88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    holnaptól új event!
  • Chryst64
    mondjuk én mindig itt vok SH-on
  • MeoH #62525
    Gordi ne keltsd a panikot... Sok mindent, irtak mar eddig is, es a fele sem lett igaz. Az uj faj behozasa eleg kenyes, mert ugye nem lehet kacknub, viszont tul tap sem. De en bizok a NCben, hogy sikerul beletrafalniuk... Ujabb infok 06.14-en, igy 2-3 honap mulva legfeljebb a koreai ptsen noveszted a szarnyaid. De teny, erdekesek lesznek a terulet novelesek, nehany NA szerver mar most is enyhen ures. De hat nem mi vagyunk a fo piac, hanem a kelet, kisse nagyobb a nepesseg valszeg. (csak Koreaiban van vagy 37 szerver, es kulon Japan es Taiwan szerverek...) Majd minden kiderul idoben.
    Ui:Az orkok, sapadtarcu elfek, torpok nem Kamaelekbol lettek, Dark Elfek es emberek meg plana nem...
  • Gordis2k
    Én másoltam be és 2 megkötés volt nem lehet nobéees karid és 80 as karid ugyan azon az accon ahol kamaelt inditasz...
  • Nethyrrea
    höhhhh, szeki ha xpzni mersz velem akkor kettészedlek :D (viccolok^^)

• Gumbo
    Nem is tudom ki, de bemásolt még regebben egy kis FAQ-t a Kamaelekről, és ott azt mondta a fejlesztőfaszi hogy bárki indíthat Kamael karakter, nincs megkötés.
  • Gordis2k
    LOL a jaszt kb 2-3 honap mulva játszható.... az uj kronikáben ez csak egy elrejtet bevezető vido.. ti el is olvasétok amit írok??? Mert ha igen akkor tudtátok volna..

idézet kicsit lejebbről:

"köv kronika kb 2 honap mulva kamael és a fortresek müködése ez az egy lesz érdekes amelyik klán ugyanis birtokol egy ilyen erődöt(ezek már a játékban vannak csak üresek) azon a területen(pl: ketra ork) bonusz xpt dropot kap és BÁRKIT!! szabadon megölhet nem csak a warost pk nélkül!!"
  • Erotikus
    http://lineage2.free.fr/spip.php?rubrique59
  • Sámán
    Csak nem fél szárnyuk lesz... Milyen hülyén fognak már úgy kinézni?!
  • SzemelyiTestor
    Igaz :D:D nah egyébként azért kérdeztem, mert pl ha úgy tudnék csinálni egy ilyen szárnyas genyot ha végig csinálom a q-t ? Mert ha igen az zsír de ha még szívni kell fél évig az nem poén mert pl bugos stbstb erről ha valaki tudna valami infot első kézből megköszönném
  • Sámán
    Az ilyen "előhírek" mindig nagyon hihetőek... És amennyire hihetőek kb annyira is szoktak valóra válni...
  • Erotikus
    Oh Gordi latom te kepbe vagy:)
    En azert marhara kivancsi leszek :P de szerintem mindenki felszarnyu karival fog rohangalni mostantol :D
    Kivancsi leszel aligvarom a holnapot :D remelem addigra letolti :)
    Na jo8-t
  • Sámán
    Pssszt!!! El ne kezdd plíííz ezt a hasonlítgatást!!!!!!!! Mert mndjá jön hogy wow meg anyámkínnya és az ezekhez kapcsolódó flémek, anyázások, és "igenis mindenki ez az überdurvább gém" stb ...
  • SzemelyiTestor
    Most ezt nem értem, azt mondjátok van ez az új faj amit egy q-val lehet unlockolni ? nem ? és az az ilyen angyal szárnyas genyo nem ? vagy az most valami új skill ? mert youtube-t amit néztem az valami hingadinga dargen nyelven volt :D és nem nagyon vágtam viszont a l2 honlapon minimális info található
  • SzemelyiTestor
    Új skill ? nem új választható kaszt ?
  • pharao
    LOLOLOL Megcsináltam a questet!
    Giran, Goddard, Oren, Aden, Sthutgard és Rune, ezek voltak a helyek, ahova el kelett menni egy-egy könyvért, a végén giranban egy taggal beszélsz és eltűnik a kép és mint a moziban levetítenek egy videót a Kamael-ről... Aztán go back Rune és a végén 159.100 Adena a jutalmad és se híre se hamva annak az új skillnek!
  • SzemelyiTestor
    ennek a repülős témának olyan aion szaga van nem ? :) vagy csak nekem tűnik úgy ?
  • PhoenixKnight
    Akarok már 1 frissitést ami a közelharcosoakt tápolja :D kamael tul sokat nem számit a ranged kasztoknak mert nekik 900 a range de közelharcos max 1 ijat vehet elő aminek ugyanaz a range de 10ed annyi p atak ... lol:D
    Ncsoft inkább uj skilleket adna ki 50 és 76 között.... 1ébként a legnagyobb hülyeség hogy uj kronika = uj skillek de spt nem kapsz xD mivel én c5 ben kezdtem én nem részesültem ien problémában de elég durvának tűnik ez a hiba
  • Gordis2k
    valoban de neked kell kinyirni? Ugye ugye és mégegyszer nem pletyka!!! 100% os forrás interjuk a lineage2.comon is ott az interju és a forditása a youtubon lévő videonak ahol a kis páncélos riporter muff megtudja milyen a kamael és a többi cuc...a programozoktol.
  • Gordis2k
    Akkor már beavatlak titeket az NCsux nagy tervébe..

köv kronika kb 2 honap mulva kamael és a fortresek müködése ez az egy lesz érdekes amelyik klán ugyanis birtokol egy ilyen erődöt(ezek már a játékban vannak csak üresek) azon a területen(pl: ketra ork) bonusz xpt dropot kap és BÁRKIT!! szabadon megölhet nem csak a warost pk nélkül!!

az azutáni kronika kb 6 hónap mulva elkezdődik a 3 új szerintük izgi játékforma (majd meglátjuk) tengeri légi csaták és rendszeres faji háborúk olympoiák. Ebben a kronikában egy uj sziget jön valamint a vidámpark és a házaságkötő(gyönyörü a,ugy) terem.

