88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
var #63931 azért mondom hogy arra nem kéne büszkének lenni hogy höhö +10es DC robeban rohangálok és félnek tőlem :D
meg mellette a progi nyomatja a cp-t hogy szinte meghalni se lehet -
ErrOrHUN #63930 mitnemmondasz :D -
var #63929 Amúgy a botfarmerek pont abból élnek hogy a donatelők olyan előnyhöz akarnak jutni amiért nem dolgoztak meg. pl megveszek már egy arcana mace-t drac setet stb, mert ugye az csak ft-ba kerül és aki megteheti igen erős lehet tőle...úgy már nem csoda ha félnek vkitől, de ez akármennyire is hízlalja egyedek máját, nem az ő érdeme ;) -
Örülj hoyg csak árban ver alád :P -
még mindig alám kínálsz árban :P de sebaj :D -
farmer :) -
BaalKain #63925 Én nem panaszkodom, az utóbbi 2 hétben jobb a piac mint anno a fénykorában.
-
ErrOrHUN #63924 vazz én meg elmentem aludni, 48 órából csak kettőt aludtam és végigülten egy dögunalmas goddard siege-t. viszont meglett focus, végigizgultam uccsó 3 órát olimpián és esett egy maja ring is :D -
Sorbon #63923 Haha ugynigy jártam... 

Készül a vid siegről! -
Én igen, de sokan, akik olvassák a fórumot, nem ismernek. Ezért nem hagyhattam szó nélkül az írásod. Nem akarom, hogy bárkibe is belesúlykold a Gordi-féle Lineage-életérzést. Még a végén elmennek WoWozni.
-
JAJ Sirch jóideje ismersz(képletesen) és azért a kommenteim alapján tudhatod nagyon nem éljenítem a botot. Mélységesen tisztelem a legál playereket és magamat is mindig azzal nyugtatom 77/64 igen szép telyesítmény(kicsit több mint 1 év) és azt én kézzel erővel értem el!
Abszulute LE A SÉTÁLÓVAL!! ÉS DÖGÖLJENEK A BOTOK FARMEREK! Viszont ahogy a világban is erőseb kutya...eszik. És ezért kénytelen voltam minden eszközt felhasználni a céljaimért amiket igen alaposan tul is teljesítettem!
Visszont egy fontos infom amiben nagyon sok ember téved! Gyakorlatilag nem csak hogy, nem költötem sok pénzt az l2re de még kerestem is vele! Minimum 0 án vagyok ezt azét jó tisztázni. Az általam Donételt 3,7millió forint nem a saját pénzem hanem 36 külömböző magyar és külföldi játékos pénze! a Legtöbb amit költöttem az 120 ezer forint egy account csomag megvásárlása amivel 3-4 hónap alat 200ezer firintot árultam ki és kerestem össze! Egyetlen egyszer donáltam 30ezer forintért még ösrégen 1,5 éve ami igen csak visszaforgot 100milio adéne egy hét alat akr 140is lehet könyedén hátmég régen mikor volt piac :) Igaz Baalkain?:)
Elenben nagyon brutális 1 évet öltem az L2 be volt hgy honapokon át napi 13-18 orát!! Előfordult ,hogy 23 a is ugyanis 73-74 re egy nap alat ütöttem meg az spsen 23 ora FoDban prophet+EE+SE felálásban Kézzel sétáló nélkül!! Akkor még volt ami hajtson:)
-
Üdv pöppet marha voltam,m és aktivácó helyett, vettem egy uj serialt aki mostanság akar játszani, de nem tud neten serialt, venni jelezze pls szívesen eladom ha kell áron alul!!!! -
Egyértelmű, hogy nem mindenkivel adatik meg, hogy Baium vagy Antharas raidre járjon hetente. Mindenkinek olyan játékélmény jut, amelyet el tud érni, amiért meg tud harcolni. Én tudom rólad, hogy mennyit áldoztál az idődből, a pénzedből a játékra. De meg kell hogy értsd, aki nem a játékbeli értékrenddel szemléli a Lineage-et, hanem erkölcsi értékrenddel, az sokkal jobban tiszteli azt a játékost, aki soha sem sétált és donate-elt, mint azt, akit a siegen elsőnek targetol minden ellenfél, mert tudják, hogy milyen erős, és milyen szívós, hisz sétáló issza neki a potikat, vagy jelöli ki a célpontokat. -
NA és mi volt? Még mindig milyénk(tiétek) Minden? -
1. Persze a fasion barby is nagyon jó játék de azért igen távol ál a lineage harcos mivoltától ennek ellenére a játék piaci része is lehet óriási élmény de akkor jóhogy nem érti miért kell sétálni. Mert a séta a szinthez kell a többi szorakozás anélkül is megy. Vajon hány antarasz , Báium és FRITEZZA!!! Riaiden vol? Értem én izlések és pofonok.
