88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Erotikus
    Medig fog ez updatelni már vagy 10perce megy :D Hány MB-t KB az update :S
    Neztem a weboldalon nem irtak hogy lvl hánytol lehet felveni a questet meg hogy mit add , tudja valaki megnézte már valaki a kuzkldit ?
  • Gordis2k
    ne is mond....
    1. Igen sps lettem ott is:)
    2. Ezek az idióták nem javitoták ki a hibákat de elbaszatak egy élvezetet.... mostantol nem megy fel a manad maxra a duleben és után....nyátok

ÉÉÉSSSS beraktak egy faszláma questet amitől nagy valószínűséggel láthatatlan lehetsz egy darabig skillből..... nyátok faszok nyátok...a sétálora ugysem hat..
  • Erotikus
    =)
  • MeoH #62484
    Hat akko mas a bibi,mer utana nekem roffent. Probalj 1 fullchecket, ha meg nem tetted, ugy felulirja a zoomhack fajlt.
    Termeszetesen nem szabalyos a zoomhack sem, de igazabol kutyat nem erdekli ha hasznalod.
  • nubyy
    Le lett update-elve es utana el sem indult mar a jatek...
  • Erotikus
    zoomhacket szabajkos hasznalni ? szooval azert nem banolhanak ? mert engemis erdekelne de nem akkarom kockaztatni az acc-om :)
    Csak 1 quest miat van az update ?
  • MeoH #62481
    Inditsd el az updatetet eloszor es utam minden menni fog...
  • nubyy
    Azok kozul akik hasznalnak zoomhacket, volt v.kinek v.mi baj az inditassal az update utan?
  • PhoenixKnight
    Tényleg vki légyzsi irja le hogy mi ez az új quest és mit kapok érte /miről szól ... előre is köszi

Bie kösz :) Én csak vasárnap voltam siegen szoval dionnál nem nagyon ... DIon asszem Appleased clané volt aki nincs allyba szoval annyira nem sujt le a dolog :) Igy is 3 kastély csak Invincible birtokában van :P

Grat dionhoz
  • Erotikus
    Üdv!
    Mér van update ? mi a változás ? :D
  • Sámán
    Az előző nem neked... hanem csak úgy
  • Sámán
    Update nekem már megint órák alatt jön le... Elképzelésem sincs miért... Most még router sincs, csak az én gépemhez van kötve a net.
    Legalább valami jó kis eventecske lenne
  • FragStaR
    godi volt update jerr gamelni ^^
  • ErrOrHUN
    gordi abbahagyod az spst l2ben és csináltál egyet CoHban? :D
  • SzemelyiTestor
    Mégis ezt írta szal elmehet az olyan a búsba gondolom csak azért írta hogy ne zaklassam pedig nem szokásom
  • Gordis2k
    az 10milliárd

GEDŐŐŐŐR kitörölted a poénomat te jóóóó ég:(:(:(:(:( tölöm a hozáférésed meg az ipd a világhálóról!!! mondjuk törölted azt is amire irtam a poént lol hmmm DE AKKOR ISSS GEDŐŐŐR
  • xt198
    ja :D
  • Nethyrrea
    10kkk? az nem 10 milliárdot jelent akárhogy számolom? csak mert a kk az a millát szokta jelenteni :D
  • SzemelyiTestor
    Akkor ha újra menni fog az srv akkor veszek is hozzá cuccot
  • GamerAdams007
    Pff nemtom, minden szinten vannak jó rewardok, én seedeltem még régen 20ason de 36oson is, és mindig jó kis matiforrás volt... szerintem ez nem szint függő, bár az tuti, hogy magasabb szinten több/jobb/drágább matikat kapsz.
  • SzemelyiTestor
    Jaja de a seedelés hányas szinttől érdemes elkezdeni ?
  • GamerAdams007
    ha még +ba seedelgetsz is akkor az egy szép nagy mennyiségű matit eredményez majd
  • SzemelyiTestor
    lol magamnak válaszoltam hopsz ezt nem így akartam :D
  • SzemelyiTestor
    Hát úgy volt hogy megfogalmazódott a fejemben hogy kell egy main meg egy crafter eddig alap volt aztán a crafter az istenért se tudtam ki spoilozni a dss recit nah akkor jött a törpi :) mert megkértem egy oroszt hogy húzza már ki és kap x ezer adenát de azt mondta hogy ki spoilozza 10kkk ért, és mivel ígyis gyűjtök hogy craftolhassak d grades fegyot magamnak ezért egyszerűbnek láttam felhúzni d gradebe egy törpicseket (spoilos) meg azzal sztem majd gyorsabban kiszedem magamnak a matit mint ha kiütném :) gondolom én :D de lehet hogy aztán másképp lesz :)
  • GamerAdams007
    Uhh az szép lesz kapásból 3 karit húzni.
  • SzemelyiTestor
    Plusz van már egy spoilos meg egy crafter törpe is hogy magamnak közben húzom és gyártogatom a cuccokat.
  • SzemelyiTestor
    Nem hawkeye leszek, egyelőre csak rogue. Régen destro voltam amikor még törtöztem low raten de pvpbe sajnos mindig kinyírtak (tudom hogy az bugos tört genyo, nem akarnám nagy szinten megszívni hogy akkor derül ki), és voltam pvpx srv-n és hawkeye voltam és jó volt :) ezért gondoltam eredetin hogy az leszek :)
  • GibboRamone
    Nyakamat teszem ra h Destroyer vagy!
  • SzemelyiTestor
    Sziasztok a franzom játszom és klánt keresek nemrég kezdtem eredetin esetleg tudtok adni valami támpontott hogy hogy találok, magyar klánt ? a karim neve SzemelyiTest0r előre is köszi a helpet
  • Gordis2k
    hát papám close béta nyáron koreában... úgyhogy nem hiszem hogy 1 éven belül lesz nálunk close béta...
  • TruBy
    Buntet, csak mikor adjak mar ki! :S Bele lehet betegedni
  • xt198
    alap, aion büntet! :p
  • PhoenixKnight
    Gordi gondolom majd kiprobálod az Aiont :P én már eléggé várom a bétáját( majd nyáron xD )
  • Gordis2k
    Ez elkékült lol:)

A p szektorban a k soron dolgozom most épp a NOKIÁNÁL mindenek a kodja PK ajaj nem lesz jó vége!!
  • BaalKain
    vazz sajna dolgozom közben :(
    Na mind1 mondom a srácnak hogy ne vegyen fp-t
  • ventel
    Hali!

Hát én is beleuntam kicsit a sziber dolgokba. Kimentem a napra, jó volt. Egészen különleges érzés.:) Ilyet már évek óta nem éreztem. Nektek is ajánlom. Persze azért maradt a lineage, egy 4x es szerveren haverokkal jatszok. "jo sokat" mar 50 es vagyok 1 hónap alatt:)

Sieghardt teljesen meghalt? piac, emberek, ilyesmi..
    Üdv.
  • gwenhyfall
    Akkor pm most Matildka...
  • BaalKain
    Hidd el rád is pmezgettem de mindig az a csúnya milka volt bent veled. Szóval inkább abbahagytam.
  • BaalKain
    Mit lehúzás vaz 20.5k-ért adják az A cryt.. Már ha van a piacon.
    Tibi tegnap 25k-ért árulta, az a gyanum, hogy annyiért is elvitték.
  • gwenhyfall
    FP szett??? Mondtam már hogy nekem szólj ha kell valami