88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ELADÓ ACC!
Rajta egy 55os TH meg egy 61es SR és kb. 15-20k forint ereteku cucc:
soul bow, fél mj light set, doom light set, magic focus-os buffer bot (soes) hja, és sok mati! 3soul bow craftra gyujtottem alapanyagot de feladtam a shaftok es az 1x rate miatt: 1470 steel, 12k varnish...
Kezdésnek az ára 20k HUF! -
DéEn sub csak dragonon van, a szerverek nagy %-an, beleertve offot is, nem olvadnak ossze a subok...
Joco, nem meg mondtam, hogy a vistaval szivni fogsz... -
NAgyon jót kacagtam köszönöm a lehetőséget! Nukert válasz mondjuk BountyCoCoHuntert vagy a másik nagyon jo nuker clast a wizard of wart és akkor nem csak 11khpd lesz de jot sebzel és UDban is nagyon jol tudsz pusztitani, ráadásul a fénymágus még íjjal is erős és ha elég creepet ölsz tudsz venni neki oblivion staffot. A Full stell plate meg az underground shopban van a magic guildban a dark elfnél lehet lemenni de csak minden 3dik este és csak ha a dusk oldal nyert!
Kérdez csak nyugottan nagyon képben vagyok Free meg off L2ben is! -
Szép piros betűkkel vann fent leírva az utasítás amit követned kéne de nem baj... -
PhoenixKnight #62299 lol... ha neked full plate armor kell akkor max 5x vagy :D Offon játszol? mert ha igen akkor még 5-6 honap mig Phoenix Knight leszel:D másrészt subclassba nem viszed tovább a paladin képességeit , ugyanolyan leszel mintha alapbol azt a karit kezted volna( marmint statba meg skillbe) csak a kinézet más -
AC2 #62298 2 kérdésem lenne:
Első, találkoztam egy magyar sráccal az egyik szerveren és full stell plate armort láttam rajta. Megkérdeztem honnan van, azt mondta giran egyik boltjából. Kérdezem h melyikből, mer a precisous item shop-ban nincs. Sztetek hol vette?
Második, paladinnak (lassan phoenix knightnak) sub-class nek vmi damage dealer kaszt ajánlott, mer a védelme és (ön)buffjai jók. Szal mit érdemes beválasztani tresure huntert vagy gladiatort? A warlord a polearm fegyó miatt esik, mer egyik kezembe mindenképpen pajzs kell, a gladiatort viszont lehet 2 kard nélkül játszani, csak akkor egy csomó skill kiesik. Így az én választásom a tresure hunter lenne, mer egykezes tőrrel sztem jól megállja a helyét és még a skilleket is tudnám használni. Nektek mi a véleményetek? -
egy a probléma, ki van pipálva :( de a legjöbb mozilla ablakja van felnyitva akkor se megy :P -
"Setup" menü "Voice" fülecskéjénél elhelyezkedő "Use Directinput to detect hotkey" jelölőnégyzet kipipálásával valószínű orvosolható a problémád. -
Sorbon #62295 Sry Söndi de már megtanultam 
-
off
Valaki találkozott már ilyen hibával mint én?
Ventrillo: asztalon, netezés közben, msn közben simán tudok beszélni (lenyomom gombot és megy). Ha L2-ben vagy más játékban vagyok hiába nyomkodom a gombot semmi! Nincs az a püttyenő hang és nem is hall senki azaz nem megy.
Ha valaki volt már ilyen helyzetben és meg is tudta oldani plz help me! Se az alaplapi hangkártya se a soundblaster hangkártya nem megy!
on -
Én +3dex/-3con-t próbálgattam, polehoz jól jön az a kis +accuracy meg atk speed. Többet nem érdemes átrakni dex-re, mert kevesebb +-t ad, mint amennyit vesztesz a -con-on.
