88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    nővelték a pdefed? ha nem, akkor nyugodt vagyok :D
  • Gordis2k
    OOHHH hát inkább mint, hogy sajnáljanak!!:)
  • MeoH #61310
    Mar reg, nem ezen mulott...
  • Sorbon
    Aszthiszem Gordi páran megutáltak most minket....
  • Dallie
    Gagyi ;P
  • Gordis2k
    C6 ban sps meglepi:)

Egy 600 as rangéban ható 69 es powerü területre hato lövés)::) aminek mellékhatása leveszi a targeted!!
    És a fear hat PVP ben SPS castingspeedel ez a kettő embertelen gyakorlatilag vagy nincs targeted és megszakad minden amit csináltál vagy futsz mind egy hülye mert fearelve vagy.
    Mindezt amelet hogy a vizgyengítés+ice vortex összeadodik:) igy 20% mdef minus a weakre+20% mdef minusz az ice vortexre(mellesleg -10 atac és c speed -20% futó speed -100mana/tic) tehát a sima hidroval 109es power + gyengités+vortex 145 ös powerü kevesebb mint 1sec alat elkasztolhato varázslatot nyerünk:) a cancel immár fixen 5 buffot leszed és gyorsabb lett. 1200 as medefre vortex 1570dmg hydro 1490 dmg/sec hmm éld túl ja és az M crit WIT alapú kinek a legnagyob a witje a játégban?? OK OK thx:)) JAAA és az sps az egyetlen akinek nem véd a varázslata ellen a SHIELD!!! Mert fentről jön ami ugye azért is előny mert fingod nincs honnan lő:)
  • Erotikus
    Okés köszi! ugyis heavy-t kaptam kölcsön kedves klantárstol..:)
  • ZsuzS
    wtb chant of gate
  • GibboRamone
    Heavy! Kicsi az alap DEX-ed ahhoz hogy ragyurj lightal az evasionra!
  • Erotikus
    Hi! Nrmtudjátok hog yholtom megnézni hog ymit add a light klan ruci ? l2.com-on nemtaláltam :(
    Szerintetek meik jpobb a torpnek mert heavy-t is meg light-is tudok hordani :)
  • Dallie
    Mé? Mit kapott céhatban az espées?
  • mAilkaEVO3
    ha a necrot lövöd sebződik a pet de forditva nem
  • mAilkaEVO3
    Lawl :) hazaértem minnyáá menek kicsit :)
  • var
    Hello, az előző kérdésemre pls válaszolj, látom neked van ST-ed is. Amúgy mivel lett jobb c6-ban az sps?
    thx
  • Gordis2k
    SPS OWN!!!!

Jelenleg garantáltan a legjobb PVP karakter!

A gladiator a destro és a tyrant még hasonlo de SPS OWN iszonyat lett C6 ban istentelen iszonyat:):)
  • var
    a necro ha bekapcsolja a transfer pain-t, és elkezdem loni a summonjat, az ugyanugy sebzi a gazdát? ha így csinálom akkor tobb sebzést lehet bevinni?(gondolom a summonnak kisebb az mdef-e mint a gazdinak)
  • Padidiver
    Diniz gyere majd föl légyszi msn-enre:P
    fontos:)
  • meszitibi
    WTS +3 Lance Anger és +12 DC light set Unsealed. Ha valakit érdekel PM meszitibi és megeggyezünk valami ocsó árba.
  • GibboRamone
    Warlock! Eloveszed a macskadat es mindenki HALALRA fogja nevetni magat.
  • var
    én úgy tudtam, h a necro pl sps-el szemben vagy mas varikkal elég erős.
    most már nem így van? mit édemes kezdeni ha varit akarok?
  • B@lu
    persze vannak nagyon kemeny karik de ha lama a tulajdonos akkor szart sem er.
  • B@lu
    ebben a gameban nem az dont hogy milyen karid van mhanem hogyan tudod azt hasznalni.

persze ne akarj torpevel pk karit jaccani de akar egy buffer is leolhet egy dd t

ha megkerdezed gordit elmeseli egy szem th hogy olt le egy ellenseges fullbuffolt nuker grpot.
  • Padidiver
    necro ownz?az már régen volt:D:DDDD
    j/k
  • Looooser
    nem C6-az meg csak Interlude a C6 asszem Chaotic Throne lessz vagy mi.... de elvileg ha jól olvastam külföldi oldalakon nyáron jön majd a C7
    és jövő év eleje vagy közepe elvileg az L3 megjelenés... de az nem biztos... :S
    ----
    Jajj egy kérdés ha házasodom a játékban csak egy parancs van a .gotolove ? vagy van masik is????
  • Padidiver
    Háth nekem Tallum heav setem van +4 dual kesh*kesh-el és van egy +4 str-4 con os dye-om.
    A statom pedig:
    P.atk:1107,P.def:872,atk.speed:472,mdef:754,stb stb
    Final frenzyet nem tudtam összehozni iszonyat laggolok ezértis nem tudtam feltölteni a képet sorry.
  • xt198
    nemtudom. srácok, c6 fut már?
  • var
    és az sps hol van a ranglistán?
  • xt198
    nyilván necro ownz, azonkívül íjászok. utána meg nemtom. talán tőrös
  • Lendor
    Mennyire ballance os az off szerver pvp terén? vagy vannak favoritok?
  • Mardwollk
    és az abyss walkernek majdnem ugyan akkora a p-atkja [50 elkevesebbg full bufban mint a 1 full buffos warlordnak xD
  • Lendor
    Padidiver neked saját buffokban milyen a patakod és miylen a ruhád dye od ehhez mérten?
  • Mardwollk
    hmm ezek szerint Warlord +4 es saint spear 900 patk ... azt megnézném...
  • Padidiver
    valószínűleg ez nem official információ.de ha az akkor kb a +16-os s-grades duallal lehetséges full +str-es dye okkal full full full buffban.
  • PhoenixKnight
    itt mindent kitudsz számolni:
    l2calculator
  • GamerAdams007
    sztem az a haverod nem éppen officialon tolja :D
  • Dallie
    5k? Egy 78-as S-grade gladiátornak, full buffban (táncok+CoV+zerk2 is), +7 fegyóval, +5 str tetkóval, war cry-al, 2300 körüli p.atk-ja van, a final frenzy erre alig 100-at rak rá 30% HP alatt. És ez a fegyver/páncél/buff összeállítás máe elég end-game felszerelés.
    5k patk-ot max. titánon fogsz látni.
  • Mardwollk
    Hasonlókéépen :) Mintha csak gondolatolvasó lennél :)
  • Lendor
    És ezekben a cuccokban saját buffokkal mekkora a patakod?
    Mondjuk nekem haver azt mondta hog a final frenzi elég táp és ha lemegy 4k hp akkor felmehet a patakom 5kra vele mikor marad kb 1000
  • var
    aki esetleg fileplanet subscriber lenne és tud szerezni l2 trial kulcsot annak megköszönném :P még nem jött meg a game sajnos.
  • Mardwollk
    Warlord powaaaaaa... xD