88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    LoL ma délutáni craftolásaim 100%-ban sikeresek voltak:):)
  • Gordis2k
    söniii mesélj milyen a 78????

söndi mailka nem tudom hova mentettem a képeket a korai aligatoros partyainkrol pls pls pls 14-61 ig képeket ha tudtok aligator kata GC! és a jo öreg EV partykrol!
  • mAilkaEVO3
    apád egyetlen idióta fiát ez már az RS-es logo te mofos slacker:D
  • Padidiver
    Quicksh0t tudna mesélni a pk ról....
    pvp-je is 1xxx volt de azt elég könnyű összeszedni ha lila buffereket írtasz stb....
  • PhoenixKnight
    Hello Biehielle jó látni itt :p

Nem leszek ugye 1 hónapig és már az első 2 nap hiányzás után Franz teljesen megváltozik :D Patanegra átállt hozzánk , Infernal is Lefaps megcsinált a 2.ik allyt ( S ancanak valószínű ismerős alliace ) Immortal alliance (Lefaps, Intocables, Infernal) és majd nálunk vki betölti lefaps helyét ami még jó kérdés hogy ki lesz RM nek nehéz napjai lesznek mostantól:P remélem jobbát teszi a szervert
  • saim
    Sziasztok!
    Szükségem lenne egy kis segítségre. A következőről lenne szó, van három ismerősöm akik jönnének offra.. de én már nemtudom megvenni nekik a cd-key.t, mert már anyit vettem hogy: The credit card you are attempting to use has already been used for too many accounts. You will need to use a different credit card. -szóval, ilyenkor mit tudok csinálni?
    Esetleg valaki, aki megtudná venni nekik a key.t? (persze előtte elutaljuk neki az árát)
    Aki tud segíteni írjon nekem privátot pls.. nem akarom a fórumotokat, a mi problémánkal megtölteni, már igy is sokat írtam.. köszönet minden féle helpért..

-egy volt official l2-ös-
  • Yoda001
    hehe.. regiztem igen. egyébként biztos nem.. csak csodálkoztam..:)(14-15 nap után :D)
  • Sámán
    Akkor engem átvertek...
  • GamerAdams007
    minden szerveren be kell írni jelszót meg IDt... PlayNC-n aktíváltad az accod? esetleg nem számoltad el magad, és még nem telt le a 14 nap? :)
  • Yoda001
    dede. aktiváltam.. és hivatalos szerver(szerintem) mert amikor feltelepitettem beirtam jelszot+felhasz nevet amit regeltem és azon a szerveren játszok még mindig.. :|
  • GamerAdams007
    ha több mint 15 (ami amúgy 14) napja játszol vele, akkor nem a hivatalos szerveren játszol, vagyis nem is aktiváltad még a 14 napos trialt.
  • Yoda001
    hi all.. egyik gs ujsághoz kaptam a gamet és az volt rá irva 15 day trial. na én ezzel már több mint 15 napja játszok. ugyhogy lehet érdemes volt megvenni? meg hol vannak magyar szerverek?? hogy kell csatlakozni?.. erre még nem jötte rá :)
  • Szekijoe
    1-10et szed le a quest
  • Erotikus
    Üdv all!
    Törpenek mien DYE való?és + hányas?:)
    Köszi ha tudtok segiteni..
  • Sámán
    1 küldi állítólag 1-4 pk pontot vesz le -és nem 3 perces a küldi. Ha mákod van és mindig 4et leszed, ezer pk-ra akkor is 250x -hááááát....
  • Rorgosh
    Eléggé sokan megteszik. Egy idő után már alig lehet ledolgozni a karmát...
  • Rorgosh
    Sziasztok! :)
    Nem, csak az rpg.hu fórumán volt valaki,aki állandóan magyarázta az l2 fórumán, hogy milyen *** a játék, és inkább játszunk mást... És kissé elkapott a hév... Bocsi... :)
  • Sámán
    Azért eléggé kevés kari büszkélkedhet több ezer pk (vagy akár pvp) ponttal -és napi szinten kéne ennyit begyűjteni

