88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Erotikus
    Köszi szépen ! :) Aztis megtudod mondani hogy meik mob-ol kell kiütnöm?
  • phalanx
    sieghardton vennék SOK majestic circlet design-t darabját 100k-ért, PM M1niMe ingame
  • phalanx
    10 Mist Spider's Blood, 10 Weird Bee's poison stinger, and 10 Swamp spider's webs

gondolom ezek a horror mist ripper, stinger wasp és a marsh spiderből jönnek
  • Erotikus
    sZIASZTOk!
    Valaki tudna segiteni a Warsmith kasztváltómban ? az utolos résznél (Test of Maestro) van 1 olyan rész hogy crumanal kell mob-okat ölni de sajna nem jöttem rá hogy meikek ezek a mob-ok plz help!
  • GibboRamone
    En mar csak gitaroztam.
  • GAthersw
    Te is gitározol? A gyereknek a váltottpengetése az iszonyat dúrva :) Amúgy sztem mikor kavargat fogalma nincs mit játszik és mégis kurvajól hangzik ezért jó gitáros nagyon.
  • Sirch
    Nagyon tehetséges meg gyors a srác, de látszik rajta, hogy az alapokat autodidakta módon sajátította el (például azon, hogy nem használja a kisujját). A futamokat gyorsan játsza, de a hangzása nem elég tiszta. Ahogy GAthersw is mondja, azért felfedezhető a különbség egy tehetség, és egy profi zenész között.
  • GibboRamone
    Gordi! Keress re Youtubeon Jimi Hendrixre!
  • GibboRamone
    Látom te is gitarozol.
  • GAthersw
    Jól játszik de azért az arpeggiokat nem erőlteti túlságosan :) Az az 5 hang tepping meg a tremolózás meg csak parasztvakítás, de mondom kurvajó a srác amúgy :)
  • Rorgosh
    Szia! :)
    Melyik klánban voltál? Mert szerencsére van aktív Franzos magyar játékostársadalom (csak kb 10 klánban szétszóródva... :( )
  • Rorgosh
    Gratu! :) De íj?! Eladásra megy? Vagy megszüntették az íj nerfet?!
  • semo1
    és ez?
  • xt198
    xD
  • Gordis2k
    OFF

AZTAKURVA

ON
  • GibboRamone
    Mindketto az enyem, mondanom se kell... Napi 100k huf szakad ram veluk!
  • Nethyrrea
    rohaggyáel jó?
  • mAilkaEVO3
    lol gratz :D:DDDD de legköz pls cenzurázd ki ally-chatet ^^
  • Facek
    well gratz, AZ A KÉT TÖRPE MÁR TÖBB MINT 1 ÉVE ÜL OTT BASZKI =D
  • fr0z3n
    Gratz!
  • var
    franzos klantarsak, játszotok meg?
  • Sirch
    Gratula
  • Sorbon
    Grats te mázlista!!!
  • FragStaR
    lezúztam volna ha betöri
  • mano1b
    oké már segitetek kőszi
  • mano1b
    ere gondoltam
  • Sirch
    Maja cipő craftert keresek Sieghardton.

• Rorgosh
    Hát azokat tényleg nem kell magyarázni.. :) Egyszerűen csak vannak és működnek.. :)
  • GibboRamone
    Sztem a passive skillekre gondol, de ahhoz meg nem nagyon van mit magyarazni.
  • Rorgosh
    Tényleg nem értem.. :( Én sose hallottam ilyenről /attól még persze akár használhatom is minden nap../. Mondanál egy példát? Úgy legaább tudom, hogy mikre gondolsz...
    Egyébbként mivel játszol? (mármint milyen kaszt, mert azis segíthet..)
  • LineageII
    http://s2.bitefight.hu/c.php?uid=25266
  • mano1b
    a lineage2 a másodlagos varázslatokat kérdem van 6db csak nem tudom hogy lehet használni
  • xt198
    tudom nem lineage2, de azért hátha vkit érdekel...
    wow acc eladó, 70es druid, 62rogue, 41hunter.
    1500g.
    pm ha érdekel.
  • Rorgosh
    A miket?! Nem értem miről beszélsz...
  • mano1b
    a másodlagos varázslatokat hogy kell használni tud segiteni valaki
  • Rorgosh
    Én mindíg felnyomom őket. Gyakran az összes petícióm elmegy, és legtöbbször csak botokra. De mégis, mésnap, egy hét, egy hónap múlva sincsenek még bannolva... :(
    És ez lassan a kedvem is elveszi a petíciózástól. Hiszen ilyenkor - ha Bie-vel vagyok bent - meg kell állítanom a partyt, hogy petíciót írhassak. És ez igencsak zavaró, és nemkevéssé veszélyes is...
    Emellett nem értem, hogy egyáltalán miért nem használnak erre szűrő segédprogramokat... Elvileg én nem petíciót írni, hanem játszani vagyok bent a szerveren...
  • KABALL
    Pú gecc de levagyok maradva.....
    Nem baj XPzés terén engem ugyse basz oda senki!
  • PhoenixKnight
    NCsoftnak is élnie kell :D sztem direkt ugy csinálják hogy hagyák a botokat 1 ideig aztán bannolják és a botok veszik az ujj accot. Ha túl gyakran csinálnák akkor nem jönnének a botok és NCsoft elesne a bevétel felétől
  • PhoenixKnight
    Én doom heavyt használtam régebben amire már rájöttem hogy nem volt bölcs dolog mivel -str és az a + HP ugyse ment meg :) Attol függetlenül én szerettem azt a doom ot
  • PhoenixKnight
    Frost tarantula lvl 58 és mind2en ezen fejlődtünk 1ébként 64 es vagyok de már rég elhagytam frozen labyt