88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• mAilkaEVO3
    wohoo oly-re készülsz ? :P
  • mAilkaEVO3
    ráhibáztál :) full random
  • MeoH #61675
    Jo kis bizsuk...
  • daemonervosa
    Nemrossz Errorhán !

de eddig ez a best:

http://img357.imageshack.us/img357/3659/dracpwnnw0.png
  • Facek
    nem vágom mi alapján oszja de eléggé random
  • Facek
    49 es middel
  • ErrOrHUN
    61-es mid stonenal? :D
  • Facek
    ennél a homum jobb lett :D
  • ErrOrHUN

minifocus-os cheapshotos soulbow :D
  • Skynet85
    1. lépés:Katt ide
    2. lépsé ott katt a Create Account gombra
    3. lépés tölsd ki értelem szerüen az ürlapot erősíd meg az e-mailed.
    4. katt ide tölsd ki a a korod plusz az email mezőt
    5. lépés nézd meg a posta ládád lesz benne egy link katt rá az eldob egy oldara ahol kapsz egy serialt.
    6. lépés jeletkezz be plaync az acount menü pont alatt és az add online codenál írd be azt amit kaptál csinálsz egy l2 account vagy választahatod a plaync-et aztán go játszani ha vmi nem megy szolj
  • B@lu
    Legalább 34 es! :P
  • gyuri1989
    mert én ezen az oldalon eltévedek
  • gyuri1989
    gyú ez nekem magas hol kel regisztrálni 14 napra
  • gyuri1989
    ok
    kösz kipőróbálom a 14 napos verzíót
  • Skynet85
    Van 14 napos trial felmászol plaync.com -ra és reggelsz egy akkot majd kérsz egy trial serialt 14 napig megnézheted, hogy ez az ami neked kell vagy, ha nem akkor nem csesztél x sok ezer pénzt.
  • mAilkaEVO3
    LineageII Interlude vásárolsz online serialt vagy boltban egy eredeti játékot havonta fizeted a havidijat és belogolsz :)
  • Sirch
    Ott a link a fórum bannerénél.
    Ha nem boldogulsz az account-vásárlással, vagy az egyéb átutalásokkal, akkor segítünk.
  • gyuri1989
    és oda hogy kel regisztrálni ?????
  • gyuri1989
    akkor mondjátok el hogy ti hol nentek és megyek énis ott !!!!!
  • Sirch
    Itt mindenki Interlude-dal játszik, nem tudjuk, mi lehet a gond, de biztos tudnak segíteni azok a szerverüzemeltetők, akik c5-ös klienst kérnek a szerverükhöz.
  • gyuri1989
    Lécci segitsetek meg van a Lineage 2 c5 és amikor jácok befagy ijen a gépem : 3000+ amd athlon 64 6600gt 256 pisziájos meg 1 gb ramom
  • ErrOrHUN
    bazz elfelejtettem :D
  • ErrOrHUN

minifocus-os cheapshotos soulbow :D
  • dadas9999
    dallienek igaza van , meg wolf000nak is.
    mindent el lehet érni donate nélkül is, csak nem mindegy mennyi idő alatt. azt meg kiki maga dönti el, hogy mennyit ér meg neki.
    ha van kedved szenvedni nogradaben 30-on... én sem szeretek donatelni, de inkább kiadtam 500 ft-ot és 20-on top d-be öltöztem.

az is igaz hogy a száját jártatja mindenki hogy igy meg ugy ennyi idő alatt mekkora vagyonra lehet szert tenni, de még soha senki nem irta le a mikéntjét, az tabu már, vagy rájössz magadtól vagy lesajnálnak. ha nem tudsz klikkesedni akkor ütheted a mobot is egyedül vakulásig.
    akinek meg 60 felett élvezet a szintfarmolás azt csak irigylem, szerintem eszméletlen unalmas még partiban is. :)

• Skynet85
    Ez egyén függő olyan kaszt, hogy legjobb nincs nagyban függ egy karakter képessége a használójáétól magyarul, ha jó vagy egy kasztal akkor szinte bárkit megtudsz verni. Leghasznosabb, nos válassz törpét:):D

