88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• LineageII
    ehhh
  • Monoton

• KisEmir
    Ah öcsém :( ugyanazt linkeltem bocs ....
  • KisEmir
    http://www.youtube.com/watch?v=jkCfANMWH2w találtam valamit
  • Gordis2k
    Amig nem találom meg addig is ez!

az egy minisorozat 3dij resze
  • Monoton
  • Gordis2k
    FLASH/TRUBY tisztán emléxem ti linkeltétek be azt a rohadt részt vlami koreai oldalról(99% hogy flash) Mikora beszari gladi meg a szorceror mennek le az ant nesbe!! Meg amikor antaras lairban van a lovag meg a nem tom milyen harcos!!! Elő vele!!
  • Monoton
    nem mert valamikor olvastam hogy gordi irt rola de nem voltam benne biztos
  • KisEmir
    Bocs ha buko voltam veled, de akkor is nem logikus volt a válaszom?
  • Monoton
    koszi a valaszt

addig nem nyugszok amig meg nem lelem :)

amugy ezaz?
  • Gordis2k
    Nemm kérdeztél!
    VAn igen de sajna beszerezhetetlen:(::( 1 éve keresem a 2dik bol egy fél és a 4dik rész amit láttam:( nem tudom honnan lehet beszerezni.

Pedig isteni fantasztikus über csudajo:(

Meoh te nem látad valahol?
  • Monoton
    bocsmá hogy lehet hülyeséget kérdeztem
  • KisEmir
    Ahhhhh ez szíventöffölt esetleg néz körül az Off oldalon tudod nagybetűkkel ki van írva
  • Monoton
    Sziasztok

annyit kérdeznék hogy létezik e lineage anime

mert ugy hallottam létezik valami 4 részes minisorozat de lehet csak hanta

ha igen honnnan lehetne beszerezni?

thx a válaszokat
  • KisEmir
    Ha van nekik egy kis feleslegük és ismersz egyet is, akkor szólj!!! :P
  • MeoH #64369
    Nem jol latod a dolgokat. A farmernak nem erdeke, hogy kevesebb adenat termeljen, sot 1altalan nem zavarja, ha "pluszba" megy. Igy gond nelkul tud nagyobb tranzakciot is vegrehajtani, anulkul, hogy "out of stock" lenne. Es annyi adena nincs, amit nem lehetne eladni...:p
  • VipJoco
    Off

Eladó +3 AOBA healt és BW heavy set ha valakit érdekel pm itt vagy ingame XPicurIX
    Jah természetesen Franz szerveren!

On
  • Gordis2k
    Lol ez Spider és a Haverja? komoly
  • Rorgosh
    Szia! :)

Nem optimizmus, egyszerűen nyár van. Kevesebb a játékos. Vagyis csökkent a kereslet. Én adenafarmerként csökkenteném a kínálatot, hogy az árak komolyabb esését megakadályozzam. Vagyis a mondjuk 3 komplett botcsordából egynek megszüntetném az előfizetését a holtszezon végéig... (addig sem buknak le..)
    De sajnos az NCsoft ügyében egyetértünk...
  • Rorgosh
    Sziasztok! :)

Tudod, hogy nem erre gondoltam. Egyszerűen valószínűleg holtszezon van, és csökkent a kereslet, míg a kínálat maradt. Alighanem a hirdetések mögött jelentős felhalmozott, eladásra váró adénatömeg van. Így nem kizárt, hogy a piaci kereslet újraélénküléséig (vagyis őszig) a bot accountok egy részét deaktiválják, és aladdig csökkentett termelés mellett igyekeznek túladni a készleten....
  • Sorbon
    Feltörekvő fiatal nemzedék
    LINK
  • Tomasius
    c5 okka
  • Tomasius
    Mégvalami c4 vagy csal c5be van ez? mert az 1000 item ugy már c4be is.
  • Sirch
    Vigyázz Gordival, vérbeli "házi víziló"-tenyésztő!
  • Gordis2k
    Loi igaz bocsi! NEm tudom pontosan hol van sajna az egyik hely a barlang bejáratán nem mész be(valakas)hanem megkerulod és ott!
  • Tomasius
    Találtam egy weboldalt ami szerint teleportálgat ez a törpe, csak azt kéne kideríteni hogy milyen helyek között...
  • Tomasius
    Megyünk fel Valakashoz valakas questtel, és mielőtt bemennénk a szívnél ott előtte valahol?
  • Gordis2k
    igaz! Azt hiszem valakasz barlangja mögött van az aulában.
  • Tomasius
    FoG-ba is van S-s fegyó reci 1000 item, eddig oké, de hallottam olyat hogy 1200 itemért másik törpénél lehet választani hogy milyen recit kérek egy másik törpénél. Valaki esetleg tudja hogy ez igaz vagy merre van ez a másik törpe? Előre is köszi!!!
  • MeoH #64355
    Hahaha... Nehezebben eladhato az adena. Persze, jo hogy ilyen optimista vagy:P Nem hinnem, hogy a farmerek eheznenek. Valszeg scriptbol toljak a pmeket nem kis sebesseggel es mennyisegben, playerlistbol lementett neveknek. De abban 1etertunk, ncsuck semmit sem fog csinalni...
  • KisEmir
    Ahha majd a farmer direkt nem lépbe az accukra ami pénzt jelent nekik, végülis igazad van,az NCsoft-ra semmi szűkség sincs.

UI.:1.5kk adénát elfogadnék!:P
    UI(2).:Vagy egy SOR-t ^^
  • Rorgosh
    Szia! :)

A macro ilyen hosszú üzenetet nem enged...
    Nem is a NCsoftra gondoltam... Csak mivel nehezebben eladható már az adena (ha ezt bizonyítja ez az üzenet), úgy a farmerek deaktiválni fognak néhány accot... Tudod, költséghatékonyság...
  • KisEmir
    Hát remélheted :D nem fog semmitsem tenni érte az NCsoft.
    Amugy ott a macro...
  • Rorgosh
    Sziasztok! :)

Én is kaptam... :(
    Egyébként egy módon lehet: bot-al...
    De remélem ez azt jelenti, hogy legalább a farmer botok egy része eltűnik a szerverekről...
  • KisEmir
    Tudnátok mi ment a WoW-on ...
  • VipJoco
    Jé ettől én is kaptam pm-et de nekem írt frhgfdhr is mind a 2 ugyan azt írta
  • Gordis2k
    Még nem de halod irjál be te ilyen hosszu pmet!! Szerintem nem lehet!
  • Nethyrrea
    bazzeg már pm spam is van? ezek télleg elég elkeseredettek :D
  • Sorbon
    Ti is kaptatok ilyen pm-et???
    LoL a végén ő kér elnézést hogy zavart
  • TruBy

Kicsit hulyen hangzik