88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sorbon #63891 Sieghardt hero lista:
SlickFifty (1) - Adventurer
GotPie (2) - Arcana Lord
Alderic (1) - Arch Mage
Johnn (1) - Cardinal
Jaredi (3) - Dominator
Alyosha (1) - Doomcryer
Jacobus (1) - Dreadnought
rhiddyn (1) - Duelist
LiLiLocks (12)- Elemental Master
Cereal (1) - Eva's Saint
Buckler (1) - Eva's Templar
StubbyBigNose (1) - Fortune Seeker
Vacxe (1) - Ghost Hunter
LianLi (1) - Ghost Sentinel
StinkleZ (1) - Grand Khavatari
NiX0N(1) - Hell Knight
Gwyddion (1) - Hierophant
Aqualunger (3) - Maestro
Dylan (1) - Moonlight Sentinel
Airina (1) - Mystic Muse
Milandor (1) - Phoenix Knight
HillaryClinton (1) - Sagittarius
Contagion (1) - Shillen Saint
Icre8nrg (13) - Shillien Templar
Consito (1) - Soultaker
Lucil (1) - Spectral Dancer
Aluur (6) - Spectral Master
Connex (1) - Storm Screamer
Mutchie (1) - Sword Muse
Orkor (16) - Titan
vLordChronicv (1) - Wind Rider -
Mikor felröppent a híre, hogy lesz névváltoztatás meg szerverek közötti járkálás, akkor meg azt mondtad, hogy micsoda szánalom ez az NCsoft, hogy kitalálják azt a baromságot, hogy lehessen nevet változtatni, meg a szerverek közt mászkálni.
Gordi, neked semmi se jó :P -
Azért mert az NC soft a legszánalmasab cég ami valaha létezet és igy se a serverek közötti transfer se a néváltoztatás se semi egyéb érdekeség nem müködik náluk. -
Asszem erre nem fog erdemleges valasz erkezni :D -
Hol láttad, hogy van erre lehetőség? -
ErrOrHUN #63886 19 hero :) -
Részvétem :(
Egy kérdés: Ilyenkor miért nem változtatjátok meg a kari nevét (csak mint első lépés, hogy ne ismerjék fel később)? -
-
mi az hogy nem mondta senki tutijra???? ha en mondom szoke kapitany!!!!! hogy 24 ora! kuwa jo volt a legenybucsuuuuuuuu:D jo8----,p -
Gordi: köff papa :S de fook the Catashit not the mobs :P
Bebo: cuccaid Skandinak adtam töle eltod kérni majd -
Részvétem Cimbi mAilka egy oriási jelenség volt és azt hiszem minden nagy történet része volt:)
Örülök, hogy egy oldalon harcoltunk és kiirtotuk azta 123123196894823485 mobot. -
Ja és igen ez az óriás és benne lesz a játékban az élohalotakkal együt. Itt senki nem olvasta az l2 interjut tavaly decemberben? Meoh benned bízok:) -
snip snip
Senki ne tradeljen mAilka-ra semmit már nem az enyim:( de marad ICA-n bellül. -
Hát igen, észveszejtően izgalmas karakternek néz ki.Én is nagyon bánom!
-
C5 től a 22 ora 24 ora let minden toi bossnál. -
A pmfun írja a respawn időt a mob helyénél. -
Valaki tudna olyan oldalt mondani, ahol le vannak írva a Raid Bossok respawn ideje? Megköszönném. Jelenleg engem a Toi 3 as Boss Death Lord Hallate érdekelne, tudtommal 24 órás, de ezt senki nem mondta még tutira...
