88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ez meg mi? Laptop teteje, vagy hutotaska oldala, vagy mi a csuda ez?

-
lövésem nincs de ez tuti segít :P
-
Aki tudja hogyan kell aktivá tenni az accokat az írja le plz mert nállunk 2-3embernek kellene! -
Ismét egy nagyon hasznos event... Az ok hogy csak 76+ kari kap top a cuccot, de hogy a kapott páncélok semmiféle set bonus-t nem adnak... Királyság... 

Max a fegyi érne valamit... de, persze azon se lehet se plussz, se sa -és sajna tényleg nem lehet se tredelni se betörni, szóval event végén biztos eltűnik... -nem is L2 lenne...

-
nyugi nekem 3 hét volt mire meglett az összes bossom ami kell, már ott tartottam hogy farmerekkel tárgyaltam hogy meglegyen, de aztán egy rep raiddal összekötött catalyst pvp kiegjeként végülis leöltük :D
baiumot meg eleve rendszeresen csináljuk. -
a szemet szemért az egész világot vakká teheti 
GRAT ILU !!
-
ErrOrHUN #63965 pont ez a gond :D -
velem már nem lehet gond :( :D -
ErrOrHUN #63963 vazz a magyarokkal van a gond(FŐLEG VELED BÜDÖS BD :D ) -
error ne add fel most eccer megmozdultál gogo amcsin ilyenek welcome to the club :D -
Rám számithatok Bebo! ha meg wowozok is akkor is! -
#63960 Hát ez van, de majd csak arra téved valaki amikor épp online vagyunk.
Akhi meg majd felhorja a hidegkaját ToI 8-ra.
-
hát igen, legutobb elmentunk ICAval, hogy leoljuk Barakielt, mondtam is, hogy utana oi bossok kelenek, azt mondtak rendben. mi lett, ahogy barakiel megvolt a ket masik groupbol elment 8 ember
koszi ICA
-
MAJDNEM??? Én simén befeküdtem Lavliunak azért a boss körért:P!
Ha lenne időm hidd el most is elintézném de baszus most is melóban vagyok... és miért? a szemét kereskedők miat akik valóban aljas módon pénzt kérnek mindenért... -
ErrOrHUN #63957 azért nem hiszem, hoyg 2 íjász partyt ne tudnánk összedobni a magyarokból. csakhát mindeki inaktív, meg szarik bele, meg stb.azt nme lehet, hogy én küzdök egyedül allychat clanchat troli, hogy mozduljanak meg, meg Barakiel után együtt tartani a bandát, healert szerezni. -
destro raid és ICA raid nem összekeverendő a kettöt nem szokták egyeztetni ha a destrook beindulnak és az első pár boss sikeres nagy lesz a lelkesedés és mennek tovább sajna ez van :S -
Sorbon #63955 De egyébként Gordi beirt fórumba hogy kellenek magyaroknak (jó barátoknak) a bossok, és erre azt reagálta az egyik leader hogy oké, de most még olimpiával vannak elfoglalva, rövid időn belül sort keritenek rá. Ez kb. 28.-a környékén volt. -
Kár hogy a boltba fizetni kell mindenert:( mert akkor bizti otthon lennek es nem jarnak be dolgozoba:)))) Ica-t nem velemenyezem regen megtetem nem valtoztak de ahogy a dolgokat nezem 2 hetes konyorges siras utan ez az eredmeny hat mit ne mondjak meg mindig ondbey a star! Gordi apam milyen faxan lezsirozta azt a mecset nekem:) meg a testet is eladta majdnem a ferde szemueknek. Hat mast nem tok mondani kitartas sracok es nem kell feladni mindenbol lehet tanulni es ebbol is. A,ugy meg mondtam amr tegnap Cuccoska tehet mindenrol:P Skandi,Towi,Beb0 nektek meg anyit vidmasag az elet tudjatok puki mano legyel velunk ez az egyik dal a masik pedig: ha en radios volnek! mindenki rohogne :) na szal hajra hajra lf destro-k! -
Sorbon #63953 Ez sajnos igy van Beb0, de nem azért mert szarnak bele, hanem egész egyszerűen ekkora klánnál nem fognak minden egyes emberért rögtön ugrani és bossokat ölni. Emlékszem nekem is rengeteg shoutba került meg vagy két hétbe mire összejött. A normál mód az hogy ICA fórumon beirsz a megfelelő topicba hogy kellenek a bossok ha sok embernek kell rászerveznek. Sajnos mostanában kevés ember hagyja ott a jó kis pagan grpját mert toi bossokat kell ölni. Sajnos...... 