Ha már videó akkor tudom hogy ez off server topik de videónak ez is nagy jó: L2P videjóóó
  • pongi10
    sziszatok!
    csak arról szeretnék érdeklődni, hogy szerintetek melyik a legjobb/hasznosabb/erosebb kaszt?
    tudom hogy mindegyik másban.csak a véleményetekre vagyok kiváncsi.Előre is köszi
    csáó
  • nubyy
    Nem tom láttátok-e már ezt a videt, sztem joo cucc^^
    Vid.
  • Skynet85
    Hát még nem szándékszom klánhoz szegődni nem tudom hogy lesz időm játszani, esetleg lesz-e, szóval normális klánba olyan ember kell akire lehet alapozni nem normális klánba meg minek menni, szal most még magánzok...
  • bobbii
    en javasolnam neked vmi klanba torteno beallast lehetoleg olyat ahol van academy... ott szerzel 1 szponzort es megcsinaljatok a questet es kapsz D-s full clan armort, heavyt,lightot,robeot amijen kell a karakterednek.
    fegyver pedig a blacksmithnel upgradelheto. Az ss-el sztem is csinyan kene banni, de ahogy nezem mar keso :))).
  • Skynet85
    Thx igyekezni fogok megoldani:). Max picit tovább tart majd.:)
  • Giru
    :)
    Termeszetesen úgy játszol, ahogy te szeretnel! A jatekmenetet mindenkinek maganak kell megvalasztani! Sok sikert a boldoguláshoz! :)
  • Skynet85
    Hmm bele se gondoltam, de iagazd van, de sajna más ötletem nem igazán van nem igazán vagyok oda a játék azon részért hogy szaladj ide szaladj oda és azért sem azértj mert olyan hűűj de bonyolutak lennének a guestek csak hát egyik része itt a másik meg ott gk meg iylen szinten elevene lenyuz... és mivel lejöttem a hardcore korszakomról (napi 10 óra game) már nics időm naphosszakat a játékkal tölteni most már tényleg csak funolni szeretnék az meg az rb plusz party. És köszi a segítséget tényleg okos amit írtál, de sajna nem tartom be majd lesz ami lesz:D
  • Giru
    Szemely szerint nem javaslom a raidet ilyen kis szinten. Nagy mak kell hozza, hogy megerje. Tobbnyire nem kapsz semmit a dropbol, ha igen, akkor se er valami sokat. Viszont ezen a szinten kapsz vagy 30-60% ot egy bossolasert. Tul gyorsan fogsz fejlodni úgy, hogy nem lesz drop belole. Ez az egyik legrosszabb amit tehetsz, ha nincs penzed....
  • Skynet85
    igen 20-as szintig még 30% és annyi,de mondom nem érdekes ezért már nem mászok vissza kerítek partyt aztán mek ölni meg rb-ni aztán ha mákom van dobnak is vmi használhatót csak ahhoz is kéne vmi normális armor meg estleg fegyó és itt a léyneg ha meg lesz a d garde onatól mát hawai van addig van csak szvíóka.:D
  • Skynet85
    Hát ő minek nos azért mert szép a játék farmolos rész is, de azért annyira még sem:D és ha vmit emg lehet oldani fele annyi idő alatt akkor szokásom meg is oldani:D
  • Skynet85
    Tom kukacoskodás, de 40k-ér vissza menni aztán megint szenvedni a vissza jutásal stb őő kihagyom megoldom anélkül is ha hamarabb tudom hogy van ez a guest tuti megcsinálom haladni akarok tom tom semmi befektetéssel ne várjak el semmit ezzel is tisztában vagyok, csak gondoltam hátha:D lvl 20 körüli guestknek utánna járok azért aztán amit érdemes végig csinálgatom még1X thx.
  • Dallie
    Nem vágom, minek kell a soulshot, 25-30-ig simán lehet anélkül is boldogulni.
  • Giru
    javaslom a newbe GK token hasznalatat... 20as szintig kezdofaluk kozott ingyen teleport. Newbe helpernel kapsz belole parat.
    Ha gludinban vagy kezdj el felfele szaladni altar of rites fele, majd SOE hasznalataval DE villagebe jutsz. Ha jol emlekszem a szorosig kell csak felfutni onnan mehet a teleport. /loc hasznos parancs, meg tudod nezni vele, melyik varosba visz a SOE.
  • ErrOrHUN
    newbie tokennel lehet kezdővárosok között ingyé portolni
  • Skynet85
    Thx utánna nézek a guestnek, de mivel ejöttem talikngrol oda vissza jutni hmm vagy hajozgatok, és ennyi, gk rablás:D szal szerintem azt a gueste hanyagolom jelnleg 2k-m van és 819 non ss kimek és farmolok ebből adenát amennyit tok aztán meglátom mit tok kezdeni:D