(persze-persze pk pontokat le lehet dolgozni... Megnézem melyik az az über-farmer pk-s aki "csak" egyetlen x ezret is "ledolgozott" már)
  • najó
    ezis egy véglet:) kb.91324 pk/nap/szerver lenne 1milliardnal
  • Sirch
    Lehet, hogy sok PK-zás volt, de az kevés karakter közt oszlott meg. Azért a játékosok nagy része ügyel arra, hogy ne barmolja el a kariját sok karmával és PK ponttal. Fogalmam sincs, hogy az itteni régi játékosoknak mennyi PK-pontja van, de le merem fogadni, hogy nem számottevő a PvP pontjaitok mellett.
  • Nethyrrea
    szerintem az az épp a mérés pillanatában piros karik száma lehet, nemtudom elképzelni hogy ne lett volna az elmúlt kb 3-4 évben több MILLIÁRD pks.
  • Sirch
    Igen, a botok tízezrei teszik ki az itt felsorolt statisztikai számok többségét, a normál playerek meg hígítják az arányokat. Az elején írt 3,8 millió karakterből fene se tudja, mennyi az aktív, talán a tizede sem, hisz ebbe beletartoznak a piacos, a trial, az inaktív, és a bannolt karik is.
    Hogy csak egy modellel példázzam az arányokat:
    Az NF-nek a fő szerverén 10k karakter van (pedig 3 hónapos inaktivitás esetén ott törlik az accountokat), de az esténkénti aktív játékosok száma ritkán haladja meg a 400-at.
  • GamerAdams007
    Szerintem nem számolták bele, hogyha NPC öl meg, így a bot halálok 80%-a alapból kiesett sztem...
  • najó
    Lehet téged + a botokat levonták alapból,nemakartak senkit elrémiteni:DD
  • Gordis2k
    Nem az én vacak csapatom(csapataim) számítanak személyszerint ismerek 3-4 embert akinek 70!! nél több karija fut és delevel minden nap!! Több 10k!!! bot csinálja így hidd el nem nagyon reális az bár a fene sem tudja.
  • najó
    temost kötekedsz?:)vicces...:)
  • Rorgosh
    Szerintem nincs gond ezzel a számmal.. A legtöbbször ugyanazok a játékosok pk-znak, míg vannak olyan játékosok, akik egyáltalán nem, vagy csak alig-alig (bár nekem is van 1 teljes pk pontom :) ).
    Persze lehet, hogy csak azt adták meg, hogy mennyi karakternek van épp legalább 1 pk pontja. Csak mint tudjuk, ez végülis küldivel törölhető...
  • najó
    Napi 78 ami kb. szerverenkent a regiekre mondjuk 8-9 jon ki,ami lehet akar valos is ha figyelembesszuk hogy lehetpar napig egysincs.
  • Rorgosh
    Sziasztok! :)
    Már az rpg.hu fórumára is megírtam erről a véleményem: a gyerek csak magyarázza a botos bizonyítványt. És persze a pozitív dolgokat elhallgatja...
    Excal1bur, Giru, Dita ismernek, tudják, hogy nem gazdag a karakterem, de így is összehozható volt a top A-s robe set...
  • Sirch
    Na ezekután nem fogtok hinni nekem, hisz azt mondjátok majd, még a lábujjaimat se tudom megszámolni.
  • Sirch
    Szerintem pedig reális lehet ez a halál-érték. Még így is azt mutatja, hogy átlagban minden játékos, 154x halt meg (ami még 4%-os XP vesztés mellett is 6 szint delevel). És akkor gondolj a rendes játékosokra (mivel te nem vagy az ), illetve a piacolós lvl1-es karikra.

Lehet, hogy a te botcsapatod 200x halt meg naponta, de például én a 20 lábujjamon meg tudom számolni, hányszor feküdtem ki a játékban.
  • Rorgosh
    És? WoW-ban hány sikeres várostrom volt?
  • phalanx
    már volt sokszor és bár van benne igazság, szvsz sok olyan dolgot is felsorol hibaként amit én inkább a játék előnyös tulajdonságaihoz sorolnék
  • Rorgosh
    Sziaztok! :)
    Tabi!
    A Franz-ról: Az oroszok jó része nem tud angolul, ezért a RM-et nem ajánlom. Egyébbként én azt javaslom, hogy ha klánt akarsz, akkor lépj be egy kissebb, független klánba, aztán majd látod, hogy hol lelsz barátokat. Erre 60 fölött bőven ráérsz.. :)
  • Gordis2k
    NEm csak a pksok de az is lol hát az egy vicc!! minimum 100x ennyi.

És a halál? az én botcsapataim és a sétatörpém naponta 5-7 szintet verettem vissza az 12x napi 200halál hát nonstop delevelik magukat a botok és én is minimum 2-3ezerszer haltam meg már a játékban. Shanwayt 6 szintet vertem vissza a Raidboszolásokkor Necromantán Hogy minnél tovább csináljuk
    egyser 65 ről 62,9 re.

Nagyon kicsi az a baromi nagy szám szerintem 1 hét alat számolt statisztika!
  • Gordis2k
    Number of deaths since launch: 618,978,656??? Csak én haltam ennyiszer:):)

Assan:
    Persze, hogy én vagyok :)) még szép:) ez még NFen így van Flash clanjában voltam de megeröszakoltük a 3 vezirt és egy klánba gyürtük a 3 klánt attől Baszot erős kis csapat lettünk:)

Nothing Revs Like Honda S2000!:)

• StSanya
    No comment 1.

No comment 2.
  • phalanx
    a pksok száma csak nekem tűnik kevésnek?
  • Chear
    The POWER of DREAMS
    :)
  • najó
    "Only the most strategic players dare to brave the dangers lurking in the never-ending world of Lineage II. During the first three years of Lineage II in North America and Europe, more than 3.8 million characters have been created, with only 33 of those characters reaching level 80, the game's highest playing level.

The game is also renowned for its clan system, resulting in the creation of more than 57,285 powerful clans, which have participated in 2,228 successful castle sieges.

Additional Lineage II North America and Europe Fun Facts:

* Number of free major content updates: 6

* Number of contests and events: 42

* Number of Striders: 7,233

* Number of Chrono souvenir items: 2,418,054

* Number of pets (Hatchlings, Wolf, Baby pets): 128,898

* Number of deaths since launch: 618,978,656

* Number of chaotic characters: 86,176
    "

3 év alatt...:))

mmorpg.com