De ne higyjétek catalystnál ez másképp van, max ha van protekciód vmelyik leadernél....
-
Rorgosh #63952 Szia! :)
Úgy, hogy a klánja eléri a megfelelő szintet... :) -
#63951 NP megoldjuk, vagy én is kilépek
-
Destroyerek megölik 3-4 destroval. A catalyst gondolod másként müködik? Leszarnának azok is ez sajna nem egyszerű. Sajnálom , hogy nem tudok segiteni. Viszont én kiléptem:) -
#63949 Elöszőr mikor olvastam azt hittem, hogy ez csak egy vicc. De ebédszünetben beléptem és láttam, tényleg leölték a bossokat.
Nem mondok véleményt, mert nem látom értelmét.
Téged Spider meg csak sajnálni tudlak, hogy ICA reklámtábla vagy csak, mert amint látom le sem kakkantanak. Én a helyedben ma kilépnék, de ez a Te dolgod.
Ha hétvégén a Kenshivel sem jön össze a subb, és ahogy Skandar írta a Catalysthoz sem tudunk csatalakozni, Cucc és Akhi örömére elmegyek a WoW világába.
1 party leölte ToI 8 és 11-et? Hát lol tegnap még 4-5 kemény csapatról beszélt mindenki.
Kezdek nemérteni már semmit
-
Téged mi a csuda csalt ki a piacról?
-
BaalKain #63947 Ezt most arra írjátok hogy light lett teon meg franz?
Franz amúgy már megint heavy. Teon még nem. -
eredetileg nem tervezték a toi bossok leölését, csak elindultak 1 destro partyval raid bossokat farmolni és valaki benyögte allychatre hogy neki bizony kellenek a toi bossok -
SkandarGr #63945 Hát lol én csak azt nem értem tegnap egész este b..tattunk mindenkit az icá-ban Aztán nyígtak hogy így nem jó úgy nem jó. Aztán Spidernak mondták hogy holnap restart után megcsinálják. lehet én vagyok a böszme de nem megy a fejembe hogy akkor ez most hogy is van. Azt megértem hogy a mi fejünkre szarnak mer nem vagyunk icások de Spider ráadásul klántag. na mindegy már lassan tényleg nem is tünik olyan rossz ötletnek csatlakozni a catalysthoz
-
mind1, egy próbát megért -
Miért van aki ilyenkor alszik? Nem is értem... -
Reggelt! Hmm, Ilu szted mennyire eselyes, hogy vki most be fog logolni kozoluk...? 

-
IC-s destroyer party most készül leölni a TOI bossokat, akinek kellenek kezdhet logolgatni -
Minek reagaltok ra? Eszre se kell venni... -
mitnemmondasz... Var a szent haborud es hitterito szoveged itt nem talal meghallgatasra, plane hogy Gordi es Mailka mar nem is tulzottan jatszanak. Kulonben is mi a sotet oldal buszke harcosai vagyunk, MUHAHA... Es en vagyok az apad, vagy inkabb megse...dipshit -
Mitol lesz valakinek a rangja heir? -
Rorgosh #63937 Szia! :)
A válasz egyszerűbb: van aki lassan talája meg a hozzá illő karit, és sokat kísérletezik. Én ilyen vagyok.
SE is véletlenül lettem anno... Az első SE-t nukernek szántam, csak a sok partyzás közben megjött a kedvem a bufoláshoz/healeleshez. Aztán egy barát kérésére szervert váltotam...
Ő később befejezte a játékot, így egy ideig újra kísérleteztem.... Majd visszatértem az SE-hez... Aztán indult a Franz, és én újra szervert váltottam. És ott se egy karakterem van... :) Viszont élvezem a játékot! :) -
Rorgosh #63936 Szia! :)
Nem vagyok a siegek királya, SE nem is lehet az. 2 év alatt úgy 8-9 karakterrel játszottam, a mostanit tavaly szeptemberben, a szerver indulásakor indítottam. Sokáig kerestem, hogy mivel akarok játszani, és hagytam is ki, amikor nem voltkedvem hozzá.
A szintem az csak mostanában kezdett érdekelni, mert bár nem vagyok a pvp királya (sem), mégis néhány klánnak békében is első számú célpontja vagyok. A béke a klánomra vonatkozhat, rám nem. Így persze kellene a szint, hogy legalább az első két lövést túléljem, bár általában legalább 3-an lőnek rám...
Ez van, nem panaszkodom. Más ennyi idő alatt a szerveren - hitem szerint tiszta játékkal - noblesse lett. Én nem. Majd egyszer az leszek, hacsak meg nem unom előbb a játékot. De nem botozom két év után sem, mert inkább nem játszom, ha nincs kedvem, vagy ha az élet nem engedi. -
var #63935 hát arról pofázok hogy adenaért matikat is lehet venni, hipphopp így készült a csokapik -
fr0z3n #63934 hehe, 

a mák:
http://www.sg.hu/galeria/1144176235/11441762351161004910.JPG -
nem tom miről pofázol milyen +10 dc röl :P csak 2 kép és ezzel nem csak én vok igy. Gordi meg nagy craft makker volt :P
-
Nem mai ( még nem is játszottam akkor offon)
De jól meg van csinálva. És előrevetíti, hogy szerver és szerver közötti pvp nem is lesz olyan laggos mint azt hinnénk elsőre.
Battle_Tournament