88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Enyhén sérelmezem, hogy SH-ról át akartak hívni Teonra, csak mert magyar vagyok. Ha megkérhetném a tisztelt meghívó társaságot, ne másik szerverről próbáljanak klántagokat toborozni, mert ez - legalábbis az én szememben - nagyfokú illetlenség. Bizonyára vannak olyanok, akik átmennek egyik szerverről a másikra valamilyen oknál fogva, de ez még senkit nem jogosít fel egy toborzó-körút szervezésére. -
omagawd :p need
nálunk csak invitel van, chello az.... szal messze van innen :D -
Lol levágtam rola a 300ks torrentet véletlen na mindegy szoval az is van közben ne:) Chello uberász:) tuti elégé:) Na mentem pestre
-
photoshop!!! :PP
egyébként milyen neted van? :o -
[IMG] [/IMG]
Egész jó most a netem. -
Igen és ami egazán fura 2 tűz alapu varázslat(amugy 90%, hogy kamael skill) egy elf csajtól. Kamaelt nem lehet subolni egy akkor mit is csinál az elf lány? GM HAX!!! -
Kamael várhatoan mikor kezdödik?Akkor kezdek Franzon ujbol
-
Flymi #64124 Nememlékszem, hogy ez belett-e linkelve ezért én megteszem:)
(azért ezek a skillek nemsemmik
)
LINK -
már vett én is érdeklődtem xD -
BaalKain #64122 Szia!
Mennyit szeretnél venni? Már ha még nem vettél
-
neked/nekünk már persze, hogy unalmas, de amikor anno a bétá(k)ban elkezdtük...
háááát...
azóta se volt olyan izgalmas L2-vel játszani, mint akkor lvl52-ig :)
az maga volt a "gyönyör" és szerintem én még mindig az miatt ragaszkodom a lineagehez
kijött azóta már millió játék, de nem tudtam eggyel se 1-2 napnál tovább játszani, mert nekem mindegyikből hiányzik valami ami L2-ben meg(volt) van(?)
-
van benne vmi... én pl. kurvára utálom ezt a lvl 40 alatti szarakodást... most tok8 hogy offon vagy nem offon, de olyan egyhangú gyér... csinálhatnának már vele valamit. -
Hirzarlat vege:) az uj petek vagy mik ingame -
Rorgosh #64118 Szia! :)
Igazából sosem lesz az. A WoW sosem lesz egy olyan pvp orientált játék, mint az L2, míg az L2-ben egyenlőre nem jellemzőek a boss insták...
Ettől függetlenül vesz át az NCSoft elemeket a wow-ból, sajnos, kevéssé átgondoltan...
Igazság szerint a L2 fejlődési rendszerén kellene egy kicsit gyorsítani, és enyhíteni a pénzszűkén, ezzel tudnának új játékosokat hatékonyabban toborozni.
Illetve azzal, ha alacsony szintről (akár 20 alól) induló új skilleket vezetnének be, amelyekkel magának a hentelésnek a változatosságát növelnék...
Valamint én kicsit lassítanék a pvp-n, így is bátorítva a játékosokat erre, illetve nagyobb teret engedve a taktikának, valamint a játékosok egyéni képességeinek... -
Rorgosh #64117 Köszi! :)
Épp még befért a karbantartás elé... :) ^^ -
KisEmir #64116 mármint a game -
KisEmir #64115 LOl meg lett a lvl 19 és pont akkor kritezett egy jót ... -
Sorbon #64114 WTB Greater Heal spellbook Franzon!!!! Pm doka vagy Hunslave! -
KisEmir #64113 Atért sajnálom az NCSOF-ot hamarosan wow 2-ő lesz az L2-ő
-
Én ugy tudom egyenlőre 80
-
KisEmir #64111 Arról nem olvasott senki véletlenül hogy menyi lesz a max lvl? -
Ez jó duma:) Mondjuk az én csirke szárnyam:)
-
KisEmir #64109 Király! akkor hamarosan csirke szárnyat eszem a palámmal. :P -
köszi
-
Grat az lvl 70+ hoz:) -
Rorgosh #64106 Szia! :)
Persze, hogy mindenki csinál majd, aztán viszont az emberek többsége visszatér a fő karakteréhez, hogy meglegyen végre a 3.-ik kasztváltó, az x-edik subclass, a noblesse, illetve, hogy több hónap tápolás után végre rendesen pvp-zhessen... -
Rorgosh #64105 Sziasztok! :)
Kamael ügyileg: Szerintem kár előre pánikolni. Lehet, hogy az über brutál skillek majd csak alacsony valószínűséggel jönnek be. Emellett nem tudjuk, hogy mi az, amit esetleg más is megkap...
A képek, felvételek alighanem egy teszt szerveren készültek, de talán épp a normális egyensúlyon dolgoznak. Vagy nem. Nem tudjuk ugyanis.
