88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• mabbak
    Mindjárt megmurdelok, a beépített windows telepítő megoldotta a problémát :D. Ez nem emberi :DDD. Viszont most azzal volt gond, hogy telepítés közbe néhány fájlnál crc-hibát jelzett, de ahogy nézem most frissíti magát és azokat a fájlokat is szedegeti le...majd lesz vmi. Köszi mindenkinek mégegyszer.
  • barret
    Hoppa,tevagy a picipuha egyik beepitett embere,neis taagadd...
  • Chryst64
    igy már értem. bocsi, csak nem volt világos. de azt fel lehetne tölteni valahova, és külön leszedhetnéd.
  • Sirch
    Nálam is volt ilyen gond, egyetlen tömörítő se tudta rendesen kicsomagolni. Aztán egyszercsak találtam egy programot, mely megállta a helyét e nehéz feladatban, és ezzel le is mosta az összes konkurenciáját:

A Windows beépített tömörítője :D

Úgyhogy hajrá, elő azzal a kis sunyi csomagoló-császárral, majd ő megoldja a problémádat, hiszen vele van az Erő!
  • daemonervosa
    nem tapostal a lelkembe ,mivel en sem tartom helyesnek ,ebbol adodoan nem is csinaltam soha.
  • Akhi
    na demon orvos hagyuk inkabb latom melyen a lelkedbe tapostam:) talan te is ezt csinaltad:D
  • daemonervosa
    a másik felének meg "legálisan" van 1000, 2000+ pvpje
    amugymeg nem a 10-12 eves kis pocsokhoz kell hasonlitani magad.
  • Akhi
    Szerintem ott a fele 10-12 eves kis p..s aki a buffer accjan lvl1 torpivel fel huzta 500+ 1000+ ra, vagy vissza verte a bot torpejet semmire nem jo az a statisztika
  • xt198
    very nice statok BD-nek, de gondolom eléggé beleerősít a hero státusz :P
    bd hero = pvp machine :D
  • mabbak
    Ennyit azért értek hozzá :)). Kicsomagolást úgy értem, hogy ugye egy 3 gigás tömörített fájlt szedsz le, és azt kell kicsomagolni, hogy telepíteni tudd, és mikor data2.cab fájlt akarja kicsomagloni (a nagyból), akkor írja h crc hiba van. Érted mit mondok, én nem a data2.cab-ot akarom kicsomgalolni, hanem lineag2interludeclient.rar-t...
  • daemonervosa
    n1 hp, pdef :P

mondjuk erre a pvpstatra blahon nem kapnal 10pontot :)
  • Chryst64
    sztem a data.cab file-t nem kell kicsomagolni. a program felinstallasahoz valok:P
  • FragStaR
    Ha nem találod meg, h ki az de mindenképpen akarod fizetni valaki accját akkor szólj nyugodtan és megbeszélhetjük !!
  • Gordis2k
    Skacok valakinek még mindig én fizetem az accát pls pm me mert elfelejtette elutalni a zsetont.
  • mAilkaEVO3
    my gimpy staats :) és most már +1 lvl :P lol

más:
    csak úgy mert jó emlék :P rolled :P
  • Cobra.
    [off]Amelyik túlélte a karambolt, az se valószínű, hogy mégegyszer motorra tud ülni (főleg, hogy megy pár évre a börtönbe)

[on]Phoenix, felesleges kisatírozni a szintedet, abból, hogy amit ütsz mob piros és amennyi CP-d/MP-d van, abból +/-1 szintes pontossággal ki lehet deríteni mekkora vagy :)
  • mAilkaEVO3
    WTB: Stem vagy B.hemp pls :D pst
  • mAilkaEVO3
    [OFF]
    csak az a baj söndi hoyg ugytünik ömeguszta de aki szembe jött nem :( a helyszínen szörnyethalt:( mert addig lezsarom ha a saját életével jáccik azaz ö baja de mikor máséval ...
    [ON]
  • Padidiver
    Háth milka jaja így jár aki teljesen bolond...
    a szomorú az egészben ha a csávó felépül bár remélhetőleg nem akkor sajna vissza fog ülni a motorra és ugyanezt fogja csinálni amíg bele nem pusztul...
    egyébként mecsek pihenő mindig erről volt híres, oda most már csak kb az ilyen motorosok járnak
  • B@lu
    Es arra nem gondoltok hogy ezek a critek esetleg armor, exer nelkuli sebzesek?

