88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
szep egy mondatot csináltál :) bogozza ki aki tudja -
sziasztok lene egy kérdésem a clanomat hogylehet megszüntetni ha 1 vagyok és hogy ha nemtudom hogy holcsinaltam elf even wizard vagyok tudnatok segiteni garinba probaltam ott nem se az elf bazison kérlek segitsetek ha tudtok kőszi -
amelyiknek magasabbra enchantolt fegyója van. az tud a legnagyobbat sebezni. -
Az elpy demon még iszonyat über amugy -
Ez relativ mert adot körülményektöl függ.
Ha minden klafol destroyer 1,5 percig
hosszabb távon full buffban ijjász
és a legnagyob dmg mindenképpen a nuker kritikál és adot idön belül bevit dmg is a nuker(varázslo) de hosszutávon nincs manája -
nagy tevedes...kraftos nagyobbat sebez golemmel!
-
lol -
spoiler törpe -
AC2 #62229 Az lenne a kérdésem hogy a kasztok közül melyik képes a legnagyobb sebzésre? -
LineageII #62228 én úgytom hha maxon vana hp-d 1et sebez és ha 1 hp-d van akkor a normálnak a 2x esét. jóltudom?
-
bobbii #62227 de sebez... csak minel kevesebb a hp-d annal nagyobbat -
Szeretném megkérdezni,hogy a curse death link,pl a necroknál,csak 10%hpnál lehet használni,tehát,pl.40%-nál nem sebez? -
Hát mi kicsiny falunkból 4-en pillanatnyilag mind off-on toljuk, szerencsére nincs free játékosunk. -
Rorgosh #62224 Én is próbálom rávenni a Pápai játékosokat a hivatalos L2-re, de sajnos szerény sikerrel. :( Pedig de szép is lenne! :) -
Rorgosh #62223 Szia! :)
Mint az előttem írók is írták, sajnos a NG-s felszerelést nem lehet exchangelni D-s felszerelésre. Így csak az a két lehetőséged maradt, hogy:
1: eladod a régit, és veszel újat.
2: sikeresen belépsz egy jól menő klánba, és ők adnak. Azért a jól menő klánok esetében nézz jól körül, nehogy egy olyan war klánban találd magad, amelyik hadban áll a játékbeli barátaid klánjával.
Amúgy a pecázást lehet, hogy érdemes mégis erőltetni, mert a pecás matikból magasabb szinteken magad is - persze ha megvan a recept - alacsonyabb szinten meg mások segítségével tudsz hasznos potikat készíteni. És már az is segítség ám, ha ezekre nem kell költened... -
Baj.Pfff Valoban kicsi. -
Szia mindenki!
Ugy alakult, hogy befizettem az accomat miután bing és airina kijelentették Akhi lehet hero de előb én ...
Igy megkérem akhi mestert, hogy ha tudja az elkövetkező 3-4 napban spsen logoljon ki és Endaer pls te is tedd meg ezt mert pontosan 1 kor már készen kell az olympiára állnunk. Mailka segit nekem ebben ha tud és bing ha kell boxol mindenki mást velem is ő megy be!
Miután én sajnos dolgozom gyakorlatilag megállás nélkül.
A cuccaimat tedjétek pls vissza a karira mindet nagyon szépen köszi skacok. -
Csólyospálos FTW! -
nongradet nem lehet és a többit is csak fegyvert
-
Nem lehet topNG-t tovább cseréni offon emlékeim szerint. Talán a Mammon BS ad neked jobbat AA-ért. -
Szirob #62217 Nem tudna nekem vki segíteni az alábbi problémában? Megvan minden cuccból(kard, páncél..) a no grade legjobbja. Most exchange-ben felnyomnám őket d-grade-re de egyiket se engedi. Elven Knight vagyok, megvan a képesség(kasztot váltottam) hogy hordjak d grade-es cuccot. Gludio-ban vagyok, de nem engedi a boltban egyik cuccot se exchange-elni. 23-as szintű vagyok. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm a segítséget... -
Hétvégén tali Zenith be jól bebogyózunk azt mehet a szelet!! -
Tata <-- -
Kicsi ez az ország.
-
Nekem Esztergomban lakik a mamam!
-
Én meg Nyergesen Dolgozok
-
Sorbon #62211 ÉS esztergomban születtem 
-
Sorbon #62210 Dorogon laksz???? Én nyergesen vagyok ha épp nem pesten lol!!! Csak pár km a különbség a két hely között:) -
akkor nem az vagyol akire gondoltam :D
pm ingame: mailka megnézzük mi van Ng be :D
WTS: Draconic light set -
UUUU <3 Gordy köszi az oldalt!! Ezt kerestem már majd egy éve!!!
-
Én egyelőre Top NGnek is örülnék
De majd kiquestelem
-
hát IKSZDÉ -
lol -
LINEAGE2 Intrlude forum!! -
PhoenixKnight #62203 Franzon sztem senki nem vesz halász cuccokat ( fishing scale) :D C grade legegyszerűbb megszerzése az ha a klánodtól kapsz :D én top c t meg b t is kaptam ,de ez attol függ ugye hogy mien a klánod -
ez az -
matti12 #62201 bocs hogy ide irok de nincs Lineage II Interlude fórum? plz linkeljétek be.thx -
cataban Warlorddal -
Hogy lehet 26-28 tol 40 ig huzni Prophetet?
-
Na azért ma már nem kell olyan sok segítség C grade-hez... Köszönhetően az éjszakai halászatnak napi 1-3 (max 6) millát is össze lehet akár szedni, feltéve hogy sokat halászol (napi 1 óra az kb. 700k-1M), no meg a piac aktuális árai és a kereslet is számít, de mint mondtam napi átlag 2-3 misi jött össze nekem Teonon amikor én csináltam, és az nem kevés tekintve a C-Grade árakat. Max 1 hét alatt meg van a TOP C cucc + SA. Persze ehhez kell napi 3 óra uncsi halászat, és valaki aki megveszi a cuccokat. De lényeg a lényeg ha feladod az XP-zést akkor mostmár nem annyira nehéz cuccot szerezni mint régen volt.