88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Mardwollk
    Pontosan...:S de nemcsak az a hurrican is meg a deathspike is... meg netmom meg mik
  • var
    hmm ebben 3 magyar és 4 angol szó lett. szép :D
  • var
    az ice dagger kiüti az enemy targetjét??
  • BaalKain
    Ez zsííír köszi!
  • Mardwollk
    Valaki magyar class file converterrel nemredelkezik ? [kicsit nemindul az interlude privat server ] :P
  • Mardwollk
    Ezt nagyonjól tudom mindet [kivéve az olimpiásat :P]
    msot ott tartok h Warlord/gladi... de 40 ig még van időm :)
  • MeoH #61426
    Hat mielott nagyon beleizgulnal a Warlordba... Teny, hogy nagyon jo xp es penzforras, de csak akkor ha van mogotte megfelelo support. Ertsd: buffer, healer es persze jo fajta cucc. Off nem "subidubic3l2jdonkeydatapack", hogy vampiric 1gyel, soloba behuzod az egesz katakombat...Soloban a warlord felejtos, hacsak nem vagy mazohista. Pvpben sem ot valasztanam, bar a 3 raklapnyi hp, es a terulti stun okozhat meglepetes, foleg hogy a skillek most szepen sebeznek. Bar jol tudom epp 1 warlord lett a szervek kozotti battleolimpiabanatnak a gyoztese...
  • mAilkaEVO3
    Ventrilo :PPPPP

-U have disconnected from the server :P
  • BaalKain
    Nem tud valaki egy olyan progiról ami hangjelzéseket ad ha megszakad a net? Elég fontos lenne.
  • GamerAdams007
    scroll-al tudod leszedni
  • var
    ez a death penalty sosem mulik el? :D
  • Mardwollk
    jar fáljba h lehet viszatömöriteni?
  • laths
    arra annyi a megoldas h befutsz egy saroba es ennyi,nem kell ezen aggodni,mindenki igy csinalja ha pole-ozik es tokeletesen mukodik
  • Tufa
    orcok hol enchantolhatnak skillt?
  • Mardwollk
    hát nemakarom nevesíteni de l2j szerevren kicsit megerősítték a fightereket 2-3 varit betoltam 65 s on ugy h 4-5 szintel nagyobbak voltak xD ... de azért szerettem... meg Subidubin c3 ba ez voltaz első karim nagyon hajlok rá de még netmudom... ez a mobkörbevevős dolog ez nemtetszik...
  • Gordis2k
    Warlord= pénz és gyors szint. De nem egy PVP karakter max mass pvp ben tud telyesíteni.
  • Gordis2k
    Hát arika nemrég agyoncsapot egy 3 fős groupot amiben benn voltam mint 74 es WC. th+se+én és folyamat stunolt nem volt rossz de ő s-grades volt 200 cp potival):
  • Mardwollk
    Warlordrol mittudszmondani ?:D
  • Gordis2k
    Most dueleztem egy közelit siralexwindawoodal 78+ gladi prophet+se buffban
    siralexwindawood hit u for 7932 dmg szép halál:)) azt hiszem a tyrant és a gladi kicsit erős lett:)))
  • Mardwollk
    Küldtem pm et lécike ^^
  • Mardwollk
    xD looool
  • Gordis2k
    Előzetesként tegnap dule tyrantal 3 közeli 3 távolról induló 4-2 a tyrant javára full isten buffban közelről volt hogy 1 skill voltam:):):)
  • Mardwollk
    xDDDDDDD
  • Gordis2k
    Miről beszélünk?:))

Dino sziget rövid leírása:
    Szép zöld és érdekes na ennyi a jó...
    Az ncsux elmehet a jo édes... nyába 9 ora grind 0,2% xp 2 drop 2 rohadt book meg kb 3 weapon patern....
    3k xp /mob amit 9 fős istenbuffos!! group öl 5-8 secig.
    az 1 percig ölendő 4-5 ezreket(tankba) sebző t-rex 15k xpt dob.....
    Nyugottan letörölhetik azt a szar szigetet...
  • Mardwollk

Jah és vároma videót/kat
  • GamerAdams007
    Fraps is lesz remélem
  • Mardwollk
    Sejtem a vegeredményt...
  • Gordis2k
    Ma csinálunk egy kis pvp probát:)
    SPS vs minden cast full buff 6 kör.
  • Sirch
    A srácok rögtön a szerver indulásakor kinyírták.
    Legalább is úgy rémlik, mintha ezzel hencegtek volna.
  • Erotikus
    már megtaláltam thx! amugy az acc-t meg sg reget havertol kaptam de mar eztis montam...
    volt valki mar a dinoknál? olvastam hogy mara nagy a p.def juk és jó nagy kihivás:)kiváncsi lennek rájük :)
  • Mardwollk
    mellekesen nicns valakinek Interlude Datapack ja?:P akármien zsar is jó csak fusson... :S
  • Mardwollk
    és szerinted 4000+ os matk emg 1700 as cast speed melet vane erre időd , ugy h az ice dagegr el kiüt targetbol... :D[ hiába üt ki ahurrikan is meg minden de az esps sokkal hamarabb lő szoval 1 Spellhowlert megöl ice daggerrrel :S:'( ennyit az ncsoft rol...]
  • Lendor
    Hát elégdurva aimt leírtál fullbufba SPS el de egy fullbuffos gladinak van annyi hpja meg cp je hogy odaérjen hozzád nem? én a helyében adnék egy healthes bluntot a kezébe és stunolnék azt utána váltok duálra
  • Endaer
    Erotikus, kérlek, kimélj meg minket a nyomorod részletezésétől.
    Egy majdnem 14 éves, testileg-szellemileg elmaradott gyerektől amúgy elég vicces ez a felhasználói név, és ugyanilyen szomorú is... btw, milyen lehet diszlexiasan felreolvasni a gyogyszerhez mellekelt kis útmutató leírást? Bár... inkább nem akarom tudni, bocsi a kérdésért, nehogy válaszolj! kkthxbye^^ :)
    Hogy hasznodra is lehessek, ezt tudom javasolni:
    Fileplanetről már letölthető az Interlude kliens, szerintem onnan szedd le, az csak 1-2 percet updatelt nálam, nem órákat.
  • Gordis2k
    igen és a bonusza +xp és drop azon a területen!! és azt ölsz akit akarsz pk nélkül!!
  • ZsuzS
    jaj még 1 kérdés: ezek az erődök amik így teremtődtek a világban. mire is lesznek jók pontosan? elfoglalni? amolyan kisebb mint egy kastély nagyobb mint egy clan hall?
  • FragStaR
    a legkisebb amit láttam az 46+ os volt
  • ZsuzS
    life stone-ok mekkora szintű mobokból esnek? az alsó határ érdekel.hogy van e ...
  • GamerAdams007
    töltsd csak azt... úgy 5-6 órára számíthatsz szerintem, ha sima C5-öd van (márpedig boltba nincs C5.5), szal nem baj az ha tölt, várd végig utána már menni fog
  • Olcsóvér
    hy megvettem a c5 öt már néhány hónapja de nem akar felmászni a gépre
    vagy is igen csak tölt egy két órát kb eddig hagytam hogy töltőggyön oszt csá