88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ErrOrHUN #64340 oneshotmaterial :D -
KisEmir #64339 jaj és kösz az infokat ^^ -
KisEmir #64338 enyire hülye azért nem vagyok JÓÓ VANN?!?!?! amugy meg rég jáccotam l2-ővel 
-
LOL Elf magic/elf wizard/spellsinger/mystic muse/The ultimate army destroyer/1 shoter -
fr0z3n #64336 ismerősöm gépéről volt szó, amibe vett meg 512mb ramot amit kivettünk és ugy nem vagta le critel
-
spellsinger/mystic muse -
KisEmir #64334 Ha tudnám meik az SPS meg nézném
-
És a sima bármit mondtok az Archer és SPS rész nevetséges táp.
TANK SKILLS
Image
Increases Shield Defense Power while attacking
LvL1: 80M SP
MP: 43
Lowers damage while being under attack? Seems to be a fusion skill because they talk about troop member.
SWS:
Increases resistance to all four elements.
BD:
Increases resistance to two specific conditions (maybe sleep, bleed??).
Archers:
probability of increasing bow type weapon atk speed
probability of increasing moving speed
probability of increasing atk speed + decrease mp usage
All archers..(meg még mi a k nyád nem...)
Might restore MP while under attack.
TITAN:
within a certain time increases physical to max (?)
FORTUNE SEEKER:
turn blue mob dead bodies into bombs, when the time's up bombing attack
ARCHMAGE:
strong fire atk .. vortex
MYSTIC MUSE
strong ice atk .. vortext
ice area atk + curse lower speed
strong water continuous atk
Storm Screamer
strong wind atk
continuous strong wind atk
Soultaker:
Image
Increase Mp consumption and black magic damage
Bishop:
within a period of time increases the effectiveness of hp heal
DOMINATOR:
seals p.atk of area mobs
OTHER:
Fatal Might. Might increase the P.Atk. Maybe Dreadnought.
Block general attacks with your sword.
-
Pár kamael skill!
The Kamael: Skills
Transfer : Strenghtens fighting abilities; consumes own HP.
( LvL 78 Skill)
HP consumption: 20 HP
Flash artillery : Fires a flash at your enemy. Requires a Rapier.
might 5,479!
MP consumption: 75 HP
Range: 40
armed Force (LvL4): ??.
might 5,180!
MP consumption: 40 HP
Arrow of Weakness: Fires arrows with additional dark power.
might 15!
MP consumption: 15MP
Range: 600
Fire Blast (LvL4): Erruption of Fire.
might 23.
MP consumption: 47MP
Range: 500
Shooting Soul (LvL30): Summons a soul which will attack your opponent.
might 108.
MP consumption: 69MP
Range: 700
Light Artillery (LvL26): Magic Attack (moving on the field??).
might 76
MP consumption: 103MP
Vortex of destruction (LvL9): Hurt surrounding enemies with a huge detonation.
might 108.
MP consumption: 103MP
Range: 500
Incantation of the invincible might (Lv5): The more buffs your enemy has the higher the damage you will do.
might 108.
MP consumption: 69MP
Invincible might (Lv5): Transfers buffs from your enemy to yourself.
MP consumption: 67MP
Imprisonment (Lv1): Your opponent will be unable to use black magic.
MP consumption: 40MP
Range: 400
Teleport (Lv1): Teleport instantaneously to your enemy.
MP consumption: 100MP
Weapon exchange (Lv1): Make an even trade:
2 hand sword -- ancient sword / great sword
1 hand sword -- rapier
bow -- crossbow
MP consumption: 29MP
Rapidly soul (Lv1): Absorb the strength of your enemy. PDef and Evasion might reduce.
MP consumption: 11MP
Effect 1
Sword shield (Lv1): Increases your own Pdef while decreasing your run speed.
MP consumption: 16MP
Effect 1
Soul of the hawk (Lv1): Increases your chance to evade magic attacks.
Something like Defense Aura probably
MP consumption: 16MP
Effect 1
War strength (Lv1): Increases your P.Atk (only during a special hour??)
Something like Attack Aura probably
MP consumption: 25MP
Effect 2
Charm of the soul (Lv1): Increases your M.Atk (only during a special hour??)
MP consumption: 50MP
Effect 2
Kamaels (Lv1): Increases fighting abilities of a teammate but consumes 5 special stones.
MP consumption: 44MP
Range: 400
Disarm (Lv1): You can disarm your opponent and he won't be able to use his weapon for a short time.
MP consumption: 25MP
Downcast ??(Lv18): Increases your resistance to water attacks BUT decreases your resistance to dark attacks.
MP consumption: 35MP
Range: 900
-
KisEmir #64331 Pár darab fehér halat kölcsön adhatnál :P -
eloim #64330 Nekem most minden horgasz skillem 23ason van, ezzel fogom most a fehér halakat... Az hogy milyen bottal nyomod sokat számít sztem. 2 napja megpróbáltam a régi D-gradesemmel pecázni, és esélytelen volt hogy kifogjak bármit is, most viszont kaptam kölcsönbe egy A-gradest, és hát ezzel már nem sok esélye van a halaknak :) -
KisEmir #64329 oh okca -
Halakat már nem tudom hol láttam leírva, talán L2WH-n. A bot szintje szerintem nagyjából mindegy, a fishing skill szintje számít mit foghatsz ki. (persze a pumping meg a reeling szintje is a fishingén legyen, illetve 2 szinttel magasabban, akkor jobb a kifogás esélye) -
KisEmir #64327 Kösz az infot.
