88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    Sieghardt hero lista:

SlickFifty (1) - Adventurer
    GotPie (2) - Arcana Lord
    Alderic (1) - Arch Mage
    Johnn (1) - Cardinal
    Jaredi (3) - Dominator
    Alyosha (1) - Doomcryer
    Jacobus (1) - Dreadnought
    rhiddyn (1) - Duelist
    LiLiLocks (12)- Elemental Master
    Cereal (1) - Eva's Saint
    Buckler (1) - Eva's Templar
    StubbyBigNose (1) - Fortune Seeker
    Vacxe (1) - Ghost Hunter
    LianLi (1) - Ghost Sentinel
    StinkleZ (1) - Grand Khavatari
    NiX0N(1) - Hell Knight
    Gwyddion (1) - Hierophant
    Aqualunger (3) - Maestro
    Dylan (1) - Moonlight Sentinel
    Airina (1) - Mystic Muse
    Milandor (1) - Phoenix Knight
    HillaryClinton (1) - Sagittarius
    Contagion (1) - Shillen Saint
    Icre8nrg (13) - Shillien Templar
    Consito (1) - Soultaker
    Lucil (1) - Spectral Dancer
    Aluur (6) - Spectral Master
    Connex (1) - Storm Screamer
    Mutchie (1) - Sword Muse
    Orkor (16) - Titan
    vLordChronicv (1) - Wind Rider
  • Sirch
    Mikor felröppent a híre, hogy lesz névváltoztatás meg szerverek közötti járkálás, akkor meg azt mondtad, hogy micsoda szánalom ez az NCsoft, hogy kitalálják azt a baromságot, hogy lehessen nevet változtatni, meg a szerverek közt mászkálni.
    Gordi, neked semmi se jó :P
  • Gordis2k
    Azért mert az NC soft a legszánalmasab cég ami valaha létezet és igy se a serverek közötti transfer se a néváltoztatás se semi egyéb érdekeség nem müködik náluk.
  • barret
    Asszem erre nem fog erdemleges valasz erkezni :D
  • Sirch
    Hol láttad, hogy van erre lehetőség?
  • ErrOrHUN
    19 hero :)
  • Tüskés
    Részvétem :(

Egy kérdés: Ilyenkor miért nem változtatjátok meg a kari nevét (csak mint első lépés, hogy ne ismerjék fel később)?
  • Voyager5
  • Akhi
    mi az hogy nem mondta senki tutijra???? ha en mondom szoke kapitany!!!!! hogy 24 ora! kuwa jo volt a legenybucsuuuuuuuu:D jo8----,p
  • mAilkaEVO3
    Gordi: köff papa :S de fook the Catashit not the mobs :P

Bebo: cuccaid Skandinak adtam töle eltod kérni majd
  • Gordis2k
    Részvétem Cimbi mAilka egy oriási jelenség volt és azt hiszem minden nagy történet része volt:)

Örülök, hogy egy oldalon harcoltunk és kiirtotuk azta 123123196894823485 mobot.
  • Gordis2k
    Ja és igen ez az óriás és benne lesz a játékban az élohalotakkal együt. Itt senki nem olvasta az l2 interjut tavaly decemberben? Meoh benned bízok:)
  • mAilkaEVO3
    snip snip

