88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Tomy Lee #63008 Sokat olvasgatom,nézegetem a quest-ekkel foglalkozó oldalakat de így sem bírok rájönni,hogy 11-es szintemet merre tudnám fejleszteni nagyobbra Talking Islandon kívül.Szerintem most pont a legnehezebb fázisban lehetek ezzel a lvl-el.Kaptam már itt valakitől infót,hogy menjek Dion-ba,Gludin-ba de az ilyen Town-okba min 17 alatt nincs quest a környékbeli mobok-kal szemben + esélyem sincs.Pénzemet utazgatásra nem akarom elkölteni szeretnék gyűjteni is már.
Menjek Farmolni Talking Islandra?Olyan 5-6 sztintet jó lenne letudnom és utána esélyel indulhatnék a nagyobb küldikért.Ötlet? -
Szeva Viol!
Mizu az SHn? -
A boxokat lehet tutira kinyitni deluxe chest key-el -létezik még box és chest is, de régebben csak bug miatt látszódott melyik-melyik, most mind chest név alatt fut -ingame sétáló még mindig látja a boxokat is. 
-
Már nincsenek treasure boxok, csak treasure chestek, amelyekből van, amit ki lehet nyitni, és van, amit nem. Szerencse és türelem kérdése. -
Jo3y #63004 Azt sehogy, max megtamad. De ha megölöd akkor van esély arra hogy Treasure Chest helyett Treasure Box fog spawnolni amit már kitudsz nyitni. -
Tomy Lee #63003 A Treasure Chest-es ládikákat hogy lehet kinyitni?
-
Nincs. -
szia VoilAGyu :P látom megtaláltad hol kell irni :DDDDDD -
Mindenki, aki itt a kérdésedre választ tud adni, felvett MSNre. -
nubyy #62999 Te figyeltel arra, h mi van felulre irva? -
arni17 #62998 valaki figyelt az én kérdésemre???? -
Olyanról hallottam, hogy minden felszerelés nélkül át lehet vinni. -
Erotikus #62996 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy karakter átvitel van ? sh-rol teora pl :) -
Ha gondolod jöhetsz velünk is majd. Most épp könyveket ütünk Enchantedben ;) -
Culram #62994 Ne reménykedj. :) De csapatban nagyon jó lesz. Főleg egy-két jó bufferrel meg egy BD-vel. -
Remélem még nem volt
jó röhögést (fent van az összes lépj tovább next-tel) -
Flymi #62992 Na végre megint aktív az accountom!
Szössz maradhat még egy ideig a fegyó? Mer ezen kívül csak egy gyengébb fegyom van ami ráadásul csak 3as (ez meg 8as).
Ígyis elég gyenge az elven knight.. Remélem SWS-ként jobb lesz
-
Igazad van, elnézést érte!
Viszont ha ezt mondom neki, akkor tuti nem fogja utni, és nem jar rosszul.
Mert ha kek mobokat gyepal, akkor sose lesz normalis droppja, és sajat magaval szúr ki :D -
Csak azért kötözködtem, mert ha egy kezdőnek mondod, hogy nem droppol, akkor félrevezeted. -
ja, 10bol 1 droppol :D nalam ez mar a nem droppol kategoria :D -
Ami telyesen biztos ahol az IQja tart, csak fejlődni tud nincs veszteni valója:) -
Vennék unsealelt tallum sapit. -
Chear #62986 4 nyerésig eljutottam, az 5. sose jött össze. :( -
Sötétkék is droppol, csak csökkent eséllyel. -
Annyi kiegeszitest tennek meg a dologhoz, ha vilegoskek mobot farmolsz, nem kapod meg azt az XPt, illetve a drop is kisebb %ban fordul elo mint ha zöld vagy magasabb szintűt kaszabolsz. Sotetkek meg nem is droppol, meg az XP is hangyafasz. -
Romel #62983 Interlude-al mik a a tapapsztalatok? Hol tudok róla kicsit részletesebben olvasni? -
Chear #62982 Épp ezért írtuk, hogy a Teon jó választás lehet, ha valaki magyarokkal szeretne együtt játszani, mert ott van magyar klán. -
yay valakinek van kölcsibe C-s fegyója lehetőleg dagger ? plspls már nicns mammon nem tom átváltani :S :D pm itt vagy ingame kkthx :D -
nem kell látnod. mobnál ha a nevét nézed:
piros:leginkább ne üsd meg mert eltemet
barnás:nemajánlom mert nagyeséllyel eltemet
sárga:ha jó cuccod van nekimehetsz de nem lesz egyszerű
fehér:nagyjából veled egyszintű
zöld:nálad valamivel kisebb
világoskék:nyugodtan farmolhatod
sötétkék:kiskanállal is elkalapálod csukott szemmel, de már nemigen ad semmit sem.
ha ennél többet akarsz az már csalás :) másik játékost meg a cuccai alapján úgyis felmérheted mekkora szintű lehet. -
WoHo Gratz VIIUUUUUUU <3 .P -
Tomy Lee #62978 Ilyen dolgok kellenek ahoz,hogy lássam kiírva a szinteket,infókat?
Hát inkább azthiszem nem erőltetem mivel fogalmam sincs mit kellene kezdenem ezekkel amiket leírtál:( -
ha maradni akarsz a 2 kardnál akkor human gladiator. de leginkább válaszd azt amelyiket szeretnéd. -
a red gemes se rossz abból volt már vagy 20 ead-m meg 1 ewc :D -
ahol ölök ott minden 3 mobból esik q item- már 3 ewc-t szedtem ki belőle de manapság mindig a 2. körbe bukom el =( -
walker, bot program, stb. -
Erotikus #62973
-
PhoenixKnight #62972 Na asszem én abbahagyom L2t . Nem is értem hogy mostanában miért játszottam vele... A játék varázsa már rég nincs meg bennem , utálom ezt a pocsék 24/7 be ölöm a szörnyeket és akkor talán visszakapom az xpt amit vesztek warba/pk nál. Utálom azt is hogy adent kellene vásárolnom ahhoz hogy valamit kezdeni tudjak magammal.
ÉS túl sok időt vesz el az életemből
Sztem kiprobálom gyürük ora onlinet meg majd aiont .. remélem az 1ik jó lesz
lehet hogy majd ujra játszani fogok nyáron amikor majd hiányolom és rengeteg időm van de mostanába az 1etlen dolog ami játékban tartott az az volt hogy ha már 7 honapja szintelem ezt a karit akkor ne vesszen már kárba ( ez meg sztem pénzkidobás)
Köszönöm Emotionnek aki legalább megnevettetet uccso napjaimba a"vicces" és kulturált nekem szolo shoutjaival . -
Tomy Lee #62971 Hogy miben
-
Erotikus #62970 vagy 49es van és nem 48as ? o.O -
Erotikus #62969 Hali! Nemtudjátok hogy holtom megnézni hogy hol esik life stone ? vagy ti tudjátok ?:) lvl46-48as :)