88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• B@lu
    hanyas vagy te diszno? :)
  • Padidiver
    Ding vazz....
    most kb egy hét pvp szal pm me ha láttok catát vagy nh-t sieghardton!
  • Facek
    én láttam már top-gradeset is , bónusz amit kapott nagyon szar, de tök jó sötétkékenvillámosan világít
  • ZsuzS
    én úgy tudtam a high és a top ad csak fény effektet. és én még cska kéken világítóval találkoztam
  • PhoenixKnight
    ÉN mid gradet raktam fel de semmi glow és keményen ad 20 manat:P vmi aktive/passiv skilles kene pl para vagy ally rez
  • pharao
    Tarka-barkát ki ne hagyd!
  • Facek
    és libafosződ nincs ?
  • fr0z3n
  • Gordis2k
    kék zöld sérga fehér piros cikcak zip zup sráf srof tel elektro bugi és szanaszét. Asszem ennyi.
  • fr0z3n
    milyen glow lehetosegek vannak?
  • ZsuzS
    bocs én láttam lvl46-os kavicsot is :) az kisebb mint 54
  • FragStaR
    Dark Elf tőrös --> bölcs
  • Erotikus
    LoL értem :D köszi
  • PhoenixKnight
    A weapon grade befolyásolás elég nagy köcsögség mert pl én 76ig biztos damascust fogok használni mivel ez a legmagasabb focosuos fegyo s grade ig
  • Sanca
    Mindegy hogy a life stone no/mid/high/special grade, csak a fegyo glow lehetosegeinek eselyeit befolyasolja. A statsokat csak a life stone szintje es a weapon gradeje befolyasolja.
  • KABALL
    54
    High Rade
  • pharao
    Hála MEOH-nak update történt az avataromban :D ...
    Csak azért postolok, hogy itt is megköszönjem neki!
    Köszi szépen MEOH!
  • Erotikus
    Üdv
    Meik a legkisebb Life stone ? és meik a legjobb ?
    Thx.
  • xt198
    haha :D ha az icások nem bántanak, akkor az már rossz nem lehet :D
  • KABALL
    Figyej ha rámhalgattok a kensibe mentek bár oda tudomásom szerint kell aplikáció,he minden kötél szakad akkor jöhettek hozánk is:) de mi csak egy kosáral vagyunk kb egyenlőek....szal akinálunk van annak anyia bonus hogy van klánjele meg clanchatje es az ICA-sok nem basznak pofán ha rosszat csinálsz :)
  • APOKALYPSE
    nN ná, hogy offical! Meguntuk hogy l2j-ben nem megy semmi rendesen!
    amugy a 2 karakter : Mortee é Ronon!
  • xt198
    nocsak nocsak, apo, official? :)
  • Sirch
    Név nélkül izgi lesz titeket megtalálni.
  • APOKALYPSE
    Két ember Klánt, Academyt, sponzort keres siegeharton!
    Elszántak vagyunk, de nincs klánunk, angolul meg nem nagyon tudunk! (ezért olyan klánt keresünk, ahol vannak magyarok :) )
    lvl 19-en megállunk, kasztváltót még nem csináltuk meg!
    Egyikünk de tőrős, én human tőrős vagyok!
  • PhoenixKnight
    épé "udament" ...:D mintha vmi paraszt lennék szoval : odament
  • PhoenixKnight
    RM részét nem tudom a dolognak ...:D Allym udament hogy megakadályozza RM-t ami bár úgy tűnt nem sikerült de azzal hogy +40 ember beteleportált antharas máris nehezebb lett + volt 1 bishopunk aki a végén ally rezzt csinált xD( Mikor beteleportáltunk mindenkit lePKztak közülünk aztán fél oráig ölték kb antharast :P )
  • pharao
    Halottam meghalt 4 healer és senki nem akarta őket éleszteni ><. BREZ-el spórolni akartak o.O
  • PhoenixKnight
    Jó volt az antharas raid Franzon :)
  • Gordis2k
    igen az ipd blokoltak
    restartold az adsled vagy torold az osszec kukidat!!
  • Skynet85
    nah már nekem se küldtek igaz lehet azért mert erre már elküldték de egy másikra sem kaptam meg szal lehet náluk van a hiba probálgasd idöközönként
  • BaalKain
    Nem próbálnád meg hogy neked küld-e? hátha csak az én ip-met kaszálták el a túl sok reg miatt :)
    Vagy elbaszok vmit
  • Skynet85
    Hát akkor in jön az i have no idea mondat... Nem tudom mi lehet a gikszer lehet behalt a webserverük vagy nem tom.. szerintem próbálgasd még...
  • BaalKain
    Már vagy 5ször próbáltam 4 különböző freemail címmel...
  • Sámán
    Nekem csak ez jött össze:
    De majdcsak esik még...
  • Sanca
    Fear vagy magic crit bejott?
  • Skynet85
    Hmm érdekes ha jól emléxem nekem se küldte el elsőre de aszem mikor megküldettem vele 2.-szor akkor simán megkaptam igaz citromail-re.
  • BaalKain
    Köszi a gyors választ :)
    Freemaillel próbáltam, hajnal 2-kor még kaptam egyt utána egyet sem. Most megpróbáltam yahooval is, arra se küld...
  • Skynet85
    Nézd meg a spam szürőd, ha ott sincs tölsd ki megint, és akkor szerintem megkapod.
  • BaalKain
    Nekem az 5ös ponttal van a problémám, ugyanis nem jön levél...
    Tud erről vki vmit?
  • Gordis2k
    Ha kérditek ki a legerősseb SPS karakter hát tegnap AKHI Avadon robeban crystal staffal BO éxerekben ss nélkül megolte a catalyst legerősebb sps nobleet(4x es hero) az olympian lol:)