88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    Alakul!
  • xt198
    gz szeki
  • MeoH #64298
    Upsz...:P Es ezt velem miert nem kozoltetek, mint elojaro, ezt tudnom kellett volna...
  • Sorbon
    Jaja, elvileg titkos volt :)
  • Sorbon
    Ezt ki érti még rajtam kivül??? Csak kiváncsiságból
  • Gordis2k
    De jó hogy beraktad engem megkértek ,hogy ne:)
  • Gordis2k
    MAJD VALAKASRA!:)

Mekora poén megerősítik antarast CT1 re lol:)
  • MeoH #64293
    kicsit mashogy:PCT1 terkep
  • Gordis2k
    HA játszanék Franzon lagolnék nagyon pedig egy hete játszanék és előte nem lagolnék... Mitől kezdenék el lagolni egyszercsak ha előte nem lagolnék? A fene már de bánnám ha játszanék... Mi az ami miat lagolnék? DNS mert ipm nem változik.
  • Gordis2k
    Nem mellékesen az a belogolos irigység az frankon igaz:(.

Én is tudok vagy 10 modszert de mind több 10 percnél amig a kis kinai barát rádtradeli az adenát:)

Türelem rózsát terem! Türelmem még lenne de időm....
  • mAilkaEVO3
    gratz :DDD
  • Szekijoe
    Gordi én minimum 4 módszert tudok arra, hogy donatelés és botolás nélkül gazdagabb legyen valaki L2 ben mint az átlag.

És úgy érzem, hogy te most csak irídkedsz azért mert MI be tudunk logolni TE pedig benn malmozol a melóhelyen
    Relaxálj, igyál egy kávét és told végig a műszakot utána otthonról te is belogolhatsz
    Mellesleg HA erős klánban van és van váruk a klán a manorból kő gazdag lehet.
  • Gordis2k
    Igy van nem kell ebayelni ha a klánod bedonál 5 milliárdot és segit! LOL

Gondolod ők farmolták?:) kis naiv:)
  • PhoenixKnight
    Nem kell ebayeznui ha segitőkész klánod van ;) 68as szinten 60millam van + kesh focus+5 + Carn bow + Tallum set
    Igaz a talum plate armort a klantars adta kölcsön :D
    Még nagyon régen votl 1 maj earring droppom 1 pirostol siegen és azt tradeltem 1 dama receptre és megkraftoltam. Damat használtam vagy 2-3 honapig és mult héten eladtam 87 milláért :D visszatértem keshanberkre +tudtam venni carn bowt és még pénzem is maradt . Persze ebbe benne van az hogy 40es szintné top C gradet és 52 es szintnél Top B grade armort +great swordot kaptam a klánomtol amiket megtarthattam ...:)
  • phalanx
    azóta ncsoftnak ezt is sikerült elb***ni már nem droppolsz semmit ha mobok ölnek meg, carebear s**t
  • Sorbon
    Grt!!!! Kár hogy sps-eket nem vitték :(
  • Szekijoe
    Antharasz DOWN!!!!!
  • xt198
    nagyon egyszerű....
    emléxem amikor még olyan 53-55ös voltam és GC mellett xp-ztem a BD-vel (untagged voltam még akkor) azt csináltam, volt ott fentebb egy 2 fős botparty... egy törpe és egy prophet. Fogtam körbefutottam a terepem, összeszedtem egy 5-10mobot, odavittem hozzájuk amikor ültek, leszedtem magamrol őket (ha nem jöttl e az összes futottam még 1 kört) elhasználtam kb. 3 ghp-t, aztán szépen droppolták a cuccokat... :P
    asszem olyan 80 stem meg egy top c-s kesztyű esett... ilyesmivel is lehet pénzt keresni, csak hát azért kell hozzá olyan kari... meg az is benne vanhogy meghalsz és te droppolsz... na mind1 csak ugy megoszottam veletek :P
  • KisEmir
    es meg valami en is utalom azt a botost aki orbaszajba napi 26 oran keresztul ott nyomatja 1 helyen szegeny karit ahol normalis pleyerek is olnenek, nah az mar telleg undorito.(bocs elszalt a magyar billentyuzet :/ )
  • KisEmir
    tegnap 800k-t kerestem és csak körül néztem a sellerek és buyerek között :P és azért az már 26-os lvl-en elég sok pénz(saját cumot nem adtam el)most éppen befektetek a seedelésbe.
  • Tüskés
    Piacolásból fenn tudod magad tartani botozás, és donate nélkül is.
  • KisEmir
    1.)Gordi amugy meg mind1 mit csinálsz offon, ezt te is jól tudod vagy bottozol, vagy donatélsz, de ha egyiket semm csinálod, nem mész semmire.(Tisztelett a kivételnek!)
    2.)Én csak akkor botozom ha ott vagyok a gépnél, vagy ha fáradt vagyok, este sosem hagyom bent!(nem is merem!)
  • KisEmir
    csak egy tipp volt :)
  • Flymi
    Hááát én úgyvagyok vele hogy azér fizetem be hogy játszak vele nem pedíg azért hogy a gép játszon. Ha meg nincskedvem nemjátszok.
    De ha másképp gondolod menj botozni. Hajrá! :P
  • Gordis2k
    Helyes jol teszed!! Sokkal édesebb a vereséged egy olyan karival amit kézzel próbáltál egyszintre hozni a géppel huzotokkal! Én is kézzel játszom sokkal izgalmasabb nemis értem az átkozott botozokat most olyan nagy szám, hogy 3x anyi zsetonyuk van és háromszor erősebbek 10ed annyi munkával? Ugyan már ki akar strandolni és szexelni miközben a karija magátol fejlődik.

