88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ooorrrsss
    ELADÓ ACC!
    Rajta egy 55os TH meg egy 61es SR és kb. 15-20k forint ereteku cucc:
    soul bow, fél mj light set, doom light set, magic focus-os buffer bot (soes) hja, és sok mati! 3soul bow craftra gyujtottem alapanyagot de feladtam a shaftok es az 1x rate miatt: 1470 steel, 12k varnish...
    Kezdésnek az ára 20k HUF!
  • MeoH #62302
    DéEn sub csak dragonon van, a szerverek nagy %-an, beleertve offot is, nem olvadnak ossze a subok...
    Joco, nem meg mondtam, hogy a vistaval szivni fogsz...
  • Gordis2k
    NAgyon jót kacagtam köszönöm a lehetőséget! Nukert válasz mondjuk BountyCoCoHuntert vagy a másik nagyon jo nuker clast a wizard of wart és akkor nem csak 11khpd lesz de jot sebzel és UDban is nagyon jol tudsz pusztitani, ráadásul a fénymágus még íjjal is erős és ha elég creepet ölsz tudsz venni neki oblivion staffot. A Full stell plate meg az underground shopban van a magic guildban a dark elfnél lehet lemenni de csak minden 3dik este és csak ha a dusk oldal nyert!

Kérdez csak nyugottan nagyon képben vagyok Free meg off L2ben is!
  • Facek
    Szép piros betűkkel vann fent leírva az utasítás amit követned kéne de nem baj...
  • PhoenixKnight
    lol... ha neked full plate armor kell akkor max 5x vagy :D Offon játszol? mert ha igen akkor még 5-6 honap mig Phoenix Knight leszel:D másrészt subclassba nem viszed tovább a paladin képességeit , ugyanolyan leszel mintha alapbol azt a karit kezted volna( marmint statba meg skillbe) csak a kinézet más
  • AC2
    2 kérdésem lenne:

Első, találkoztam egy magyar sráccal az egyik szerveren és full stell plate armort láttam rajta. Megkérdeztem honnan van, azt mondta giran egyik boltjából. Kérdezem h melyikből, mer a precisous item shop-ban nincs. Sztetek hol vette?

Második, paladinnak (lassan phoenix knightnak) sub-class nek vmi damage dealer kaszt ajánlott, mer a védelme és (ön)buffjai jók. Szal mit érdemes beválasztani tresure huntert vagy gladiatort? A warlord a polearm fegyó miatt esik, mer egyik kezembe mindenképpen pajzs kell, a gladiatort viszont lehet 2 kard nélkül játszani, csak akkor egy csomó skill kiesik. Így az én választásom a tresure hunter lenne, mer egykezes tőrrel sztem jól megállja a helyét és még a skilleket is tudnám használni. Nektek mi a véleményetek?
  • VipJoco
    egy a probléma, ki van pipálva :( de a legjöbb mozilla ablakja van felnyitva akkor se megy :P
  • Sirch
    "Setup" menü "Voice" fülecskéjénél elhelyezkedő "Use Directinput to detect hotkey" jelölőnégyzet kipipálásával valószínű orvosolható a problémád.
  • Sorbon
    Sry Söndi de már megtanultam
  • VipJoco
    off

Valaki találkozott már ilyen hibával mint én?
    Ventrillo: asztalon, netezés közben, msn közben simán tudok beszélni (lenyomom gombot és megy). Ha L2-ben vagy más játékban vagyok hiába nyomkodom a gombot semmi! Nincs az a püttyenő hang és nem is hall senki azaz nem megy. Ha valaki volt már ilyen helyzetben és meg is tudta oldani plz help me! Se az alaplapi hangkártya se a soundblaster hangkártya nem megy!

