88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• var
    a clan oath robe mit ad pontosan?
  • Facek
    pp-é nem működik pvp ben, személyesen nem próbáltam de a klán 78as pp je ezt mondta
  • ZsuzS
    ettől függetlenül: Sps , SH , Necro , Sorci (szóval az összes vazsi)
    aztán prophet , warcryer (és mily meglepő ez a skillünk 75ig fejlődik ), overlord.Ezek tuti. A klánunkban levő paladin is előszeretettel fear-eli a mobokat egy zárt teremben party alatt (no comment) .az ő fearjével nem tudom mi a helyzet.
  • Dallie
    Feart baromság volt pvp-ben is használhatóvá tenni, hihetetlen, hogy a sok idióta fejlesztő nem tanult a hero fear okozta felháborodásból. Mert ugyebár f*szom fog harcolni olyan ellen aki egy gombnyomással eléri, hogy szanaszéjjel futkozzak meg a falat ölelgessem, ő meg közben lelő. Akkor inkább megyek bolgárkertésznek, ott legalább jó levegő van.
  • var
    sztem amelyik karinak fearje van az mostnár pvpben is használható
  • Atrium
    melyik karakternek van fear-je ami pvp-ben is jó? :o
  • VipJoco
    Jah csak ne tünjön bann gyanusnak azért írtam
  • Facek
    ottvan hogy viphunter már nincs akkor gondoltam nem írom le azt hogy csak nemfizeti az accot, nem m1 ? :P
  • VipJoco
    Én se fizetem és engem kihagysz a felsorlásból? Csaló
  • Facek
    flash kis nub van accountja de nem fizeti :P
  • PhoenixKnight
    Mer olyan sokan voltatok :D Flashxp ? azt tudom hogy truby meg viphunter mar nincsen

Akkor javitok: LoD és azonkívül 1-1 magyar/klán , LoD ba van néhány normális magyar pl biehielle a többiekröl meg nem mondok semmit :) nem szeretnek engem :P
  • Facek
    rm vagy tribunal = 1 ember, én :P
  • PhoenixKnight
    A legtöbb magyar az Lords of darkessben van ,azután RM vagy tribunal és utána vagyok én a sleepersbe
  • var
    egyebként milyen magyar klánok vannak Franzon?
  • Gordis2k
    JAJA:) iszonyat erősek:) de utána 3x nyertem mert nem kritelt és a fear landolt!
  • var
    elvileg azt kellene, de c6ban az is kódolt
  • Dallie
    Mondtam, hogy egy jól cuccolt és játszani tudó gladi jó eséllyel megb*sz :D (bocs, de jól esett :P )
  • Facek
    mellesleg népszerű témák közt vagyunk =)
  • Facek
    lehet de l2 init kell átírni hozzá
  • Mardwollk
    Válaszoltam is rá... ,,egy kicsit mindenképpen látszik a keret"
  • var
    jó hát erre én is rájöttem, csak nem ezt kérdeztem :D
  • Padidiver
    5 részből áll és mindegyik +3-as...
  • Atrium
    +15? :O azt meg hogyan?
  • Padidiver
    WTS-+15 DC light set
    WTB-Drac helmet/boots
    kezd fontossá válni:/
  • Mardwollk
    egy kicsit mindenképpen látszik a keret én ugy csinálom h felhuzom teljesen megfogom és feljebb helyezem az egeszet ameddig cskalehet -...
  • var
    keret*
  • var
    Valahogy meg lehet oldani, hogy ha ablakban játszom ne látszódjon a felső windows kerest?(hogy többet lehessen látni a játékból)
    A chatboxot ha szethuzom restartnal megint kicsiben van, ezt sem értem miert.
  • Mardwollk
    frightens an angel, causing it to flee. Lethal strike is possible. Consumes 5 Soul Ores.

megijeszt egy angyalt miközben azt okozza, hogy meneküljön. Halálos csapás van lehetséges. Fogyaszt 5 néger ércet.

xDDDDDDD
  • Mardwollk
    ELNÉZÉST MINDENKITÖL A FÉLREÉRTELMEZÉSÉRT ÉS FÉLREINFORMÁLÁSÉRT!!!!
  • Mardwollk
    joh tudom mivolt abaj egyszerre fordítottam ismerősömnek ezt és a warlord új skilljét és öszefolyt xD:D:D:D:D:D
  • Mardwollk
    Akkor nemtudom mit olvastam xD mert mostmar tényleg teljesen mást jelent xD
  • Mardwollk
    Hmm igazad van tényleg ...
  • Mardwollk
    Hmm enyire félre értelmeztem volna?[meg még rajtam kívül 3 ember :S]
  • Mardwollk
    a skillek alat majdnem a lap alján olvashatsz róla...
  • Mardwollk
    http://www.lineage2.com/news/interlude_03.html
    tessék :D
  • GamerAdams007
    Erre gondolsz? Mert ez szerintem nem azt jelenti hogy kiüti a targetet, hanem gondolom az új Magic Shield Defense-re értendő, hogy a pajzsal már lehet ellene védekezni.

The Wizard class attack spells have been changed to allow the target a chance to defend against the following:

* Wind Strike, Aqua Swirl, Twister, Blaze, Death Spike, Prominence, Ice Dagger, Hurricane
  • var
    és ezt hol van, mert én nem találom?
  • Mardwollk
    lineage2.com ott ovlashatóak az ujjitasok is ... skillek változtatásai stb...
  • Mardwollk
    interlude
    ...
  • GamerAdams007
    lol ezek miota vannak így? erről nem is tudtam