88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
gratz rune-ért skacok! -
jaja a 110 tökéletes:) lehuzás:)
Megvan a sett este odaadom:) -
BaalKain #62421 110... tökéletes ár:) -
ErrOrHUN #62420 te inkább csinálj valamit az ass árával :D -
BaalKain #62419 Megveszem olcsón aztán 1 hét múlva eladom vissza drágán :)
Egyébként engem az FP settem érdekelne, aki elvitte shan accjáról lécci tegye vissza mert kéne egy magyarnak. -
WTS Shanway PM itt akit érdekel lvl78 olcson adom nincs hozzá semmi de jól healel állitólag erősebb lesz a köv krónikákban. -
Kösziii egyrészt, hogy könyesre röhöghettem magam másrészt már értem az amugy értelmetlen storyt is. BalckManta faszért keménykedsz?:):) És grat srácok sajna én hazaértem elájultam és 4 kor tértem magamhoz.... DE MÁR CSAK 1,5 nap!!! és vége:) istenem de jó lesz végre élni ventrilozni meg msn meg minden:)):):):) alig várom percekben számolok:) még 2113 perc:) -
http://files.filefront.com/Giranavi/;7561320;/fileinfo.html -
Kell egy tekercs amit a grocerybe lehet kapni -
grat -
jah és ugy hogy köcösk Alt0id belogolt Paydayel és belülröl siege kezdete után leölt 2 life centert.. GG de megbasztuk a szájukaat :D:DD:DD
upsz sryyy :D -
WOOOOHOOOHOOOHOOOO KIBEBASZOTTJÓSIEGE VOLT AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D
+3 PvP -0,4% de ISTENKIRÁLY volt :D:D::D:DD:D:D:D:D:D:D:D::Dd -
nubyy #62411 Huh, ezt a sieget meg nezni is joo volt ^^ -
hűderég volt hóvirág. még emlékszem egyszer preludeban (vagy még openbetában?) mentünk forgotten temple-be iron oret spoilolni már nemtommihez :D -
StSanya #62409 Hali!
A Command Chanel ablakot hogyan kell behozni? Vagy csak ostromkor lehet? (Clan skill megvan.) -
Édes sztori, csak szegény Hóvrág kimaradt 

-
az a jo :D -
Bar csak a helyesirasod is ilyen jo lenne,mitt ez a gyonyoru tortenet:)
Grat hozza! En amugy Cukipofa miatt kezdtem el jatszani L2-vel...Ennek mar tobb mint 2 eve,es meg mindig ez az 1 jatek jar a fejemben:)(semmi mas jatek nem kot le igy) :P Mikor meglattam Cukirol egy kepet,Ahh mondtam...Ez a jatek nekem kell! Es azota.....Azota nem hasznalok ekezeteket:D -
-
Öccccssséééém hogy mindig a human karik szopnak:DDDD
ez jó story akhi nekem bejön:D -
Gordi igy mar remelem erted a Videot:P -
Hol volt hol nem volt ahol meg Shanway mester sem jart elt egy torpe kislany akit ugy hivtak Cukipofa. Jarta a nagy biradalmat egyes egyedul,abban az idoben Fekete uralom volt Baium harcosai tamadtak a falukat,foldeket foglalt el a Catalyst Birodalom segitsegevel.Cukipofa nem felt semmitol es senkitol igy egyedul jart viragot szedni,vadaszni.Egy szep napon mikor vadaszot a nagy hangya sivatagban arra jart egy masik torpe kislany akit ugy hivtak Matildka. Matildka meglata pihengeto Cuipofat es oda lepet hozza.
-Matildka: Szia teged hogy hivnak?:)
-Cukipofa: Szia en Cukipofa es te?
-Matildka: En Matildka vagyok:)Van kedved egyut vadaszni?
-Cukipofa: Koszonom nincs, egyedul vadaszgatok mar hosszu evek ota es nincs szuksegem senkire.Megyek is szia
-Matildka: Szia:(((
Ekkor Cukipofa fel allt es elindult a maganyos vilagba.Matildka nagyon szomoru lett.Es toprenget magaban.
