88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• SkandarGr
    nesztek nesztek azt a maje sapid darabkaival meg az a-gemjevel meg az a-cry reszevel meg még mindíg lógsz:P a kraft árról nem is beszélve:P
  • KABALL
    NESZTEK
  • ZsuzS
    További minden jót.
  • B@lu
    2 szer is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • GamerAdams007
    Hát ezen beszarok... :D ha ez télleg működik akkor nagyon brutál XD ráadásul sztem GameGuard se észleli pl...
  • PhoenixKnight
    jah és több fajta van belőle :D kiváncsi vagyok arra hogy minek számitja l2 ezt a dolgot (bot vagy nem is eszleli)
  • PhoenixKnight
    http://www.automouse2.com/ lol valaki forditsa le légyszi rendesen hogy mit tud :D amit én vettem ki: kis usb pen drivenak látszo dolog ami automatán healel l2be meg elvileg szitneli is a karit :D
  • Gordis2k
    Csupa catalist vér lett volna akkor:)))

De átveszem a gizda de iszonyat kemény ork szerepét mester. Visszont elvárom, hogy barátilag segits megtanulni használni:):)
  • Szekijoe
  • phalanx
  • Dallie
    Neked akartam adni, ha sikerül. Nem bírtam ki, hogy ha már +6-ra felment, ne próbáljam meg rá a hetediket:)
  • LaWMaN
    Élmény és megtisztelteés volt Ön mellett "harcolni" kedves Orkom.
  • Gordis2k
    Sajnálom és ha egyszer ugy alakul gyere vissza!

Jol állt volna nekem a kard:)
  • fr0z3n
  • Dallie
    Nem vagyok a búcsúzkodások embere, mindenkinek köszönöm, akivel játszhattam, sok szerencsét a jövőben. Az ok igen prózai, nincs annyi felesleges időm, amennyit erre a játékra szánni kéne ahhoz, hogy élvezni tudjam. A nagy klán nem megoldás, ha heti 1-2 órát tudok online lenni, és eléggé untam, hogy hónapok óta ugyanazt a fél hegyoldalat tisztogatom a csontiktól (bár ezt felettébb hatékonyan tettem:) ).
    Gondoltam, megpróbálok szépen búcsúzni és egy lángoló kardot hagyni valakire, de az NCsoft nem akarta, hogy a hetedik encsant rámenjen - tudom, hatnál is szépen világított, ez van :)

Minden jót nektek, emberek/elfek/orkok/törpök.
  • Sámán
    És az ilyen megjegyzések nemkevésbé...
  • Gordis2k
    Dolgozom! De azért irok eggyet.
    1

Na 16:31 kor othon leszek
  • ZsuzS
    Europe Trial
    ha még valaki nem látta volna
  • Sirch
    Igen, ez teljesen lerágott csont közhely, mint ahogy annak számít a "Jajj, banolták az accountomat"-hozzászólások, illetve az olyan "Megléptem a 7x-dik szintemet, gratuláljatok"-screenshotok is, ahol ott virít a walker kijelzője.
  • Sámán
    Na jó, részemről befejeztem a lerágott csont közhelyeket...
  • Sirch
    Vágysz valami cuccra? Donatelsz, és megvan.
    Magasszintű akarsz lenni? Beállítod a botprogramot, és pár hét múlva toppon vagy.

Nem létezik olyan cél, amit ne lehetne csalással elérni. A kérdés mindig az, hogy így van-e értelme egyáltalán a játéknak? És félre ne értsetek, nem akarok én itt pampogni, meg szónoklatot tartani a becsületes játékról azért, mert nincs közöm mások játékához, van elég feladat meg cél előttem ahhoz, hogy ne legyen időm mások cuccaival, szintjével foglalkozni. Sokaktól hallottam már azt, hogy donate nélkül nem lehet boldogulni, mégis nosztalgiázva gondoltok vissza azokra az időkre, mikor még ss nélkül ütögettetek... Kicsit ellentmondásos a dolog.
  • Strahd_
    En amikor anno csinaltam a 40 es classvaltot setaltam .) es probaltam soe kkal megoldani a gondot :D hogy ne legyen veszteseges a dolog :D igaz volt egy makos talalsom a foldon egy 1,5kk-s d-s ij :D nagyongazdag lettem tole :D

GK hasznalata ritka volt :D inkabb setaltam minthogy kiadjak 3k adenat :D
  • Sámán
    90%ot buktál, nem beszélve az anyagiakról (gk), hacsak nem akartad kigyalogolni/hajóra várva szétunni az agyadat is

