88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Turboman
    Szio! vettem neki fegyot be raktam az o inventoryaba bal eger gomb aktivalva BS vettem neki es BBS is:) de nem csinal semmit 1 damage az utese. ez a sari csak enni tud es aludni, tisztara mint garfield. Meg orulok tole. Tudom hogy en cseszem el csak azt nem tudom hol:)
  • Gumbo
    SS-t úgy hsználja, ha behúzot a pet SS-t a quickbaron vhova és rajta jobbkatt. Szóval a te inventory-dban kell lennie, ne ma sárkányéban. Úgy is tudod nevelgetni, ha te ölöd a mobot, és azt is ráküldöd melletted. Nem kap túl sok XP-t, de több mint a semmi :). A sebzését úgy tudod tuningolni, hogy feszel neki fegyvert az egyik Pet Managernél.
  • Turboman
    Hellosztok! Kaptam egy kis sarkanyt es ezzel kapcsolatosan lenne kerdesem. Ha a sarkany lvl35 en meg lvl 44 milyen mobra menjek, mert probaltam 28-44lvl mobra menni de 1 damege volt a leg nagyobb utés amit tudott. Vettem neki fegyot es SS hozza, de nem igazan hasznalta. Tudom hogy rosszul csinalom de akkor hol kezdjem el (csak azt ne mondjatok adjam el:) ). Elore is koszi a segitseget.
  • xt198
    Tudom, nem fizetősön van meg semmi, de ez azért vicces (nem, semmi enchant rate változtatás nincs a szerveren, full normális, eredetiről lopott c4-es szerver.)
    enchant
  • Tüskés
    A Baby buffalo/cougar/kookaburra állítólag majd egyszer valamikor meg tud nőni. A farkas pedig mindig is felnőtt állat volt.
  • Chryst64
    addig amig a Gordi féle quest sikerül, lvl 55 ön vidd el a hatchlinget HVbe, ott tudod felvenni a questet angol nyelvű leírás itt. sok sikert!
  • Nethyrrea
    na ha gordi módszere nem jön be akkor elmondom hogy 50-es szinten nő meg nagyra, ha megcsinálsz egy questet. bár ez kizárólag a sárkányra vonatkozik, többi asszem "nem tud megnőni" ^^
  • B@lu
    nem tom mi baja a hangkartyaval...

en eddig nem veltem osszefuggest felfedezni a hibauzenetek es a valosag kozott....
  • B@lu
    vedd vissza a TUNINGOT vagy restartold a gepedet es probalkozz soxor valtoztass felbontst ilyenek
  • pharao
    Már írták, hogy meglehet a hangkártyadrivert kellene frissítened...
  • pharao
    Hát bizony az immortal duo is Franz-on játszik(szerény sezmélyem és Ssky)!
    De mi meglehet enemy-k vagyunk a thousandsons-al, legalábbis excal1bur klánjával biztos...
  • ult1mate
    #62866 pls vki help! =(
  • Sorbon
    Ha a DA-ra gondolsz őt csak ingereltem hátha betámad ő is és van egy + pvp pont....hihető!
  • MeoH #62875
    Nem rossz Sorbon. De van benne 1 nagyon csunya felre targetelesed
  • Gordis2k
    LVL80 és A már sokat említet sajtos quest kell hozzá mert azzal tudod elkezdeni a pet gyökér questet amit a beast farmont tudsz felvenni a keritésan belül a házba! Nem olyan nehéz nekem 2 hónap alatt megvolt!.
  • Barty007
    sziasztok azt szeretném kéárdezni hogy a pet hanyas szinten nő meg nagyra ? vagy mit kell vele csinalni ?
  • Sorbon

VvvvvviiiiiiiiddddddeeeeejjjjjóóóóóóÓ
  • Rorgosh
    Szia! :)