2. Akkor ugyan 2 éve kezdte az L2tőt de valójában nem 2 éve L2 zik.. attól mert 15 éve van jogsid mig lehet 3x vezettél és böszmeszarul vezetsz:) ez az idő és a tapasztalat közötti ÓRIÁSI külömbség amiről egyszer egy egész éjjszakés vitám volt 16 emberrel (17-78 éves korosztály kerti családi bográcsozás) majd a végén mindenki! belátta nevetséges de valójában bölcsebb vagyok mint a nagybácsim aki 78 éves!. hiszen a kis falujában rengeteg tapasztalata van de rendkívül szűk és zért területen. És a számomra adott lehetőségek milliárdszor töbrétű tapasztalást biztosítanak. Hisz egész életébe nem ismerhetet meg anyi embert kultúrát mint én 2-3 év alatt hisz egész életében nem juthatot annyi információhoz tapasztalathoz mint és 10 év alatt. 50x annyi barátnőm volt 100x annyi helyen jártam 1000x anyi emberrel érintkeztem 10000x annyi információhoz jutok mint ő!
3. Ha így lenne pontosan tudná miért sétál az aki sétál PONTOSAN TUDNÁ! -
A vasárnapi ostrom király volt. Egy paraszthajszállal voltunk erőssebbek és szép lassan felmorzsoltuk a Cata+NH védelmet giránnál. Utána pedig visszakergettük a cata zerget Adenba. Utolsó 15 percre az egész cata kilogolt úgyhogy aki akart elugrott Orenbe pvp-zni
-
Bocsi tegnap csak 10re logoltam és ostrom után léptem is. Mert iszonyat kifáradtam az egész napos strandolástól. De ezen a héten összehozzuk a sub bosszokat a magyaroknak, nincs elfelejtve! Ma este leszek. -
No. 3. :DD -
Ötleteim:
No.1. Ha van társaság, meg cél, akkor lehet csak azokért játszogatni L2-ben is. Összeszedni három-négy full B-s, A-s szettet, meg fegyvereket csak droppból (nem önmegtartóztatásból, hanem mert mondjuk nagyon új a szerver, és nincs piac), ilyesmik.
No. 2. Két éve kezdte el a játékot, de néha befizette, néha nem, néha játszott, néha nem, mert más dolga-ügye-elfoglaltsága-szórakozása is volt. Nem full koczka, mint TE 0:-)
No. 3. Volt már 80as is, csak a sok PK miatt visszaesett :D -
Értem én gondolom te vagy a siegek királya? A PVPk istene? És természetesen mindenki ismeri és féli a neved?
NEM nem hiszem ez nem bunkoság nem akarlak megbántani!
Én az vagyok akit először targetelnek aki elől kilogol a 9 fős aprti vagy prezik nekem tudják a nevem és ismer mindenki aki számít! És ez nem lejetne ha 2 év alatt 60+ lennék szó sincs arrol, hogy azéert sétáltam mert untam a játékot omg hanem mert képtelenség anyit játszani, hogy tartsan a lépést a szerverrel, ha bármenyire is van életed.
