88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Nethyrrea
    Soulcaiber (1) - Adventurer
    GotPie (1) - Arcana Lord
    X2KVinz (1) - Arch Mage
    Oldgreyone (1) - Cardinal
    Jaredi (2) - Dominator
    AnonymousOrc (1) - Doomcryer
    sauceque (1) - Dreadnought
    XHaxorX (1) - Duelist
    LiLiLocks (11)- Elemental Master
    Shaere (1) - Eva's Saint
    Stormblaze (1) - Fortune Seeker
    POWERKILLER (1) - Ghost Hunter
    Nefuru (2) - Ghost Sentinel
    GiZzie (4) - Grand Khavatari
    Awakening123 (1) - Hell Knight
    PliaBelle (1) - Hierophant
    Aqualunger (2) - Maestro
    HeadShot (1) - Moonlight Sentinel
    CatherineEnvy (1) - Mystic Muse
    CharlieM (11) - Phoenix Knight
    Alt0iD (1) - Sagittarius
    Qwalme (1) - Shillen Saint
    Icre8nrg (12) - Shillien Templar
    Zippys (2) - Soultaker
    Endu (1) - Spectral Dancer
    Aluur (5) - Spectral Master
    becca88 (1) - Storm Screamer
    OoPoetoO(1) - Sword Muse
    Orkor (15) - Titan
    WillieC (2) - Wind Rider

előre látom hogy megint a falat fogjuk ölelgetni ostromon....nagggyon vérszegény hónap
  • Nethyrrea
    plusz kis fizetéskiegészítésként lehet csinálni a magokat is, vagy én anno emlékszem hogy pl dark elfként anno mint a güzü csináltam a gombás meg a mocsaras kvesztet ahányszor csak tudtam egyfolytában hogy legyen falchionra pénzem :D 1 nap tömény kvesztelés és összejött :D mondjuk nehezebb volt akkoriban mert még mindenki low level noob volt és sokat kellett várni egy szabad mobért, hogy ne más csapja le előtted :D mostmeg azok a területek a farmereket/botokat leszámítva töküresek.
  • dartonita
    kveszc

En ebbol 'dolgoztam':) Gl!
  • Tomy Lee
    Így már menni fog.Elkezdtem a fegyót adó quest-et is és tudom merre felé induljak lvl 20 után.Köszönöm.
  • dartonita
    Novice(vagy beginner?)shot kuldetes legalabb 3 is van lvl 20ig,szoval 8-12k ng shotot siman ossze lehet szedni.Utana Gludinban mar van quest ami D-grade cuccot ad a vegen,Dionban pedig ahol horgaszbot a jutalom.Sok kuldetes van,ami lehet hogy unalmas,de amellett h fejlodsz,hasznos.
    Olvass utana,erdemes.
  • Sirch
    Minden kezdőfaluban van egy quest, ami egy nogrades fegyvert ad. Mellette használod a novice shotot, amit szintén questért kaptál a legelején, és simán kihúzhatod lvl25-ig úgy, hogy egy fillért se költesz semmire, csak hajóra meg SOE-ra.
  • Tomy Lee
    130e.Adena 1 sima Longsword?És ez minimum ár a fegyverekre
    Ez tényleg így van vagy valami más probléma van itt.
    9-es szinten van 8000 adena-m:(Monsterek nem dobnak semmi itemet?
    Sry ha hüleségeket kérdezek de ez fura nekem.
  • Nethyrrea
    nekemisvan karim, többis, erremitlépsz? :P
  • Tomy Lee
    Ok,kihagyom.Thx:)

