88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ZsuzS
    a cov meg 78 felett...mégis mindnki ezzel jön :p
  • PhoenixKnight
    Itt a töténetük a honlapjuk szerint : The clan was formed by DeSeis, Chlna and Cobbles back in 1990 (yeh 1990!)
    We began gaming online, and always made status in all games we've ever played under the tag.

We began gaming back on UO, EQ, Diablo and the all the WarCraft/StarCraft series, from Quake to UT. Predominantly we gamed on CounterStrike and was ranked #1 CS LanArena UK clan in the early 90's. We quickly became known in games, and eventually turned our hand to Diablo II. Here we stayed the length of our clan life, achieving status, and beating the season resets / PvP'rs on the Europe server. We met countless fantastic ppl, but sadly real life has owned most of the old core, the few that are left remain ingame or still stay in touch.

Testimony to the clans name has been proved time and time again. Ppl who see the tag still remember us - individuals who haven't seen us for over 10 years or more remember the clan when they see the name. That's proof enough ;)

It's been said many times, LeFAp is not a clan, but more a tight-knit community of friends. We all love gaming, and enjoy the challenge of playing together and achieving one goal.

We have finally found our home on Lineage ][

LeFAp has always done what it' best at, play as a team, as one, together, and no matter how outnumbered, we're never out gunned - standing by each other to the last man. That's how it will stay.

One clan, one way, one blood.

Ezt meg Batman irta még a Lefaps témába(blah) : Im not disbanded clan and i beat exile everywhere is possible. Take Aden and all epic bosses from them, no contest left on teon .
    Ezen röhögtem mert én nem pont igy ismerem RM történetét teonon :D bár igaz eddig csak klántársak mesélték . Sanca szerinted igazat mond Bat? :)
  • mAilkaEVO3
    delvl? O.o :PPPPPPPP vagy csak funboi :D lawl

ps: jó8 :P
  • Sanca
    "Aimful - lvl 76 Silver Ranger (Teon)"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sanca
    Haha, a dagi megunta?:DD En sem hiszem hogy 15 eves multja lett volna, bar azt hallottam hogy mar diablo2-nel is leteztek.
  • mAilkaEVO3
    Sorboon akajom akajom a 3v11 frapset :D:D:DD OMG :D
    végre eccer ijjászon pvpzhettem :D :P
  • fr0z3n
    azigen...
  • mAilkaEVO3
    sup :D
  • pharao
    Most nem azért, de szerintem mindenki jobban járna, ha BMX egy ilyen játékkal tolná ahelyett, hogy minket osztana! GN all
  • Looooser
    jaj de kezdő vagy ping-pong
  • hpzolee #63118
    sup mindenki :p
  • hpzolee #63117
    lvl78as MS +4helm +5main +4boots +3gloves, clan lvl2 shield. (Cov,earth,shield3,no zerk)
    1482 - gshield nelkul
    1683 - gshield del
    2183 - gshield del + valor ral
    7069 - gshield del + hero UD

egyébként a tiszta maxed p.attack/a.speed amit Aimful elért(+3dracbow no augmentation,azthiszem clan might lvl 1, +5str tatto/no dex tatto) 3973/1079
  • Sirch
    Wooow, 15 éves története volt a klánnak? Vajon mivel kezdhették? Dune-nel, vagy a Lemmings című játékkal? Esetleg a Wolfenstein 3D-vel? '92-ben nem léteztek még multiban játszható játékok, hacsak nem a sakkra vagy a Gazdálkodj okosanra gondolsz. De nem hiszem, hogy ezért klánt alapítottak volna.
  • mAilkaEVO3
    én valort nem számoltam :)
  • PhoenixKnight
    Én csak Shield 3 buffal számoltam :)
    Téll sanca : Képzeld Lefapsnak végleg annyi :8 Deseis(Einherjar) inactive és a régi klántagok csatlakoztak hozzánk... Elvileg 15 éves története votla klánnak ^^
  • Sanca
    Hmm, en a 2.2k pdefet siman elerem o.O
  • PhoenixKnight
    Azt hittem de megnéztem l2calculatorba 65 DA BW be = 4300pdef és 78 IC = 4800pdef...
    De irtam hogy 1 íjász 1500dmget lött amikor UD volt rajtam ....
  • mAilkaEVO3
    O.o ezzel arra gondolsz hoyg ha egy 68 (BW) es és egy 78+(IC) os tank be UD-zik gyanakokra lesza pdefje? o.O
  • mAilkaEVO3
    halgass az öreg tankra :D nekem mint BD(heavy juzer de inkábbhevi looser ) votl már fullbuffban 1,8-2k pdef-em lol archeren soha a büdös életbe :D 1,5 max :D szal a tanknak jóval több :P
  • PhoenixKnight
    igazad van 500pdef a különbség ha azt nézzük hogy a 65ös BW setbe a 78as emg IC setbe van DE MINT HANGSULYOZTAM UD ugyanaz szoval tökmind1 .....
  • phalanx
    #63075:
    szerintem ezt te se gondoltad gomolyan, amennyiben az ijjász nem spammeli a QHP-t meg CP-t és nem jön be neki a lethal shot esélye sincs egy tank ellen

