88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pharao
    Csólyospálos FTW!!!!!!!
  • VipJoco
    Azaz Gordi csak egybe kell írni és j hejett ly
  • Gordis2k
    DE DURVAAAAA!!

Az új kiegben lesz új terület!! A neve Csójos pálos! Isten tudja miért a játékban The city of Fool's lesz a neve:)
  • pharao
    Megnéztem én is a linkem, de nemtom miért nem játsza le... egyébként jobb oldalt letölthető...
  • fr0z3n
    nekem nem jaccik le semmit :(
  • pharao
    Nice kijött az első összeállítás az idei E3 első napjáról... Akit érdekel az megnézheti itt!
  • Facek
    hát én már csak árulok :P talán majd kamaelnél
  • Gordis2k
    Még mindig játszol sky ahogy én is! Ez egy ilyen ez rossz de mégis a legjobb:)
  • Facek
    kétségtelenül jó lenne , de sose javitanak azon a részen amit utálok a játékba :D
  • xt198
    :DDDDDDDDDD
    igen :P
  • Gordis2k
    Jaj hagyad máááárrrr!! Mi a francér lenne baj ha átvenének dolgokat más MMORPGk-ből ?? Ember erről szol a világ nem tünt fel? Tapasztalat információ felhasználás.. Attól mert te használod amit apád tanitot neked te már apád utánozo majma vagy?

Kurvára arra lenne szükség ha jól átvenének minden jó dolgot minden jó programmból és összegyürnék egy mega jó l2 vé nem? Na Ugye...ne fürgyé le.
  • Gordis2k
    Egy szart ez a klán házra vonatkozik!
  • bobbii
    mar csak az kell hogy atvegyek a WOW.bol hogy ahol meg nem jartal oda nem tucc egybol GK-zni hanem elobb fuss el....
  • bobbii
    l2wh.com ott nagyabol stimmelnek az arak
  • pharao
    Jó ötlet de ez is WOW copy :(
  • Facek
    Auction System ? Feldobják az árulást ?
  • Facek
    When partying with members that are 20 levels lower, the lowest level player will not get any exp.

Hehehe ez kibaszás lessz javából xD
  • Gordis2k
    Én meg akkor képeket:)

80S grade):

Ez szerintem DLE+DLE dual S80

• Gordis2k
    HMMM:

HIHIHI: - 10 seconds before battle starts, player will be in a room and will not be able to see the oppenont until the battle starts

WTF? TÁÁÁÁÁÁPPPP!!!:
    ue can evade p.atk UE can dodge physical skills -archers - probability of increasing casting speed + decrease mp usage when attack
    - archers - probability of mp regen
    - archers - probability of increasing bow type weapon atk speed
    - archers - probability of increasing moving speed

TÁP:) :
    - sps - strong water atk
    - sps - strong water continuous atk
    - sps - ice area atk + curse lower speed

Hát hát remélem gyorsan jönnek az infok:)
  • MeoH #64152
    pici pluszba:

Elemental Effects
    fire vs water
    earth vs wind
    dark vs light
    (pretty sure everyone knows that)
    By adding this to your weapon / armor it adds elemental effects to it. Making yourself weak/strong against different elementalized attacks.

Characteristics (like enchanting, this can fail too)
    - only S grade and above armors/weapons can be equipped with this
    - If a weapon is already equipped with a specific element ore, it can not be equipped again until it's removed
    - Armor includes - body, helmet, gloves, boots can be equipped with elemental effects
    - After weapon/armor has been equipped with elemental ores this can be viewed from the status window
    - elemental ores can be obtained by killing mobs at the 2 new islands, players can exchange these ores for other elemental ores with NPC
    - all summons, mobs will be elementalized

Olympia
    - battle ground has been reduced in size
    - 10 seconds before battle starts, player will be in a room and will not be able to see the oppenont until the battle starts
  • MeoH #64151
    Az elso info morzsak(nem hivatalos):
    Quests:
    2 quests that will allow everyone to get the top A grade weapon parts + skill books

Players:
    - When leveled, player becomes stronger (huh?)
    - After level 70, player's battle status goes up

The following is PVE only, not sure about PVP
    Land rate + evasion
    - Above 70, land rate + evasion goes up
    - Above 78, the above goes up even more
    Meaning when there is a higher gap in between of levels there will be more misses. When battling between 78 and below 78 will make a big difference.