Ettől függetlenül a Kamael az első krónikában biztos, hogy egy kicsit erősebb lesz a többi fajnál, hiszen ezzel akarnak új játékosokat csábítani... Aztán a következőben benerfelik...
Excal1bur!
Attól, hogy egy klán jól kihasználja a healerek képességeit, még nem csal... Ha ugyanis meg tudja oldani annak a mana utánpótlását.... Mert egy mass resu zabálja a manát... És alighanem ment ott heal is...
Franz szerver lag: egyik ismerős szerint egy németországi router okozza..
Amúgy, az aláírásomban látható nap jó híre... :) Annak akinek jó a memóriája.. :) -
Én csak kiakadtam, hogy warfaret irtad forrásnak, ott meg nem szerepel minden. Ica "hivatalos" forditás meg, ... szal informatív :D -
Ez igy van ez is a terv sok sok uj acc:) Eredetileg amit azota cáfolnak még azt is kökötöték nem lehet kamaeled ha már volt egy nooble kari vagy egy 80 as az accodon. Ezt már cáfolják. Ellenben jé nem lehet subolni!!! És a kamael sem subolhat mást csak kamaelt!! -
Hmmmm, ezt a Kamaelt valamilyen kritériumhoz kéne kötni ( pl legyen egy Nobeless karid vagy hasonló), mert 10-20 as kamaelekkel lesz tele minden mert mindenki olyat fog csinálni, ráadásul első látásra nagyon erősnek tűnnek. -
WWW.itemgarden.com azt hiszem igen megbizhatonak mondhatok:) néhány alkalommal bizonyitották.
-
köszi,valahogy sejtettem
-
Meoh te sosem játszol amúgy? -
jah és hamár senkinek sincs franzon eladó adenája
, nem tudtok egy megbízható oldalt ajánlani amin árulnak adenát
találtam vagy 50 oldalt ahol árulnak, de nem vagyok benne biztos, hogy mind korrekt társaság -
Sztem nem. D.elfeknel csak a D.,elf tudja felvenni azt a kuldit. Humanoknal Grand Master Roien es Grand Magister Gallint keresd a kuldiert. -
Csak, hogy beleugassak en is, itt az eddig ismert NEM HIVATALOS skill nevek es leirasok. Csak a debuffoknak van 900 rangje. Magam reszorol meg hirzarlat. De holnap, holnaputan dolni fog az info, ugyanis beroffen a koreai pts, es lesz hivatalos patchleiras. Csok...
Testers' info on new skills
The following are information from a tester, don't know what class he played, but it should be Soulbreaker or Soulhound.
Standard Skills
Focus Soul (lvl4) : Skill, HP Usage: 20, sacrifices own HP to increase soul force level. (think glad/tyrant focus sonic stuff)
Flash cannon (lvl2 : Skill, MP: 75, Distance 40, uses lightning fast moves to attack enemy, usable only with rapier equipped, power 5479.
Checkmate (lvl4) : Skill, MP: ?, distance 40, embeds a dark mark on the target with great destructive power, power 5180.
Arrow of darkness (lvl6) :Magic, MP: 15, distance: 600, Shoots out an arrow of darkness, power 15.
Darkness Explosion (lvl4) : Magic, MP: 47, distance 500, Explodes soul force, damages surrounding enemies (think blazing circle), power 23.
Soul Arrow (lvl30) : Magic, MP: 69, distance 700, Shoots Soul Force at target, power 108.
Darkness Cannon (lvl26) : Magic, mp 103, distance 40. Releases soul force on target, power 76.
Circle of Destruction (lvl9) : Magic, MP: 103, distance 500, Causes a giant explosion, damages multiple targets, power 108.
Divine Punishment (lvl5) (totally made up name :X) : Magic, MP: 69, distance 699, Causes damage to target according to the number of buffs the target has, power 108.
Divine Movement (lvl5) (totally made up name) : Magic, MP: 67, distance 600, steals buffs from target.
Silence (lvl1) : Skill, MP: 40, distance 400, prevents target from casting magic.
Blink (lvl1) : Magic, MP: 100, instantly teleports to behind a target.
Weapon Exchange (lvl1) : Magic, MP: 29, Exchanges a standard weapon into a Kamael specialty weapon, can also exhchange a Kamael weapon into a normal weapon.
Guardian Spirits Skills (not clear on how to use, no information on usage)
Remove seals (lvl1) - Rainbow Springs : Active skill, removes seals from guardian spirits.
Remove seals (lvl1) - Beast Farm : Active skill, removes seals from guardian spirits.
Buffskills
Sonic Soul (lvl1) : Active Skill, MP: 11, Absorbs stored Soul force, increases critical rate and critical damage, will decrease evasion and pdef for a short time, effect 1.
