88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ha a részekben alatt feldarabolva gondolod, akkor szerintem úgy sehonnan. Egy darabban próbáld innen: http://download.mmosite.com
vagy innen: http://games.internode.on.net -
jack crever #61796 csácsá tudna valaki segiteni hogy honnan tudom letölteni a lineage 2 ingyenesen részekben
ELŐRE IS KÖSZI
-
Sorbon #61795 Igen láttam rajta én is régebben... 
-
Én mintha láttam volna Lianli-n is egy ilyen fehér newbie maszkot 
-
Az a feher mask, ahogy Nubyy is irta. Megadhatsz 1 karaktert es beteszik a z inventorydba, de tudtommal nem tradelheto, igy csak az az arc arcoskodhat vele. -
nem tom miaz de sztem nem müxik azaz én is néztem de nem jöttem rá, hoyg mi si az :D -
nubyy #61791 A Sayha's White Mask lenne ez sztem. -
BaalKain #61790 Choose a Character
This upgrade lets you choose a character to receive a special item.
You may only select one character to receive this item. The list below shows all eligible characters on all servers.
Please note that your selection is applied during a maintenance window. It may take up to ten business days before the item appears in game.
Ezt láttátok már? A trial acc managementnél vettem észre a lineage2 honlapon.
Account details -> choose character
Vajon mi lehet?
-
Honnan tudok szerezni C-s cuccokat?<--- Ebben a fegyó is benne van nem csak a ruha!
Mammonnál csak fegyót tudsz upgadelni. -
LineageII #61788 ezt most nem értem. ruhákat lehet a mammonnál fejleszteni? -
plusz, azokat mammonnál tudod csereberélni összevissza, és feljebb fejleszteni egész top C-ig némi ráfizetéssel, szintén ugyanott. -
Luxury shop-ban (Pretigious Items Hall néven találod Giranban) kersd a C-s felszerelést. Itt nem pénzért, hanem D és C kristályért tudsz vásárolni (azt remélem tudod, hogy a kristályokat törpe tudja csinálni a megfelelő szintű felszerelés kristályosításával). Mobokból is esik C-s felszerelés, főleg ruha, de igen nagy szerencsével fegyver is. Gyártani meg csak a C-s ruhaszettek meg nem vásárolható darabjait éri meg. -
AC2 #61785 Honnan tudok szerezni C-s cuccokat? Boltokban nem látom, lootból nem esik, csináltatni meg nem fogok, mer nincs rá zsém. van vmi más módja a beszerzésének? -
tessék csámcsogni ():
http://www.gamasutra.com
April 27, 2007
Report: Former NCsoft Staff Suspected Of Lineage III Theft
Korean police officials are investigating a reported theft of video game code taken from Korean-headquartered MMO publisher NCsoft, one of the region's top computer game publishers.
According to a new report by the online edition of major Korean newspaper The Chosun Ilbo, the Seoul Metropolitan Police are currently investigating the theft of source code relating to NCsoft's upcoming PC title Lineage III. According to the report, seven former NCsoft employees are thought to have shown and possibly passed on the code to an unnamed “major” Japanese game company.
The report noted that the seven individuals left the company in February, and subsequently interviewed with the Japanese company. During the interview, police believe that the Lineage III code in question was presented, and possibly copied during the demonstration.
In addition, these same employees are also suspected to have leaked the Lineage III program design via email or portable media last September. The report cites a spokesperson for NCsoft saying the potential damage resulting from the stolen code to be over a billion dollars.
The report also notes that this is the latest in a road of unfortunate events for the MMO publisher following the firing of an unnamed senior game developer for "poor leadership skills," which, according to the newspaper, was later followed by the voluntary departure of most of the the company's 90 person staff. -
énis néztem azt az inventoryt mondom, hogy honnan lehet ekkorát összehozni :D -
Csövi Santantica!
Látom többiek észre se vették, hogy te is beírtál!
-
StSanya #61781 Nem official... :D -
StSanya #61780 Mindenkinek köszönöm a helpet! -
WOW használd a menüt zOMG és keresd ki az a questet ami kell neked:P:P -
norbi17 #61778 Helo mindenkinek.
Valaki segítsen !!!!!
Letöltöttem a Lineage2:Interlude-ot,és nem tudom életre kelteni.
Ha valaki el tudta indítani,írja le légyszi.
Előre is kösz. -
ahh meg a mana poti ... -
Kétlem hogy Santa lenne illetve ha igen kkor sem officialról jelentkezett :D Mert a kastélyból vehető korona a rossz oldalon van :D
Offon a bal oldalra teszi.
Megnyertem a ,,hol a hiba a képen,, játékot? :)
U.i.: a 160as inventory slot is sántít :) -
de ő másik questre gondolt -
He will give you a sword of ritual. ott van
-
Kissé túlhasznált az oldal, de ha türelmes vagy, akkor itt találsz jó leírást: http://lineage2.stratics.com -
AC2 #61772 Ezzel csak az a gond h már 18 szinttel ezelőtt megcsináltam.
