88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Van 1 kokemeny FDS darabom, majd utkozunk ingame.
A kepen az 1 Dragon's tooth szurka. Nincs a jatekban hivatalosan, csak a textura letezik, mint a shining bow. Free szervereken neha fellelheto. -
ki mondta hgoy az great sword? én csak arról beszéltem, hogy egy kézzel fogja a delf a 2H kardokat, és ilyenről képet csak greatswordosat találtam, de nem azt mondtam, hogy az -
ventel #61550 Sieghardton vennék Grate Sword Bladet, már csak 12 kell :) -
az formára semmi féleképpen nem Great... Heaven's Divider-t még nem láttam soha (Highrate szeró átka) kössz a tippet megnézem -
ventel #61548 Sieghardton vennék Flaming Dragon Skull keymatit, már csakc 13 kell :) -
delf egyhelyben állva amúgy is egy kézzel fogja...
úgy mint a Great Sword-ot
btw lehet hogy nem Heaven's D, de nekem annak tűnik... -
formara nekem is ez lenne a tippem, de a sarga resz nem illik a kepbe, meg az se, hogy egykezzel fogja :D -
Szerintem egy Heaven's Divider. -
Igen, balance life uberkiralysag. -
Bishop ot erdemes 74 fole fejleszteni? -
Egy hawer kérdezi, hogy a banneron a fiú d.elf kezében milyen fegyó van vályaszt előre kösz -
var #61541 nem kell berakni a ng-t :)...de tényleg el lehet rontani, ha 2 karit indítasz és a 2.al akarsz játszani, de már kikérted.. -
ráadásul 25-ön kapod(javitsatok ki ha nem) a d-t amit a volt fegyó berakása és az új kikérésével jár. -
var #61539 az adventureres fegyot nem lehet elszurni amugy -
Valaki meg tudna szánni Franz-on egy D-grados tőrrel?
Elszúrtam az advanturer guildes fegyvereket... 200k adenam, megy egy ng tőrom van, lvl24-en... így nem tudok haladni, folyton megölnek.
csak kölcsönbe kéne a fegyó, visszaadom, amint lesz saját...
Franz-on pm Vendar ha van.
Remélem valakinél akad egy fölösleg... :) Thx! -
gondoltam h láttátok de csak azért raktam fel, mert az amit írtál az offic oldalon a rövid van fent... -
nem akarlak nagyon elkeseríteni de ezt a videót legelőször (sztem nem egyedül) jó másfél hónapja láttam először ;)
kár hogy az official oldalra ennek csak a rövidített verziója került fel :s -
a cg vidi végén is ott van a csaj... am új faj... elv. a Chaotic Throne-nal jön ki végül is a c6-os fejlesztés... gobdolom még nem rakták bele Interlude-ba mert még tesztelik őket... sztem zsír lessz ez a félszárny... -
var #61534 Hát ez a 2 kép meg a koreai szöveg alatta nekem nem mond sokat. -
képek :) -
Tudom nem szerettek itt nem is akarok közbeszólni semminek de ezt minden rajongónak látnia kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
The Kamael
és egy Interlude CG movie -
Jo3y #61531 Tényleg köszi mindent ^^
Tök jó hogy van kikhez fordulni ha nemtudok valamit :) -
Jo3y #61530 Tényleg köszi mindent ^^
Töj jó hogy van kikhez fordulni ha nemtudok valamit :) -
bobbii #61529 yep! -
Jo3y #61528 Köszi, szal amig rajtuk van 1 ököl addig enemy-k de ha már 2 van akkor ez kölcsönös és akkor igazi a móka? :D -
Csak elfogadni lehet, ameddig el nem fogadják az egyenlő az elutasítással. És addig lesz érvényben ameddig vissza nem vonják róluk (ha elfogadja ha nem)
-
300 Terra hely???? Szerverparkot üzemeltetsz????? -
Ha nem ertened Nethyrrea uzenetet, magyarra forditva, az offical Lineage működéséhez csak kliens kell. Ha tört szerver után vágyakozol, rosz fórumba tévedtél!!!!! -
var #61524 "hogy tok szervert letölteni?" XD -
első kérdés bár sejtem a választ. fizetni is szeretnél a játékért? mert ha nem akkor javallom mmégeccer olvasd el itt felül a szép színes nagy betűket. -
matti12 #61522 hi.uj vok a lineage-ben. hogy tok szervert letölteni? -
Grat, de hol a gladi?
-
grat -
lol gratu, Trelo mi lett? :) -
-
var #61517 Boss-t ölni lehet harcosokkal lvl20 felett 40felett stb? mennyire kellene oda a varik, vagy mennyivel egyszerűbb úgy? Vagy 1tank +varik +support a jó? -
Free es Official jatekosok mentalitasa kozt van egy kis kulonbseg..
-
az oroszok a free szervereken a brazilok után a legnagyobb köcsögök voltak :D -
Jo3y #61514 Nagyonszépen köszi a segitséget, erre lettem volna kiváncsi ^^
Még annyit ha 1x visszautasitják war-t, meddig lehet öket ölni? :D
Vagy majd ez alakul? Szal küldhetnek wart ilyenkor ök is ránk? -
orulj neki, hogy visszakaptad az accod