-
anarga #63874 nyomi. -
var #63873 az is vagyok :P:DDD -
var #63872 én elhiszem hogy hihetetlen munka egy ilyen karit összehozni offon, de biztos nem azért banoltak mert nem tetszett nekik a neved -
var #63871 úgyse hiszem el hogy nem botoztál, donatelsz milliókért és arra vagy kemény, mikor meg lebuksz csodálkozol -
sanyiiiii #63870 A kínai farmer csapat aki 24/7 játszik neked az nem bot 

-
JAJA majd szoljál lvl78/76/76/59 an bot nélkül és be is nyalok..... tudatlanság nyugottá tesz. -
Hu te, varazslo!!! olvasgatva az aion topic hozzaszolasaidat is, vmi nagyon ubermajerkemenyokoscsavo lehetsz, asszem rajongod leszek. Melto vagyok rad? De kerlek ne valaszolj, mert ugy is lesz@rom...
Ja es bocs, hogy tegezlek...kkthx bb -
lol a szentlélek megszólalt:P hallod gordi fütyülsz és hazucc :DDDDDDDDDDDDDDD -
var #63866 hát szopás hogy kibanolták a karid a lóvéval de nem kellett volna botozni -
Sanca #63865 Erdekes, nekem 40-50 a pingem Teonra, es Franzra is. Es most ingame pingrol beszelek, ami a tenyleges ping, nem vmi ratyi oldalrol ami kiir valamit, vagy az ncsoft elbaszott beepitett pingkiirasarol ami szervervalasztasnal van, mert az sem mervado. -
Flymi #63864 Azt lehet tudni mikor jön ki a kamael-es patch? -
Meg 1 indok hogy masal jatszak:P -
DE! Engem ez baszot fel... mit képzel az NC sopj... Játszok a szarjával 2 ébet és bedob egy kurva repülő szarzsák tép atombabaszo überkarit.....NYÁD NCSOPJ NYÁD..
Kicsit vulgalis? -
Nem a FireFox-szal és nem is a VMP-vel van a gond. Valamelyik codeced üti a másikat. Gondold végig, nem tettél-e fel valamit az utóbbi időkben (xvid DivX Matuska stb), ott lehet a gubanc.
Ugyanez a jelenség nálam is előfordult régebben. -
Hali valaki nem tudja a Firefox miért írja hogy hibát észlel, ha WMP-s stream van az oldalon? Ezt a kamael-es oldalt is lebassza, gondolom valahol van rajta valami windows media player-es stream vidi... :/ WMPt nemrég raktam újra az nem oldotta meg... H3LP!!! -
elméletileg Teon-t is áthozták németbe én ugytom -

-
franz az lehet német 20-as ping alapján, de a teon 150-el nekem inkább USA keleti partnak tűnik
de lehet tévedek
-
WTS: me :( ha vkit érdekel pm full cucokkal -
PhoenixKnight #63855 Mind2 Németországban van . Szerintem tökmind1 melyik szeerveren kezdesz új karit. Én azért kezdtem Franzon mert akkor még szinte új volt :D (november) Franzon van viszont a legegynlőtlenebb küzdelem és ezért jönnek sokan ide,hogy itt majd végre vmi izgalom lesz ... Dráma, pvp ,minden van :) -
Sanca #63854 Ha jol tudom mind2 Nemeto.ban van vhol. -
vki megtudja mondani hogy melyik server hol van,
pl barts:usa
siegehart:kanada
én az eu-s serverekre lennék kíváncsi, mert ugy hallottam, hogy
Franz:francia
Teon:román
igaz ez? és hogy teon nem azért heavy mert sokan vannak rajta, hanem mert kicsi a vas!?
Meoh: azt írtad sh-n beáltak az erőviszonyok, franzon egy "oroszmaffia" klán ural mindent! végigbotozzák a servert, és shoutban árulják az adenát pénzért, mokor az osztálytársam szolt ezért hogy nem kéne, 4 "orosz" jött és pk-zta hogy ne merjen beleszólni az ő botos dolgaikba!
sztem ez sem normális!!! (ezért hagytuk ott :( ) -
tényleg nem lessz nektek para hogy be jön az új vfaj és minden newbe azzal fog menni ti meg mint őstulkok a régi karitokkal mentek?