Egyébként itt meg tudod nézni milyen változásokat adnak a dye-ok, felszerelések: http://www.l2guru.com/l2calc/ -
Erotikus #62292 Ohh derossz , köszi az infot de ez biztos ? És szerinted mien dye lenne jó ? végülis sok HP-m van tehetnék fell str vagy dex dyet is de nemtom mekkora mértékbe voná le :S -
Gyártós törpi úgy tudom nem tud Men Dye-t használni... -
Erotikus #62290 Szerintetek gyártos törpinek mien DYE-t tegyek fell ? Én ugytudom hogy a MEN DYE add M.Def.-et szoval én azt 1szer biztos magamra teszem de ha rosszu tudom akkor nem :)
Várom hogy ti mit ajánlotok c(:
BB -
kinek mi jár :P -
ErrOrHUN #62288 jah, csak akkor nem, mikor én is ott voltam :D -
A cabal mostantol F2P lesz!! Mindig örökre ingyenes lesz csak lesz pár funkció és némi +xp a fizetöknek! -
Sorbon ha még nem adtad el vagy nem tanultad meg akkor
WTBWTBWTBWTB!!!!
nagyon fontos lenne:< -
Rorgosh #62285 Akarom mondani: velünk. -
kis offtopic:
júniustól a cabal online free to play lesz, ha valakit esetleg érdekel. -
Rorgosh #62282 Szia! :)
Üdvözlöm, ha látod! :) És sok sikert kívánok nekik! :) Most egyébbként mivel tolja? -
Sorbon #62280 Tegnap mákunk volt riften, 2* is beadta a bosst és mindkétszer kiesett a könyv 

-
Violagyu Kensiben van az SH-on.
Ha valaki nem tudna, meg mindig szeretnek egy DC cipot nagyon gyorsan es olcson:) koszike -
Monoton #62267 hopp fogadtam 50 milla adena ba egy barcassal hogy a real lesz a bajnok :DDD -
:D hát ez jó :P -
szegény gyerek.. -
Rorgosh #62254 Szia! :)
Nekem is hugom mondta... Mondjuk legalább elköszönhettek volna... Amúgy nem tudom mire számítanak a Siegehardton, mi is megadtunk minden segítséget amit tudtunk... Csak hát nem ártott volna egy picit aktívabbnak lenni, meg nem csak egy szűk társasággal partyzni...
-
megmondom neki ahogy találkozok vele. -
Jaja bár utána szereztem D-set, de végülis is elég NG is lv40-ig. -
Ilyen mondatot is régen láttam. Remélem magyar tanárom ezt nem látja, mert még a végén órán ezt kell majd elemezni...
Na az úgy oda is baszna...
-
Nem nem szerintem tök érthető nézd csak meg ugyan abban a nincs időm igy szarok a vesszőkre és ponokra stilusban irunk szerintem lehet rokonom vagy egysuliba jártunk igy én tudok neki válaszolni szerintem a legkönnyebben tehát a klánt minden esetben a whban intézed igy a whba menj ami mindig jelezve van a térképen és ott tutira megtalálod a wh vezetőjét igy nem lehet gond megszuntetni a klánt ami amugy nem szünik meg azonnal hanem azt hisszem jelenleg 1 nap mire eltunik ennyi lenne remélem a mi közös titkus nyelvünkön érthető lessz. És külön gratulálok hogy te is 1 vagy akárcsak én mert én is egy vagyok sőt én vagyok az 1. -
bobbii #62246 ahha!... szal ezért láttuk őket régen -
Rorgosh #62245 Szia! :)
Mindig is ő volt hármójuk közül a legaktívabb. :) Amúgy üdvözlöm, ha találkozol vele! :) Ja, és szólj neki, hogy ha befejezte végleg a Franzot, akkor a hugimnak visszaadhatná a fegyót... -
morgova t latam tegnap gluidoban este -
Rorgosh #62243 Sziasztok! :)
A Siegehardt-os játékostársakat kérdezném három volt Franz-os játékosról (nem bírták velünk a hajtást.. :) ), a nickeik Cicmic, Mogorva és Violagyu voltak a Franzon. Tudtok róluk valamit? -
Dallie #62242 Ahogy Cartman mondaná: aztakurva! Én botor meg azt hittem, hogy Gordit nehéz elolvasni néha (bocs bro')
-
Chear #62241 Akkor csak jól működött a no grade-es quest-elt botom. :) -
ez npc
azt kell keresni de sehol nem találom -
akor máshogy kérdem gludioba hol találhato rosela -
segítség első lépése, helyesírási szabályzat a barátod.