88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ez tetszik :)
jah és Meoh azt az üzit nekem céloztad, vagy más fia borjának? :) -
Rorgosh #62116 Szia! :)
Nehéz eldönteni (én inkább a sötétbőrű hosszúfülűt választottam... :)
A prophet előnye, hogy gyakorlatilag minden party szivesen látja. Emellett tud nehézvértet viselni, így miután lement a buffolás, végülis beszállhatsz te is a buliba.. :)
A bishop az első számú pvp healer, így ha pvp-zni is szeretnél, akkor jó választás. Viszont Bishop-al nem szálhatsz bele a buliba, azzal folyamatosan a parytagok állapotát kell figyelned. Viszont a gyors sleepje révén igen hasznos karakter tud lenni...
Én a helyedben nem tudom mit választanék, tulajdonképpen annak alapján dönts, hogyan játszol. Ha szeretsz beszállni a buliba, akkor Prophet, míg ha inkább felelősséget akarsz vállalni, akkor Bishop. -
Dallie #62115 Egyik sem szólózós karakter, a bishoppal még viszonylag mehetsz a 60-as szintek aljáig az undeadeken.
A prophet, mint írtam is, buffer. Az elven elder és a shilien hosszúfülű tud manát tölteni.
Amúgy a bishop partiban (ahol nincs VR buff) sokkal "játszhatóbb" karakter, mint a prophet, amivel minden 20 percben elnyomod a makrót. -
Monoton #62114 és a prophet a manatolto ? ugye?
mondjuk nem azt akarom hogy egy partyba csak allok es nezek meg healalok :DDD
de a bishop skilleket is elnezve talaltam olyat amivel magamat meg tudom vedeni -
Dallie #62113 Prophet = buffer
bishop = healer -
Monoton #62112 hali
kérdésem hogy bishop vagy prophet?
mert nemtok valasztani :) skilleket nezve a bishop csak healer lenne?
mig a prophet inkabb lefogja a mobokat
vagy tévedek?
-
Rorgosh #62111 A Lineage egy a játékosok csoportjai közötti versenyszerű harcra orientált online számítógépes szerepjáték. A játék fantasy, vagyis a középkorra némileg hasonlító környezetben játszódik, ahol a játékosok többféle szerepet vállalhatnak fel.
A játékosok lehetnek lovagok, akik feltartják az ellenséget, dicső harcosok akik szemtől szembeni küzdelemben, íjászok akik távolból, tőrösök, akik meglepetésből támadva, varázslók akik magiájukkal harcolnak az ellenséggel, avagy papok, akik áldásokat osztanak és gyógyítják a sebesülteket....
Remélem kezdésnek elég lesz..
-
Ehh, guggle a baratod...legalabb gyakorlod az angolt... Sztem a vervonal is jo:P
ui: talaltal mar kepet? -
nem ugy kerdeztem, hanem kellene egy leírás a játékról :S
a Lineage jelentesevel en is tisztaba vagyok, csak honlapot kell szerkeztenem suliba, és kellene egy kis leírás -
vagy családfa pl. -
akinek wan 1 szabad hely a bankártyáján pls vegyen fel msnre... [email protected]
atomra fontos lenne... -
nubyy #62106 Ty:) -
Rorgosh #62105 A Lineage származást, leszármazást, leszármazási vonalat jelent. -
lol nincs eleg torped?
-
BaalKain #62103 Hali!
Nem tudja véletlen vki, hogy mikor járnak le a trial accok?
Nem a 2 hét érdekel, hanem hogy meddig lehet aktiválni.
Most néztem, hogy regelni már nem lehet :( -
Valaki pls fogalmazza már meg nekem, hogy mi az az Lineage vonal, vonal?
egy kis leírás kellene magyarul...nem tok valami jól fogalmazni :) -
a nem tom mi, az accuracy :) -
Ha jól tudom az állatok köpik rád, a kolerával együtt 
Csökken a mana reged meg az evasionod, cserébe nő a cast speeded, meg még valamid... (amennyit én hs-be járok...)
-
nubyy #62099 Hot Springsben hogy muxik a malaria meg ezek? Eleg odamenni es megkapjuk, vagy olni is kell a mobokat? -
Rorgosh #62098 Próbáld a Fileplanetről.... -
Valaki tud adni linket, interlude klienshez ahonnan tudom szedni maxxal? -
KABALL #62096 illetve ha lógnék még bárkinek bármivel kérem jelleze!Az ingyen élőket megkeresem és véresre verem most szólok előre :) -
KABALL #62095 Sieghardt
Befejeztem Lineages pályafutásomat ha valakit érdekel a karin(63 Haw keye) lévő cucc (Maja Sett,Maja sealed nyaklán,2 gyűrű,+3 Cheap shotos Soul bow(78 szintig elegendő nyílal),13-19 millio adena)illetve a több ezer materiál több száz keymateriál,Egyéb:(BO cuccok nyaklánc hiján 1 set,B-grades horgász bot,19-21 ASS,meg még sok egyéb dolog) az vegyen fel msenre ott lehet pontosabban érdeklődni : [email protected]
Ui:aki netán meg venné számoljon vele hogy rettegtek tőlem az enemik főleg az ICA illetve a catalist na ez vicc volt a lényeg hogy CSuzlee nal adni kell majd 250 ezer ancient adenat! -
Azert van sok bot a ket europai szerveren, mert megint van trial account... Remelem elfogynak hamar! Bottal utanna is siman lehet talalkozni, elfogyni nem fognak, de legalabb nem lesz laggos a szerver! -
Chear #62093 Azért van bot a Teon-on is. :(
Nézz el Frozen Labyrinth felé. Pffff. -
10 év, és egész jól fog gitározni a srác :P -
Ez igen! nagyon állat volt:) 
-
pff nem is.. régebben.. Kinek van zoom stuff? a C5ös nem műxik. Tereléshez jól jönne. -
Most nézem, még tavaly regeltem ide lol
-
hali -
fr0z3n #62087 szerintem itt eleg jol le van irva a Test Of Maestro quest -
elvileg a pók kétféle cuccot ad abból ami kell, csak az egyiket ritkábban, ha jólemlékszem -
Sanca #62085 Meg mindig ennyi bot van? En nem lattam botot mar vagy 1 eve(kiveve AQ-nal). -
Erotikus #62084 A horror mist ripper sajnos nem ad semmmit:((( -
Mardwollk #62083 Var, sajnos nem...
ennek külömböző okai vannak ,
eggyesek átmentek Sh ra
sajnálom a dolgot
[nekem betett a sok bot azért nemfizetek h a sok k*csög bot elvegye az xp met rendes playerrel alig akadtam össze...lehet ,h ez csak 40 alat van így de ezért én nemfizetek botokat nézzek amint fejlődnek meg megöltik magukat a guardal...] -
banyek, mennyi buff....nekünk meg még meg sincs az alsó 4 zászlónk se :s -
Sorbon #62081 Probáld EPidemic-et ha van még, ott csak magyar van. Leader: Horazon -
Erotikus #62080 Ja és SH-n Kerese klánt ahol sok magyar van(vagy csak magyar):]
40es gyártos törpe vagyok(oTR).. -
Erotikus #62079 jah lol Most olvastam veégig :S :D
Köszönöm szépen!:) -
Sorbon #62078 HoHo!!!!