88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
var #61472 a clan oath robe mit ad pontosan? -
pp-é nem működik pvp ben, személyesen nem próbáltam de a klán 78as pp je ezt mondta -
ettől függetlenül: Sps , SH , Necro , Sorci (szóval az összes vazsi)
aztán prophet , warcryer (és mily meglepő ez a skillünk 75ig fejlődik ), overlord.Ezek tuti. A klánunkban levő paladin is előszeretettel fear-eli a mobokat egy zárt teremben party alatt (no comment) .az ő fearjével nem tudom mi a helyzet. -
Dallie #61469 Feart baromság volt pvp-ben is használhatóvá tenni, hihetetlen, hogy a sok idióta fejlesztő nem tanult a hero fear okozta felháborodásból. Mert ugyebár f*szom fog harcolni olyan ellen aki egy gombnyomással eléri, hogy szanaszéjjel futkozzak meg a falat ölelgessem, ő meg közben lelő. Akkor inkább megyek bolgárkertésznek, ott legalább jó levegő van. -
var #61468 sztem amelyik karinak fearje van az mostnár pvpben is használható -
Atrium #61467 melyik karakternek van fear-je ami pvp-ben is jó? :o -
Jah csak ne tünjön bann gyanusnak azért írtam
-
ottvan hogy viphunter már nincs akkor gondoltam nem írom le azt hogy csak nemfizeti az accot, nem m1 ? :P -
Én se fizetem és engem kihagysz a felsorlásból? Csaló -
flash kis nub van accountja de nem fizeti :P -
PhoenixKnight #61462 Mer olyan sokan voltatok :D Flashxp ? azt tudom hogy truby meg viphunter mar nincsen
Akkor javitok: LoD és azonkívül 1-1 magyar/klán , LoD ba van néhány normális magyar pl biehielle a többiekröl meg nem mondok semmit :) nem szeretnek engem :P -
rm vagy tribunal = 1 ember, én :P -
PhoenixKnight #61460 A legtöbb magyar az Lords of darkessben van ,azután RM vagy tribunal és utána vagyok én a sleepersbe -
var #61459 egyebként milyen magyar klánok vannak Franzon? -
JAJA:) iszonyat erősek:) de utána 3x nyertem mert nem kritelt és a fear landolt! -
var #61457 elvileg azt kellene, de c6ban az is kódolt -
Dallie #61456 Mondtam, hogy egy jól cuccolt és játszani tudó gladi jó eséllyel megb*sz :D (bocs, de jól esett :P ) -
mellesleg népszerű témák közt vagyunk =) -
lehet de l2 init kell átírni hozzá -
Mardwollk #61453 Válaszoltam is rá... ,,egy kicsit mindenképpen látszik a keret" -
var #61452 jó hát erre én is rájöttem, csak nem ezt kérdeztem :D -
5 részből áll és mindegyik +3-as... -
Atrium #61450 +15? :O azt meg hogyan? -
WTS-+15 DC light set
WTB-Drac helmet/boots
kezd fontossá válni:/ -
Mardwollk #61448 egy kicsit mindenképpen látszik a keret én ugy csinálom h felhuzom teljesen megfogom és feljebb helyezem az egeszet ameddig cskalehet -... -
var #61447 keret* -
var #61446 Valahogy meg lehet oldani, hogy ha ablakban játszom ne látszódjon a felső windows kerest?(hogy többet lehessen látni a játékból)
A chatboxot ha szethuzom restartnal megint kicsiben van, ezt sem értem miert.
-
Mardwollk #61445 frightens an angel, causing it to flee. Lethal strike is possible. Consumes 5 Soul Ores.
megijeszt egy angyalt miközben azt okozza, hogy meneküljön. Halálos csapás van lehetséges. Fogyaszt 5 néger ércet.
xDDDDDDD

-
Mardwollk #61444 ELNÉZÉST MINDENKITÖL A FÉLREÉRTELMEZÉSÉRT ÉS FÉLREINFORMÁLÁSÉRT!!!! -
Mardwollk #61443 joh tudom mivolt abaj egyszerre fordítottam ismerősömnek ezt és a warlord új skilljét és öszefolyt xD:D:D:D:D:D -
Mardwollk #61442 Akkor nemtudom mit olvastam xD mert mostmar tényleg teljesen mást jelent xD -
Mardwollk #61441 Hmm igazad van tényleg ... -
Mardwollk #61440 Hmm enyire félre értelmeztem volna?[meg még rajtam kívül 3 ember :S] -
Mardwollk #61439 a skillek alat majdnem a lap alján olvashatsz róla... -
Mardwollk #61438 http://www.lineage2.com/news/interlude_03.html
tessék :D -
Erre gondolsz? Mert ez szerintem nem azt jelenti hogy kiüti a targetet, hanem gondolom az új Magic Shield Defense-re értendő, hogy a pajzsal már lehet ellene védekezni.
The Wizard class attack spells have been changed to allow the target a chance to defend against the following:
* Wind Strike, Aqua Swirl, Twister, Blaze, Death Spike, Prominence, Ice Dagger, Hurricane
-
var #61436 és ezt hol van, mert én nem találom? -
Mardwollk #61435 lineage2.com ott ovlashatóak az ujjitasok is ... skillek változtatásai stb... -
Mardwollk #61434 interlude
... -
lol ezek miota vannak így? erről nem is tudtam