88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
[2007/05/27][13:05:21] <@dmx> h az ostobasagnak nincs"
o.O :) -
bazmeg a vicceknek is vannak határai -
Banyek a második lehetőségról nem is tudtam !! Ha azt is megcsinálom akkor ez a 2 quest összadódik ?! Azért az már nem lenne rossz! -
HOHOOO erre is tudom a választ a luck tól. Minél magasabb a luckod annál jobban esik luck = (wit*con-str)/men *szint ez az érték freen mindig magasabb mert ott a (wit+con+str)/men van beállítva. Ez az érték állandó de lehet enchantolni a GC questel. Kanrotot kell ölni 1000 darabot és a vérét leadni Gordonnak (goddard várának őre) minden 1000 darab eggyel növeli az esélyt miután nincs szintkorlát, hogy kis szinten is csinálhasd nem kell megölni a kanrotot elég ha megszúrod és elfutsz!
A másik lehetőség még a sajt sütő quest dionba az Ork adja először egy speciális öreg bort kel megtalálni orkokbol kiütött dolgokkal utána veheted fel a questet a dioni magic guildban(a magic guild csak minden 2dik héten van és csak ha a dusk nyert!) ezzel duplázni lehet a luckot és a kritikálra is hat!
Csak kérdezetek bátran továbra is!! -
Van egy file ami az esetek 80% ban tilt ez a csunya beszéd szűrő! azt a filét kell törölni pontosan nem tudom mi a neve de elvileg irja mikor criticalt dob.
24/7 azt jelenti 24 napból 3,4285714 napot botozik .
a kinaiaknál meg 24/7 azt jelenti 24 hétig nem alszik és nem fürdik.
Néhány nevetséges állítás szerint a nonstop játékot jelenti azaz 24 órában a 7 minden napján! De ez nem tünik a helyes válasznak tök hülyeség....SZERINTEM -
a nap minden órájában a hét minden napján, ha a számszerűsítés gondokat okozna -
Lol tegnap túlestem életem első eredetin történő bossolásain :D leöltünk 6 boss-t léptem 6 szintet :) Mondjuk loot csak egyikből esett sword of occulus asszem az volt. Egyébként min múlik hogy mikor droppol egy boss ? Mert törtön mindig esett cucc :D:D -
Mailka nem tudod miért lehet, hogy eddig nekem egy ilyen se ment? Mindnél critical error mikor indítom! -
24 óra, a hét 7 napján. -
Dallie #62639 éjjelnappali közért. -
24/7=3,4285714285714285714285714285714 :P -
mi a fene az a 24/7?
-
akinekk kell zoom hack a majus 22-i updathez :P
zoom -
Rorgosh #62635 Szia! :)
Mákos... :) Én egybe se futottam bele... :( -
Rorgosh #62634 Szia! :)
Azért az is megesik - tudom ritka - hogy valaki egyáltlán nem botol... :)
A bant pedig végül mégiscsak az illegális program haszálatáért kapják, már akik megkapják... Az megint más kérdés, hogy erre a reportok hívják fel a gm-ek figyelmét, nem egy megfelelő szűrő program. -
jólvan jocóóó osszááá csak ahhoz értesz is:D
a viccet meg véletlen se vedd észre, egyébként de, kb másfél hétig használtam walkert és senki nem mondta hogy én sosem próbáltam ki....
és nem azért bannolnak ha kb 24/7-ezel hanem inkább azért ha 24/7-ezel és reportol valaki....
-
Erotikus #62632 Tudvalaki mondani valamit erröl az eventröl ? pl mikor hányora körül keresgéjem a mob-okot meg hogy mien területeken?minden szintnek megvan a maga event mob-a ? vagy hogy? -
Erotikus #62631 Udv!
Nemtudjatok hogy holl (mien) esik life stone lvl46 ?
-
inkább srófold fel az empower scroll árakat, hiányzik az a 40 misim :D -
BaalKain #62629 Én meg pánikszerűen eladtam az összes brezemet áron alul most meg már alig van
-
ez az event egy nagy nulla lol -
Wts +15BW heavy set, +3 Orcish Poleaxe Pm Tibcse Ingame -
fr0z3n #62626 WTT Doom heavy set egy tallum sapira pm ig pls -
sztem azért bizti kedvéért minden lehetséges infót változtass meg rajta, nehogy valami catalystos unatkozni kezdjen... -
Erotikus #62624 Ien event golem mob-ok csak este/ejjel van? vagy most is kereshetem oket :D -
aham
-
Erotikus #62622 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy Vista alat megy a l2?
-
már vagy 2 hónapja 
és ja starcraft ftw, remélem nem b****ák el
-
jah, offtopic: nézzétek meg a starcraft 2 cinematic HD trailert, kicsit se orgazmus.... :o -
izéé... tied lett nix0n? -
fighter guild - grandmaster -
tamas981 #62617 Sziasztok kellene 1 kis help van 1 human knight karim most lettem kész a 2 kasztváltóval és megkaptam ezeket Mark of Duty,Mark of Trust,Mark of Witchcraft most hova kell ezekkel mennem hogy végre
Dark Avenger legyek valaki help pleeeeez. -
Söndi nem tudom miért oltod le szegény embert! A forum nem azért van, hogy kérdezzen az ember vagy beszélgesen? Jah és ha botozott akkor mi van? (Ha bannoljak az ő dolga) Ne mond, hogy te sose voltál bent botból!
Amúgy meg az embereket nem azért bannolják mert illegális programal van bent hanem mert kihasználja a tényleges 1honapot azaz 24óra naponta! -
azon az eventen ha elindultunk akkor általában találtunk azért -

akkor miért nem vágod?xD -
kössz manta. a maszkos eventnél nem is offon játszottam azelőttinél meg kb 200kk-t húztunk ki belőle -
Eddig is így nézett ki az event max régen te végig botoltál alatta és ezért nem is tudtál róla... -
PhoenixKnight #62611 én csak 1 event szörnyet öltem emg de az kidobott 2 bsoet 1 brezt 20 Great magic haste potion 20 haste potion
megöltük a 76os event rb t is és dropp: 750 sop i ore stem... jo sok l2day scroll és ennyi :D -
Azt is kiírja mikor fogynak el?! Jó tudni...
-
így van beírja a gm hogy jönnek a golemek meg kell allitai oket aztan pedig azt is beirja ha mar nincs tobb... es a nevuk ugyanaz meg a szintjuk is mint az eredetiknek, ez most nagyon gagyi es csori event :P