88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Hat ez felfogas kerdese. En pl eleg magas karit hagytam ott a Siegharton. Mert ott ejjel van elet, pvp es ostrom. Ill. az eroviszonyok elegge bealltak. Nem beszelve arrol, hogy 3ad annyian jatszanak ott. A meg ott jatszo pajtik nincsenek elajulva a jelenlegi helyzettol. Sajna aki nem ejjeli kockabagoly annak nem tul jo valasztas. Es hidd el Apo, Sieghardton is nagyon sokab setalnak. De hat tobb ember=tobb bot... -
http://lineage2.norinuri.fighterforum.com/new_board_skin/board_read.html?board_admin_idx=407&board_idx=679519
MINDEN AMI KAMAEL!!
elindult a pusztito leguljab IMBA kiegészitőőő! -
ha 1024x768-nál nagyobb felbontásban veszel fel videót akkor a videó jóval több helyet fog foglalni, ami azért szokott számítani. 1024x768 bőven elég. egyelőre. -
Fruta, ha jót akarsz akkor siegehartra mész off serveren, az európaiak felejtősek, botfertőzést kaptak, és még az induló helyeken a gremlineket is minimum 4 bot farmolja, a piacokon irdatlan árak vannak, tehát ha első karaktered csinálod, javaslom siegehartot. Mi is 5-en kezdtük franzon, az katasztrófa volt, utánna mentunk teonra, az is hasonló, de most sh-n nagyon jó :) kellemes a társaság, nem fognak lepk-zni azért mert szólsz hogy zavar a bot.
más: valaki be tudna tenni egy linket ahonnét letölthetek egy zoomolható ini filet :) -
Megkeresem 2 részt találtam de eből is az egyik csk 12 perces (eredetileg 20) majd belinkelem ide. Ja és angol felirat volt aszem. -
hat akkor ennyi egy szar frapsz miatt nemtudok normalis videot csinalni
GG Mike Ramanauskas
-
ahh nemlessz ez igy joo
még 1152*864-ban is kicsi a kép nem hogy 1024*768-ban, ablakban...
-
ahh thx -
options.ini
De miért nem jó az 1024*768? Videónak még ez is magas felbontás, ráadásul a géped is kínlódni fog a felvételkor. -
Gumbo #63842 option.iniben átírod de a játékban is lehet állítani -
aaaa, toom mar mi a baj! ez a szar frapsz nemtudja az 1280*1024et pfffff
nagyon mosott, olvashatatlan kepet csinalt eddig! most mar csak az a kerdes hogy allitom be clienst 1152*864-be?!tipp?
-
:DD -
És azt a 4 reszes animot nem lehet letölteni valahonnan feliratosan? (gondolom angol/magyar szinkronnal nincs :D ) -
igen, uj event:) csoportmobok lesznek, amiket arrol lehet majd felismerni, hogy 8-9 db megy egy teruleten, es leolik eloled a tobbi mobot. a poen kedveert ezek jatekosnak lesznek alcazva, hogy ne ismerd gfel oket elsore:D -
Az nem CG video!! Az egy koreában bemitatot 4 részes Lineage rajzfilm(animációs) sorozat egyik részének selenetei. Mégpedig amikor a varázslo(aki kajak be van szarva:) sorceror) és a paladin betévednek ALbe és ha jol megnézed hel is ismered a mobokat:). Természetesn mihozánk soha nem jotott el mindösz a 2dik és a 4dik részt láttam....(:(:(:(: egyzser be is volt ide linkelve kegyetlen jó benne a harc! -
még mindig azt sajnálom hogy ezt a karaktert nem lehet létre hozni :/ -
nem én csináltam csak találtam de szerintem effekt
csak egy kérdés amikor a tűzes démonok ellen harcolak partiba az melyik CG vidi ha valaki tudja linkelje thx -
BaalKain #63834 Jó lesz :)
11 törpével a piacon :) -
500nal aze picit tobben:P Ha elkezded mindenkepp Eu szerveren(teon, franz). Ha elviseled az 1xratet, a botokat, szeretsz szenvedni es/vagy nem sajnalod a penzt, akko jol fogod erezni magad. -
Legalább 100 an játszanak egy szerveren nagyon jo:):)
Na jó menyél franz ra vagy teonra ott néha 500+ játékos is van -
Fruta #63831 Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Hivatalos szerveren mennyien játszanak? És mennyibe kerül havonta?