64 es volt a subom (77/64) mikor először feltettem a sétálót és 70 mikor először sétáltattam a krit és nem én játszottam, előte kizárolag a buffereket futattam sétából. Mint már annyiszor mondtam 1 embert ismerek aki 77/70+ ig teljesen legál volt BlackManta aki a mai napig nem sétált a karakterével!(ez nem jelenti azt hogy nem használt sétálót mert olyan magas szintű 77/70+ kari szerintem nincs!)
Mégegyszer mondom nem akartalak megbántani de meg kell értened nekem teljesiteni kellet és meg is lett az eredménye!
u.i.: Nem mellékesen 0-61 egy törpével kereken 30 nap alat megvolt nulla afk sétálással! Szerintem 2 év alat 6x en nem tudom mi az amit élvezel az l2ben. Ezt légyszi mond el nagyon érdekelne mert döbenetes. Nem tudom elképzelni mi motivál. -
Rorgosh #63911 Szia! :)
Nem értem az összefüggést a subok száma és a botolás között... Több mint két éve játszom a hivataloson, subom, bevallom, egy sincs, de ha nincs kedvem játszani, akkor én nem botolok, hanem: nem játszom...
Ugyanis hála a subok rendszerének, mindíg vannak játékosok a karakter aktuális szintjén.... -
Rorgosh #63910 Szia! :)
Eléggé avíttasak az információid a Franz viszonyairól... Mind politika, mind bot terén. A botok száma ugyanis, ha alig észrevehetően is, de csökkent.
Másrészről, a szerveren a várakat most jobbára az RM ellenségei uralják...
Természetesen mindenki dicsérje bátran a saját szerverét, de tudod, vannak olyanok is, akik még bot nélkül is viszonylag magas szintre jutottak a szerinteted szinte játszhatatlan szerveren... -
Szép emlék... 

-
Mert most ez a divat! 
-
Miért franzra? Lehet megnézem. -
Szekiiiiiiiiiiiiii gyere jatekba plizzzzz -
Gratz Ilu!!! 

-
Sorbon #63904 Alakul: clan vitality lvl2, clan spirituality lvl2, clan magic protection lvl2, clan luck lvl2, clan aegis lvl1, clan might lvl1, clan imperium lvl1
-
Sorbon #63903 mAilka, gordi van egy fölös accountom Franzra, még aktiválva sincs. Ha akartok nyüzsögni kicsit pm, msn vagy ventri. 
-
ErrOrHUN #63902 eddig sold volt, de nem ez a lényeg :D
megvan cabrio és toi 3, többit nemtom mikor -
olvassatok már D: nem adta el csak hazsnálja még árulja :D -
ErrOrHUN #63900 Bing eladta CE-t Cerealnak -
Ezt nem értem? Cathe oriási arc és én is dumáltam sokat azon a karin):):):) ja és Airina szintén használva lesz cathe által:)
Cereal meg aztán föleg nagy arc:) -
ErrOrHUN #63898 Cereal (1) - Eva's Saint
szopó :D -
Thank you, oh my Lord, hogy CatherineEnvy-t most nem kell olvasnom egy ideig. Néha már kicsit idegesített... -
WOHOO Gratz ILU :D:D -
OKÉÉÉÉ néhány emléééék:)):):))
Szép emlék -
JOOO bevalom ezektől sirtam is kicsit....:(
Porthios:
I usually don't post on the quit threads but I wanted to tell Mailka thanks for helping get IC back to on top. Without all those Huns back in C-4, IC would've been really bad off. Thanks for your willingness and unselfishness.
You will be missed.
Allehandra:
Thanks for the memories Mailka, you and the other huns helped huge to get IC back to the frontlines.
Keep in touch ^^
Az emlékek óó te jó ég:) -
PhoenixKnight #63893 lol Franz:
19 RussianMaffia Hero
4 Invincible Hero
1 Behappy hero :D
Sehogy nem tudunk nyerni olympiadon mert RM elég durván át tudja adni a pontokat a másiknak :) -
Sorbon #63892 NIXON???? Gratu Ilu!!!!