Critical (both physical + magic)
    Player's level will affect critical rate. When hitting something low level more chance of doing a critical

EXP penalty
    - players below level 77 exp penalty applies when killing mobs 6 levels lower
    - players above 78, penalty applies to 4 levels lower

Teams/Parties:
    When partying with members that are 20 levels lower, the lowest level player will not get any exp

Increased the max clan level to 10

9 level - Clan reputation: 40,000, Clan unit: Above 140 people, item: Oath of blood 80
    10 level - Clan reputation: 40,000, Clan unit: Above 140 people, item: 8 resolutions of blood

clans can obtain oath of blood & resolution of blood thru fortress possession

New Race

Kamael is categorized as dark based. When being healed, effectiveness goes down, max is 50%

Subclass (Kamael)
    - can not choose other race to subclass
    - other races can not subclass Kamael

After they finished 2 subclasses, the 3rd (hidden) subclass will be available
    (trade your time for this hidden subclass)

Weapon Transfer:
    - can trade after 1st class quest
    - trade can go bothway, same rules apply (soul crystal / enchant / life ore)
    - Trade rule:
    2 hand sword -- ancient sword
    1 hand sword -- rapier
    bow -- crossbow

Items

New items
    - level 80 armors
    - level 14 soul crystals
    - bracelets that summon stuff
    - bracelet that contains 6 elements?
    - T-shirt (adds def)
    - race specified hair accessories
    - class specified hair accessories
    - level 80 special accessories

Auction System
    - Giran, Aden, Rune
    - Every Mondays, Wdnesdays, Thursdays night time 8-12
    - highest being 2,100,000,000
    - extension of 5-8 minutes for final competition
    - automatically goes to the person's inventory after auction is over

Others
    - Charm of courage - 20 minutes only

Skills
    - sws - increases party def to the 4 different elements (fire,water,earth,wind)
    - bd - increases party's 2 different ...?
    - archers - probability of increasing casting speed + decrease mp usage when attack
    - archers - probability of mp regen
    - archers - probability of increasing bow type weapon atk speed
    - archers - probability of increasing moving speed
    - Titan - within a certain time increases physical to max (?)
    - Scav - turn blue mob dead bodies into bombs, when the time's up bombing attack
    - wizard - strong fire atk
    - wizard - continuous strong fire atk
    - sps - strong water atk
    - sps - strong water continuous atk
    - sps - ice area atk + curse lower speed
    - sh - strong wind atk
    - sh - continuous strong wind atk
    - bishop - within a period of time increases the effectiveness of hp heal
    - se/ee - within a period of time increases the effectiveness of recharge
    - wc - lowers probility of party being attacked critical
    - dominator - seals p.atk of area mobs

Skills Adjustment
    - adjustment to debuff time
    - DOT skills effectiveness goes up
    - ue can evade p.atk
    - passive critical probility goes up
    - elemental buff can only appear once on any target
    - shield block rate adjustment

Skills:
    if your OE skill failed, the skill stays at the lvl before it was OE. it wont reset to lv 0.
    OE skill require 3x the sp/xp in ChaoticThrone.
    you are able to now refund the sp/xp from OE.
    You have the ability to exchange the OE effect, ie power to cost or the other way but the skill gonna lose 0~3 lvls.
    you will require special book of giant for the above - see clan event quests.

UE can dodge physical skills -
    Tyrant/Glad get recharge skills up to lv 8
  • MeoH #64150
    Hat pedig ilyenek az arak. Manti dorgot sztem nem erdemes venni, 1 misi es turut se ad. Sztem kristalybol olcsobban kihozod a DSt.
  • xt198
    szerintem a procival van vmi szarság
  • Cobra.
    Dark Screamer és minden más Top Luxury fegyver kb ennyibe jön ki, ha nem 15% az adó Giranban. D-s set itemre meg szerintem az 1M a reális ár, annyira nem nehéz még offon se összeszedni.
  • Cobra.
    Kapcsold ki a Cool'n Quiet-et, valószínűleg megoldja a gondot. Plusz ha nem lenne fent a dual core XP patch, akkor azt is rakd fel.
  • VipJoco
    Help me! Mi a ..... lehet nállam Critical error jön mindig, főleg ha 2cliens-t akarok futtatni olyan üzenettel hogy: Negativ delta time!
    Gépresi után megy egy ideig a 2 de, ha valameik criti akkor utánna nem lehet újat indítani még nincs gépresi. Igaz kb 1-1.5perc a gépresi de akkor is boszantó!
  • gPROject
    Franzon van é valakinek eladó d és c grade felszerelése(armor, éxer, fegyver) ijjásznak/tőrösnek? amennyiben igen pm DeadlyLittleMiho ingame