-Matildka: Miert nem szeretne Baratot, hiszen ez az Official server es itt egyedul vadaszgatni nagyon rossz:( Tudom mar szolok Gattacanak o biztos tud seggiteni.
Matildka felkerekedet a sarkanyara es el ment a jo lelku Gattacahoz aki egy prophet.Az eg ar kezdet sotetedni Matildka oda ert nagy nehezen Gattacahoz.
-Matildka: Szia Gattaca tudnal nekem segiteni?
-Gattaca: Szia draga mondcsak:)
-Matildka: Van egy torpe kislany akit ugy hivnak Cukipofa es nagyon maganyos de nem szeretne senkivel megismerkedni.
-Gattaca: Jaj szegenykem:( menyunk keresuk meg van egy otletem adok neki buffokat es akkor tudni fogja hogy mas segitsegevel konyeb lesz minden.
-Matildka: Oksi menyunk:))))
Matildka es Gattaca fel kerekedtek a nagy utra, mar majdnem eltunt a nap a hegyek mogott mikkor megtalatak Cukipofat.
-Matildka: Szia Cukipofa segiteni jottunk mert egyedul nagyon nehez itt minden.
-Cukipofa: Nem kell hagyatok, nem kell nekem senki!
Cukipofa elrohant,de Gattaca nem hagyta ezt ra varazsolt egy buvos ragasztot amitol szegeny Cukipofa nem tudot tovab futni.Gattaca szepen fel buffolta olyan varazslatokal amitol ugyesebb,gyorsabb lett. Gattaca megprobalta elmondani Cukipofanak hogy ez nem Free server es itt nehez egyedul ne mondjon nemet barmilyen segitsegre mert az emberek szivesen adjak.Cukipofa meg ertete,es bocsanatot kertt.Igy a trio fogta magat es elindultak vadaszni,nagyon jol ereztek magukat.Cukipofa es Matildka nagyon jo baratok lettek egyut mentek mindenhova egyut foztek sutotek a kis kunyhoban,hosszu idot toltotek egyut.Mikkor Baium serege es fekete lovagsaga a Catalyst ezred.Del fele fordultak. arra fele jatszotak Cukipofaek. Nagy sotet Orfen birodalomban ppihengetek.Matildka elszunditot, Cukipofa gondolta szed egy kis fat este a vacsihoz. Egyszer csak szembe kerult fele Orfen Istenno aki Baium oldalan allt. Cukipofa megremult.Matildka fel ebred Cukipofa kiabalasara es oda futot hozza.Mikkor Matildka oda ert Cukipofahoz es vitatkoztak mitevok legyenek.Cukipofa elnyomot egy bsoe-t(a meselo mar nagyon rohog). Matildkanal nem volt igy magara maradt.De arra jart eppen a nagy hos BlackManta aki egy dual kard forgato,Blackmanta amugy a feher elf hercegno Mself katonaja, neki esett Orfenek hogy megvedje Matildkat.Matildka gyorsan el szaladt es futot gyorsan a hajohoz hogy minel gyorsaban elkeruljon arrol a gonosz helyrol.Mikozben sajnos Blackmanta nem birt elbani a fekete hercegnovel Orfenel igy szegeny belehalt a csunya serulesekbe.Matildka mar a hajon volt biztonsagba,mikkor szomoru Cukipofa azon toprenget Oren varosaban hogy cserben hagyta a baratjat es most mi tevo legyen.Fel kereste hat Gattacat hat ha tud segiteni.attaca elintezte hogy egy summoner oda teleportalja arra a csunya es sotet helyre hogy felkerese es megneze hogy el e meg az o kedves baratja.De azt a helyet nem lehetet megkozeliteni nagyon mert mar a Catalyst elfoglalta es meszirol lattot Cukipofa egy mozdulatlan testet es gondolta biztos az o draga baratnoje fekszik ott.A summoner haza teleportalta Cukipofat. Cukipofa szomorkodva es sirva le ment a tenger partra arra jart Mself is es meglata szegeny Cukipofat sirdogalva,es oda ment hozza.
-Mself: Szia lanyka miert sirsz?
