88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
hát végülis nem gyalogolni kell oda hanem zuhanni leginkább :D -
Miért? A gyalogláson kívül máshogy is oda lehet menni???
-
de csak lábon lehet megközelíteni.....Rune town temple szintjéről a keleti oldalon kell lefutni viszont kell hozáá quest hogy be tudj menni.
illetve ha lesummonálnak akkor nem kell annyit sétálnod -
Hy! Pagan temple gyalog nem kozelitheto meg? -
en szivesen adok kolcson C grades cuccokat, eddig is megtettem
-
WTB draco bow w/ focus -
Szia szöszi:)
És c-gradest hord azért erős:) segitség nélkül jó ha lesz d-gradje:) -
a 2. kasztvaltot erdemesebb lvl40nel elkezdeni. egyszerre mind a 3 reszt, ugyanis tobb helyszin lehet azonos bennuk, valamint mar C grade felszerelest hordhatsz. -
A játékban alapvetően nem dominálna statok soha nem fognak jelentősen változni és minen karakter azonosan fejlődik. Nem tudsz p atacra gyurni vagy p defre. A statjaid fixex ha +ozod is valamelyiket cserében egy másiket -olni kel de itt is a legnagyob tetoválás +4 str -4 dex vagy con(tehát vagy az ugyeséged vagy az életerőpontod kel feláldozni)
amugy meg csak fejlődsz fejlődsz fejlődsz az idők végezetéik.
20 as szinten kel először kaszt váltot csinálni ahol dönthetsz miként akarsz tovább haladni minden kasztnak/fajnak itt van először lehetősége specializálódni pl: human mageből 1. human wizard 2. claric
ezek és továb osztodnak 40 es szinten a kasztváltok nehéz és főleg eszméletlen hosszú(megállás nélkül ha sok a lovéd utazásra 6 ora ha nem 12)
Kérdez ha érdekel valami. -
strengthedet tetkókkal, de afelől még egy darabig nefájjon a fejed. jópár soe-ba belekerül egy olyan :D -
ha kezdő kari vagy, kellett hogy kapjál newbie travel tokent, amivel lvl 20-ig a newbie guiden keresztül el tudsz portálni valamelyik másik kezdővárosba (törpefalu, DE village, elf village, ork falu) -
:D -
-
Kathryn Janeway szolt, hogy jössz örülök, hogy hazatáláltál a Delta kvadránsból!
És üdv. az SHn
-
Én Esztergom
amúgy üdv a SH-on
-
Nem-nem, Dorogon lakok. -
szia és welcome :)
ps: székesfehérvári vagy ? -
adammmmmmm #62180 Hát sajna túl drága a teleport.
SOEt meg még nem tudok venni mert nincsen olyan diamondom.
Olyat hol találok ?
Ja és egyépként hogy lehet a strengtemet növelni . 10. szinten vagyok de még nem jöttem rá? -
Sanca #62179 Vegyel 1 SOE-t, 1 hp potit(de ha ugyes vagy az sem kell) es kezdj el uszni main land fele, kozbe gyakra irogasd hogy /loc
Ha a /loc gludint ir, akkor nyomhatod az SOE-t -
A hajó ritkán jár, de olcsó. Az utazás másik módja a városban a templom mellett álldogáló Gate Keeper nevű fehérruhás néni. Ő komoly összegért átteleportál Gludinba. -
Sorbon #62177 Üdv!!! 
-
adammmmmmm #62176 Nem tundátok nekem elmondani hogy mehetek el Talking Islandról?
Mert vettem jegyet de hajó nincs sehol vártam egy órát és még mindig nem jött.
Akkor most hogy lehet elmenni? -
Sziasztok! Személyemmel újabb Magyarral bővült a Sieghardt szerver. Gondoltam beköszönök ide is
. Karakterem neve: Voyager.
Szép napot mindenkinek.
-
Uhhh bazz nem gondoltam volna, hogy ilyen jó kép készült rólam. Ha tudom, hogy ilyen az alkatom, akkor top modelnek állok >< -
Én is jártam tegnap arra úgy DU. 6 körül :)
Meoh nemsokán küldök képet, csak pihenek még egy kicsit...fárasztó volt a kirándulás
Jah és Fragstar, naon állat az az SA...Mana burn közben mana burn :D
-
Monoton #62172 masik karim 75 -
lvl 78 felett kizárólag:> -
a skillek +ozása miatt egy jó darabig nem kell fájjon a fejed :D
mennyi is kell neki, lvl 78? vagy 79? -
ahhh nev szerint akkor igy kezdodik Balrol: Mailka,Flash,Gattaca .... nem?:D -
Erotikus #62168 LoL Hátjah nemvolt ott semmi és senki pedig haverom álitolag kapot szorolapot rola :S sry a téves inforol..
ráadásul én vidékröl mentm be ez miat :D -
Monoton #62167 tudtok neke molyan linkelni ahol magyarul talalok leirast arrol hogy miket is lehet csinalni a játékban
pl. ma tudtam meg hogy a skilleket lehet +ozni :D
vagy pl a sub classriol leirast meg hasomnlok -
De
-
gondolom foto akkor nem keszult a talirol:D -
omg de ugyi nem háturúú :P -
Zárva volt és nem volt ott senki.....ROLLED by EROTIKUS -
es nem volt semmi?:) -
Én ott voltam..... -
DEEE VAAN DEEE VAAAN az a***d pi***ját hanyas vagy te disznó :P:D:D:D:D
bejelentkezel vagy nem (MSN-re) lebontalak :DDDD
nee slackerkedj bszélnünk kell msn nowww:D -