88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nem publikálnám. Azaz szerzői jogok kizárva. -
Ez egy érdekes kérdés mert hát igen sok meló lenne vele nem kis tapasztalat kellene hozzá akár az L2 vel akár a jáva programozás terén lehet ha feltünne a Fornication Under [the] Consent [of the] King quest (az egyszerűség kedvéért a tuvábiakban röviditve F.U.C.K) tehát ha feltünna a F.U.C.K mint quest lehet megérdemelnél egy arcane robe settet, de kérdés vajon nekem kéne e felajánlani hiszen bár te készíted a remek alapötlet mégiscsak tőlem származik. Így joggal álithatom a F.U.C.K nekem jár és azok után bármikor élhetnék vele, velled szemben a szerzői jogok értelmében, hisz az elkészítés ki lett fizetve. Lehet egy F.U.C.K megér egy arcane robe settet feltéve ha veled kötök üzletet. -
Rorgosh #62766 Szia! :)
Sajnos nekem az arcana robe sett nem lenne igazán jó, buffernek jobb a maja... Jé, ez meg már megvan! :) (kb. egy hónapja)
Persze, ha lenne egy Spellhowerem... :)
De majd ha egyszer valami csoda folytán elérem a subot (már "csak" 8 szint) akkor viszont BD leszek... -
Már csak egyetlen kérdésem maradt: Ha készítek egy szervert, amin leprogramozok egy efféle quest-sorozatot, akkor is ideadod a szettedet SHn? 
-
hát aki a gordi questjeit megtudja csinálni annál biztosvagyok benne hogy oda is tudja adni az arcana szetet az tuti xDDD -
Ellenőrzöm a skill bugot és esetleg cancelezek egyet:) -
Persze a quest mint már mondtam 2 részből áll, az első rés Dionban van és az egyik őr adja a neve Fantasty Wine ha megvan a 60 éves bor (de csak a 60 éves jó) azzal tudod kikérni a második questet aminek a neve Fornication Under [the] Consent [of the] King rövidítve most nem jut eszembe de ne feledjétek a questet leadni csak az Oreni magic guildba lehet.
Nem gond donételek és veszek Franzon egy arcana robe settet. -
Górdíííííí
Figyi!
Nem tudsz olyan magas szintű Mystic muse-t aki lecancelelné orkort, utána rálépne a lábára és hanyatlöké? DE olyan kellene aki nem csak 2 hetente logolna be!
(A skill eltünős bugot állítólag kijavították, legalábbis nekem megmaradnak a skiljeim váltás után) -
Pontosan angolul megírnád a quest nevét, gyártok egyet, és beküldöm elfogadásra
-
Rorgosh #62759 Szia! :)
Ne szívd mellre! :) Nagyon új még a srác, és fogalma sincs se a játékról, se rólad... De majd belejön.. :) Amúgy a Franz-on van, úgyhogy megnézném, hogyan adod neki a robe setted.. :) ^^ -
Hát tudod iiigazán nem akartalak megbántani sajnálom. Viszont ha te megcsináltad azokat a questeket amiket leírtam én eskűszöm neked adom az arcane robe settemet:))::)
Kurvajó:) komolyan vett látjátok ti meg itt lehülyéztek aztán kiderül nem is viccelek bakker azonnal csináljátok a rábeszélős questet alkalmatlan bénák. -
omgomgogm uuuu mofos lucky biatch :D btw Gratz :DDDDDD -
tudodhovamennyé....... :P :D -
Sorbon #62755 Na így már mindjárt más 

-
Sorbon #62754 HAHA szupi augment skill, ha mákom van akár 50-et is damage-elhetek 

-
Flymi #62753 g3ry a kari neve..
Én is a vizsgák miatt hagytam ki 1 hónapot :D(amúgy nálam van 1 clan armor sett, meg asszem egy +8as Elven Long Sword) -
Mert az csak herb. Vannak olyan potion-ok, amik inventoryba kerülnek, de a herbek mind azonnali hatásúak. A potiokat egyébként tudsz venni boltokban is. -
Tomy Lee #62751 Ha gyógyitalt vagy egyéb fiolákat veszek fel akkor miért adja egyből hozzá a pontjaimhoz?Miért nem megy az inventory-ba? -
ha valakinek bármi kínja, kérdése van, és unja Gordi poénjait, írjon ingame mailt nekem:))) -
amúgy mi a karid neve??? -
oki. Nem szűnt meg, csak nincs több hely a Kensiben
A NewHope üzemel tovább, bár nem túl nagy aktivitással (sztem vizsgaidőszak mindenhol látszik.) Főleg kiskariknak tartjuk fenn, hogy mégse legyenek magukra utalva az újak, legyen party, clanarmor , stb. -
Tomy Lee #62747 Köszi nektek!Akkor nemsokára kezdhetem.
