88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Tomasius
    C5be mennyi a max limit amivel rögtön el lehet vinni a clan hallokat? Runebe tervezznénk egyet megszerezni :)
  • Tüskés
    Mikor tervezitek meglátogatni ama TOI 3, 8, 11-t?
  • Akhi
    ma szabi:P:D
    Nyugott vagyok, nem adom fel, és nem panaszkodom többet
    Akhi Te nem melózol?
  • Akhi
    Hééééé Beb0 azé nem kell feladni!!!
  • ErrOrHUN
    nyugi, majd intézünk valamit, csak legyen meg mindenkinek az infója, hoyg lehessen vinni
    Sajnálatos és elszomorító ez a hozzáállás. Akkor ráhajtunk a CoV-ra, és ezt üzenem a sok botos donaternek .
    Remélem találunk azért még egy erős klánt aki war-ban van az ICA-val.
    Azért kösz a próbálkozást.
  • Gordis2k
    KITÖRŐ lelkesedéssel fogadta az alli a kérésemet. 1 de még egy fél ember sem reagált rá lol... azt hiszem nagy a baj l2ben . Nagyonnagy
  • Rorgosh
    hehe.. :)
  • mAilkaEVO3
    Mai napi hozzáállásom a dolgokhoz
  • Rorgosh
    Szia! :)

Semmi gond! Egyébbként tényleg erősen félreérthetőnek tűnt....
    Azt, hogy melyik szerver mennyire bot fertőzött, azt én nem tudom, nekem csak megérzés, hogy a Franz ilyenben - sajnos - az élen jár... :( Viszont lehet, hogy újabb, nagyobb teljesítményű vas van alatta, ezért stabil. A többi szerver stabilitásáról nincsenek tapasztalataim, így összehasonlítóan nem is kívánok nyilatkozni.. :)
  • Rorgosh

Elhiszem, csak éppen ellentétes oldalakhoz tartozó klánokhoz sodort minket a sors... Csak azért írtam amúgy, hogy jelezzem, messze nem a kritikus szemlélet hiánya miatt nem tartalak botosnak... :) ^^
    Amúgy jó lesz újra rendes nethez jutnom, mert lassan beérsz...
  • meszitibi
    Az a pici is sokat számít
  • Tüskés
    Én viszont nagyon-nagyon picinek érzem magam az efféle mókához
  • Sámán
    Elméletileg tanulok ezerrel, de ha egy főn múlna a bossolás vagy csak valami kieg hadosztályba kéne akármelyik karim szóljatok!
    Ajánlom Vipit (persze-persze, mint healer) vagy Ephit
    Aha Gordi nekünk kéne, úgy ahogy meszitibi leírta. Persze egy hibát vétett, a fő kockának, Akhinak már nem kell, mert kb 1 éve meg van Neki. Vagy a WoW-ban is van subbolás????
    Este 8 után leszünk ventrin, szeretettel várunk (a pass-t is megadjuk)és ledumáljuk az időpontot.
    Előre is köszi
  • Gordis2k
    OKÉÉ akkor akkor szoltam azoknak akik jönnek nekem eggyel vagy 2 vel:).

Akhi lesz az összekötő mert én nem tudok csütörtökig semit sem.

AKHI NOOoooBLES neki minek????:)
  • Gordis2k
    LOL AKHI hiányos volt az info. Rendben mindent megteszek.
  • meszitibi
    Beb0, Towanda, Skandar, Akhi, SpiderHUN és nekem kellene. Nagyon hálásak lennénk ha tudnátok segiteni benne
  • Gordis2k
    NEKED KELL? BEBO?

Este leszek összehozok valamit.
  • eloim
    jaja Bebo, ő majd traineli neked a bossokat Toiban, csak hogy ne kelljen sokat mászkálni utánuk :)
    Hát Akhi ez a módszer sem jött össze, nem nagy az aktivitás.
    Lehet este ráírok Powerkiller-re, úgy is jól ismerjük már egymást
  • Szekijoe
    lol de akkor nem tudnának rajta csámcsogni az irodalmárok
  • Chear
    Ki beszélt itt arról, hogy Phoenix botol?
    Én a Franz közismert bot fertőzöttségére gondoltam, így elég nehéz elhinni, hogy a "Franz messze alegstabilabb és a leglagmentesebb a heavy szerverek között.".
    Nem szoktam személyeskedni, ha félreérthető voltam, akkor elnézést.
  • Gordis2k
    Szeki tuti kijavitaná ő a kedvenc tördelőm:))):):)
  • Gordis2k
    Az első videó azt mutatja be milyen aden azután, hogy a kamael elnyomta a nuklear strike skiljét az átlag 100-200pvp pont per skill mondjuk oránként csak 4x tudja elnyomni.
  • var
    köszi szépen! azóta megtaláltam ezt is, jól elbambultam h nem vettem észre
    The song featured in the trailers and television spots was "Cells" by The Servant and did not appear in the film or on the soundtrack album.
  • GAthersw
    cells-sincity
  • var
    http://www.youtube.com/watch?v=3mwY4GKaXyw&mode=related&search=

