88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MeoH #61552
    Van 1 kokemeny FDS darabom, majd utkozunk ingame.

A kepen az 1 Dragon's tooth szurka. Nincs a jatekban hivatalosan, csak a textura letezik, mint a shining bow. Free szervereken neha fellelheto.
  • GamerAdams007
    ki mondta hgoy az great sword? én csak arról beszéltem, hogy egy kézzel fogja a delf a 2H kardokat, és ilyenről képet csak greatswordosat találtam, de nem azt mondtam, hogy az
  • ventel
    Sieghardton vennék Grate Sword Bladet, már csak 12 kell :)
  • Looooser
    az formára semmi féleképpen nem Great... Heaven's Divider-t még nem láttam soha (Highrate szeró átka) kössz a tippet megnézem
  • ventel
    Sieghardton vennék Flaming Dragon Skull keymatit, már csakc 13 kell :)
  • GamerAdams007
    delf egyhelyben állva amúgy is egy kézzel fogja...
    úgy mint a Great Sword-ot
    btw lehet hogy nem Heaven's D, de nekem annak tűnik...
  • Giru
    formara nekem is ez lenne a tippem, de a sarga resz nem illik a kepbe, meg az se, hogy egykezzel fogja :D
  • GamerAdams007
    Szerintem egy Heaven's Divider.
  • MeoH #61544
    Igen, balance life uberkiralysag.
  • Strahd_
    Bishop ot erdemes 74 fole fejleszteni?
  • Looooser
    Egy hawer kérdezi, hogy a banneron a fiú d.elf kezében milyen fegyó van vályaszt előre kösz
  • var
    nem kell berakni a ng-t :)...de tényleg el lehet rontani, ha 2 karit indítasz és a 2.al akarsz játszani, de már kikérted..
  • Facek
    ráadásul 25-ön kapod(javitsatok ki ha nem) a d-t amit a volt fegyó berakása és az új kikérésével jár.
  • var
    az adventureres fegyot nem lehet elszurni amugy
  • APOKALYPSE
    Valaki meg tudna szánni Franz-on egy D-grados tőrrel?
    Elszúrtam az advanturer guildes fegyvereket... 200k adenam, megy egy ng tőrom van, lvl24-en... így nem tudok haladni, folyton megölnek.
    csak kölcsönbe kéne a fegyó, visszaadom, amint lesz saját...
    Franz-on pm Vendar ha van.
    Remélem valakinél akad egy fölösleg... :) Thx!
  • Looooser
    gondoltam h láttátok de csak azért raktam fel, mert az amit írtál az offic oldalon a rövid van fent...
  • Nethyrrea
    nem akarlak nagyon elkeseríteni de ezt a videót legelőször (sztem nem egyedül) jó másfél hónapja láttam először ;)

kár hogy az official oldalra ennek csak a rövidített verziója került fel :s
  • Looooser
    a cg vidi végén is ott van a csaj... am új faj... elv. a Chaotic Throne-nal jön ki végül is a c6-os fejlesztés... gobdolom még nem rakták bele Interlude-ba mert még tesztelik őket... sztem zsír lessz ez a félszárny...
  • var
    Hát ez a 2 kép meg a koreai szöveg alatta nekem nem mond sokat.
  • Looooser
    képek :)
  • Looooser
    Tudom nem szerettek itt nem is akarok közbeszólni semminek de ezt minden rajongónak látnia kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Kamael

és egy Interlude CG movie
  • Jo3y
    Tényleg köszi mindent ^^
    Tök jó hogy van kikhez fordulni ha nemtudok valamit :)
  • Jo3y
    Tényleg köszi mindent ^^
    Töj jó hogy van kikhez fordulni ha nemtudok valamit :)
  • bobbii
    yep!
  • Jo3y
    Köszi, szal amig rajtuk van 1 ököl addig enemy-k de ha már 2 van akkor ez kölcsönös és akkor igazi a móka? :D
  • Sámán
    Csak elfogadni lehet, ameddig el nem fogadják az egyenlő az elutasítással. És addig lesz érvényben ameddig vissza nem vonják róluk (ha elfogadja ha nem)
  • Giru
    300 Terra hely???? Szerverparkot üzemeltetsz?????
  • Giru
    Ha nem ertened Nethyrrea uzenetet, magyarra forditva, az offical Lineage működéséhez csak kliens kell. Ha tört szerver után vágyakozol, rosz fórumba tévedtél!!!!!
  • var
    "hogy tok szervert letölteni?" XD
  • Nethyrrea
    első kérdés bár sejtem a választ. fizetni is szeretnél a játékért? mert ha nem akkor javallom mmégeccer olvasd el itt felül a szép színes nagy betűket.
  • matti12
    hi.uj vok a lineage-ben. hogy tok szervert letölteni?
  • VipJoco
    Grat, de hol a gladi?
  • ZsuzS
    grat
  • TruBy
    lol gratu, Trelo mi lett? :)
  • Facek
  • var
    Boss-t ölni lehet harcosokkal lvl20 felett 40felett stb? mennyire kellene oda a varik, vagy mennyivel egyszerűbb úgy? Vagy 1tank +varik +support a jó?
  • GibboRamone
    Free es Official jatekosok mentalitasa kozt van egy kis kulonbseg..
  • Nethyrrea
    az oroszok a free szervereken a brazilok után a legnagyobb köcsögök voltak :D
  • Jo3y
    Nagyonszépen köszi a segitséget, erre lettem volna kiváncsi ^^
    Még annyit ha 1x visszautasitják war-t, meddig lehet öket ölni? :D
    Vagy majd ez alakul? Szal küldhetnek wart ilyenkor ök is ránk?
  • TruBy
    orulj neki, hogy visszakaptad az accod