Senki ne tradeljen mAilka-ra semmit már nem az enyim:( de marad ICA-n bellül.
  • GibboRamone
    Hát igen, észveszejtően izgalmas karakternek néz ki.Én is nagyon bánom!
  • Gordis2k
    C5 től a 22 ora 24 ora let minden toi bossnál.
  • Tüskés
    A pmfun írja a respawn időt a mob helyénél.
  • meszitibi
    Valaki tudna olyan oldalt mondani, ahol le vannak írva a Raid Bossok respawn ideje? Megköszönném. Jelenleg engem a Toi 3 as Boss Death Lord Hallate érdekelne, tudtommal 24 órás, de ezt senki nem mondta még tutira...
  • anarga
    nyomi.
  • var
    az is vagyok :P:DDD
  • var
    én elhiszem hogy hihetetlen munka egy ilyen karit összehozni offon, de biztos nem azért banoltak mert nem tetszett nekik a neved
  • var
    úgyse hiszem el hogy nem botoztál, donatelsz milliókért és arra vagy kemény, mikor meg lebuksz csodálkozol
  • sanyiiiii
    A kínai farmer csapat aki 24/7 játszik neked az nem bot
  • Gordis2k
    JAJA majd szoljál lvl78/76/76/59 an bot nélkül és be is nyalok..... tudatlanság nyugottá tesz.
  • MeoH #63868
    Hu te, varazslo!!! olvasgatva az aion topic hozzaszolasaidat is, vmi nagyon ubermajerkemenyokoscsavo lehetsz, asszem rajongod leszek. Melto vagyok rad? De kerlek ne valaszolj, mert ugy is lesz@rom...
    Ja es bocs, hogy tegezlek...kkthx bb
  • mAilkaEVO3
    lol a szentlélek megszólalt:P hallod gordi fütyülsz és hazucc :DDDDDDDDDDDDDDD
  • var
    hát szopás hogy kibanolták a karid a lóvéval de nem kellett volna botozni
  • Sanca
    Erdekes, nekem 40-50 a pingem Teonra, es Franzra is. Es most ingame pingrol beszelek, ami a tenyleges ping, nem vmi ratyi oldalrol ami kiir valamit, vagy az ncsoft elbaszott beepitett pingkiirasarol ami szervervalasztasnal van, mert az sem mervado.
  • Flymi
    Azt lehet tudni mikor jön ki a kamael-es patch?
  • Akhi
    Meg 1 indok hogy masal jatszak:P
  • Gordis2k
    DE! Engem ez baszot fel... mit képzel az NC sopj... Játszok a szarjával 2 ébet és bedob egy kurva repülő szarzsák tép atombabaszo überkarit.....NYÁD NCSOPJ NYÁD..

Kicsit vulgalis?
  • Sirch
    Nem a FireFox-szal és nem is a VMP-vel van a gond. Valamelyik codeced üti a másikat. Gondold végig, nem tettél-e fel valamit az utóbbi időkben (xvid DivX Matuska stb), ott lehet a gubanc.
    Ugyanez a jelenség nálam is előfordult régebben.
  • GamerAdams007
    Hali valaki nem tudja a Firefox miért írja hogy hibát észlel, ha WMP-s stream van az oldalon? Ezt a kamael-es oldalt is lebassza, gondolom valahol van rajta valami windows media player-es stream vidi... :/ WMPt nemrég raktam újra az nem oldotta meg... H3LP!!!
  • mAilkaEVO3
    elméletileg Teon-t is áthozták németbe én ugytom
  • phalanx
  • phalanx
    franz az lehet német 20-as ping alapján, de a teon 150-el nekem inkább USA keleti partnak tűnik de lehet tévedek
  • mAilkaEVO3
    WTS: me :( ha vkit érdekel pm full cucokkal
  • PhoenixKnight
    Mind2 Németországban van . Szerintem tökmind1 melyik szeerveren kezdesz új karit. Én azért kezdtem Franzon mert akkor még szinte új volt :D (november) Franzon van viszont a legegynlőtlenebb küzdelem és ezért jönnek sokan ide,hogy itt majd végre vmi izgalom lesz ... Dráma, pvp ,minden van :)
  • Sanca
    Ha jol tudom mind2 Nemeto.ban van vhol.
  • APOKALYPSE
    vki megtudja mondani hogy melyik server hol van,
    pl barts:usa
    siegehart:kanada

én az eu-s serverekre lennék kíváncsi, mert ugy hallottam, hogy
    Franz:francia
    Teon:román
    igaz ez? és hogy teon nem azért heavy mert sokan vannak rajta, hanem mert kicsi a vas!?

Meoh: azt írtad sh-n beáltak az erőviszonyok, franzon egy "oroszmaffia" klán ural mindent! végigbotozzák a servert, és shoutban árulják az adenát pénzért, mokor az osztálytársam szolt ezért hogy nem kéne, 4 "orosz" jött és pk-zta hogy ne merjen beleszólni az ő botos dolgaikba!
    sztem ez sem normális!!! (ezért hagytuk ott :( )
  • Looooser
    tényleg nem lessz nektek para hogy be jön az új vfaj és minden newbe azzal fog menni ti meg mint őstulkok a régi karitokkal mentek?