Nos, mint már kiderült, minden szerveren vannak magyarok, de a legtöbb - szerverenként legalább 30-30 ember - a Sigehardt (2.) és a Franz (10.) szervereken található.
    Az 1-8 szerverek Amerikai középidő szerint mennek, ez tapasztalatom szerint csak ostromoknál számít.
    A 9-10 szerverek hazai idő szerint mennek. Viszont ezek a legleterheltebb szerverek is.
    Giru, Dita, Szemelyitest0r, Phoneixknight (Excal1bur) és én (a zeljesség igénye nélkül) a Franz-on vagyunk. A Franzról tudni kell, hogy a magyarok nem egy magyar, hanem több - jellemzően külföldi - klánban vannak szétszóródva. Ezt számítsd mindenképp bele. Bár a Thousandsonsban eléggé sokan vagyunk magyarok...
  • Typh00n
    Akkor nem tudom, nekem legutolsó frissítés után ugyan ezt a hibaüzenetet dobta ki, és nekem akkor az segített.
  • Sanca
  • ult1mate
    nem igazan nyert :/
  • Typh00n
    Frissítsd a hangkártyadrivert
  • ult1mate
    hi!
    Erre a hibara hivatkozik. valaki nem tud megoldast?

2007.6.2 09:37:43
    CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 2214 MHz with 1023MB RAM
    Video : Radeon X1900 Series (6677)

General protection fault!

History: alcOpenDevice <- UALAudioSubsystem::Init <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine

• xt198
    lol altoid is hero lett... gg pf
  • mAilkaEVO3
    zomg jaja :/

ui: majd du/este msn ? jó8 vagy mivan :P
  • Gordis2k
    Az olympia meg szar, ahogy minden az undoritó keg+altoid dolog óta...
    Nem akarok vészmadárkodni de súlyosabb sebet ejtett az a klánon mint hiszik. Nem beszélve a sagit heron.....Alt0id
  • Gordis2k
    Dehogy csak egyszerüen nem volt időm rá és mivel nekik is megvan az 5 MM már csak ugy lehet olympiázni ha tényleg ott vagy és az eggyetlenn activ játékos caterineenvy. Igy ő mindig feliratkozot és szétrugot pár segget és mikor a catalist feladta átfideltük a pontokat.
  • mAilkaEVO3
    nem ica-s még mindig :)
    én csak annyit mondtam, hogy az első napot nagyon elbasztuk :( :)
  • Akhi
    CatherineEnvy (1) - Mystic Muse ??? miva Godi? nem te vagy a hero? Mintha ugy halotam volna hogy a Cata att vette MM be a herosagot, es ez miatt le is mondhatok hogy egyszer ebbe a nyomorult eletbe legyek hero. Vagy Catherina Catalystos lett?
  • aalat
    Már a teonon is kialakulóban van egy szín magyar klán, ami már 14 főt számlál. Persze még csak lvl4-es a klán, és a karakterek is kicsik, de majd megnövünk :)
    Szóval nemcsak a franzon és a sh-on vannak magyarok, csak ennyit szerettem volna. És ha valaki esetleg szeretne a teonra jönni, szeretettel várjuk.
  • Nethyrrea
    hát az a scamhadjárat amit keghawk meg altoid folytatott IC ellen eléggé aláásta az alapmorált kicsit....
  • mAilkaEVO3
    yah ahogy nézem ez most vhgy nem jött össze nekünk :S
  • B@lu
    na mi van ujra erore kap a Catalyst?
  • Chryst64
    Kinek nem inge, nem veszi magára:D
  • Giru
    Hali,
    Kulturalt ember nem letezik, honfitarsak meg a siegehart es franz szerveren talalhatók többségben.
  • Valen
    Üdv mindnekinek

Most akarom kipróbálni, csak nem tudom mely szervert javasoljátok.

Melyiken vannak a kulturáltabb emberek, s egyben segítőkész honfitársak?

Választ előre is köszi.
  • xt198
    GZ szeki
  • dartonita

Korrekt.Tenyleg Gludio.Fos egy quest,sokaig tart es szopas,de erdemes!
  • Chear
    Az ng pecabotquest-et Gludioban lehet felvenni, Guard Babenco-nál. Azt hiszem Red-Eyed Invaders a quest címe.
    Valóban, kezdő szinten kötelezőek a quest-ek, a seed, aztán jöhet a horgászat és így már lehet top garde cuccokban is flangálni. Meg kell érte dolgozni, nem csak xp-zéssel szórekozni. :)
    Volt amikor két hétig egyfolytában csak pecáztam, de meg tudtam szerezni 40-es szinten a Ful Plate heavy-m, meg Spirit*Raid dualom.
  • Tüskés
    Elnézést a(zok)tól, akik esetleg ingame számítottak rám ma reggel, nem tudtam felmenni.