Nemrég csináltam 40es kasztváltókat egyik kiskarimmal és olyan mennyiségű dimenzió krisóval szórtak meg a küldit adó NPC-k hogy egy fillért nem költöttem gk-ra az egész küldisorozat alatt -sőt még maradt is
  • Sámán
    Jó, de 0-ról azért most se nagyon-nagyon sokkal jobbak az esélyeid. Mondjuk full bronze set, ilyesmi most könnyen összehozható -aztán elsétál melletted full s gradben, világítós fegyivel vmi 78+ és gyorsan legörbül a szád -mert olyanod farmolgatással talán 1 év alatt se jön össze
    Régebben ha nem is voltak túl jó cuccok, egyenlőbb esélyek voltak
  • Strahd_
    true :) de akkor elvezetesebb is volt a jatek .) mas hangulata volt mint kesobb :P (bar lehet azert mert akkor meg uj votl a jatek es amiat nosztalgikus erzesek fognak el mikro visszagondolok a Dark wizard questhez kellet 2 segito... 1 tank 1 toros hogy be tudjam fejelzni mert 90% ot buktam a questel .P Ijasz vs Mage nel :P es meg Diniz is lepkzott :D )
  • Sámán
    Giranban nincs adó?
  • Nethyrrea
    mert

1. nincsenek már annyian játékban, és mint tudjuk ők abszolút nem folyamodnak semmilyen "3rd party programhoz"

2. folyton elverjük őket frintezzánál xDD
  • ZsuzS
    ahh grat :)
    pedig catalyst szerint tök bénák vagyunk hogy mi csak 4+grp-al tudjuk megölni ők meg 3-4 -el is :D Én már rég nem láttam őket Fritensat ölni mellesleg :D
  • Szekijoe
    Mass pvp IT tetején kiegyenlített erőviszonyokkal Nyertünk minimál veszteséggel és azzal a lendülettel portoltunk is be fritensához. +1 nyaklánc az allynak!
  • Nethyrrea
    jah, igen, meg akkoriban nemhogy nem volt olyan hogy free SS az npctől (ami jó eséllyel kitart legalább 10 szintet ha nem többet), hanem burzsujnak számítottál ha egyáltalán ss-el szinteztél :D

kis kreativitás kérdése az egész. nézd meg hol milyen kveszt van amit érdemes csinálni, csinálj magokat, stb.
  • Nethyrrea
    ha most ennyire el vagy anyátlanodva, sztem ha prelude idején (vagy open beta) kezdtél volna szerintem már öngyilkos lettél volna rég :D

összes kezdőhely zsúfolásig tele emberekkel, irtottad a gombákat meg a zombikat a mocsárban bagóért, farmerekkel verekedtél egy helyért ahol tudsz fejlődni, nem egy óra alatt hanem napok alatt lettél lvl 10....és körbenyalogatták a talpad ha valahol full BRONZE armorban dzsaltál végig.

a régi szép idők.... :D
  • APOKALYPSE
    Végre visszajött a netem :)
    De sajnálattal látom, hogy nincs d-s fegyoja senkinek...
    egyébként 2. karakter, az elsőnél vettem fel a fegyvereket, de már törlő listán van (még 6 nap) és 2. karakterem 26. szintű, és nem vehetné már fel a fegyvert... ezért kell egy ideiglenes.
    És nem tudom mióta van, mert csak egy hete játszok, de a dead penalty nagy szemétség kis karaktereknek! nem elég, hogy nincs pénz semmire, még le is butítják a karaktert... :(
    inkább kezdek mégegy karaktert, azzal is kifarmolok induló kvesztekkel 100k-t, majd indítok mégegyet... amíg nem lesz elég fegyora :D (másképp nem tudom hogy gondolták!)
  • GibboRamone
    pm ment!
  • var
    én csak próbálom védeni a játékszabályokat:DD de akkor kérek névnapomra 100k shotot meg felszerelést...
  • MeoH #61558
    *enyhen lesem tolja a jatekosok 90%, hogy szabalyt sert:P Vasarlas ugyben Google a baratod vagy en pmben:P
  • Cobra.
    Csak aki nem vesz adena-t, az mehet ss nélkül a szintjénél 1-2-vel kisebb felszereléssel :)
  • var
    enyhén*
  • var
    2 honapos gamecard 8k, adenaval kereskedni meg enyhét szabályellnes
  • Pitkany
    Szevasztok!
    Lenne pár kérdésem, ha nem probláma.
    1) Mennyibe kerül jelenleg, egy 2 hónapos gamecard?
    2) Mennyi az Adena - Ft eladási/vételi árfolyama?
    Előre is köszi a segítséget!
  • ventel
    WTS doom tunic,stockings of doom