88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    CoH = CityOfHeros egy eszméletlen izgalmas játék amiben szo szerint te lehetsz superman spidermen vagy bármelyik hös a földön kb: 1millio féle 10millió féle kinézettel!!
    CoV = CityOfValliant ugyan az csak a gonosz oldalon te lehetsz Joker Magneto vagy Rébusz:) szóval a CoH elensége leszel jo kis PVP ben:)
  • Gordis2k
    Mind a kettő jó de amugy igaz mert a CoHot választottam végül:) a CoV tul gonos volt nekem:)
  • KABALL
    HÉHÉJ nem soká befizetem igérem és kinyit a lengyel piac ^^
    Látom Gódi "megin" abba hagyod ! :P
    Na hát csak nem jött ösze az a találkozó
    Na de nem baj fogunk mi még együtt kockulni
    Legjobban talán Spider fog hiányozni az a
    Ventel veled mivan hanyagolod te is a gamet?
  • GibboRamone
    Nem CoH-ot akartál írni?
  • Gordis2k
    Én mindenesetre eldöntöttem nem játszom tovább. Ha 4 hétig kibirtam nem lehet olyan fontos már! Talán egyszer még visszajövök játszani hiszen szeretem(ttem) az a gamet sok időt töltöttem vele. De számomra nem ugyan az sőt nagyon nem. Továbra is leszek itt és figyelgetem a dolgokat, de nem játszok L2 vel. Ha valaki velem játszana én CoVt tolok iszonyatosan jó játék eszméletlenül élvezem ha időm van rá inkább azt tolom:). Aki játszani akkar még és kell neki valami cumom szoljon és odaadom nem örökbe és azzal a feltétellel ha abahadja odaadja másnak akinek mondom , hogy meglegyen! Azt hiszem a következő kronikáig én nem erőltetem az L2tőt:)
  • PhoenixKnight
    LoooL pont ien gépem van nekem is :D HIS Excalibur radeonod van?
    Szoval ezzel a géppel low graphicon simán megy és viszonylag gyorsan betölti a teleporthelyeket (szoval pvp re jó) ha meg csak simán ölöd a szörnyeket akkor közepes grafikával elfut
  • ventel
    Sziasztok!

Látom zajlik az élet...

Csak annyit, hogy maia.hu május 31 -től nem lesz elérhető, szoval minden cuccot ami neketek fontos május 25-ig mentsetek le.
    Ha valakinek nem moegdolható de kellen neki valami, ide forumba irjam pm et.

Üdv.
    Az OL,SE,BD trio
  • Padidiver
    háth sztem ez csak a hab volt a tortán, anilee-t az utóbbi időkben nagyon keveset láttam még európai időzónában is úgy ahogy porth-ot is,de igen sajna ez elég sok embert fog quit-ra ösztönözni sajna úgy műxik mint egy lavina....
  • Nethyrrea
    mondjuk nemértem emiatt miért hagyták abba a játékot...pont most kellenének a legjobban. ezzel csak a maradék embernek is elveszik a kedvét az l2-től.
  • Gordis2k
    Forrás blah és l2wh! az orfent elnéztem 200m körül van visszont a tezza 2,8 milliárdélt kelt el bartzon!
  • Akhi
    Mas, Sok uj emberket lattok sok olyat is aki most lat eloszor lajnedzset:P van egy movie lehet voltmar en nem latam , na de akinek semmi elkepzelese milyen kaszt hogy nez ki mit csinal vagy tudom is en az nezze meg jo video de tapasztalt off jatekosoknak is ajanlot:P