• dartonita
    Szia!
    Hasonlo problemakkal kuzdottem az elso 2-3napban.Aztan rajottem mibol lehet ugy megelni hogy shotot annyit hasznalsz amennyit nem szegyellsz,es siman megveheted ami megtetszik.(Na jo nem a sz@rra pluszolt fegyokat)
    HORGASSZ!
    Nem is kell ejt nappalla teve,de naponta 2-3orat horgaszol es servertol/kereslettol fuggoen frankon el lehet adni a scale-eket,gem-eket egy kis piackutatas utan.Ezzel siman elered,hogy a sajat graded top cuccait meg tudd venni,es ismetlem-shotot is allandoan hasznalhatsz.Jobb penz mint questelni,es manorozni.Sokkal
  • Chryst64
    WTB Tallum sapi. kuuvva ocson, mert 2 craftom betört:(
  • Giru
    No para, ha valaki leszallitja azt megoldom, hogy lekeruljon a pincebe, vagy csinalok neki pincet ha nincs :D
  • Giru
    Az biszti :)
    Fejbol nem emlekszem, hogy mekkora MIPS-el bir egy z900as plane 32 procival, de nem keveset :)
  • xt198
    még többet is :>
  • Ved
    Nekem nem kell, mindegyik hangos, nem lehet tőlük aludni:)
  • Gordis2k
    Jaja én is a 32 procist kértem az elég lenne 20 karit IG ből boxolni.
  • Giru
    Hamar igy mukodik a dolog nekem is johet egy IBM z900as Mainframe, mondjuk 32 proci eleg is lesz bele, meg johet egy TS3500 Tape libary is hozzá :)
  • xt198
    internetet is köttetsz hozzá? ha nem akkor nem kell :(
  • gwenhyfall
    Kinél van a valhallám??????
  • X Revenge
    Az lenne a kérdésem hogy lehetet skillt enchantolni elfel?
  • Gordis2k
    Hurrááá!!! Ez életem legszabb napja:) Akkor én kérnék 2 IBM eServer x460-ost és egy Hp 1510 es rekszekrényt. Baszus látjátok vannak még jó emberek.

• sanyiiiii
    ímélben elküldi saját magát és személyesen adja oda
  • MeoH #62826
    Lotto, de sztem sosem nyert senki vele. A nyeremeny meg bago. Bar ha neked 2k adena is sok akkor biztos jol jonne. Lenyeg NE erre szard el a penzt...
  • nubyy
    Hm.... XD
  • Sirch
    Ha írok neked, kapok ingyen szervert? Postán küldöd, vagy személyesen hozod el? Akkor írjam meg a címemet is?
  • tamas981
    Sziasztok ha valaki akar ingyenes szervert ide jöhet itt a cím www.webthunder.net jó a szerver van karim is ha érdekel valakit és jönni fog írjon e-mailt a címem [email protected]
  • Tomy Lee
    Ez a Lottery Ticket mit takar?Megveszem és utána mi történik?1 ticket kerül 2000 adena-ba.Nem olcsó...
  • Jo3y
    elkéstem xD
  • Jo3y
    egy e-mail cim kell csak, pont van 1 feles ;D
  • Gordis2k
    Nem nekem kellet én meg vagyok már, de köszi megvan híva anyum:)
  • Chryst64
    mi az emilcimed? ami az msn is?
  • Giru
    Hupsz nem frissitettem mielott valaszoltam. Bocsesz :)
  • Giru
    egy egyszeru alt+enter segit a dolgon, utanna kedvedre meretezheted az ablakot, de ha szakszerubb megoldast keresel, akkor van egy ini file a system konyvtarban, ahol be tudod irni a felbontast.
  • Gordis2k
    OFF

Sűrgösen szükségem van egy IWIW meghívóra hálás leszek érte!

ON
  • AC2
    Nah sikerült megoldanom, még jó hogy néha használom a fejem :)
  • Nethyrrea
    inkább mégegyszer nézd meg azt a login képernyőt és gondolkodj kettőig. segítek

(c5-ös kliens, alul németül írva a szöveg, stb.)

költői kérdés: free szerver?
  • AC2
    Arra mi lehet a megoldás,hogy kivan nagyítva a képernyő és nem tudok rendesen belépni se játszani? Ez mind úgy történt hogy akkora laggom volt hogy mindenre 10 mp után reagált (már ha egyáltalán reagált), meguntam aztán nem a hagyományos kilépéssel léptem ki (mer az nem ment volna) hanem ctrl alt del és bezárás, majd megjelent egy hibaüzenet is. Azóta 5x újraindítottam a gépetés állandóan próbálgattam, de semmi.
  • TruBy
    Bingo!
    Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. A VIP jog megvásárlásával a fórumban a nem VIP forumozókhoz képest extra jogokat kaphatsz, és egyúttal támogatod az SG.hu Fórum üzemeltetését is.
  • TruBy
    Ti meg hogy a csudába lettetek Vip fórumozók?
    Vipjoco-nak is kellene :)
  • daemonervosa
    gordi siman jelentkezhetnel throne 1 be quest fejlesztonek :P