88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Őszintén az l2 ben nagyon nincs jó küldi ami viszonylag izgi érdekes és bonyolult az a következő:
1. Wish potion _Quest Ivory towertől nyugatra van egy kis folyó a partján egy kis kunyhó ott van a quest.
2. A sub quest 75 ös szint kell hozzá sajna de komolyan mondom iszonyat nehéz mégis jopofa.
3. A nooblesz quest 40 es szinten indul(de a subod legyen 40es:) ) és igen jópofa de a 3dik része már 65 hoz van kötve(a szubodon.
4. Third class quest ez még egész izgi nem olyan monoton 76 kell hozzá bármelyik részeden main/sub.
5. Akissárki quest még nem rosz a többi many ölj add le kapsz valamit. -
Sorbon #62927 Manowar-Warriors of the world -
Flymi #62926 Direkt visszaolvastam és azt írtad, hogy a kenisbe már nincs hely..
De ha van akkor jóóóóó..
-
de mintha már megbeszéltük volna
-
G3ry bakker, a Kensibe van hely neked teee -
már válaszoltak rá, de igen attól is függ, mert többet ütsz, és gyakrabban jön crit is. -
ha mobtol halsz meg kaphatsz death penalty-t ami a statjaidat csökenti acc,eva stb minden Grocery-shopban kapsz a gradednek megfelelő Recovery scrollt. annyi kell mindig belőle meakkora death pen. van rajtad szal ha lvl2es akkor 2 scroll kell. megveszed és simán hazsnálod :d -
Tomy Lee #62921 Death Penalty mit takar pontosan?lvl 2-es a dp-im
-
nubyy #62920 Sorb, legkozelebb tegyel tracklistat a vegere^^ Meg az elozo videoban a Manowartol melyik volt az a szam? Csak eloadot mondtal:) -
Flymi #62919 Helló!
Az lenne a kérdésem hogy sieghardton lenne-e olyan(viszonylag nagy) magyar és/vagy angol klán aki szívesen bevenne egy swordsingert?
Még csak 39 vagyok és bennevagyok a "NewHope" klánba, de ha ott kijártam az academy-t akkor kénytelen vagyok átmenni másik klánba (mert az a klán csak a kiskariknak van fenntartva).
Viszonylag sokat vagyok online. És mivel holnap van az utolsó vizsgám sok időm lesz játszani.. -
Erotikus #62918 Gordi (vagy valaki^^) nemtudsz ajánlani valami igazán frankó és izgalmas küldit ? Holnap veszek time cardot és nem akkarok megint uunalmasan katakombátozni:P kéne 1 kis izgalom 1hét kihagyás után =)
-
Jo3y #62917 ezer köszi :) -
igazán nagyon köszönöm
grat a lvl hez Mailka -
Gumbo #62915 68 -
Jo3y #62914 És lenne 1 olyan kérdésem, hogy a Warlock macsekja a Cat Queen hanyas szinten kapja a lvl 3as buffokat?
(nem a macsek hanem a gazdija szintje érdekelne)
Elöre is köszi. -
Jo3y #62913 uccso az Red Hot Chili Peppers - Snow asszem :) -
a vitát lezárva dmx talán tényleg tud pvp-zni...sorbonnak meg van még mit tanulnia senki se születik profinak...idő kell hozzá...és nem feltétlenül csak off..off előtt xtem min 1 év free ajánlott.... -
Sorbon #62911 Grtz!!! -
var #62910 engem meg az uccsó szám előadó-cím érdekelne, amúgy gg jó videó ;) -
O.o
-
Sorbon #62908 Elnézést nem néztem a privát üzenetet, a szám a következő: NIGHTWISH--CRIMSON TIDE -
has választ privbe nem kapok akkor itt meg kérdem mi a vidiben az első szám címe és az elő adója? thx előre is
-
Engem érdekelne egy indoklás azért csak kiváncsiságból. -
csöpög belőled a kedvesség és a kultúra kisfiam. belédis. -
Sorbon #62904 Hűha kérlek taníts!!! Szúrjál be légyszi egy videót tőled, hadd lássuk hogy csinálják a nagyok...... 
-
god damn msn ?:D -
szerintem hagyd a pvpzest a nagyokra, mert kibaszott nagy faszlama vagy :( -
:O
k -
Persze minnél többet üt annál hamarab jön be egy kritikál logikus:) -
Te felhuztál egy stridert??? Atya úr isten..respect. -
Mármint a haste tol fugg a critical ? -
Sorbon #62897 LoL Frag fasza,jót röhögtem 

-
Fontos, hogy a Wind mindig kapjon buffokat, főleg Haste buffot, mert a gyorsaság fél egeszség, és /sztem/ a Crit ettől nagyban függ. -
A sárkány szintjenek megfelelő mobokat öless vele. Hogy hol, az attól is függ, milyen fajta kissarid van, és valamennyire attól is, milyen kasztú vagy. Ha van servitor heal skilled, akkor egyedül is jól tud ölni, és könnyen tudsz rá vigyázni is. Nekem Wind sarim van, 35 ön Wastelandban húztma gólemeken, 40től Ivory Craterben szintén golemeken, 45 től Pavel Ruinsban megintcsak golemeken:)55-től Strider lett, a törpémmel együtt ölnek mindig, ha lehet. Már 62es a kicsike -
-
Flymi #62893 Csak a summonoknak van tudtommal.. a peteknek nincs. de lehet h rosszul tudom
Amúgy hálistennek nekem holnap van az utolsó vizsgám.. és én is visszamegyek l2zni
-
Erotikus #62892 sZEVa!
Nem emlékszek pontosan ezért megkérdem :) a buffolo-nak van MP-töltési skille? hasznos lenne gyártáshoz ^^
Elöre is köszi:) Ja és csütörtökön lesz az utolso vizsgám azt jövök kockulni újra. L2 van ps2-re ?
-
Gumbo #62891 ja izé félreolvastalak :) -
Gumbo #62890 nem nem. Az SSt a te inventorydba kell rakni, és a te hotbarodba behúzni (mint a saját SSed) és úgy jobbkatt rajta. Mintha a CSS-t raknád autora, csak a PETSS is villogjon így e:
-
Turboman #62889 Mondtam a hiba az en keszulekemben van, ruhat vettem neki es nem fegyot:)