U.I.: ÉN.
  • Flymi
    Inkább szenvedek minthogy bannoljanak :D
  • KisEmir
    Gery egyszerű, használj botot és akkor még van benne egy kis izgalom is mert lebukhatsz :P
  • phalanx
    gondolom mert a franz (szinte) csak most indult sok alacsony szintü van = jobb partyzási lehetőségek?
  • aalat
    Miért mindenki a franz-ot mondja, hogy oda kell menni?
    Ott a teon is..és ugyanúgy vannak rajta magyarok!
  • Flymi
    Nemaztmondtam hogy nemszeretem ezt a karit (sőt) csak ha nincs partym (és ilyen szinten még nemnagyon van) akkor elég monotonná válik az ölés.:(
    De majd 60 körül (ahoz márcsak 8 szint kell:) biztos jóó lesz :D
  • Endaer
    melee-t kellett volna választanod ezek szerint, nem pedig support type fightert... én se rajongtam az sws-ért de megszerethető. Pl. amikor a harcokban nem elsőnek halsz meg vele, vagy 2 epic bosstol kapott 5-6 ezres aoe után még mindig talpon vagy, kb. egyedul a partidbol... az azert jóleső érzés. Próbáld másként, vagy add el a karaktered és rerollolj esetleg Franzon vmi neked jobban fekvő kasztba.
  • Chryst64
    Καλιμερα
  • Chryst64
    ehh? pvp? árulni akar. ebbe megyünk tönkre...
  • xt198
    te is pvp-zni akarsz törpével? :DD
  • BaalKain
    van vkinek eladó lvl 55 körüli törpés acca sieghardton?
  • xt198
    már indítom is a törpét :P
  • Sámán
    És lesz neki távoli spoil attack-ja is, ami távolabbról használható mint íjász skillek, alig kerül manába, néhány tized másodperc a recovery ideje, patk függő, szinttől függetlenül bárkire rányomható, minden spoilos lvl40nél megkapja, és ha bejön (80% esély van rá), bekékül az ellenfél, minden statja gyakorlatilag tizedelődik, tönkre megy a fegyvere, eldob legalább 1 cuccot (mégiscsak spoil), elsötétül a monitorja, jah és 80% instant kill esélyes, -ez mobokra is és pvp/pk ra is érvényes
  • xt198
    és ez csak mobra hat? mert ha nem akkor megyek törpével pvp-zni :D
    senkinek nem lesz esélye... nemtudnak majd skillt használni/lőni (íjász) vagy varázsolni, vagy pedig 1 hitelek mindenkit mert 1 hp-ja lesz :DDD
  • Gordis2k
    NEm megyek jóóó!!
  • Sorbon
    Menjen mindenki aludni kockák!!!!!