és utána minden krónika +25% térkép... a végeredmény egy a mostani 4x!!!!! területe (tudjátok koreában játszanak a szervereken) 50-100ezer játékosnak.. és lvl 84 es max lvl. mlg azt hiszem 8 vagy 9 kronika lesz
    az élőhlott és az oriás lesz még uj faj nem tudom mit gondoljak majd kiderül.. ezek nem légből kapot infok!! 100% os forrás maga az ncsoft videokkal!! a korreai oldalon és warefare oldalán sok info és kép van pl a vidámparkról és az utolsóban a léghajokrol..
  • PhoenixKnight
    Lol ha tud repülni akkor közelharcos kasztok 100% ban bukják ... Íjász a levegöben száll wtf ... Remélem ezek csak pletykák és a fele sem igaz:) ha meg ien übertáposok akkor gondlom kevés HPjuk lesz

1ébként ha haott testekből fejlödnek : ugyanugy ki kell nyirnia szörnyet hogy ott legyena teste xD
  • Gordis2k
    JA igen az interlude cime ugy First Tron ez azért van mert a kamael volt a létező ös faj... belőlük lett az ork.. az ember a darkelf.. a törpe... és a többi ezért az első tron...
  • Gordis2k
    Ez lenne az az a sunyi..
  • Gordis2k
    van
    belépsz a játékba és megcsinálod az uj questet..az a quest, hogy megmutatja kb 300k adéna az utazás csak városba kell menni.
    runa második szinten felveszed onnan oren egy harcos a főtéren onnan studgád onnan godard orkok onnan aden darkelf onnan giran magic guild és a videot a girani human harcos közpondban adja be de kb 8 kép z egész emberek angyal szárnyal először egy 76 on 2

Amugy megy van a neten kép sok.
  • PhoenixKnight
    zoomhacklel senki sem törödik csak néhány emebrke aki ellenség :D
    Arthose(ally tárrs) csinált 1 pvp videot és elvileg votl benn 1 jelenet ami zoomhackre utal ezért Axis( Bloodlust) petiont küldött xD
  • Akhi
    mi?? aki noobles nem csinalhat? hat baszak meg
  • SzemelyiTestor
    van erről a fajról valami kép ? hogy hogy néz ki ? mert se l2 hiv. oldalán nem találtam se googlbe beírva képekre keresve. :(
  • Sanko
    nekem lehetne :D
  • Gordis2k
    JJAAAAAAA a legfontosab hányadékot nem is mondtam!!!

Lvl 76 on kinő a második szárnya és repülni tud akkor a jo édes... ncsux....
  • Gordis2k
    JA azt hittem tudjátok...

Elbasszák mégjobbana játékot

uj faj kamael röviden:

nem xpt kap a hullák lelkét eszi igy fejlödik
    nem lehet subolni
    undoritoan táp mert egy olyan kétkezes kardot kap aminek fast a speedje a pasi a nő meg egy olyan szászerijjat ami ugyan 600 as ranglre lő de faszok very fast atac speed...

Az igazi undorito hányás az egészben akinek van lvl 80 as vagy noblees karakter az accauntján nem csinálhat kamaelt...

Minden értelmes játlkban aki sokat játszik +++ dolgokat kap ebben a hányásban sokat játszol/fizetsz akkor bekaphatod a faszt...

Ezért szépen ki is léptem a klánból és viszlát Lineage....
  • Sámán

Minden új update-ről van valami kis leírás l2.com-on, de az egyszerűség kedvéért Katt ide

És azért megnyugató hogy nem csak nekem jön le ilyen döglött-csiga-végsebességgel...
  • SzemelyiTestor
    Gordi milyen új faj ? hogy érted ? hol tudok utána olvasni mert a rohadt patchet már órák óta töltöm és elig jön lefelé
  • xt198
    mimimi, milyen uj faj? wtf :o
  • Padidiver
    Na Looking For valaki aki megbízható és hétköznap is sokáig játszik és főleg sieghardton van!
    előre is köszi
  • Sámán
    Nekem csk updatel... csak updatel...
    Amúgy az ok, hogy a hatodik faj, de és aztán??? Azzá változol, vagy mi???
  • nubyy
    Te honnan szedted? Lehet mas es azert mukodott neked.
  • Gordis2k
    HA VALAKIT ÉRDEKEL AZ UJ QUEST A KAMAEL!!!!!!!!! A HATODIK FAJ......
  • nubyy
    Az volt a gond, met ijraarktam a gamet, update-eltem, es mikor visszaraktam a zh-t megint nem volt joo:(
  • Nethyrrea
    nekem kb 2 perc alatt updatelt

és kensi bevette dantedeluxét? hát lol, gratulálok :D
  • Gordis2k
    Irják lol bárki bármilyen szinten és elrejt a remegő elenségek szeme elől a képeség amit kapsz...