88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Meoh Canceled ajándékkal!! És debuffold egy filmel! Egy kis piával magic krit és már alszik is, max kell még egy backstab ha érted mire gondolok;).

u.i.: surrend to alkoholt ne feled.
  • MeoH #63047
    Igen. Elso kasztvaltonal Warrior-t valaszd, majd pedig masodiknal a gladit Gladit. Itt megtalalod a kasztvaltokat angolul.

Ui:Asszony campeli a gepem, es full buffban van. Eselytelen L2zni...
  • Looooser
    az dual mester a kétkezes és a dual más...
  • Tomy Lee
    Hogy is mondtátok?Gladiátor a 2 kezes fegyverhasználat mestere?
    Nemsokára eljutok a kasztválasztásig és ezért kérdezem.
  • Looooser
    mér mért ne lenne jó tankernek minden képessége megvan hozzá csak a dual drága hozzá :) mond meg mi a rossz a BD-ben mert különösebb hibát nem találtam benne... persze egy lv 25 ös karihoz kell egy healer mellém...
  • Tomy Lee
    Nem,XP-n használom most.De megy Vista-n is.1-es Hotbar-ra rárakok 12 skillt(pontosabban én még nem mert nincs annyim:) és így megvan G1-től G12-ig.Többi hotbar-t gondolom a G gombok feletti M-el lehet váltogatni.
  • Facek
    nálad h a gecibe működnek l2 közbe ? vista 64?
  • Cobra.
    StSanya kicsit el van tévedve, ilyen beállítás mellett a virtuális memória szét fog szóródni a merevelemzen és kb a felére visszaesik a gép teljesítménye pár hónapon belül. A virtuális memóriát fixen arra az értékre érdemes állítani, amit a Windows kiír ajánlottnak. És nem árt először kikapcsolni a virtuális memóriát (ezután kér egy újraindítást), utána letörölni a pagefile.sys-t, majd lefuttatni egy töredezettségmentesítést. Ha ez kész, utána állítsd be a fix értéket.
  • Dallie
    Az alsó quickbarodra értettem, amin csak emote-ok vannak :)
  • MeoH #63039
    Nagyon 1xru, csak nyomod abban sorrendben a gombokat ahogy szeretned, a progija meg rogziti. Felora nyustoles es siman rajossz a lenyegere.
  • Gordis2k
    Jól értem? Most te verhetetlennek titulálod a BDt??? mAilka huzd ki magad baz azért ez bók, fene sem tudja miért suboltál HEnek béndzsa:):)):)

U.I.: Az SWS az nem isten? Csak kérdem. Olyan kár, hogy nem tudok BDt subolni
  • Nethyrrea
    jah, van egy n52-m, csak még azt kell kiagyalnom hogy kell rajta makrókat csinálni meg ilyesmi :D FPS-ekhez eddig is kiváló volt, de ott nem volt szükség nagyon makrókra.
  • ViolAGyulA
    mAilka: Igen sikerült felfeldeznem a XXI. század csodáját :D
    Giru: Semmi különös. Szenvedünk a hülye könyveimmel, de kettőt már sikerült kiütni/szerezni :P
  • StSanya
    Állítsd a minimumot a fizikai RAM méretére, a maxot annak kétszeresére! De HDD-n legyen annyi hely...
  • MeoH #63034
    Hat bolcs dolog lenne, ha van. A nostromo nem viccel, ha jol hasznalod, veled lesz az ero.
    Hat Truby ahhoz kepest 5pk lett...
  • Tomy Lee
    Off 1 picit sry:(
    Critical Error hibaüzivel kidobál a kliens és azthiszem a virtuális memóriára hivatkozva.Nekem az el van állítva,nem tudom az eredeti adatokat és ezt szeretném megtudni valakitöl.Köszi:)
  • Tomy Lee
    Rendben,megfogadom a javaslatokat és átrakom bill-emre a 18 programozható G Keys-re.Many Thx:Gumbo és Nethyrrea!
  • TruBy
    Tegnap beleestem abba a hibába, hogy az első hotbar sorba raktam a sit/stand gombot, és pont a dash mellé
    Szarul esett, mikor pvp (najó PK) közben kergettem egy arcot, be akartam nyomni a dash-t, erre ültem pár mp-t
  • Nethyrrea
    jah. főleg pvpben mindenképp élethalál kérdése egy jól összeállított hotbar. sztem én majd lassan utánanézek hogy állíthatnám a nostromómat az l2 szolgálatába, ahogy már páran teszik.
  • Nethyrrea
    ha az egyes hotbaron azokat az ikonokat hagyod sztem akkor a későbbiekben nehézséget fog jelenteni a szintezés :D
  • Chryst64
    persze, hasznald amig szukseges.
  • Gumbo
    ja és még valami. jobbklikk az Soulshot ikonján és akkor azt se kell nyomogatni, hanem nyomja magától
  • Gumbo
    hát azért akadtak fent rajta mert sztem a játékosok 99%a a skillek 1 részét az F1 F2 F3 stb gombokkal használja. legalább is ezt a 3at biztos. Pl az F1 az szokott lenni a támadás vagy varázslat. Te meg az F1-re integetsz. Ha majd jobban beletanulsz észreveszed majd, hogy sokszor gyorsabb és hatásosabb a billentyűzettel támadni, használni a skilleket, mint kibogarászni az egérrel.
  • Gumbo
    ezt most hogy jön ide?
  • Tomy Lee
    Csak ideiglenesen van így megoldva addig még nincs több skill-em.
    Ennyire necces,hogy fenntakadtatok ezen

