88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• daemonervosa
    [2007/05/27][13:05:21] <@dmx> h az ostobasagnak nincs"

o.O :)
  • Facek
    bazmeg a vicceknek is vannak határai
  • FragStaR
    Banyek a második lehetőségról nem is tudtam !! Ha azt is megcsinálom akkor ez a 2 quest összadódik ?! Azért az már nem lenne rossz!
  • Gordis2k
    HOHOOO erre is tudom a választ a luck tól. Minél magasabb a luckod annál jobban esik luck = (wit*con-str)/men *szint ez az érték freen mindig magasabb mert ott a (wit+con+str)/men van beállítva. Ez az érték állandó de lehet enchantolni a GC questel. Kanrotot kell ölni 1000 darabot és a vérét leadni Gordonnak (goddard várának őre) minden 1000 darab eggyel növeli az esélyt miután nincs szintkorlát, hogy kis szinten is csinálhasd nem kell megölni a kanrotot elég ha megszúrod és elfutsz!

A másik lehetőség még a sajt sütő quest dionba az Ork adja először egy speciális öreg bort kel megtalálni orkokbol kiütött dolgokkal utána veheted fel a questet a dioni magic guildban(a magic guild csak minden 2dik héten van és csak ha a dusk nyert!) ezzel duplázni lehet a luckot és a kritikálra is hat!

Csak kérdezetek bátran továbra is!!
  • Gordis2k
    Van egy file ami az esetek 80% ban tilt ez a csunya beszéd szűrő! azt a filét kell törölni pontosan nem tudom mi a neve de elvileg irja mikor criticalt dob.

24/7 azt jelenti 24 napból 3,4285714 napot botozik .
    a kinaiaknál meg 24/7 azt jelenti 24 hétig nem alszik és nem fürdik.

Néhány nevetséges állítás szerint a nonstop játékot jelenti azaz 24 órában a 7 minden napján! De ez nem tünik a helyes válasznak tök hülyeség....SZERINTEM
  • Nethyrrea
    a nap minden órájában a hét minden napján, ha a számszerűsítés gondokat okozna
  • SzemelyiTestor
    Lol tegnap túlestem életem első eredetin történő bossolásain :D leöltünk 6 boss-t léptem 6 szintet :) Mondjuk loot csak egyikből esett sword of occulus asszem az volt. Egyébként min múlik hogy mikor droppol egy boss ? Mert törtön mindig esett cucc :D:D
  • VipJoco
    Mailka nem tudod miért lehet, hogy eddig nekem egy ilyen se ment? Mindnél critical error mikor indítom!
  • Tüskés
    24 óra, a hét 7 napján.
  • Dallie
    éjjelnappali közért.
  • mAilkaEVO3
    24/7=3,4285714285714285714285714285714 :P
  • Chryst64
    mi a fene az a 24/7?
  • mAilkaEVO3
    akinekk kell zoom hack a majus 22-i updathez :P
    zoom
  • Rorgosh
    Szia! :)

Mákos... :) Én egybe se futottam bele... :(
  • Rorgosh
    Szia! :)

Azért az is megesik - tudom ritka - hogy valaki egyáltlán nem botol... :)
    A bant pedig végül mégiscsak az illegális program haszálatáért kapják, már akik megkapják... Az megint más kérdés, hogy erre a reportok hívják fel a gm-ek figyelmét, nem egy megfelelő szűrő program.
  • Padidiver
    jólvan jocóóó osszááá csak ahhoz értesz is:D
    a viccet meg véletlen se vedd észre, egyébként de, kb másfél hétig használtam walkert és senki nem mondta hogy én sosem próbáltam ki....
    és nem azért bannolnak ha kb 24/7-ezel hanem inkább azért ha 24/7-ezel és reportol valaki....
  • Erotikus
    Tudvalaki mondani valamit erröl az eventröl ? pl mikor hányora körül keresgéjem a mob-okot meg hogy mien területeken?minden szintnek megvan a maga event mob-a ? vagy hogy?
  • Erotikus
    Udv!
    Nemtudjatok hogy holl (mien) esik life stone lvl46 ?
  • Nethyrrea
    inkább srófold fel az empower scroll árakat, hiányzik az a 40 misim :D
  • BaalKain
    Én meg pánikszerűen eladtam az összes brezemet áron alul most meg már alig van
  • Chryst64
    ez az event egy nagy nulla lol
  • meszitibi
    Wts +15BW heavy set, +3 Orcish Poleaxe Pm Tibcse Ingame
  • fr0z3n
    WTT Doom heavy set egy tallum sapira pm ig pls
  • Nethyrrea
    sztem azért bizti kedvéért minden lehetséges infót változtass meg rajta, nehogy valami catalystos unatkozni kezdjen...
  • Erotikus
    Ien event golem mob-ok csak este/ejjel van? vagy most is kereshetem oket :D
  • Akhi
    aham
  • Erotikus
    Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy Vista alat megy a l2?
  • phalanx
    már vagy 2 hónapja

és ja starcraft ftw, remélem nem b****ák el
  • Nethyrrea
    jah, offtopic: nézzétek meg a starcraft 2 cinematic HD trailert, kicsit se orgazmus.... :o
  • Nethyrrea
    izéé... tied lett nix0n?
  • phalanx
    fighter guild - grandmaster
  • tamas981
    Sziasztok kellene 1 kis help van 1 human knight karim most lettem kész a 2 kasztváltóval és megkaptam ezeket Mark of Duty,Mark of Trust,Mark of Witchcraft most hova kell ezekkel mennem hogy végre
    Dark Avenger legyek valaki help pleeeeez.
  • VipJoco
    Söndi nem tudom miért oltod le szegény embert! A forum nem azért van, hogy kérdezzen az ember vagy beszélgesen? Jah és ha botozott akkor mi van? (Ha bannoljak az ő dolga) Ne mond, hogy te sose voltál bent botból!

Amúgy meg az embereket nem azért bannolják mert illegális programal van bent hanem mert kihasználja a tényleges 1honapot azaz 24óra naponta!
  • Facek
    azon az eventen ha elindultunk akkor általában találtunk azért
  • Padidiver

akkor miért nem vágod?xD
  • Facek
    kössz manta. a maszkos eventnél nem is offon játszottam azelőttinél meg kb 200kk-t húztunk ki belőle
  • Padidiver
    Eddig is így nézett ki az event max régen te végig botoltál alatta és ezért nem is tudtál róla...
  • PhoenixKnight
    én csak 1 event szörnyet öltem emg de az kidobott 2 bsoet 1 brezt 20 Great magic haste potion 20 haste potion

megöltük a 76os event rb t is és dropp: 750 sop i ore stem... jo sok l2day scroll és ennyi :D
  • Sámán
    Azt is kiírja mikor fogynak el?! Jó tudni...
  • Facek
    így van beírja a gm hogy jönnek a golemek meg kell allitai oket aztan pedig azt is beirja ha mar nincs tobb... es a nevuk ugyanaz meg a szintjuk is mint az eredetiknek, ez most nagyon gagyi es csori event :P