találtam ezt a videot véletlen, már rég keresem azt a számot ami alatta megy az elején. ha vki tudná mi az pontosan írja le pls köszi. (amúgy sin city trailerben volt)
  • Sámán
  • ErrOrHUN
    nem értem miről beszélsz...
  • Akhi
    Szerinted melyik a konyeb?:) konyorogni az ondbeynek hogy ne nyirjanak ki vagy konyorogni egy klanak hogy nyirjak ki a bossokat?:P Amugy meg ha nem lesz jelenkezo fel megyek en mint szoke kapitany! es elnyomok egy burst shotot es fexik minden! igaz Spider?:D:P
  • PhoenixKnight
    Nálunk harc van a raidbossokért :D 1ébként nem nehéz megölni öket ha van 1 normális ally /klán. Nekünk majdnem minen nap van ally event ami azt jelenti hogy 2 óra raidboss :) Ha a Tank party jó akkor halál nélkül sikerül minden RB.

Franzon a farmerek nem törödnek azzal ha te is ott vagy ...Ugy is csak a drppok kellenek nekik
  • Sámán
    Én sokkal inkább akkor szidtam ondbey-ék csűrhéjét, amikor leölték az összes küldiboss-t, aztán utána minden jelenlévőt is -és könyörögni kellett nekik hogy nem akarunk semmi rosszat, csak azzal a rohadt dobozzal beszélni, légyszi ne öljetek már le minket... Pfffffff....
  • Akhi
    Nincs baker! anno meg szidtam az ondbey-t hogy mekkora fax farmer klan mikkor csinaltam a questet. kb 8 honapja nincs ondbey semmi farmer klan es a mai napra tudatosult bennem hogy igy megnehezeb ossze szedni anyi embert hogy megcsinalja valaki a bossokat Cabrio elegg konyu csako de toi 3 db boss na az mar nem semmi oda igazi tokos csavok kellenek!
  • PhoenixKnight
    Off forumon olvastam hogy mien laggos a teon meg a bartz és hogy sokszor leáll. Franz amiota játszom 3szor állt le(karbantartáson kivül), persze biztos többször is leállt de amikor én játszottam akkor csak ennyi volt. Bottal kapcsolatba : nem nagyon értem hogy pontosan mit akarsz mondani de ha arra gondolsz hogy botozok akkor biztos igazad van :) november óta játszom és 67es vagyok. sztem 24/7 bot.

Akhi: nálatok nincsenek RB farmerek? Franzon elég 1szerü megcsinálni ugy a questet hogy megvárod amig a farmerek megölik őket :)

Biehielle : elhiheted hogy nem miattam vagytok mindig ellenségek :D
  • Rorgosh

Nem tudom mennyire stabil a Teon, tapasztalat szerint egyes időszakos problémák - az előző, és nem a mostani trial időszak - kivételével a Franz az.
    És, bár Excal1bur-al mi megbízható ellenségeknek számítunk (bármilyen klánban is vagyok, az garantáltan hadba keveredik az övével),attól függetlenül - legalábbis tudtommal - Excal1bur nem botol, így kérlek ne vádold őt ezzel. Az már más kérdés, hogy mit tartok a klánjáról/szövetségeseiről.
  • Akhi
    EMBEREK!!!! Sigharton jatszok regi jatekosok es ujjak! 4 magyar honfitarsunk Subolni szeretne szukseguk van Toi 3,8,11 bossokra! Klanok segitseget kernem hogy ha tudnak intezkedjenek gondoljanak csak vissza hogy vartak mar hogy att valtozanak masik kasztra ezt erzi most ez a 4 magyar emberke is es a bossok kemenyek sok embere van szukseg! Klanok jelenkezeset varom itt a forumban akik segitenenek kinyirni Baium csicskasait ICA ! Kensi! es a tobbi klan akit nem ismerek nevrol. Itt az ido hogy bemutasuk eroinket hogy miert is xpztunk napokig honapokig evekig! Nyirjuk ki a szemeteket! Halál rajuk!!!!!!!!
  • Sanca
    Okes, szoljatok majd. Errol a penteki dologrol nem tudtam, kulonben lehet beneztem volna:)
  • MeoH #63772
    Igen noveli.

TFT ingame video es meg 1 video