ez a franz ilyen olcsó szerver vagy mindenhol estek az árak?
    aa=2a, gss=6-7a, kail coin=20ka, kesh=18ma stb
    azt se tudom most mit mennyiért érdemes venni, manti cipo 1misiert megéri e és a dark screemer 6.5m?
    hát sok idő lesz mire képben leszek :)
  • pharao
    Ezt az eventes problémát már én is felvetettem 1X. Az Amcsi GM-eknek vagy fingjuk nincs hogy mit jelent az event kifejezés vagy egyszerűen gyenge a fantáziájuk valami frappánst netán újat kitalálni. A kóreai oldalon még a nagyobb boss ölésekről is kreáltak videókat és azokat is feltöltötték, napi frissítésekkel látják el az oldalt, egy halom érdekességet mutatnak be az új krónikából és anno még a 3X szerver közül kiválogattak néhány Hero-t és személyesen meglátogatták őket egy riport erejéig. Ezekután úgyvélem nem kicsi a Kóreai és az Amerikai GM csapat aktivitásának különbsége. VALAKI KÜLDJÖN AZ AMCSIKNAK EGY LEVÉLBOMBÁT PLZ!
  • MeoH #64143
    Ebbol sem lesz semmi, ugy mint az elmult 15 hasonlo topicbol az elmult 1 evben...NA Ncsoft szarik a playarekre. Csak hasonlitsd ossze a korei weblapot es az amerikait. Bazz, meg az interludos skillek sincsenek frissitve... Megpersze az eventektol ne is beszeljunk. Mi a szart csinaljak 12324352345643265627db tuzijatekkal, ami 1 honapon keresztul esik? De lagalabb nincs sulya, mint azoknak a banatos arc, haj potiknak... az eventek szerintem arra vannak, hogy kicsit feldobjak a szervert, megmozgassak az embereket. Ezekkel marhara sikerult, tobbszor hasznalom a kukat...Na, jol kipanaszkodtam magam:p Jo jatek ez:)
    Ui: Santa ezek majd a felszarnyuakkal jonnek, vmikor evvegen.
    Ui2: Sorbon mint tegnap irtam "klancseten" es pmben van G.heal konyvem sot meg G.G.heal konyv is.
    Ui3: Udv Csuzlee!!!!A Franzon vagy a Teonon meg vennem:P
  • Sorbon
    O.o, van benne valami....

Server merge
  • xt198
    elvileg... gyakorlatilag :P
  • Otr
    :D:D
    inkább türelmes leszek^^ 3honap még ide ér kb?
  • xt198
    de a lényeg a lényeg tudsz rajta játszani :D
  • FragStaR
    Koreai bankártya kell hozzá h regelj
    Az egyetlen járható út ha ebay en veszel egy accot (koreait)
    Letölteni le tudod a pts klienst úgy kb 7kb/sec el^^
  • csuzlee
    jah meg van egy dual keshim :D
  • csuzlee
    Sziasztok!

Sajnos úgy néz ki, hogy kanadából nem akar ide érni a pénz, szóval még mindíg

WTS 78/76 TH/BD - Sieghardt

+13 Maje light set
    +3 BO Focus
    +5 CD MM
    +3 Tateossian Set

és már fingom nincs hány millió adena van rajta, olyan 10 és 40 között...meg egy csomó mati.

Az egészért kérek 40.000 HUF-ot :D

Egyébként mindenkit üdvözlök, hiányoztok :D és jó játékot mindenkinek!
  • Otr
    ^^
  • gPROject
    tudsz, ha regelsz egy koreai accountot és beszerzel egy koreai klienst :)
  • Sanko
    oh...ezek mikor?
  • Otr
    sZEVa
    A koreai PTS-re nem tudunk mi csatlakozni ?=)