88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Tüskés
    2007. máj. 28. 01:42 | privát | galéria | válasz erre | #62664

Azt hiszem, itt kezdődött a sajtos quest története. Kellemes visszaolvasgatást
  • Doomista
    nem megy ígyse...küldjétek át a gameguardos könyvtárat..hátha ugy megy
  • Erotikus
    Mi aza sajtos kuldi ?:)
  • Giru
    Valszeg bug, de vagy a check files vagy a bal egergomb lesz a te baratod!
  • Tomy Lee
    Szeretném megkérdezni azt,hogy miért nem látszik az item-ek és egyéb dolgok ismertetője ha rájuk tartom a cursor-t?
  • GibboRamone
    Arra az alapra gondolok, amin elhelyezkedik tobbek kozt a ket sarga csillagod, na meg a hozzaszolas sorszama,"valasz erre" stb..
  • Doomista
    thx

jolvan,akkor reinstall ON ! :D
  • Gumbo
    de viszont kihílak egy L2j timetrialra! Az nekem is újdonság lesz :D
  • Rorgosh
    Szia! :)

Erre szerintem is csak a reinstall a megoldás... :(
  • Giru
    Nekem a csirkes megoldas jott be a multkor, csak ajanlani tudom!!!
  • Gordis2k
    Létezik! Bezárás alatt azt értik nem aréna már ha meghalsz 4% és meghalsz! Mert odda teleportál a csapatos duel:)

Gumbo: Enni kell majd máskor megküzdünk férfiasan hogy fer küzdelem legyen te majd nem használsz fegyvert!

Doomist: Akkor ott alapvető gondok vannak szvsz reinstall L2.
  • Gumbo
    sajnos kajára költöttem a pénzem úgyhogy majd legközelebb
  • Doomista
    1. hihi
    2. öhh ez érdekes,mert mikor megnyomtam ezt irja ki:
    Cannoct create file C:\temp\updates.rar . A rendszer nem találja a megadott elérési utat.
  • Tüskés
    Colosseum bezárt állítólag ILben. A partyduell-nél odateleportált minket mondjuk. (na jó, mielőtt még teljesen magam cáfolom meg magamat, inkább kérdezem: Mi lett a colosseum sorsa ILben?)
  • Gordis2k
    akkor ez legyen az ORKOK csatája ork sámán vs ork sámán!! Véletlenül nekem is van egy ork sámán subom(na jó már nem sámán de annak születet volna ha nem sub lenne) Akkor szolj ha befizetted és a colosseumban tali!!
  • Gumbo
    elnézést 16os orc mystic és 40+ Bounty Hunter mielőtt belekötsz abba is
  • Gordis2k
    1. Aki a voodoo mágiát komolytalannak gondolja ne lepödjön meg ha balszerencse éri!!huhuuuu
    2. Az udatenel nyomtál check filet? mert az segithet.
  • Gumbo
    van egy 20as orc Shamanom, meg egy 16os orc shmanom sieghardton. MEg volt egy örökbefogadott 40+ spoilos is. De már vagy 3 éve nem láttam őket :P
  • Doomista
    ja,de igy sem megy :Q
  • Doomista
    hát nem csinál ujat :D nem küldöd át a könyvtárat ? :S
  • Tüskés
    Az update szerverre csatlakozva lépsz be a játékba, ugye? Csak akkor működik Gordi javaslata (a kevésbé komolytalan), természetesen.
  • Gordis2k
    Ja ez tipikus az esetek nagy részében ha törlöd az l2 ből a gameguard könyvtárat akkor csinál ujjat és működik. Vagy a másik lehetéség ez is be szokot válni: Az L2 könyvtáradat írd ki 10 cdre ha nagyobb akkor tömöritsd ha kissebb akkor többször tegyél fel valami a lényeg, hogy 10 cd legyen! Ezután fogj 10 gyertyát és egy nagy lábost, egy lefejezett csirkét, (frisset) tegyél a földre és rá a lábost a 10 gyertyát készítsd elő és mindegyikkel égess el egy egy cdt! Utána a csirkét fözd meg edd meg és ezután menni fog!
  • Gordis2k
    Úgy érted zöld a képem? Betegnek nézek ki? Hm. Frag 80 vagy már? Játszol te még?
  • Doomista

Ez lenne a problémám...Updatelni nem akar,szal akkor nincs mit,tűzfalt kilöttem,meg nem is,más nincs bent,szal nem értem...
  • GibboRamone
    De kafa! Ez a zold sav nagyon megy a kepedhez!
  • Gordis2k
    Nem tudom, de két csillagos vip vagyok az meg mi az?
  • B@lu
    Gordi wazzeg neked mennyi az atlagos hozzaszolas/nap mutatod? vagy inkabb atlagos hozzaszolas /topic/perc mutato a helyes kerdes? es ez raadasul pozitiv egesz szam????:)
  • Gordis2k
    Ez itt egy L2 fórum hát akkor legyen L2 hol van karaktered melyik off szerveren?
  • Gumbo
    Let the Flame Begin!
  • Gumbo
    állok elébe! nevezd meg a párbajnemet!
  • Gordis2k
    Minden beírás tartalmazot L2ős elemeket kikérem magamnak hogy offnak hívod
    és azonnali hatályal követelem a párbajal történő rendezését ennek a sértésnek!
  • Tüskés
    Az én hibám, elnézéseteket kérem.
  • gwenhyfall
    Ezúton szeretnék sok sikert kívánni a program kivitelezéséhez, a projekt kooperatív megvalósításához.
  • Gumbo
    angyon offtopic vagy mostanában
  • Gordis2k
    Nagyon helyesen tetted azt hiszem ki is nevezem magam projekt igazgatónak és jogkörömbe helyezem a munkafelvételt és az alkalmazottak kezelését.

Mindenk aki szeretne résztveni az F.U.C.K ban jelezze emailban [email protected] angolnyelvtudás, diploma, programozói tapasztalat nem de a namiség mindenképpen előnyt jelen nők jelentkezését váraj cégunk a F.U.C.K. 2000 Kft motónk Több érzelem, szexualitás és kevesebb erőszak az MMORPGKben

Tisztelettel: Tasi András Projektvezető
  • Tüskés
    Feladom
  • Gordis2k
    Hmm igazán kiválló levezetés akkor azt mondom publikáljuk és védjük le az Artis Juecénél és vérjunk amig elég sokan megcsinálják majd jelencsük fel őket jogtalan használatért. Azt hiszem így mi ketten mindenképpen jól járunk! És abban a tudatban fekudhetunk le, hogy a közös projektünk a F.U.C.K. kiválóan sikerült.

U.I.: legély kedves elkezdeni a programozást nehogy mások is rácsapjanak:)
  • Tüskés
    Nem ismerem a részleteket, de tudtommal te megkapod, ami neked jár.
  • Tüskés
    Egyébként is perre mennék azon okból, hogy nem az elkészítés lett volna kifizetve, hanem csakcsupán a lejátszása a kvesztnek (legyen bármily is a neve). Az elkészítésért és kitalálásért tudtommal a büntetőjog is azonos arányban büntet, úgyhogy habár nemdebár 50-50% a legyártásért, még mindig jönnél nekem egy fél arcana robe szettel.
  • Gordis2k
    Ha nem publikálod nem tudom elfogadni mert nem tudom elenőriztetni a hiteleségét. És ha nem kapnám meg a nekem járo F.U.C.K.-t fel is jelentenélek mert alapvetően a későbiekben a hátam mögött mással is létrehozhatnád az F.U.C.K-t és én kimaradnék belőle és egy jó F.U.C.K bol nagyon rossz kimaradni.