Dallie:Vérbeli online MMORPG gamer nem is vagyok,viszont tetszik ez a stílus,ez köt le.
  • Looooser
    nem más mint egy Dancer... monnyuk annak kevés a cpje de erős jó ön és parti buffok erős fegyóval akár megkockáztatom hogy szinte verhetetlen lowraten
  • Looooser
    Eza link az ha lenne elötte www. akkor oda írtam vona
  • B@lu
    TANK? az a tank kisse alulpancelozott es alulbuffolt skillezett...
    1. A tanknak sok sok pdefje van
    2. A tanknak sok sok shield defense van
    3. A tanknak passziv ijasz resistje van:)
    4. A full buffolt tank kifejlesztett skillekkel es tapasztalattal inkabb 30 loves mint 3 :))

De iluvator megmondja o itt a tank..
  • B@lu
    Gordi ezt ugy hivjak SH Vortex crit:)

ott is 1 magic crit es 0 cp 0 hp es sirogorcs:)
  • Sanca
    Lol, nice quickslot :DDDDD
  • bobbii
    egyebkent, startics-on es lineage2.com is kinezheted a neked valo questet es nem baj az ha el kell menni a szigetrol arra van a newbie token, newbie helper meg buffokat is add neked.
  • bobbii
    Tharius sztem alapveto problemak lesznek a gyorsinditoiddal :)
  • Dallie
    Látom, vérbeli szerepjátékos vagy :)
  • Dallie
    Szintezéshez +4 str -4 con, valamint +4 dex -4 con és +1 dex -1 con. A dexes tetkó nem fontos, leginkább akkor érezteti hatását, ha állandóan rendesen buffolva mész, amúgy hanyagolnám mert gagyi buffokkal nem éri meg a HP veszteséget. Ha nem rakod fel a dexes tetkót, akkor érdemes +4 str -4 con és +1 str -1 con beállítással menni.
  • Tomy Lee
    Ez itt a Stonehange?:)
    Kép

Cobra-thx!
  • ulrik
    Sziasztok,

Destroyernek milyen dye-okat ajanlotok?????

Koszi
  • Cobra.
    Persze, hogy létezik.
    Talking Islandon meg a kasztváltó kezdéséig simán el lehet lenni, a sziget északkeleti részén vannak lvl 15-16-os mobok.
    A Stratics címe www nélkül van, néha sajnos nem jön be az oldal, mert elég túlterhelt (mint pl most is).
  • Tomy Lee
    Itt?Hát én nem találok itt L2-es quest-eket.
    Viszont amit találtam az érdekes:lehet venni sok-sok millió adena-t?
    20Mill.kerül 14 dollárba,500M kerül 384 dollárba:)
    Ne már,ilyen létezik tényleg??
  • Tomy Lee
    Mondjuk semmi bajom ezzel,nem problémának tekintem csak infót szeretnék:)
    Van kihívás
    Sok dologra rájöttem már Lineage világában de jópárra még nem.
  • Looooser
    lineage2.srtatics.com <-- itt le van írva az összes quest lebontva a városokra és a végig csinálások is