88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ErrOrHUN #61312 nővelték a pdefed? ha nem, akkor nyugodt vagyok :D -
OOHHH hát inkább mint, hogy sajnáljanak!!:) -
Mar reg, nem ezen mulott... 

-
Sorbon #61309 Aszthiszem Gordi páran megutáltak most minket.... 
-
Dallie #61308 Gagyi ;P -
C6 ban sps meglepi:)
Egy 600 as rangéban ható 69 es powerü területre hato lövés)::) aminek mellékhatása leveszi a targeted!!
És a fear hat PVP ben SPS castingspeedel ez a kettő embertelen gyakorlatilag vagy nincs targeted és megszakad minden amit csináltál vagy futsz mind egy hülye mert fearelve vagy.
Mindezt amelet hogy a vizgyengítés+ice vortex összeadodik:) igy 20% mdef minus a weakre+20% mdef minusz az ice vortexre(mellesleg -10 atac és c speed -20% futó speed -100mana/tic) tehát a sima hidroval 109es power + gyengités+vortex 145 ös powerü kevesebb mint 1sec alat elkasztolhato varázslatot nyerünk:) a cancel immár fixen 5 buffot leszed és gyorsabb lett. 1200 as medefre vortex 1570dmg hydro 1490 dmg/sec hmm éld túl ja és az M crit WIT alapú kinek a legnagyob a witje a játégban?? OK OK thx:)) JAAA és az sps az egyetlen akinek nem véd a varázslata ellen a SHIELD!!! Mert fentről jön ami ugye azért is előny mert fingod nincs honnan lő:) -
Erotikus #61306 Okés köszi! ugyis heavy-t kaptam kölcsön kedves klantárstol..:)
-
wtb chant of gate -
Heavy! Kicsi az alap DEX-ed ahhoz hogy ragyurj lightal az evasionra! -
Erotikus #61303 Hi! Nrmtudjátok hog yholtom megnézni hog ymit add a light klan ruci ? l2.com-on nemtaláltam :(
Szerintetek meik jpobb a torpnek mert heavy-t is meg light-is tudok hordani :) -
Dallie #61302 Mé? Mit kapott céhatban az espées? -
ha a necrot lövöd sebződik a pet de forditva nem -
Lawl :) hazaértem minnyáá menek kicsit :) -
var #61299 Hello, az előző kérdésemre pls válaszolj, látom neked van ST-ed is. Amúgy mivel lett jobb c6-ban az sps?
thx -
SPS OWN!!!!
Jelenleg garantáltan a legjobb PVP karakter!
A gladiator a destro és a tyrant még hasonlo de SPS OWN iszonyat lett C6 ban istentelen iszonyat:):) -
var #61297 a necro ha bekapcsolja a transfer pain-t, és elkezdem loni a summonjat, az ugyanugy sebzi a gazdát? ha így csinálom akkor tobb sebzést lehet bevinni?(gondolom a summonnak kisebb az mdef-e mint a gazdinak) -
Diniz gyere majd föl légyszi msn-enre:P
fontos:) -
WTS +3 Lance Anger és +12 DC light set Unsealed. Ha valakit érdekel PM meszitibi és megeggyezünk valami ocsó árba. -
Warlock! Eloveszed a macskadat es mindenki HALALRA fogja nevetni magat.
-
var #61293 én úgy tudtam, h a necro pl sps-el szemben vagy mas varikkal elég erős.
most már nem így van? mit édemes kezdeni ha varit akarok? -
persze vannak nagyon kemeny karik de ha lama a tulajdonos akkor szart sem er. -
ebben a gameban nem az dont hogy milyen karid van mhanem hogyan tudod azt hasznalni.
persze ne akarj torpevel pk karit jaccani de akar egy buffer is leolhet egy dd t
ha megkerdezed gordit elmeseli egy szem th hogy olt le egy ellenseges fullbuffolt nuker grpot. -
necro ownz?az már régen volt:D:DDDD
j/k -
nem C6-az meg csak Interlude a C6 asszem Chaotic Throne lessz vagy mi.... de elvileg ha jól olvastam külföldi oldalakon nyáron jön majd a C7
és jövő év eleje vagy közepe elvileg az L3 megjelenés... de az nem biztos... :S
----
Jajj egy kérdés ha házasodom a játékban csak egy parancs van a .gotolove ? vagy van masik is???? -
Háth nekem Tallum heav setem van +4 dual kesh*kesh-el és van egy +4 str-4 con os dye-om.
A statom pedig:
P.atk:1107,P.def:872,atk.speed:472,mdef:754,stb stb
Final frenzyet nem tudtam összehozni iszonyat laggolok ezértis nem tudtam feltölteni a képet sorry.
-
nemtudom. srácok, c6 fut már? -
var #61286 és az sps hol van a ranglistán? -
nyilván necro ownz, azonkívül íjászok. utána meg nemtom. talán tőrös -
Lendor #61284 Mennyire ballance os az off szerver pvp terén? vagy vannak favoritok? -
Mardwollk #61283 és az abyss walkernek majdnem ugyan akkora a p-atkja [50 elkevesebbg full bufban mint a 1 full buffos warlordnak xD -
Lendor #61282 Padidiver neked saját buffokban milyen a patakod és miylen a ruhád dye od ehhez mérten? -
Mardwollk #61281 hmm ezek szerint Warlord +4 es saint spear 900 patk ... azt megnézném... -
valószínűleg ez nem official információ.de ha az akkor kb a +16-os s-grades duallal lehetséges full +str-es dye okkal full full full buffban. -
PhoenixKnight #61279 itt mindent kitudsz számolni:
l2calculator -
sztem az a haverod nem éppen officialon tolja :D -
Dallie #61277 5k? Egy 78-as S-grade gladiátornak, full buffban (táncok+CoV+zerk2 is), +7 fegyóval, +5 str tetkóval, war cry-al, 2300 körüli p.atk-ja van, a final frenzy erre alig 100-at rak rá 30% HP alatt. És ez a fegyver/páncél/buff összeállítás máe elég end-game felszerelés.
5k patk-ot max. titánon fogsz látni. -
Mardwollk #61276 Hasonlókéépen :) Mintha csak gondolatolvasó lennél :) -
Lendor #61275 És ezekben a cuccokban saját buffokkal mekkora a patakod?
Mondjuk nekem haver azt mondta hog a final frenzi elég táp és ha lemegy 4k hp akkor felmehet a patakom 5kra vele mikor marad kb 1000 -
var #61274 aki esetleg fileplanet subscriber lenne és tud szerezni l2 trial kulcsot annak megköszönném :P még nem jött meg a game sajnos. -
Mardwollk #61273 Warlord powaaaaaa... xD