88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
hanyas vagy te diszno? :) -
Ding vazz....
most kb egy hét pvp szal pm me ha láttok catát vagy nh-t sieghardton! -
én láttam már top-gradeset is , bónusz amit kapott nagyon szar, de tök jó sötétkékenvillámosan világít -
én úgy tudtam a high és a top ad csak fény effektet. és én még cska kéken világítóval találkoztam -
PhoenixKnight #61713 ÉN mid gradet raktam fel de semmi glow és keményen ad 20 manat:P vmi aktive/passiv skilles kene pl para vagy ally rez -
Tarka-barkát ki ne hagyd! -
és libafosződ nincs ?
-
fr0z3n #61710
-
kék zöld sérga fehér piros cikcak zip zup sráf srof tel elektro bugi és szanaszét. Asszem ennyi. -
fr0z3n #61708 milyen glow lehetosegek vannak? -
bocs én láttam lvl46-os kavicsot is :) az kisebb mint 54
-
Dark Elf tőrös --> bölcs
-
Erotikus #61705 LoL értem :D köszi -
PhoenixKnight #61704 A weapon grade befolyásolás elég nagy köcsögség mert pl én 76ig biztos damascust fogok használni mivel ez a legmagasabb focosuos fegyo s grade ig -
Sanca #61703 Mindegy hogy a life stone no/mid/high/special grade, csak a fegyo glow lehetosegeinek eselyeit befolyasolja. A statsokat csak a life stone szintje es a weapon gradeje befolyasolja. -
KABALL #61702 54
High Rade -
Hála MEOH-nak update történt az avataromban :D ...
Csak azért postolok, hogy itt is megköszönjem neki!
Köszi szépen MEOH! -
Erotikus #61700 Üdv
Meik a legkisebb Life stone ? és meik a legjobb ?
Thx. -
haha :D ha az icások nem bántanak, akkor az már rossz nem lehet :D -
KABALL #61698 Figyej ha rámhalgattok a kensibe mentek bár oda tudomásom szerint kell aplikáció,he minden kötél szakad akkor jöhettek hozánk is:) de mi csak egy kosáral vagyunk kb egyenlőek....szal akinálunk van annak anyia bonus hogy van klánjele meg clanchatje es az ICA-sok nem basznak pofán ha rosszat csinálsz :) -
nN ná, hogy offical! Meguntuk hogy l2j-ben nem megy semmi rendesen!
amugy a 2 karakter : Mortee é Ronon!
-
nocsak nocsak, apo, official? :) -
Név nélkül izgi lesz titeket megtalálni.
-
Két ember Klánt, Academyt, sponzort keres siegeharton!
Elszántak vagyunk, de nincs klánunk, angolul meg nem nagyon tudunk! (ezért olyan klánt keresünk, ahol vannak magyarok :) )
lvl 19-en megállunk, kasztváltót még nem csináltuk meg!
Egyikünk de tőrős, én human tőrős vagyok! -
PhoenixKnight #61693 épé "udament" ...:D mintha vmi paraszt lennék szoval : odament -
PhoenixKnight #61692 RM részét nem tudom a dolognak ...:D Allym udament hogy megakadályozza RM-t ami bár úgy tűnt nem sikerült de azzal hogy +40 ember beteleportált antharas máris nehezebb lett + volt 1 bishopunk aki a végén ally rezzt csinált xD( Mikor beteleportáltunk mindenkit lePKztak közülünk aztán fél oráig ölték kb antharast :P ) -
Halottam meghalt 4 healer és senki nem akarta őket éleszteni ><. BREZ-el spórolni akartak o.O -
PhoenixKnight #61690 Jó volt az antharas raid Franzon :) -
igen az ipd blokoltak
restartold az adsled vagy torold az osszec kukidat!! -
nah már nekem se küldtek igaz lehet azért mert erre már elküldték de egy másikra sem kaptam meg szal lehet náluk van a hiba probálgasd idöközönként -
BaalKain #61687 Nem próbálnád meg hogy neked küld-e? hátha csak az én ip-met kaszálták el a túl sok reg miatt :)
Vagy elbaszok vmit -
Hát akkor in jön az i have no idea mondat... Nem tudom mi lehet a gikszer lehet behalt a webserverük vagy nem tom.. szerintem próbálgasd még... -
BaalKain #61685 Már vagy 5ször próbáltam 4 különböző freemail címmel... -
Nekem csak ez jött össze:
De majdcsak esik még...
-
Sanca #61683 Fear vagy magic crit bejott? -
Hmm érdekes ha jól emléxem nekem se küldte el elsőre de aszem mikor megküldettem vele 2.-szor akkor simán megkaptam igaz citromail-re. -
BaalKain #61681 Köszi a gyors választ :)
Freemaillel próbáltam, hajnal 2-kor még kaptam egyt utána egyet sem. Most megpróbáltam yahooval is, arra se küld... -
Nézd meg a spam szürőd, ha ott sincs tölsd ki megint, és akkor szerintem megkapod. -
BaalKain #61679 Nekem az 5ös ponttal van a problémám, ugyanis nem jön levél...
Tud erről vki vmit?
-
Ha kérditek ki a legerősseb SPS karakter hát tegnap AKHI Avadon robeban crystal staffal BO éxerekben ss nélkül megolte a catalyst legerősebb sps nobleet(4x es hero) az olympian lol:)