88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gumbo
    Én csak egy mondatot tudok horvátul: Jebi se! :) (Az egyik osztálytársam általánosban a horvát nemzetiségi suliba járt, aztán ennyit tanított meg :D)
  • Jo3y
    igen, énsem tudtam regelni..mostmeg még a honlappal is problémák vannak :(
    szerintem valaki csal :(
  • Scapolite
    Hát azért abbahagyni nem fogom,ilyenre nem gondoltam!
    Csak beírtam ide,hogy mik azok a hátulütők a játékban amik jelenleg zavarnak.
    Kezdő játékos létemre + nem megy még valami gyorsan-gördülékenyen.Persze ezt tudom.
    Más:
    Ha valaki elmagyarázná a horgászat folyamatát az tutkó lenne.Kellékek megvannak,skillek(fishing) ezen a szinten jelenleg max-ra fejlesztve.
  • Chear
    "Persze abban igazad van, hogy az NCSoft-nak hatékonyabban kellene fellépnie ezek ellen, azonban az igazi felelősség mégiscsak azé, aki csal... (merthogy tudtommal senki mögött nem állnak csőre töltött fegyverrel, arra kényszerítve a játékost, hogy botoljon....). Tudod, a szabadság azt jelenti, hogy szabadságunkban áll az általunk szabadon elfogadott játékszabályokat (EULA) betartani... "

Természetellenes amit írsz, hiszen minden rendszer a kisebb ellenállás felé mozdul el. Ilyen a fizika. Pláne igaz, ha emberről, vagy annak fejletlen kölykeiről van szó. Ergo a felelősség a természeté. :)
  • Tüskés
    1:1
  • xt198
    váá már jún 20 van, miert nem lehet regelni :(
  • xt198
    na kipróbálom ezt a kabal online-t, ugye mátol már lehet nem? :P
  • Gordis2k
    Tényleg hohohohoooo. Ez telyesen igaz micsoda uj szemlélet.
  • Tüskés
    Akkor nem helyes a letorkollásod :P Doomista ezt írta: "ez nem free serverrol van,hanem tort serverrol" azaz lehetett még fizetős :(
  • Gordis2k
    Ez olyan kis helyes:) 16 os szinten jaj:) Nem szemétkedek tényleg.

Na segitek a 16 os szint az kétszer olyan gyors mint a 20as figyelj nagyon! A 20 as szint kétszer olyan gyors mint a 26 os a 26 os szint 2x olyan gyors mint a 32 es. és ez igy meg 80 ig. Tehát ha úgy érzed lasan haladsz akkor azt kell megértened ami most neked 1 perc durván 6-10% az késöbb 4-5 hónap múlva 6-10óra folyamatos ölés! Ha pénzt is akarsz kb. minden második nap vagy alvóidő piacolás vagy trüközés. Az a szint ahol már elég jol tudsz csapatban mozogni és háboruzni várat foglalni 1 év mulva jön el mikor a játék már nem fog létezni(szvsz). Nem akarlak visszatartani és azt hiszem amit mondok az még nekem is undoritó... jézusmit teszek.. de szerintem túl késő érdemben elkezdeni válasz egy ingyenesen játszhato free szervert 5-15x ös szorzóval ne pazarold a pénzed és élvezd ezt a kitünű játékot mert az L2 egy fantasztikus játék de elvveszi az életed vagy sosem érsz el oda ahova vágysz.

Természetesen mindenki véleményét halgasd meg ez csak az enyém egy 2 éve lineagézó (1 évig napi 10-20 órában) játékos meglátása aki sehol sincs attól ,hogy a karakterét maximálisnak jelencse ki!

Továbra is állítom az L2 nagyon jó játék imádom de mostanra elérte azt a fázist, hogy többet vesz el mint amenyit ad.