on
  • Cobra.
    Én +3dex/-3con-t próbálgattam, polehoz jól jön az a kis +accuracy meg atk speed. Többet nem érdemes átrakni dex-re, mert kevesebb +-t ad, mint amennyit vesztesz a -con-on.
    Egyébként itt meg tudod nézni milyen változásokat adnak a dye-ok, felszerelések: http://www.l2guru.com/l2calc/
  • Erotikus
    Ohh derossz , köszi az infot de ez biztos ? És szerinted mien dye lenne jó ? végülis sok HP-m van tehetnék fell str vagy dex dyet is de nemtom mekkora mértékbe voná le :S
  • GamerAdams007
    Gyártós törpi úgy tudom nem tud Men Dye-t használni...
  • Erotikus
    Szerintetek gyártos törpinek mien DYE-t tegyek fell ? Én ugytudom hogy a MEN DYE add M.Def.-et szoval én azt 1szer biztos magamra teszem de ha rosszu tudom akkor nem :)
    Várom hogy ti mit ajánlotok c(:
    BB
  • mAilkaEVO3
    kinek mi jár :P
  • ErrOrHUN
    jah, csak akkor nem, mikor én is ott voltam :D
  • Gordis2k
    A cabal mostantol F2P lesz!! Mindig örökre ingyenes lesz csak lesz pár funkció és némi +xp a fizetöknek!
  • Padidiver
    Sorbon ha még nem adtad el vagy nem tanultad meg akkor
    WTBWTBWTBWTB!!!!
    nagyon fontos lenne:<
  • Rorgosh
    Akarom mondani: velünk.
  • Nethyrrea
    kis offtopic:

júniustól a cabal online free to play lesz, ha valakit esetleg érdekel.
  • Rorgosh
    Szia! :)
    Üdvözlöm, ha látod! :) És sok sikert kívánok nekik! :) Most egyébbként mivel tolja?
  • Sorbon
    Tegnap mákunk volt riften, 2* is beadta a bosst és mindkétszer kiesett a könyv
  • Chryst64
    Violagyu Kensiben van az SH-on.
    Ha valaki nem tudna, meg mindig szeretnek egy DC cipot nagyon gyorsan es olcson:) koszike
  • Monoton
    hopp fogadtam 50 milla adena ba egy barcassal hogy a real lesz a bajnok :DDD
  • xt198
    :D hát ez jó :P
  • Taptarap
    szegény gyerek..
  • Rorgosh
    Nekem is hugom mondta... Mondjuk legalább elköszönhettek volna... Amúgy nem tudom mire számítanak a Siegehardton, mi is megadtunk minden segítséget amit tudtunk... Csak hát nem ártott volna egy picit aktívabbnak lenni, meg nem csak egy szűk társasággal partyzni...
  • mano1b
    megmondom neki ahogy találkozok vele.
  • GamerAdams007
    Jaja bár utána szereztem D-set, de végülis is elég NG is lv40-ig.
  • GamerAdams007
    Ilyen mondatot is régen láttam. Remélem magyar tanárom ezt nem látja, mert még a végén órán ezt kell majd elemezni... Na az úgy oda is baszna...
  • Gordis2k
    Nem nem szerintem tök érthető nézd csak meg ugyan abban a nincs időm igy szarok a vesszőkre és ponokra stilusban irunk szerintem lehet rokonom vagy egysuliba jártunk igy én tudok neki válaszolni szerintem a legkönnyebben tehát a klánt minden esetben a whban intézed igy a whba menj ami mindig jelezve van a térképen és ott tutira megtalálod a wh vezetőjét igy nem lehet gond megszuntetni a klánt ami amugy nem szünik meg azonnal hanem azt hisszem jelenleg 1 nap mire eltunik ennyi lenne remélem a mi közös titkus nyelvünkön érthető lessz. És külön gratulálok hogy te is 1 vagy akárcsak én mert én is egy vagyok sőt én vagyok az 1.
  • bobbii
    ahha!... szal ezért láttuk őket régen
  • Rorgosh
    Mindig is ő volt hármójuk közül a legaktívabb. :) Amúgy üdvözlöm, ha találkozol vele! :) Ja, és szólj neki, hogy ha befejezte végleg a Franzot, akkor a hugimnak visszaadhatná a fegyót...
  • mano1b
    morgova t latam tegnap gluidoban este
  • Rorgosh
    Sziasztok! :)
    A Siegehardt-os játékostársakat kérdezném három volt Franz-os játékosról (nem bírták velünk a hajtást.. :) ), a nickeik Cicmic, Mogorva és Violagyu voltak a Franzon. Tudtok róluk valamit?
  • Dallie
    Ahogy Cartman mondaná: aztakurva! Én botor meg azt hittem, hogy Gordit nehéz elolvasni néha (bocs bro')
  • Chear
    Akkor csak jól működött a no grade-es quest-elt botom. :)
  • mano1b
    ez npc
    azt kell keresni de sehol nem találom
  • mano1b
    akor máshogy kérdem gludioba hol találhato rosela
  • Nethyrrea
    segítség első lépése, helyesírási szabályzat a barátod.