Nem is tudtam,hogy ilyen profi kis game ez
Meglett párezer forintból a játék+1hónap.
Mondjuk az első dolog ami megfogott benne az irányítása:)
-
példa, már megy is :D -
Igen. Szerverleallas minden kedden 17:00-19:00. De nem mindig tart 19:00ig. -
bobbii #62744 minden kedden maintenance van... kb 7re visszaindul a server -
Ne huzd fel magad. Gordi, amiota nem L2zik, tul sok feles energiaval rendelkezik. Ugy vezeti le, hogy ide irogat mindenfelet. Nem ismered Gordit, de O ezt viccnek szanta. Ugy nez ki Te sem ertekeled a humorat...:P Es az utan levo kommentel valaszolt a kerdesedre. Vagyis: ha 1 kari top ng, top d,stb ruciban, fegyverrel futkozik az 99%, hogy donalt kis adenet, ill. altkari es a mainje donalt, vagy 1 klan tamogatja eroteljesen, vagy olyan banatos szerencses, hogy volt 1 halom full dropja... -
Tomy Lee #62742 Megszokott időközönként van server karbantartás?Előfordulhat,hogy emiatt nem indul el a kliensem jelenpillanatban?Még az elején az update ellenőrzést sem engedélyezi hanem dob 1 üzit:
-announcement:The connection to the update server has been terminated.
-
túl komolyan veszel egyes embereket szerintem :D gordi te meg menj arrébb a negatív kisugárzásoddal, tisztára olyan vagy mint Moriarty :D -
ne foglalkozz vele, problémái vannak 
-
Gordi egy biztos nem vagy szimpatikus srác nekem az fix. Béna ? Alkalmatlan az l2-re? Kösz hogy megítélsz amikor kurvára nem ismersz sztem ne tegyél ilyen kijelentéseket, btw megcsináltam rohadt sok q-t és ss nélkül ölök. (pont) nem várok reakciót a kommentre, habár úgyis lesz csak nem szeretem amikor full idegenek megítélnek. -
tudom hány szabály van, csak épp a 147-ről sehol nem esik szó
-
dir /s /d > valami.txt
kiirja textbe annak a konyvtarnak a tartalmat, ahol epp a parancsot futtatod. -
Én nem búzditok senkit mindenki úgy játszik, ahogy akar semmi esetre sem szolok bele.
ILU
280 szabály van +140 meléklet ill azthiszem a DS9 sorozat idején már ennél is több volt és a 147 es egy jó szabály. -
Rorgosh #62735 Szia! :)
Na ne! Már te is adenavásárlásra csábítod az újakat??!! Tele van a hócipőm az adenavásárlókkal. Felverik az árakat, és ezzel a legit játékosok karakterei zsebéből húzzák ki a pénzt!
Inkább segítsük az újakat klánszinten, de ne biztassunk senkit adenavásárlásra! Aki akar, az úgyis megteszi... -
pl flash fxp-ben: directory -> copy directory to clipboard -
Papir+ceruza, azt begepel. Remelem, ez annyit segitett neked mint a Te kveszt leirasaid nekunk...:P -
ez érdekes 147-es szabály nem létezik de legalábbis nem ismert, bár lehet hogy te azt a bizonyos íratlan szabályt használtad
-
OFF
Nem tudja valaki hogy tudnám egy ftp filmlistáját szövegbe menteni?
ON
-
Amúgy meg 12ezer forint 100millió adena az kb elég 65ös szintig tehát játéktól fügően 3-6 hónapig!Vagyis havi 3-1,5 ezer + zseton és mindened megvan. -
Valójában ez mind nem igaz! Egész egyszerüen béna vagy és alkalmatlan a lineagéra! Biztos nem csináltad meg a luck questet pedig irtam! És tutira ölöd a mobokat ráadásul ss el ahelyet, hogy a másik már emlitet questemmel elkérnéd a dropot+zstont+xpt a moboktól!! Én nem értem miért nem ugy csináljátok mint én akkor lenne bőven zseton! Mindig csak ez e gyilkolászás... a vagyongyüjtés 147dik szabálya halgass arra aki nálad gazdagabb 147/1 mellék hátha elveheted a pénzét. (idézet a ferengi bibliából)