Sword Shield (... direct translation..) (lvl1) : Active Skill, MP: 16, for a short period greatly increases defense, greatly decreases running speed, effect 1.
Soul of the Hawk (lvl1) : Active Skill, MP: 16, Greatly increases resistance to mental attacks. Effect 1.
Battle Boost (lvl2) : Magic, MP: 50, Increases patk, effect 2.
Soul magic (lvl2) : Magic, MP: 42, distance: 400, Increases matk, effect 2.
Darkness Blessing (lvl1) : Magic, MP: 42, Distance: 400. temporarily gives party members a dark attribute on their physical attacks. (opposite of holy weapon)
Pride of Kamael (lvl1) : Magic, MP: 44, distance 400, Increases all of a Kamael's combat attributes, consumes 5 spirit ore, can only cast on Kamael party members.
Shadow Bind (lvl1) : Active, MP: 30, distance 400, Captures shadow (no idea wtf this is about...)
Debuffs
Disarm(lvl1) : Active, Mp: 25, distance 40, Disarms target, target attack with a weapon while debuff is in effect.
Mark of Death (lvl10) : Magic, MP: 35, distance 600, marked target will receive extra damage from archer type weapons.
Surrender to Dark (lvl1 : Magic, MP: 35, distance 900, Reduces target's resistance to dark attacks, increases target's resistance to water attacks. Effect 4. -
megtudná valaki mondani, hogyan kapok noob ss-t(a legelején kaptam 200db-ot)? kiadja a küldit és human létemre de villageban tudok e szerezni? -
Hát ugy látom kicsit keveset tudsz de a szád az hatalmas!! Közben ugyanis belinkeltem az uj fegyvereket!! És a 900as range papám már 2 hete ismert és be is lett linkelve e skill de tudod mit egye fene belinkelem!!
Ja és okoska "Forrás: Warfare és ICA fórum és onnan a hivatalos koreai forditás."
Előbb gondolkodj utána beszélj anyukád nem mondta?
Semmi baj nyugottan kérj BOCSÁNATOT amiért hazugnak hivtál, mielőtt utánajártál mint én, több mint 10 oldalon nem eggyen. Itt is jo nem kell levélben vagy priviben. -
Gordi, ne találj ki hozzá + infokat, warferen nincs 900as attackrange :D És ugyan olyan kétkezes kardokat használ mint a destro, csak a skilljei "túltesznek rajta" de nem ért mellette a pole-hoz :)
(a videok alapján még a 400-as ranget is sokallom a lerohanó skillhez, a klón meg sztem nem fog sebezni, csak elterelés, hogy ne őt üssék :) )
KAMAEL CLASS & SKILL UPDATES
Kamael (male) - Kamael soldier
1st Class change - Trooper
2nd class change - Berserker
Class Description:
*Berserker - Specialize in high physical attack abilities, uses two handed sword as a main weapon, and has ability to charge toward enemies quickly.
(You can think of this class as Orc's Destroyer, but surpasses Destroyer's battle ability.)
Skill:
*Storm Assault - Attacks target and area by charging into them.
*Disarm - Disarms targets' weapon (Disarmed weapon goes into inventory.)
Kamael (female) - Kamael Solider
1st Class change - Warder
2nd Class change - Ardalester
Class Description:
*Ardalester - Specialize in long range attack abilities, uses Cross bow as main weapon
and has ability to use trap skills against opponents.
Skill:
*Decoy – Prevents getting attacked directly by summoning a clone of herself.
*Trap Skill – there will be many different types of trap skills but was only mentioned “slow” “lose target” “poison”
*Bionic Boom – Plants a boom within the target, it blows up the target including the surrounding area.
Kamael Shared Class (male/female) - Kamael Solider
1st Class change - Trooper/Warder
2nd Class change – Soul Breaker
Class Description:
*Soul Breaker – Specializes in high magic battle abilities but also has decent physical battle abilities; Magic Swordsman. Uses rapier as weapon and can also have mage weapon on the other hand.
Skill:
*Blink – Has ability to teleport him/herself within the area.
*Reaction of Divinity – Depending on opponent’s number of buffs/debuffs this magic attack’s damage varies (more buffs they have more damage u can deal, I’m guessing.)
*Steal Divinity – allows you to steal buffs/debuffs from the opponent. (from what the guy says you can steal all the opponent buffs.)
*Triple Pierce – Using rapier pierces the opponent 3 times.
-
Sajna mégis igaznak bizonyult... Az uj kétkezes fegyverek valóban lesznek csak a berserker tudja használni a többiek valami féle minusszal!Itt van mind nongradtol-super s-gradig (80s a hivatalos neve)
És a törkardok!
és itt meg az uj grade fegyói!:
És ugye a lényeg! Lasan kezd beigazolodni az elopot térkép!! még 2 évvel ezelőtről:
Még gyüjtök ezt azt:)