ért fel sztem, amint ráér gondolom javítja.
  • nubyy
    Ott a gaz, h nem lehet kitomoriteni, de csinalt mar ilyet:S Masnal joo volt nalam meg nem.
  • Mardwollk
    Hmm nemtudom nem változik a mérete szóval vagymegszakadta feltöltés vagy ekkora ... de ha leszeded mindet kitöörited kiderül :)
  • nubyy
    Sorbon videojanal a 12.-ik fajl az direkt olyan kicsi v. meg megy fel?
  • Mardwollk
    ok , köszi :)
    azért kár...
  • Sámán
    Nem!
  • Mardwollk
    Hmm, 1 ik ismerősöm azt mondta ,hogy minden új krónika megjelenésekor jön 1 új szerever is ez igaz ?
  • Szekijoe
    A Teon és Franz Euro időzóna a többi Amcsi időzóna.
  • Giru
    Engem is megmentettel egy tobb oras emil turastol!!! Thx :D
  • var
    Valaki leírná pls, hogy melyik szerver milyen időzónában van?
    thx
  • GamerAdams007
    ahh 1000 THX, ezt keresem a gépemen már vagy 1 hónapja
  • VipJoco
    Franz szerveren adena eladó (200milla) akit érdekel írjon PM-et, de minél hamarabb mert 5nap és lejár az acc!
  • Giru
    TUDTOK, kerdes lenne vagy mi a szosz :D
  • Giru
    Tudok valami hiteles interlude-os oldalt, ahol le vannak reszletesen írva a valtozasok?
  • bobbii
    soha :DDDDDDD
  • Giru
    valami olyasmi...
  • Szekijoe
    Némi kárörvendést vélek felfedezni eme postban, talán csak nem afk botolt valaki accept rezzel?
  • bobbii
    Sziasztok

Excal1bur lécci add át az egész LOD klán és persze Immo köszönetét Desintegrator-nak a repu pontokért... nagyon jól jöttek :DDD
  • BaalKain
    Vettem 1 milla soul oret :)
  • Facek
    ja vásárolj be és ülj ki az npc mellé olcsón árulni ^^
  • Gordis2k
    IGEN!!!
    HA KELL VALAMI MOST VEDD MEG!!
    És igen érdemes beruházni like 50-100millát akár