88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• TruBy
    szep egy mondatot csináltál :) bogozza ki aki tudja
  • mano1b
    sziasztok lene egy kérdésem a clanomat hogylehet megszüntetni ha 1 vagyok és hogy ha nemtudom hogy holcsinaltam elf even wizard vagyok tudnatok segiteni garinba probaltam ott nem se az elf bazison kérlek segitsetek ha tudtok kőszi
  • Nethyrrea
    amelyiknek magasabbra enchantolt fegyója van. az tud a legnagyobbat sebezni.
  • Gordis2k
    Az elpy demon még iszonyat über amugy
  • Gordis2k
    Ez relativ mert adot körülményektöl függ.

Ha minden klafol destroyer 1,5 percig
    hosszabb távon full buffban ijjász
    és a legnagyob dmg mindenképpen a nuker kritikál és adot idön belül bevit dmg is a nuker(varázslo) de hosszutávon nincs manája
  • TruBy
    nagy tevedes...kraftos nagyobbat sebez golemmel!
  • GamerAdams007
    lol
  • Tufa
    spoiler törpe
  • AC2
    Az lenne a kérdésem hogy a kasztok közül melyik képes a legnagyobb sebzésre?
  • LineageII
    én úgytom hha maxon vana hp-d 1et sebez és ha 1 hp-d van akkor a normálnak a 2x esét. jóltudom?
  • bobbii
    de sebez... csak minel kevesebb a hp-d annal nagyobbat
  • MauChao
    Szeretném megkérdezni,hogy a curse death link,pl a necroknál,csak 10%hpnál lehet használni,tehát,pl.40%-nál nem sebez?
  • pharao
    Hát mi kicsiny falunkból 4-en pillanatnyilag mind off-on toljuk, szerencsére nincs free játékosunk.
  • Rorgosh
    Én is próbálom rávenni a Pápai játékosokat a hivatalos L2-re, de sajnos szerény sikerrel. :( Pedig de szép is lenne! :)
  • Rorgosh
    Szia! :)
    Mint az előttem írók is írták, sajnos a NG-s felszerelést nem lehet exchangelni D-s felszerelésre. Így csak az a két lehetőséged maradt, hogy:
    1: eladod a régit, és veszel újat.
    2: sikeresen belépsz egy jól menő klánba, és ők adnak. Azért a jól menő klánok esetében nézz jól körül, nehogy egy olyan war klánban találd magad, amelyik hadban áll a játékbeli barátaid klánjával.

Amúgy a pecázást lehet, hogy érdemes mégis erőltetni, mert a pecás matikból magasabb szinteken magad is - persze ha megvan a recept - alacsonyabb szinten meg mások segítségével tudsz hasznos potikat készíteni. És már az is segítség ám, ha ezekre nem kell költened...
  • barret
    Baj.Pfff Valoban kicsi.
  • Gordis2k
    Szia mindenki!

Ugy alakult, hogy befizettem az accomat miután bing és airina kijelentették Akhi lehet hero de előb én ...
    Igy megkérem akhi mestert, hogy ha tudja az elkövetkező 3-4 napban spsen logoljon ki és Endaer pls te is tedd meg ezt mert pontosan 1 kor már készen kell az olympiára állnunk. Mailka segit nekem ebben ha tud és bing ha kell boxol mindenki mást velem is ő megy be!
    Miután én sajnos dolgozom gyakorlatilag megállás nélkül.

A cuccaimat tedjétek pls vissza a karira mindet nagyon szépen köszi skacok.
  • TruBy
    Csólyospálos FTW!
  • Gordis2k
    nongradet nem lehet és a többit is csak fegyvert
  • Cobra.
    Nem lehet topNG-t tovább cseréni offon emlékeim szerint. Talán a Mammon BS ad neked jobbat AA-ért.
  • Szirob
    Nem tudna nekem vki segíteni az alábbi problémában? Megvan minden cuccból(kard, páncél..) a no grade legjobbja. Most exchange-ben felnyomnám őket d-grade-re de egyiket se engedi. Elven Knight vagyok, megvan a képesség(kasztot váltottam) hogy hordjak d grade-es cuccot. Gludio-ban vagyok, de nem engedi a boltban egyik cuccot se exchange-elni. 23-as szintű vagyok. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm a segítséget...
  • FragStaR
    Hétvégén tali Zenith be jól bebogyózunk azt mehet a szelet!!
  • FragStaR
    Tata <--
  • Voyager5
    Kicsi ez az ország.
  • GibboRamone
    Nekem Esztergomban lakik a mamam!
  • meszitibi
    Én meg Nyergesen Dolgozok
  • Sorbon
    ÉS esztergomban születtem
  • Sorbon
    Dorogon laksz???? Én nyergesen vagyok ha épp nem pesten lol!!! Csak pár km a különbség a két hely között:)
  • mAilkaEVO3
    akkor nem az vagyol akire gondoltam :D

pm ingame: mailka megnézzük mi van Ng be :D

WTS: Draconic light set
  • pharao
    UUUU <3 Gordy köszi az oldalt!! Ezt kerestem már majd egy éve!!!
  • Voyager5
    Én egyelőre Top NGnek is örülnék De majd kiquestelem
  • xt198
    hát IKSZDÉ
  • GamerAdams007
    lol
  • Gordis2k
    LINEAGE2 Intrlude forum!!
  • PhoenixKnight
    Franzon sztem senki nem vesz halász cuccokat ( fishing scale) :D C grade legegyszerűbb megszerzése az ha a klánodtól kapsz :D én top c t meg b t is kaptam ,de ez attol függ ugye hogy mien a klánod
  • GamerAdams007
    ez az
  • matti12
    bocs hogy ide irok de nincs Lineage II Interlude fórum? plz linkeljétek be.thx
  • Chryst64
    cataban Warlorddal
  • daemonervosa
    Hogy lehet 26-28 tol 40 ig huzni Prophetet?
  • GamerAdams007
    Na azért ma már nem kell olyan sok segítség C grade-hez... Köszönhetően az éjszakai halászatnak napi 1-3 (max 6) millát is össze lehet akár szedni, feltéve hogy sokat halászol (napi 1 óra az kb. 700k-1M), no meg a piac aktuális árai és a kereslet is számít, de mint mondtam napi átlag 2-3 misi jött össze nekem Teonon amikor én csináltam, és az nem kevés tekintve a C-Grade árakat. Max 1 hét alatt meg van a TOP C cucc + SA. Persze ehhez kell napi 3 óra uncsi halászat, és valaki aki megveszi a cuccokat. De lényeg a lényeg ha feladod az XP-zést akkor mostmár nem annyira nehéz cuccot szerezni mint régen volt.