Eggyáltalán megéri?:) -
Pedig sokkal nagyobb siker lenne ha a banolt accok is visszajöhetnének picikét...
-
All inactive accounts that were activated with a paid serial code between 1/1/06 to 5/31/07, and are in good standing, are being re-activated for a seven-day period. Trial accounts and banned accounts are not eligible.
Az utolsó mondat a lényeg igy nem jön vissza a 2-2,5 milliárdom.
Mindent megpróbálnak a szerencsétlenek... -
Uj eventecske. Inaktiv accok 1 hetig felelednek!!?? reszletek -
Hai! 
Igen, csak beast ss/sps/bsps-t tudják használni, és azt csak pet managernél lehet venni.
A pet tulajdonságai adottak, a summoner statjai semmit nem befolyásolnak rajta, tök mindegy milyen fegyi/ruha/dye/stb van rajta.
Ruci/fegyi, hát... attól függ mire akarod használni...
Light armorban magasabb szinten jelentősen jobb a pdefed, de pl egy dc robe+acu-s fegyivel marha jó a cast speed-ed (heal) -ha akarsz a pet mellett te is gyakni akkor célszerű valami duál fegyi, ha nem akkor valami acumenes.
Pvp-ben milyen cucc lenne neki a legjobb arról nem nagyon tudok nyilatkozni -talán light, de mellé minden ami csak cast speedet növel
Alapvetően vazsi statjai vannak a sumoknak, szóval még light cuccban is eléggé papír kari és még über fegyivel se valami jó a patk-juk -persze ha agyon van buffolva az más...
-
Fruta #63826 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy a summonok csak petmanaggernél veheto ss-t tudják használni? A másik kérdésem az lenne hogy a summoner ruházata illetve fegyvere befolyásolja-e a summon erejét/teljesitőképzségét? És milyen ruházat ajánlott a summonernek, mert robe és light armor masteri is?. Pár tanácsot is szivesen fogadnék summon kezelés ügyében. -
Sorbon #63825 Hmmm csak felszalatt +6-re... 
-
Sorbon #63824 Felvételre Fraps-et. Aztán Sony vegas 6.0 vagy 7.0, illetve néha virtualdubmod. -
mondjatok mar legyszie egy joo felvevo progit, de ne frapsz legyen 
Sorbon te olyan joo videokat csinalsz, mit hasznalsz??? -
var #63822 azért van idézőjelben ;) -
nehidd hogy ezért, cabal onlineban pl most bővítettek channeleket mert nem volt elég (sub-szerver tulképp), és mind televan, dugig. estefelé alig lehet bejutni. -
Flymi #63820 ez nem c6 :) hanem interlude -
var #63819 "c6" az most van t1 lesz v mivan:D -
Flymi #63818 És azt lehet tudni h mikor jön ki a következő l2 patch? (t1 vagy c6 lesz a neve? ) -
Jo kari, de amennyit er, az szamomra nem kivitelezheto :S -
LvL 78 Noble Duelist Eladó elég sok cuccal és pénzzel sieghardton.
írj pm-et ha érdekel. -
Kamael
Sorry ha már lett volna ez a link, de én nem láttam. Amúgy NF oldalon találtam
-
Rorgosh #63814 Szia! :)
Bizony nagyonnagy! Itt a nyár! :) Az aljas játékosok nem átallanak kockulás helyett stranda, és egyébb kellemes helyekre járni! ^^
Emellett gyanítom, most megy egy-két új open béta, ami mindig odavonzza a játékosok egy részét (bár többségük hamar visszatér...).
Emellett persze az igazi gond az, hogy a legtöbb eu-s játékos már az eu-s szervereken tolja, és az újak is inkább ott kezdenek... De ezt már írtam... -
5milliárd adéna -
2milliard asszem, de ez nem 100%. Oszinten bevallom, sosem licitaltam CHra:P