És a halhoz hanyas grade hórgászbot kell? -
eloim #64326 hááát amíg van olyan aki ad 1 millát egy halért, addig azt mondom hogy megéri pecázni (főleg ha nincs kedvem XPzni)... :) -
Scrollal, amit ha jól tudom a magic shopokban lehet venni és a szintednek megfelelő kell (tehát ng, d, c, b, stb). Illetve idővel magától is lemegy. -
KisEmir #64324 A death Penalty-t hogy lehet leszedni? -
A gladiator 3rd kastváltohoz pl kell meg még 2 másikhoz! ' misi nem egy nagy zseton én is inkább xple mint, hogy horgásszak. -
fr0z3n #64322 oksa azer thx -
nem tudom mi lehet, talán próbáld meg h. törlöd a systemet és update. -
KisEmir #64320 En majdnem ugyanigy szedtem ossze 800k-t csak en lattam olyan gyereket aki az enriat 45k-ert vette es ott volt melette aki 40k-ert adta(sajnos ritka az ilyen hulye :( ) -
General protection fault-ot akkor ír ki a játék, ha a program nem tudja meghatározni a hiba forrását. -
Ha jól tudom a 3-dik kasztváltóhoz kell.
Azt mondjuk megértem, hogy akik sose dolgoztak meg az adenáért, azok azt se tudják, hogy működik a pecázás. De azt végképp nem értem, hogy a sétálójukat se tudják beállítani hozzá.
Giranban mindig találhatsz olyan műmájert, aki órákig kiabál, hogy halat vesz több misiért, miközben 5 percnyi melóval ki lehet kapni a vízből. Mekem az ilyen kapásokból lett meg az NM cipőm. :) -
fr0z3n #64317 sziasztok segitsegre lenne szuksegem valaki meg tudna mondani mier vag le ezzel a hibauzenettel allandoan kb 10 percenkent?:
2007.7.15 16:47:03
CPU : GenuineIntel Unknown processor @ 2792 MHz with 1023MB RAM
Video : RADEON X550 (6698)
General protection fault!
History: FD3DInternalState::Commit::RenderState <- FD3DInternalState::Commit <- FD3DRenderInterface::DrawPrimitive <- FCanvasUtil::Flush <- UCanvas::DrawTile <- NCEditBox::OnPaint <- NCVirtualWndMain::DrawChildWindow <- NCVirtualWndMain::DrawChildWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::ConsolePostRender <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
-
eloim #64316 Vki meg tudja nekem mondani miért képesek egyesek nagyon sok pénzt kiadni 1-1 "Big White Fat Fish"-ért? Van esetleg hozzá vmilyen jó kis quest amiről nem tudok? -
Hát ez baromi klassz:)):):):) Hülye antaras meg berugot mint álat és valakas barlangjába ment haza! Iszonyuan tetszet a vidio. -
Sorbon #64314 Love story L2 módra:
törp szerelem -
Flymi #64313 Hy!
Nincsvalakinek egy BW vagy Doom Heawy-je kölcsönbe sieghardton?
-
Ha játszanék a a Lineagével akkor most örülnék mert nem azért lagoltam volna amiért a töbiek hanem a chello hibája miatt:) -
fr0z3n #64311 szerintem csak az event cuccokon van rajta az l2 logo: 

-
omagawd, nem is tudtam :P -
legutóbb még c3-ban mikor közelebbről megnéztem egy varnisht vagy bármi ilyen "zacskós" matit l2 logo volt rajta -
fr0z3n #64308 azon nem az van hogy "item"? :)) -
nem csak azon, nézz meg egy mezei varnisht a földön közelről azon is rajtavan lol -
ErrOrHUN #64306 hát a c gradet lehet jobb tőrrel csinálni, de mindenképp bufferrel menj. annyira azért nem drága az íjász, mert nagyot szól, ha critel :D -
Sorbon #64305 lol event cuccokon rajta van L2 logo, pffffffff
-
Sorbon #64304 En HE-al cementeryben lvl 55-ig törrel toltam, aztán sikerült felnyomni ijjat enchantal.... -
Sorbon #64303 Mid grade life stone 52, de nem az augment a lényeg. Nekem van egy 67-es ijjászom is. Ki lehet birni azt az SS-t ne aggódj csak ésszel kell xpzni. A dagger is rengeteg SS-t zabál nyugi, olyan karit csinálj ami tetszik ne az SS használattól függjön a választás. Az a 10 ss meg csak ugyis C-s szinten van 
-
he mennyire jó tőrrel?
nagyon megrémiszt az a 10 ss amitaz emi használ, gatyám rámegy az ss-re
több adenát meg nem szándékozom venni, mert akkor meg a házam megy rá
-
Milyen life stonet használtál, hogy ezeket kaptad?