Én konkrétan a paladin quest első részének, az eszközére gondoltam.
-
Path to Knight
próbáld ezt a linket hátha segít :) -
AC2 #61770 A paladinná válás első lépéseként meg kell csinálnom a trial of duty küldetést. Az lenne a kérdésem h mi annak a kardnak a neve, amit adott a lovag, és amelyikkel le kell ölnöm a csontikat? -
BaalKain #61769 Én felhívtam a szolgáltatót hogy amit csinálnak az minden csak nem szolgáltatás, de ők azt mondták routerhiba, mivel neki azt mutatja a program ,hogy a modemem utoljára 3 napja szakadt meg. Mire elmondtam neki, hogy kb 3 perce kapcsoltam ki-be 15-ször már nem tudott mit hápogni :)
De valszeg az én egyik műszeremmel van a baj, mert másnak nem jelentkezik ez a hiba. -
hali -
nubyy #61767 Nem jottem ra, kikapcsolt a modem es tobbet nem kapcsolt be, uh. muszaly volt masikat venni. Nem tudsz kerni v.kitol par napra egy kolcsonmodemet? (Amugy mikor mondtam a boltosnak, h mi volt a nettel 1bol azt mondta, h ez modemhiba.) -
Santantica? -
a buff slotjaid számát növeli.
max 24 slotod lehet ehez 4 könyv kell de nem akármilyen.
1. A 21 es slot giranban lehet venni a blackmarketir of mammonnal
2. A 22 es slot 63-68 as raidbossok némelyikéből esik 20-30milla piacon
3. A 23 as fő bossokbol esik(baium-tezza-antaras) 100-140milla z ára
4. A 24 es Hero pontokból vehető számszerint 400k olympiai pont kb 2heroságból megvan 1-1,5 milliártd az értéke. -
asszem a max buff számát növeli ami rajtad lehet -
StSanya #61763 Hali!
Azután nyomoznék, hogy ez a könyvecske mire való, illetve ha lenne valami link, azt is nagyon megköszönném!
"Ancient Book - Divine Inspiration (Original Language Version)"
-
BaalKain #61762 Akkor nem is a routerrel volt a gond? :S
Erre hogy jöttél rá? Nem akarok potyára venni még1 modemet, főleg ha a router rossz. De routert se, ha a modem. Sőt egyiket se, ha a kábelek rosszak :S
Viszont lassan az egészségemre és a lakásra is káros, hogy arra jövök haza meg arra ébredek hogy szakadt a net :( -
fr0z3n #61761 hali!, tud valaki infot adni milyen gradeü life stone adja az uj enchant glowot? -
De valakik ezt "vizilovazasnak?!" hívják...Mi a külömbség?
Meoh az új értelmező kéziszótár
-
Jelképek, motívumok, témák az egyetemes és a magyar kultúrából szimbólumtára szerint:
-bot: Elsősorban a termékenyítő erőt jelképező fallikus szimbólum. Jelentésének kettőssége megosztott szerepéből ered: a védelem, s egyben a büntetés eszköze. • Az egyiptomiak az őszi napéjegyenlőség után ünnepséget tartottak, amelyet a „Nap-bot születésé”-nek neveztek. Hitük szerint a Napnak ebben az időszakban támogatásra volt szüksége, mivel fénye gyöngült. Ozirisznek, a holtak fejedelmének attribútuma, a tollal díszített bot az ébredező lélek jelképe (→Ozirisz/Szarapisz, →toll). • Mezopotámiában már a sumer kortól királyi jelvény a karikával együtt (A király Innin ágyán c. eposz, 11–12). A’ Marduk botjára utaló babilóniai királyi jelvények a hatalom és a méltóság jelképei (→kör). • Ehhez hasonlóan származtatták a görög királyok botjukat Zeusztól. A görög mitológiában megjelenhet varázseszközként (pl. Kirké Odüsszeusz társait egy bottal varázsolja disznóvá: Hom. Od., X. 538; →Odüsszeusz/Ulixes [Ulysses]). Hermész varázsbotjával – a caduceusszal – hozza fel a holtakat az alvilágból (→caduceus). Dionüszosz botja a →thürszosz. A római Janus isten attribútumaként az utazás jelképe • A samanizmusban a sámánbot többféle jelentéssel rendelkezik: lehet a sámán segítőszellemének megjelenítője; mint életfa a felső világgal való kapcsolattartásra utal. A lófej díszítésű bot, a „sámán hátasa” a sámánutazás jelképes eszköze (→ló, →sámán/táltos). -
nubyy #61758 Azon a napon be is halt a modem, szal nem tom segitett-e. Modemcsere es azota joo:)