Bocsánat ha megbántottam valakit de én tényleg így érzem.
  • SkandarGr
    Szerintem te most hagyd abba a lineage 2-t..:D
  • Gordis2k
    De dobnak minden 20ezredik vagy 220 ezredik mob remek mi?
  • Scapolite
    A mobok abszolult nem dobnak semmi armourt,fegyót?Csak herb-eket meg adenat+kisebb egyebeket?
    Hát így nemfogok 1-ről 2-re jutni szerintem:(
    lvl 16 vagyok éppen(már jó ideje)és questet nemigazán találok amitől kicsit ütősebben fejlődnék:(
    Mob-okat írtom dehát ha 1× death van akkor iszonyat mennyiségü xp-t ránt le+kapok dp-it.Megjegyzem eddig nem vont le ekkora számban xp-t mikor elhaláloztam.Ha soulshot-ot használok akkor 1 ütésre 4-et von le
    Eddig szépen ment minden de ennél a szintnél megvagyok lőve rendesen:(
  • Gordis2k
    Jól elbénáztátok csak 5dikek vagyunk... irni luxus?:)
  • TruBy
    Ilyet ne mondjal, mert megremítesz
  • Gordis2k
    LOL free rulzzz kb 70 magyar atacolja az eddigiek mellet a cabalt omg.
  • nubyy
    Neztem, blader tettszett a legjobban, meg a force archer:):)
  • mAilkaEVO3
    Kák tyib já závút? :DDDDD QQSSSOOJÁÁÁBE :D
  • Gordis2k
    Pa zasto? Imas li neki problem sa ovom? Ako ne onda szjedi samo i suti djeco.
  • TruBy
    "Anyanyelvi szinten horvátúl??"

Jol hangzik :), akkor mostmár félig külföldi ismerősöm is van
  • mAilkaEVO3
    LMAO :D
  • Gordis2k
    Beléd!
  • Nethyrrea
    morag kibe nem szerelmes? :D
  • Gordis2k
    Minden kari nagyon jo a maga nevében! Balder nekem nagyon bejon az első szerveren vagyok mercury azon belül mindegyikre mehetsz nem ugy van mint l2 ben. És youtubén nézd meg a lvl71-95 ig videokat az alapján könyü karit választani.
  • ErrOrHUN
    beköplek Moragnak :D
  • nubyy
    Hat az ugy nem:D Tod mar, h melyik serverre mentel Cabalban? Blader mien? Videk alapjan eddig az tettszik legjobban:D
  • mAilkaEVO3
    hááát még nekem :P

Góódi: hmmz nem tom de HANDS OFF :P she is mine :P
  • Molor
    Nem
  • Gordis2k
    Nekem van TV meg NETEM az ugy nem játszik? Sőt ugyan azon a cérnán jön a TV meg a NET az még durvább.
  • nubyy
    Joo mar v.kinek akinek tv-nete van?
  • Gordis2k
    Szösszi multkor megbeszéltük a neved ellenére én nem rakom be neked:p. És nem ZOOMOLOK rád:P.

Milyen kell szines irós vagy sima?
  • Giru
    EVO nagy kedvencem nekem is :D
  • Chryst64
    WOOT !!! hehe, most sem csalódtam benned:)
    /bírom ezt a palit/

remelem beteszi az új zoomot nekem...
  • Gordis2k
    Majd mailka vasával beszaratunk:)Lacer 3 EVO turbó motorral:)
    Igazi autóbuzik vagyunk nem csak L2 kockák:)

MILKAAA A KISCIC NEKEM MIÉRT NEM IR HEHE???:)
  • Gordis2k
    Lol többet vezetted mint én:) Amugy meg ha melleted ülök lehet megint elkiáltom magam KAMION! Ha emléxel:)
    Sirch: remélem bevezetik.
  • PhoenixKnight
    az elözö hozzászolásom Scapolitnak szolt:P
  • PhoenixKnight
    Milyen kaszt vagy és hanyas szintü?:P
  • PhoenixKnight
    Nekem is menneka külföldi oldalak de ha megnézed lassu a net . Szerintem azért nem megy az update. Tvnet mostanába elég sokszor pocsék...
  • cicanilla
    Ki melyik szerveren játszik? Mi a Teonon vagyunk, ott is van már egy magyar klán :)
  • Scapolite
    Rorgosh:Tagja lettem a Clan-nak!CL-el találkoztam és megvolt az invitálás.
    Nagyon köszi