88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Soulcaiber (1) - Adventurer
GotPie (1) - Arcana Lord
X2KVinz (1) - Arch Mage
Oldgreyone (1) - Cardinal
Jaredi (2) - Dominator
AnonymousOrc (1) - Doomcryer
sauceque (1) - Dreadnought
XHaxorX (1) - Duelist
LiLiLocks (11)- Elemental Master
Shaere (1) - Eva's Saint
Stormblaze (1) - Fortune Seeker
POWERKILLER (1) - Ghost Hunter
Nefuru (2) - Ghost Sentinel
GiZzie (4) - Grand Khavatari
Awakening123 (1) - Hell Knight
PliaBelle (1) - Hierophant
Aqualunger (2) - Maestro
HeadShot (1) - Moonlight Sentinel
CatherineEnvy (1) - Mystic Muse
CharlieM (11) - Phoenix Knight
Alt0iD (1) - Sagittarius
Qwalme (1) - Shillen Saint
Icre8nrg (12) - Shillien Templar
Zippys (2) - Soultaker
Endu (1) - Spectral Dancer
Aluur (5) - Spectral Master
becca88 (1) - Storm Screamer
OoPoetoO(1) - Sword Muse
Orkor (15) - Titan
WillieC (2) - Wind Rider
előre látom hogy megint a falat fogjuk ölelgetni ostromon....nagggyon vérszegény hónap -
plusz kis fizetéskiegészítésként lehet csinálni a magokat is, vagy én anno emlékszem hogy pl dark elfként anno mint a güzü csináltam a gombás meg a mocsaras kvesztet ahányszor csak tudtam egyfolytában hogy legyen falchionra pénzem :D 1 nap tömény kvesztelés és összejött :D mondjuk nehezebb volt akkoriban mert még mindenki low level noob volt és sokat kellett várni egy szabad mobért, hogy ne más csapja le előtted :D mostmeg azok a területek a farmereket/botokat leszámítva töküresek. -
kveszc
En ebbol 'dolgoztam':) Gl! -
Tomy Lee #62845 Így már menni fog.Elkezdtem a fegyót adó quest-et is és tudom merre felé induljak lvl 20 után.Köszönöm. -
Novice(vagy beginner?)shot kuldetes legalabb 3 is van lvl 20ig,szoval 8-12k ng shotot siman ossze lehet szedni.Utana Gludinban mar van quest ami D-grade cuccot ad a vegen,Dionban pedig ahol horgaszbot a jutalom.Sok kuldetes van,ami lehet hogy unalmas,de amellett h fejlodsz,hasznos.
Olvass utana,erdemes. -
Minden kezdőfaluban van egy quest, ami egy nogrades fegyvert ad. Mellette használod a novice shotot, amit szintén questért kaptál a legelején, és simán kihúzhatod lvl25-ig úgy, hogy egy fillért se költesz semmire, csak hajóra meg SOE-ra. -
Tomy Lee #62842 130e.Adena 1 sima Longsword?És ez minimum ár a fegyverekre 
Ez tényleg így van vagy valami más probléma van itt.
9-es szinten van 8000 adena-m:(Monsterek nem dobnak semmi itemet?
Sry ha hüleségeket kérdezek de ez fura nekem.
-
nekemisvan karim, többis, erremitlépsz? :P -
Tomy Lee #62840 Ok,kihagyom.Thx:)
-
Szia!
Hasonlo problemakkal kuzdottem az elso 2-3napban.Aztan rajottem mibol lehet ugy megelni hogy shotot annyit hasznalsz amennyit nem szegyellsz,es siman megveheted ami megtetszik.(Na jo nem a sz@rra pluszolt fegyokat)
HORGASSZ!
