88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
HAHAHAH ezt akartam:) mert tudtam foggalmad nincs , hogy a BD paralyzise nem a normál értelemben vett paralízis hanem kővéváltoztatás!! HÁHÁHÁ így ütheted amig jól esik ugyanis sebezni nem lehet rá semmilyen módon!!! -
BUMP!!! -
Sanca #63086 Books of giants:
- kapsz 1et ha megcsinaltad a 3rd class transfert
- noblessek tudnak venni gate passokbol
- kastelybol is jon -
a legelső könyvet a Black marketeer of Mammonnal tudod megvenni. A többi bossokból esik. Ott tudod megtanulni ahol a többi skilled szoktad. -
S ezt hol lehet aktiválni,ill felrakni?? -
buffslotjaid számát tudod vele növelni (ahány buffot kaphatsz egyszerre). összesen 4 ilyen van különféle.
book of giantsot meg asszem csak vártulaj klánoktól lehet? nembiztos. -
Vki meg tudna mondani, hogy mire jó az ancient book - Divine inspiration?
És azt mire tudom hasznalni?
Előre is köszi!!! -
bobbii #63081 hat jah :)) de az csak lvl74 folott van :) -
jajh egy kérdés a secret book of giants-ot honnan toom megszerezni, mármint többet... skill enchant hoz jo lenne majd persze miután meg van az utcsó kaszt -
attól is függ mi van a kezedben szvl egy angel slayer haste az már izmos
---
gordi: mért ülnék le?????? tovább ölöm ez nem sleep hogy egy ütés után feltámad
egyépként ijjal a Khavatari az erős... mivel nagy a p atk ja es a str-je alpból és hp ja is van egész erős tud lenni...
am egyik ismim azt mondta hogy neki kedves össze állítás a shillien templar ijjal nem értettem először de miután a destrom bekapott tőle egy lighting strikot és utána lőtte rám a több k-s sebzést megértettem... -
Rorgosh #63078 Szia! :)
Sajnálom, hogy így döntöttél... :( Viszont megértelek. Persze talán az is elég lenne, ha egyszerűen otthagynád a sleepers-t, ha ennyire nem szórakoztató velük a játék...
Adena-t pedig nem kötelező venni, én sem tettem. Csak találnod kell megfelelő partyt a minimális shottal való fejlődéshez...
Amúgy Emotion-ről: nem tudom mit írt, viszont ne feledd, mi hívtunk közénk többször is... Te nem jöttél, és vágtál válogatott sértéseket az akkori klánunkhoz...
Én sajnálom, hogy így alakult, pedig jobb lett volna, ha a szerver magyarsága inkább összetart egymás utálata helyett... -
Rorgosh #63077 Szia! :)
Nos, a Franzon valóban nincs aktív magyar klán, viszont a Thousandsonsban van vagy 10 magyar... Szóval mi is tudunk együtt partyzni, ha akaraunk... És a klánban vannak 30 körüli magyarok is, szóval az új tagok is hamar találnának partyt, ha egy kicsit belehúznak - és ebben is tudunk valamennyit segíteni... -
Rorgosh #63076 Szia! :)
Mi újság veletek? :)^^ -
Rorgosh #63075 Sziasztok! :)
Nem is arról van szó, hogy a 76-os lenypmja a 63-ast, hanem arról, hogy a tanknak egy vele azonos szintű íjász ellen sincs esélye. Ugyanis az íjászok a tőrösökhöz hasonló gyakorisággal ütnek criticalt, mivel L2-ben a critical rate egy önálló, nem a támadás és védelem arányán alapuló tényező...
Miközben az íjak a legnagyobb sebzésű fegyverek is egyben... Emellett az íjásznak még aktív támadó skilljei is vannak... -
vagy egy dcvel. vr4 + a saját VR dance azért elég szépen visszaadja a hp-ját :) tudom mert elég sokat partyztam egy bd-vel
-
na ezt már nem birom megállni ...igenis nem halok meg cov nélkül :) kéretik elhinni 
bizonyos esetekben meg azzal is.
-
Bishoppal a háta mögött egy SH is lehet tank (igaz nem sokáig)
-
bobbii #63071 már csak azért is mert a BD lvl40 után nem kap heavy armor masteryt :))
egyébként meg kiraly tank a BD egy uber healerel a hata mogott :)) -
Dallie #63070 Előző félrement, PhoenixKnight-nak van címezve természetesen (korán van még :P ) -
Dallie #63069 63-as szinten mit vársz egy 76+ íjásztól? Azonos szinten levő karakterekről volt szó, nem 15 szintnyi és egy grade-nyi különbségről. Főleg nem egy olyan felcuccolt íjászról mint ahogy Ssky leírta. -
Ezt nem értem miért mondod. Én 76 os WC vagyok és állíthatom heavyben többet bírok mint egy BD, hisz nekem maxos a heavy masterim. Nem beszélve az embertelen sok buff+hpmról.
u.i.: A paralyzis meg hát tudod annyira nem űber, csak gondolj bele ölöd a mobot elnyomod a parát és? Leülsz regenerálodni? Mert kb azt tudod tenni és nézni milyen szép a mob ami felébredés után tökönrug:)
u.i.2.: nem 9 hanem akár 300+emberre is hat egyszerre ennyiben jobb.
u.i.3.: És az COV ugyan über de nem is a legerősebb bufja a WC nek(DC) mert az uj bufja (CoM) még komolyabb a +30% matac +20% c speed miatt. -
Egy <---- töbször ellenőriztem és tökéletesen leírtam:) így a szerződésünk értelmében...
Idézem: "szerintem elobb tanulj meg akar egy magyar szot is leirni helyesen utana oltsal pls :("
... mostantól minden következmény nélkül szekálhatlak, köszi ez felemelő érzés:)
-
az ally cov mennyiben jobb?
