88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Giru
    Én nem sirok, viszont nem bírom, a nagy mellenyeded! Egyedul sose vagy kepes semmire, mindig hivod a haverjaidat. És ne mondjad erre, hogy tank igy meg ugy, persze hogy egyedul nem mesz neki senkinek, az én CLem is tank és siman nekimegy a magusnak, sőt képes nyerni is. Szal....
    Ha meg mar ott tartunk, hogy amit a Jakudza csinal az olyan mint ha mi csinalnank egy idezet a te csodalatos allyd egyig CL-jetol:

That's what TrueLies leader of HB says

Guys, the SOLE purpose of this thread was to dispel a rumour that Invincible was leaving Franz.

Apparently Ping is a guy who has been hurt by our ally and wishes to takes this opportunity to spam. If it matters at all...I am 100% certain that there are players who bot and ebay in my ally. I am also 100% certain there are players who bot and ebay in each of the major allies on the server. I don't bother to name them because....IT DOESN'T MATTER! I don't bother to fraps, screenshot or anything else because....IT DOESNT MATTER.

There are ppl who PLAY L2, and then there are the forum warriors. The ppl who actually PLAY L2 KNOW who bots, who ebays, etc. On forums all u get is bs accusations. I can go to the effort of making a fraps 100% PROVING players in clans who claim to be legit are botting....but what's the point? You guys hf with your forum wars, I'll just play thx.

--------------------
    True, HeartBreakers
    Invin4Life

ENNYI, úh nem kell nekem itt az ész osztas....
  • PhoenixKnight
    Eddig ha jol tudom minden embert kidobtunk akit rajtakaptak botozáson.

Heresy ally/Thousandsons: Abbahagynátok a sirást /káromkodást amit felém intéztek azügyben hogy a klán/allytársaim megölnek titeket? Semlegesnek mondjátok magatok de RM el együtt Gankeltek és a klántársaimat is szivatjátok ( train LOA ban és még más dolgok..). Ha Jakudza csinál valamit az olyan mintha ti is csináltatok volna. Ugyanez igaz arra is hogy ha 1 ember a klánból segit RM nek akkor még szép hogy az egész klánt vesszük ellenségnek.
  • Zarache
    heh Gordi latom toboroztal embereket l2-bol :) nem is baj akkor mar lessetek meg ezt a cimet ;)

http://cabalonline.extra.hu/
  • Tüskés
    /OFF
    A mondat, amit most olvasol, hamis.
    /ON
  • ZsuzS
  • Gordis2k
    Van amit nem lehet megveni pénzért, minden másra ott a MasterKárd!
  • Sorbon
  • mAilkaEVO3
    Egy Tokio Hotel jegy ára: 15000 Ft.
    Egy kg paradicsom: 300 Ft.
    Megdobálni vele őket:FELBECSÜLHETETLEN
  • Gordis2k
    A fene én akartam leosztani:):):)

GOOODDIIII megmondta jun 20 tol full ingyenes:)
  • Psychedelic #63523
    #63503 "INGYENES! jun 20 tol" :)
  • sanyiiiii
    szoval full nem értem mi a rák van hogy ugyebár többhelyen is írják hogy frí az oldalon közben meg ottvan ez is....
  • sanyiiiii
    hooppsz szoval ez.... lol /me noob...
  • sanyiiiii
    Gooooordíííí most én vagyok full hülye vagy
    ez mi??
  • Rorgosh
    Hát igen...
    Míg a Jenner, a Heartbreakers-es hero pedig jött megtorolni a botcsordán esett sérelmet... Persze, végül is nem ő botol... Ő csak BSOE-zott... :)
  • Giru
    1Ksons-ban is volt egy srac, 3an szoltunk a CLnek, és masnap mar nem volt benne a klanban, ilyen valoban elofordul mindenhol, a kulonbseg csak az, hogy ha mi talalunk egy ilyen embert az repul, nalatok meg egyaltalan nem.
  • Rorgosh
    Szia!

Létezik, sőt több is. A LoD például 100% legit volt. Az egyetlen botos egy emberke volt akit megvett a lefaps és a repu pont átjátszásra botolt. Én rúgtam ki...
    Az 1ksons is tiszta, legalábbis tudtommal. Ha valaki botol, az repül. Szóval csak ne állítsunk olyat, hogy nincs tiszta klán...
  • Rorgosh
    Szia! :)

Persze, gyere nyugodtan, a többiek vannak, csak én vagyok offline hétköznap.
  • Erotikus
    Hm en szerintem megnezem ezt a CabalOnline-t :)
    Gordi holtok jatszani ?
  • PhoenixKnight
    A siege legjobb része a Hero fear+ úszás :D Franzon semmi nem volt siegen.
    Aden és Giran maradt RM kezén , mi is megtartottuk a várakat mert RM nem tudott támadni . 1etlen dolog ami történt hogy átadtuk Schutgartot Onslaughtnak
  • Gumbo
    Nem veszik el ott se
  • Nethyrrea
    jaja, jóvolt, bár azért adenben unatkoztam a siege nagyrészén. viszont a vége kárpótolt érte xD
  • xt198
    gz
    tegnap este 11kor kezdődött nekünk is oren... hát undorító milyen erősek ezek a herok... :S
    de azért bevettük :D
  • Gordis2k
    Ha nem upgrad hanem csere megmarad offon persze sok freen elveszik:)

GRATZ a sieghez elég jo moka volt:) ICA+1 ADEN GF
  • nubyy
    Megmarad.

A GSAP/GMHP potikat mennyire veszik meg?
  • ulrik
    udv!

Ha mammonnal cserelek enchantolt c-s fegyot masikra, megmarad az enchant vagy lemegy?

help pls.
  • Gordis2k
    Igen full free lesz nagyon ász és én az első chanelen asszem mercur de majd megnézem:)
  • MauChao
    Gordi!Ha jol olvastam,most beta van,jun.20-ig,és onnantol lehet regisztrálni a játékra?Tényleg full free,ingyenes lessz?
  • nubyy
    Ty:) Melyik serveren/channelen vagy?
  • Nethyrrea
    emlékszem open beta alatt (1 hét késéssel kezdtem) lvl 29-ig vittem el, klán meg hasonlók nélkül, 2 haveromon kívül akik beinvitáltak a játékba, csak a végefelé ismertem meg pár más magyart :D
  • Gordis2k
    INGYENES! jun 20 tol
  • nubyy
    Ohh, ize.. ez fizetos v. ingyenes? Joonak tunik:):)
  • Gordis2k
    LOL sry de láma vagyok....

Youtubeba beirni Robot Chicken
  • Gumbo
    mit kell beírni?
  • Tufa
    habiszti
  • Gordis2k
    OFF

milyen off vagyok ma lol.

De ezt meg akartam osztani veletek:
    CabalOnline varázslo
    CabalOnline Archer
    És CabalOnline Blader
    Pár kari lvl 70-90 en kb 1 hónap játék.

ON
  • Gordis2k
    Próbáltam:) 5x raten lvl 33 13 nap lol lol lol
  • Sanca
  • Gordis2k
    OFF

Irjátok be a www.youtube.com on és sirjatok eszméletlen ász..

ON
  • Sámán
    "annyi új hely van, über xp+potival" Mennyi és hol, ahol te nem tudtál eddig fejlődni? Már ahol meg lehet maradni pl szóloban, mert gondolom a potizós utalás nem full partyt vagy 2-3 healer/buffer utánfutót jelent...
  • phalanx
    próbáltál volna c1-ben meg c2-ben xpzni