Nem is kell ejt nappalla teve,de naponta 2-3orat horgaszol es servertol/kereslettol fuggoen frankon el lehet adni a scale-eket,gem-eket egy kis piackutatas utan.Ezzel siman elered,hogy a sajat graded top cuccait meg tudd venni,es ismetlem-shotot is allandoan hasznalhatsz.Jobb penz mint questelni,es manorozni.Sokkal
-
WTB Tallum sapi. kuuvva ocson, mert 2 craftom betört:( -
No para, ha valaki leszallitja azt megoldom, hogy lekeruljon a pincebe, vagy csinalok neki pincet ha nincs :D -
Az biszti :)
Fejbol nem emlekszem, hogy mekkora MIPS-el bir egy z900as plane 32 procival, de nem keveset :) -
még többet is :> -
Ved #62834 Nekem nem kell, mindegyik hangos, nem lehet tőlük aludni:) -
Jaja én is a 32 procist kértem az elég lenne 20 karit IG ből boxolni. -
Hamar igy mukodik a dolog nekem is johet egy IBM z900as Mainframe, mondjuk 32 proci eleg is lesz bele, meg johet egy TS3500 Tape libary is hozzá :)
-
internetet is köttetsz hozzá? ha nem akkor nem kell :( -
Kinél van a valhallám?????? -
Az lenne a kérdésem hogy lehetet skillt enchantolni elfel? -
Hurrááá!!! Ez életem legszabb napja:) Akkor én kérnék 2 IBM eServer x460-ost és egy Hp 1510 es rekszekrényt. Baszus látjátok vannak még jó emberek.
-
sanyiiiii #62827 ímélben elküldi saját magát és személyesen adja oda
-
Lotto, de sztem sosem nyert senki vele. A nyeremeny meg bago. Bar ha neked 2k adena is sok akkor biztos jol jonne. Lenyeg NE erre szard el a penzt... -
nubyy #62825 Hm.... XD -
Ha írok neked, kapok ingyen szervert? Postán küldöd, vagy személyesen hozod el? Akkor írjam meg a címemet is? -
tamas981 #62823 Sziasztok ha valaki akar ingyenes szervert ide jöhet itt a cím www.webthunder.net jó a szerver van karim is ha érdekel valakit és jönni fog írjon e-mailt a címem [email protected] -
Tomy Lee #62822 Ez a Lottery Ticket mit takar?Megveszem és utána mi történik?1 ticket kerül 2000 adena-ba.Nem olcsó... -
Jo3y #62821 elkéstem xD -
Jo3y #62820 egy e-mail cim kell csak, pont van 1 feles ;D -
Nem nekem kellet én meg vagyok már, de köszi megvan híva anyum:)
-
mi az emilcimed? ami az msn is?
-
Hupsz nem frissitettem mielott valaszoltam. Bocsesz :) -
egy egyszeru alt+enter segit a dolgon, utanna kedvedre meretezheted az ablakot, de ha szakszerubb megoldast keresel, akkor van egy ini file a system konyvtarban, ahol be tudod irni a felbontast. -
OFF
Sűrgösen szükségem van egy IWIW meghívóra hálás leszek érte!
ON -
AC2 #62814 Nah sikerült megoldanom, még jó hogy néha használom a fejem :) -
inkább mégegyszer nézd meg azt a login képernyőt és gondolkodj kettőig. segítek
(c5-ös kliens, alul németül írva a szöveg, stb.)
költői kérdés: free szerver? -
AC2 #62812 Arra mi lehet a megoldás,hogy kivan nagyítva a képernyő és nem tudok rendesen belépni se játszani? Ez mind úgy történt hogy akkora laggom volt hogy mindenre 10 mp után reagált (már ha egyáltalán reagált), meguntam aztán nem a hagyományos kilépéssel léptem ki (mer az nem ment volna) hanem ctrl alt del és bezárás, majd megjelent egy hibaüzenet is. Azóta 5x újraindítottam a gépetés állandóan próbálgattam, de semmi. -
Bingo!
Azok a fontos emberek, akik az SG Fórum törzsközönségét alkotják. A VIP jog megvásárlásával a fórumban a nem VIP forumozókhoz képest extra jogokat kaphatsz, és egyúttal támogatod az SG.hu Fórum üzemeltetését is.
-
Ti meg hogy a csudába lettetek Vip fórumozók?
Vipjoco-nak is kellene :) -
gordi siman jelentkezhetnel throne 1 be quest fejlesztonek :P