én is alá írom hogy a legjobb buff de akkoris a wc halott ha nincs rajta.. és nem tudja magára rakni.... -
Énis láttam fórumon is volt róla szó állítólag azért lehetett mert a boss mögött állt+hero weapon+meg valami skillje is bevolt nyomva
jah és zasadától nemkell félni: összes boss ékszer,+7 draconic,lv 80+fullbuff
darkilidianba(AW) olympián 3800 at lőtt :D -
Kis segítség kellene, Elysiant szeretnék craftolni, ehhez hianyzik még 10 head. Hadd spoilozzak az aprótalpúval végre nagyobb mobokat is:)
Előre is köszike -
így igaz:) -
Most már kezdesz kicsit sok lenni! Eddig tőled nem hallottam mást, csak ok nélküli sértegetéseket, meg gyerekes feleseléseket, melyek kimerülnek mások helyesírási hibáinak elmés boncolgatásában. Ráadásul teszed mindezt egyetlen írásjel, ékezet, vagy bármiféle értelmezhető mondatszerkezet nélkül.
Bár nem ismerlek, le merem fogadni, hogy nem fogod bírni megállni, és nekem is visszafeleselsz, melyre a fenti megállapításom szintén tökéletesen érvényes lesz. Ezzel csak azt fogod bizonyítani nekünk, hogy nem veszed észre, mikor kell bölcsen hallgatni. -
Igaz.
Sosem allitottam hogy pvp-ben barmit is erne szegeny bd.
Eleve a rovid tancok miatt is alkalmatlan erre,szetbuffolt es enchantolt playerek ellen pedig szinte zero esellyel skillezel.
-
szerintem elobb tanulj meg akar egy magyar szot is leirni helyesen utana oltsal pls :( -
PhoenixKnight #63059 Ally CoV a legjobb :P nemsokára tesztelhetem :) -
PhoenixKnight #63058 Tényleg SSky láttam 1 kashej videot ahol 30 -40 criticalt ad 1más után a Raidbossnak úgy hogy közbe csak 1szer misselt( Kashej = PW 78 ) és a misselésbe az a vicces hogy volt rajta 7sign curse ... Gondolom te is láttad azt a videot :D Blahn msot eléggé nyomják hogy RM csal ... Szerintem csak simán a játék volt hibás :D 23k dmg 1 OLnek ( A Grades srác soulbowwal lötte és úgy hogy az OL használta a pdefes skilljét :D ) -
hát nemtom, pvp szempontból nekem a bd iszonyat szar sztem, próbálom követni a skilljeimet, ha egyáltalán landol is valamelyik nagyritkán, akkoris kb béka segge alatt sebez, és míg nekem félóráig kell püfölnöm valakit hogy végre hajlandó legyen megfeküdni addig a legtöbbjének 2-3 lövés vagyok. persze semmim sem overenchantolt nemúgy mint ellenfeleink nagyrészének akik ráadásul javarészt csurig vannak rakva boss ékszerekkel is. -
sőt a wc is buffer ha nincs CoV jah halott lenne... archer???? kezdő multkor az archymagem tol alul maradt... leáldozott azoknak is :) -
de egy WC/OL nek mikor van paralyzes atakja monyjuk OL nek sok az átka de mire elhasználja őket és ha betalálnak megölik max a hp szívása a jó szóval nem a legjobb... -
PhoenixKnight #63054 Tank isteni archer sebezhetetlenségéről .
63as szinten 1 76+os archer ( zasada) benyomom UD t "zasada hit you for 1300dmg " 1ébként meg normálba kaptam már 10 ezres sebzést is zasadatól (UD nélkül)
természetesen mind a 2szer volt rajtam deflect arrow és majesty , a szintem meg tökmind1 mert nem lesz már sokkal több pdefem és az UD asszem minden szinten ugyanaz a pdef.
Dye : nekem nicns semmi felrakva és nem véletlenül : nem akarok -con vesziteni de stret és dexet se ... de majd 78 as szinten csinálok 1 +4str -4 cont :p
BD az poén 1 kaszt , partyface..... -
BD buffer, nem tank. Még egy WC/OL is jobb tank, mint a BD, cserébe a BD viszonylag jól sebez. -
csak azért kérdezem mert mikor én elindítom az L2-őt simán bezárul a progi ami van hozzá :D -
Szia!
Velemenyem szerint semmi baj sincs a bd-vel,sot az egyik legelvezetesebb harcos kaszt.
De azert tanknak es verhetetlennek titulalni eros tulzas.Eleve ha dyeozni akarod,kompromisszumokat kell kotnod hogy hpt,dexet,vagy str-et csokkentesz/pedig mind3 kell/.En ugyan +dex-cont pakoltam ra,es teny hogy pl egy 4es dual keshaval tallum heavyben alig latszik olyan gyors,de piciket ut.(gladiet meg sem kozeliti a sebzese)Raadasul nincs sok hp/cpje,igy alapvetoen support fighter.Ne tevesszen meg az ud skill sem,attol nem lesz valaki tank hogy 15mp-ig birja az utlegelest.Proszald majd ki Imperial Tombot,vagy egy katakombat egyedul es rajossz mirol beszelek.
Ennek ellenere csak ajanlani tudom.Nelkulozhetetlen egy jo harcos partyba.Hex,arrest,power break mind mind nagyszeru skillek.A tancai miatt pedig imadjak a tarsai!
(ja es meg lehet kovezni,nem off-os tapasztalatokrol beszelek,mindenesetre gyanitom hogy kozel hasonlo lehet ott is) -
AC2 #63050
-
ErrOrHUN #63049 no grade tőrrel? :P