-Cukipofa: Elvesztetem a legjobb baratnomet:( Maitldkat.Latam Orfen hercegno birodalmaban a testet mozdulatlanul:(
-Mself: Biztos azt lattad? Mert a legjobb katonam BlackManta o is ott feszedt el mikkozben egy torpe kislanyt akkart megmenteni.Nezd meg a kikotonel hatha ott van a Baratnod,biztos hajoval erkezet.
Cukipofa mintha nem torodot volna semmivel elkezdet rohani a kikotobe.Hegyrol a kikotobe vezeto uton mar latta is az o Matildkajat amint leszal a hajorol.Cukipofa egyszere sirt es nevetet is anyira boldog volt.
-Cukipofa: Szia te elsz istenem anyira boldog vagyok.:)))
-Matildka: En is hogy ujra latlak:))
-Cukipofa: azt hittem hogy Orfen megolt.Ne haragudj ram lecci hogy cserben hagytalak.
-Cukipofa: Semmi gond:) nem esett semmi bajom, csak azt a hos-t sajnalom Blackmantat.
Cukipofa es matildka elmentek Blackmanta temetesere ott volt Gattaca is meg Mself.Mself megsirata buszke katonajat.(Egy honapal kesobb) A torpe kislanyok tovabb erositetek a kapcsolatukat:) mar semmi nem szakithata el oket,egyut vadaszgatak Gattacaval es Mselfel.Eltek Boldogan eletuket ameg megnem haltak.
The End -
PhoenixKnight #62401 -
PhoenixKnight #62400 Húúúú rég voltam ien jo siegen ( mivel nem voltam 2 héttel ezelött xD)
És kivételesen nyertünk ,legalábbis Runenál :P Minnyá csinálok képet hol Trónolok :) -
OKÉÉÉÉÉ akkor most mond el miről szol mert nem értem----
Frag nálam nincs -
arcane robe ot kb 2-3 hete visszaraktam rád mikor elmentem melózni (nem tudtam h mennyire lszek) szal most nálad van ^^ -
nubyy #62397 lol
-
dadas9999 #62396 megható...
http://www.youtube.com/watch?v=6kYle-P7DMk&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=SLODcIXQd4M&mode=related&search= -
ahh sorbon buta vagy ez a BMW set :D Bele Minden Wackot:P -
lol már el is mentél aludni sorbon?:S én tegnap dél ota talpon a kurva életbe, hogy nem tudok átálni.... siegéről jöttem melozni...
az ijjrol gweny nyilatkozik a robe maradhat frag és arcana mace ha valakinek kell van.De gweny az első bár neki most a kölyök a legfontosabb:) mert most kérdez kérdez kérdez kérdez:) anya az mi és miért az és miért és miért? hahahahahaha -
Sorbon #62393 Én pedig a soul bowt megőrzöm szívesen ha Gwenhy is abbahagyja egy időre... 
-
így van mindenképpen olyannak add aki aktív és visszadja (pl én) ^^ Így ha majd 2 nap múlva viszajössz akkor lesz kitől visszakérni :) btw a rucid ha tényleg nem akrasz gamelni akkor "megőrzöm" szívesen -
Aden Siege!!?!?!?!?!?!
mi a picsa én azt hittem az vasárnap van még mindig:/
-
Sorbon #62390 Kössz a tippet be volt pipálva, de eddig nem gyors felvételeket csinált szóval nem értem...
-
valaki meg tudna dobni egy olyan linkkel ahonnan tudok szerezni ultrazoomot?
Előre is köszi a helpet! -
A frapsnél a Movies lapon van egy No Sync felirat, a mellete léve kocka legyen üres, ha bepipálod akkor gyorsított felvételnek fog tűnni. Nekem is ez volt a gondom, remélem segít, bár lehet nálad más van... -
joejt :D -
Sorbon #62386 Látom semmi mozgás errefelé, elmegyek én is aludni jóéjt! -
Sorbon #62385 Na ez a nem mindegy, biztos nem tudott a settek közül választani 
-
Sorbon #62384 Hát végre igazi siege volt amire sajna rég volt példa. Elejétől a végéig ment a harc aden váráért. Csak azt nem vágom hogy miért van az hogy a frapsel felvett videoim olyanok mintha gyorsitott felvétel lenne
pedig felvettem 20giga videot. Na mind1 valahogy megprobálom megcsinálni aztán hbeszurom videót.