en pl jartam ugy toi ban becca ellen 100 as mdeffel:)
  • mabbak
    Köszi, megpróbáltam, nem ment :)), kezd nagyon idegesíteni...vki másnak nem jelentkezett hasonló probléma? Marha érdekel, hogy mitől lehet, mert ugye az nem létezik, hogy ténylegesen is hibás a fájl...ill hibás a forrás, vmit az én masinámnak kellett elcsesznie. Még esetleg azt megpróbálom, hogy másik gépre töltöm le és ott próbálom kicsomagolni.
  • PhoenixKnight

Eddigi legjobb statom:P
  • ViolAGyulA
    http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/59003/
    ezzel próbáld
  • FragStaR
    Itt van gordi
  • mAilkaEVO3
    mákos nekem az első item a 2. mobból kiesett de a másodikért kb 1,5 órát henteltem ott :S
  • Nethyrrea
    nemfeltétlen, de teljesen random. nekem hálistennek 10 perc töketlenkedés ott és megvolt, volt aki egy óra alatt se szedte össze
  • Gordis2k
    NEm találom a linket frag vagy Pknight tegyétek mér be(forum topikot)
  • Sanko
    mmo fejlesztő:

"A cél érdekében több női alkalmazottra volt szükség.....Egyszerűen nem tudom elmagyarázni egy 30 éves egyedülálló férfinak, hogy miért szeretik a 10 éves kislányok a lovakat (?), fakadt ki Smedley. Mielőtt nőket hoztak a fedélzetre a dizájner mindenképp valamiféle harcolós-hentelős motívumot tuszkolt volna a játékba, ám a hölgyek feltűnésével nyilvánvalóvá vált, hogy inkább van szükség kutyulikra és pacikra."

akkor készüljetek :D
  • mAilkaEVO3
    lehet motorból hüJe vok :D de sztem ott már összelehetkeverni a 2-t:((((
  • mabbak
    Meg volt ez is, ugyanaz a hibaüzi...nem értem, vki egyéb ötlet? Köszi amúgy...
  • Tufa
    suzuki gsxr , yamaha r1-6 stb
  • mAilkaEVO3
    [OFF]
    csak erős idegzetüeknek!!!!!!
    Pécs-kolmó közötti baleset :( a Ghost rider majmolásához nem csak egy Suzuki R1 kell ....
    video
    [ON]
  • PhoenixKnight
    Hmm érdekes... Nem volt RM a Catacombba?
  • Rorgosh
    Szia! :)

Eléggé szomorú, hogy valakik ilyen csalásokat használnak a játékban, ha ez igaz... :(
    Remélem felnyomták, felnyomtátok az elkövetőket, hátha a gm-ek tesznek valamit ez ellen... (Mondjuk egy jó kis ban...)
    Viszont az allytok a HB háza táján is vannak cifra dolgok...
    Tegnap lementünk egy picit katakombázni és ott belefutottunk néhány klán nélküli botba. Mivel állandóan rámentek a mi mobjainkra is, így pk-zás lett belőle (a risztó persze megszólalt, úgyhogy oda-vissza). Ami érdekes, erre megjelent a HB-s hero, Jener (vagy mi is pontosan a neve..), hogy megtorolja a botok leverését (egyébbként őt sikerrel elüldöztük... :) ). Jó lenne, ha sikerülne az allytoknak megszabadulni a botos hírnévtől, de így nehéz lesz...
  • barret
    Koszi szepen,te mindig segitesz:) Kell a kep,meg fogom nezni. THX.
  • Sámán
    Neeem!
    És nem az erkélyről kell leugrani, hanem be kell menni egy kis termecskébe, Rune templom felső szintjén, olyan helyet kell keresni ahonnan a föld alá tudsz ugrálni! Sajna most mennem kell, de később rakok képet ha addig senki nem teszi
  • barret
    En megprobalnam egy masik gepen is kicsomagolni...
  • pharao
    Hááát max az ajtókat nemtod kinyitni, de elég 1 db 73+-os a partyba a bejutáshoz.
  • mabbak
    3.5ről frissítettem 3.7re, ez a legújabb ugye? Amúgy a helyzet változatlan, nem vágom miért, és biztos, hogy nálam van a hiba, mert az nem lehet, hogy 3 oldalról szedem le és mindegyiken vmi rossz verzió van fent. Mellesleg köszi a segítséget... :)
  • barret
    Hmm akkor en most be lettem"ugratva"?