na szal aki megnezne erre tesek
  • Akhi
    ohh bakker tudtam hogy keverem:D
  • SzemelyiTestor
    Srácok egyébként van erre valami honlap ahol meg tudom nézni hogy pl melyik srvn milyen klánok vannak(tudom ha bemegyek a communitybe ott ott van) de abból nem derül ki hogy milyen nemzetiségű a klán :) arra lennék kíváncsi.
  • watto
    kössz a gyors válaszokat
  • SzemelyiTestor
    Szia sirch köszi szépen
  • Sirch
    Üdv SzemelyiTest0r a Franz szerveren! A lehető legjobb választás volt!
  • Chryst64
    Hali!
    Csak a neten, inkább kattintgatós, menne
  • SzemelyiTestor
    -igen
    -mindkettő
    -igen
    kielégítő ? :D
  • watto
    hy.pár kérdés:
    -ezzel a game val csak neten lehet játszani?
    -az irányítása w,a,s,d-s vagy kattintgatós???
    -ilyen gépen menne?:
    pentium 3.0GHz
    1gb ram
    ati radeon 9600xt 256mb
  • SzemelyiTestor
    A babokra vissza térve :D nem tudom én subi-s voltam :D
  • SzemelyiTestor
    csao :) köszi akhi :)
  • Akhi
    Szia Testor Udv offon. Egy kerdes babfold kiszarad-t?:P
  • meszitibi
    katt a nevemre ott az msn címem, tied nincsen meg :(
  • SzemelyiTestor
    Csao hát unokabátyám is a franzon játszik aztán azért mentem én is oda, van egy crafter egy spoilos törpénk meg 2 main kari :) szóval kockulunk :D Rég hallottam felőled :) keress meg majd msnen ha fenn leszel :)
  • meszitibi
    Szia Testör Kár hogy nem a Sieghardtra jöttetek...
  • SzemelyiTestor
    Sziasztok, nemrég kezdtem eredeti srv-en játszani, elötte évekig törtöztem, a Franz szerverem játszom haverommal aktívan és magyar klánt keresünk aki esetleg tudna ebben segíteni megköszönném ha írna a játékos karakterem neve: SzemelyiTest0r előre is köszönöm a helpet :)
  • Monoton
    uhh ez télelg durva

de én ugytudom e bayen betiltottak az ilyesfajta aukciokat
  • Akhi
    uhh sajnalom szekibácsi, Gordi portek miert hagytak abba?
  • Szekijoe
    lol a te ceruzád is elég vastagon fog. Miért ilyen elvarázsolt árakon számolsz?
  • phalanx
    nem csak szeki cuccait nyulta le.... összesen asszem 14 boss ékszert kért a klántásaitól és abból csak 2-őt adott vissza, 1 antharas 3 frintezza 1 baium 2 ant queen 1 orphen 1 core 1 zaken ezek amiket biztos hogy megtartott a többit nem tudom
  • Gordis2k
    hát szeki baium 1,7milliárd tezza 2milliárd an queen 700-800millio zaken 700-900 millio orphen 300-400millió antaras!! felbecsülhetetlen milliárdok!

akár 6-7 százezer forintot is érhet e-bayen!!
  • Gordis2k
    Te jo ég... a kur... életbe

Ne agodj ezt nem ussza meg tuti ismeri valaki és mindenki ír peticiot..

Közben fang, porth, tarmara, anilee uzent a leaderséet átadták és abahagyták a játékot azt hiszem csunya vége lett ez a sieghart szervernek...
  • xt198
    jaja, és arra a pénzre még rájön a karakter, + egyéb más cuccok (amiket még lopott stb)
  • Szekijoe
    Ah a félreértések elkerülése érdekében Altoid NEM magyar. De nagy valószínűséggel pénzé akarja majd tenni.
    Az 5 boss ékszer értéke kb 3-4milliárd adena akkor úgy kb 300k HuF (mondjuk én nem tom annyira az árakat)
  • xt198
    valszeg így hogy megszerezte az rb ékszereket, kb. 2x többet mint amennyit ért volna a karija...
  • Erotikus
    Lol ez embertelen :S
    És elata FT-ért ? akkor megérné felkeresni az iletöt :S meniyt kaszált ezel kb?
  • Padidiver
    uhh szeki:(
    nagyon sajnálom:(((
    másik oldalon várható is volt a dolog mert keghawk nagy haverja volt aki úgyszint lelépett egy vagy két héttel ezelőtt egy ant queen ringgel:/
    egyébként meg gather egy csomó zerohours-t bevettünk ica-ba amikor az ősszel szétesett a klánjuk úgyhogy sajna ez nem jelent semmit:/
    háth ez azért elég dúúrva:(
    mégegyszer sajnálom:/
  • ErrOrHUN
    embert nem érdekli, hogy free vagy off, ez lopás éshát büntetendő ;)
  • malter
    hát ha freen játszol,az 1 dolog hogy buksz ilyesmit(a normális servereken ott is nagyon nehez beszerezni rb ekszereket
    de offon már anyagilag is megkárosit(nem beszélve arrol mennyi idö,stb mire sikerül mindent megszerezni)ezért én sztem lazán elmennék megbeszélni vele
  • ErrOrHUN
    ezért szeretem ezt az országot, pár óra alatt kideríted ki ő, odakocogsz hozzá és kivered belőle a szart is