#63089:
    te is nagyon el vagy tévedve, 200 pdef különbség? annál azért picit több szerinted +15 szint nem számít? volt már 78-as tankod? szerintem nem
  • Looooser
    jajh vaslaki nem tudja hogy milehet a baj akkor ha mindenkinek meg csak nekem nem hogy ha el akarom indítan a Record of Sevensign-t nem történik semmi se 2 bal kattra se 1 jobb kattra chack file és update megvolt
  • Looooser
    nem veszem magamr a csak akkor volt az első és utolsó bd-m azóta(azt most egy 1x esen jáccok azt csináltam 1et) és ott azért voltak ilyen át írások mint pl gm dual dragun slayer dual angel slayer haste a sima fegyo enchantnak augmentes enchant behatása bolt csak nem voltak pöttyök de skillt vagy hp-t ugyanúgy megkaptuk... csak meguntam az überhighratet azt most az 1x-esen van egy lv 26 os shillien knightom egy lv 20 as wizardom es egy lv 7-es törpöm szvl offic like-on vagyok
  • Giru
    Hat, igen ezt tuti Emo mondta, ő mar csak ilyen szepen szokott fogalmazni :D Emo az az ember, akinek ha egyszer keresztbeteszel, akkor sokaig nem fog szeretni :)
  • Gumbo
    Másodszorra írod el a teljesent (dmx is ebbe kötött bele)
  • PhoenixKnight
    Hát "Te és a c.gány klánod " beszolás meg a " Excal1bur te c.gány csicska" azt ugy érzem hogy személyesen is kell venni :) szintugy a "fas.szopot és a többi dolgot is :D
  • PhoenixKnight
    Ha jol tudom mindent mutat. És képzeld velem is megesik hogy RM odajön és csak a cpmet üti le vagy éppen uccso lövés elött megáll ( ugyanez igaz minden ellenségre)
  • Giru
    Elhiszem, és mint irtam is, nem kifejezetten neked lett celozva, az uzi mondandoja osszefoglalva a 63098 as valaszomban, de meg1X nem mindenki ugy eli at a dolgokat, mint te! ennyi :)
  • Giru
    En nem hasznalom, de en ugy tudom nem mutatja, csak a HPt. viszont eleg egyertelmu, ha megmozdul a HP, akkor elfogyott a CP :D
  • PhoenixKnight
    Nem Emotionre mentünk rá hanem ott volt Vosban szoval... 1ébként meg azért lett lepkzva meg megtámadva mert monta nekünk hogy cigány botosok vagyunk +segitette az ellenségünket.Szerintem eza 2 dolog elég jo indok hogy szivassunk vkit .... és igen 1v1be nem megyek rá 1 varira bocsi ....

ThousandSons klánért nem jönnek klántársak csak ha éppen gankelünk Fatality allyt vagy RM t és ott vagytok.

Szoval : nem azért nyirtuk ki emo t mert megakartuk mutatni hogy mi baromi jok vagyunk 4v1 be hanem azért mert beszolt nekünk
  • Giru
    Ez igaz, az uzi lenyege illetve mondandoja csak annyi, hogy lehet hogy neki vicces volt a szitu, de a masik felnek nem egeszen az, es ne varjon mas reakciot. :)
  • Facek
    Lehet hogy lemaradtam mer 1 ideje már nem használtam botot-de már mutatná a cp-t is?! :D
  • Facek
    Aki az erősebb az uralkodik =D
  • Giru
    És még a botterre annyit, hogy (lehet hogy te pont nem esel bele, nem rad hanem a klanodra vonatkozik) az is kurva erdekes, hogy amikor kezditek a kotozkodest valahogy mindig sikerul csak a CPt leverni az emberrol, de 1 utessel se tobbet. Aztan van hogy bevallalja a PKt, es megy a HP is, van hogy arrebb megy. Lenyeg a lenyeg, kulso program segitsege nelkul lássuk be nem tul megvalosithato. Lehet hogy nem szintezesre hasznlajatok a progit de attol meg a Bot az Bot es nem legalis.
  • Giru
    Ehhez azert Emo oldalat is hozzatennem, mert azert kezdett olyanokat kiabalni, mert 4-5 klantarsaddal odamentel, baszogattatok, majd vegul le lett PKzva. Biztos baromi szorakoztato olvasgatni a bekiabalasokat, de az is vicces, hogy egy 56os SHra 4-5 6x-es kari megy ra, és teszi a kemenyet. Es ez altalaban igaz a klanotokra, mert mindig csak akkor jon a kemenykedes, ha sokan, vagy nagyobbak vagytok.
  • Gordis2k
    Jaj ne vedd már magadra:) csak tréfásan mondtam:) kis okitó jelleggel:), de mindenképpen kedvesen.

Funszerkó(gondolom free) piszkosúl el van tolva de azért fan nem rossz az a lényeg úgyis a közösség és a játék élvezet. De attol még az gyakorlatilag a telyesen másik játék hidd el. Mint a kártyában a póker és a römi ugyan azzal a kártyával játszák mégist telyesen más mert mások a szabályok!
  • Looooser
    zsír köszi
  • Looooser
    fun szerón tudtam ütni és meg is döglött látod van amit elszoktak szabni a funszerókon... engem csak annyiban okolhatsz hogy nem officon jáccom ewan
  • Sanca
    Owned I guess :)
  • PhoenixKnight
    Tök mind1 az a szintkülönbség mert nem lesz sokkal több pdefem már ... max +200 és irtam hogy UD (ami emg minden szinten és midnen cuccban ugyanannyi)

Bie: végül nem tudtam abbahagyni :D Nem Sleepersel van abajom hanem magával a játékkal
    Emotion meg azért tette viccessé mert jo volt nézni azokat a shoutok VoS ba arrol hogy mien kissebséghez tartozok és még sok jo dolog ... :D
    nem is szolok semmit neki :P csak a legelsö beszolásánál amikor azt hitte hogy bot vagyok + szidta a klánomat akkor. Nekem is jo neki is jo :p