88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    WTT lvl 12 green krisót lvl 13-ra és még adok adenát (pm sorbonHUN Sieghardton)
    WTB bloody orchid olcsón:) (pm doka Franzon)
    Vagy pm itt fórumon!
    köszi
  • Gordis2k
    Szerintem is abszurd a 30 halál mert az igen igen sok idő! Visszont elárulok egy döbenetes titkot! EZ NEM FREE SZERVER! Ergo Interlude van ergo minden 78+ os max! 1% ot veszit ha nowar vagy mob halál van és ebből lejön a klán buff(lucky) és a reser % a ergo 30 halállal kb. 19% ot bukik 78 on scrollrezel! 79 en a felét és 80 on még annak a felét! Ha csak prophet reseli már akkor is 16% alapban és /2 /2 79 80ra. És akkor még nem beszéltünk Bishop meg EE resröl! Ennek ellenére én veletek vagyok:) De Zasada leszarna ennyi bukást egy jó funért kétlem, hogy kézzel xpzik:) Akkor ezt kiveséztem:)

u.i. Ez a war nem visszaigazolos hányinger taktika engem felbasz amugy...abba az allyba soha nem megyek ahol gyávák vannak...mint a szarzsák kataliszt untaged/nowarallis reserekkel..szánalom
  • VipJoco
    30szor halt meg? Mivel nem vagytok warban az -4% egy halál, minimum 78-as embernek 120%-ot bukni? Szerintem ezt te se hiszed el, hogy elfogadja a rezt vagy bement clan hallba és mindig futva menekült adenből %-ot bukni?
  • TruBy
    30 halál? Az úgy PK-san felwarban 120% akarhogy szamolom.
    Egy 78-79-80-as karakterrel előbb lépett volna ki a játékból Zasada, minthogy vegignezze a 30!!! halalat
    De TE biztos jobban tudod :)
    És az utolsó mondatodat nem értem.
  • Gordis2k
    Először is szar mert megagrind hónapokig aztán meg kegyetlen jó, mert giga sok féle modon pvp meg minden.

u.i: adtam már valaha ilyen le egyszrűsített buta választ?
  • PhoenixKnight
    baium elötti pvp -2% és baium szobában 14-15 % A történet az hogy RM lepkzott minket mi pedig mindig kaptuk az ally rezt igy felálltunk aztán mentünk a pirosakra :O RM elfelejtette ütni baiumot igy mindenki kikerült a szobábol és a végén mi nyertünk mert RM nem tudott olyan gyorsan megszabadulni a karmatol (zasada 30 szor halt meg aden kapunál :D ) ÉS igen 2 way warral nem tudnánk megnyerni de kit érdekel hogyha anélkül viszont igen :)
    Hallottam Batmant akarják visszakapni :D
  • Tüskés
    Különféle kasztok egymást segíteni, skill enchant, subclass, nooblesse system
  • Facek
    "öl-öl-ölööllölö"
    felveszed a lvl hez kötött skillt és annyi nemtom hová lehet fejleszteni xD
  • Tüskés
    Az én magánvéleményem szerint a skillfejlesztős-harcolós, de minél többet csinálod, annál inkább csak 'öl-öl-öl' típusúnak érzed.
  • Super Saiyan
    ebbe a játékba mi a lenyeg? az "ölj, ölj, ölj, ölj" fajtából van vagy a "harcolos, skillfejlesztős"-ból?
  • Facek
    Mivel nem nagyon nyomnak az RM-re 2 oldalú wart (szerintem akkor nem is tudnanak baiumot olni) az rm kénytelen mindenkit lepkzni.
  • ErrOrHUN
    hát azért az csúnya :D:D főleg hoyg tank, ki az a hülye a catalyston meg az NH-n kívül, aki őt öli le 10x? :D
  • Gordis2k
    Boldog Névnapot Flash:)
  • MeoH #64499
    A raid elotti pvpben bukott 15%ot, gondolom en.
  • GAthersw
    Érdekes topik lenne :)

Azért Darkelfbe nem. Ahhoz vagy négernek vagy minimum réti niggernek kellett volna születni vagy évszázadokat a föld alatt tölteni a kékes árnyalatért :P
  • ErrOrHUN
    15% nálunk senki sem veszített egy darab XPt se :P asszem eddigi rekordunk 17 emberrel Baium :)
  • Gordis2k
    Jo idő, a fene nem vagyok maradéktalanul boldog:) nyisunk egy topikot a Cim. Idiota felhasználok által irt üzikre válasz! És oda átmásoljuk csak a válaszokat értelmetlen lesz de meglesz:)).

Most akkor átmentél DarkElfbe? Vagy annyira nem sütütt a nap?
  • Tüskés
    Örülök is, meg néha játszom is (talán végigjátszom az életem), de akkor egy alany hiányzik a mondatból...
  • PhoenixKnight
    pénzkeresésre visszatérve : Pirosakat ölni is jo dolog :O Zasada ma adot nekem 1k S cryt Krime adott 1 maj ringet :P igaz buktam 15 % ot :D (baium raid) Zasada még dobott 1 baium ring+5 t is de azt RM nek sikerült felvennie . Batman meg dobott 1 drac bow +5t de azt is sikerült felvenniük :S
  • GAthersw
    Ez olyan mint pl. a játszik, örül, az is gyakorlatilag értelmetlen mégis használod a játszol, örülsz helyett, a vessző pedig jogos :)
    ----
    Bocs Gordi de az előzmények nélkül meg nem lett volna értelme. :) Amúgy köszönöm a jókivánságokat, végig gyönyörű idő volt, barnultam mint állat és 27 fokos volt a tenger :D
  • DarkHorSe
    nc
  • Tüskés
    WB

Hmm, én mindenhogy elviselem az említett mondatot, de ha nem felszólítómód, akkor viszont számomra értelmetlen... A második mondatból meg az "ezekről" szó elé nekem úgy odakívánkozik egy vessző is, de ezt a második mondatot is szívesen elviselem így is, ahogy most van. Bocsánat, hogy szóltam, tudom, hogy nem illik, meg minden :$
  • Sorbon
    Méghogy ICA-sok nem foglalkoznak a tagokkal.....egész nap subomat huztam amikor a köv. pm jött:
  • Gordis2k
    Megjössz és törlöd a kommentem...szégyeld magad REMÉLEM ESETT AZ ESŐ VÉGIG A NYARALÁSOD ALATT!

:P:P:P WB
  • Sirch
    De csak azért, hogy ne csak neked járjon ki a szórakozásból. :)
  • GAthersw
    Mint látod, a mondat végén pont van nem pedig felkiáltójel így logikus, hogy kijelentő módról van szó még hozzá E/3 (egyes szám, harmadik személy) így indokolatlan lenne szegény magányos S betű szaporításának, de ha nagyon nem tetszik akkor lehet, hogy átírom felszólító mondattá E/2be, akkor már közösülhetnek az S betűk. :)

ui: Akárhányszor elmegyek nyaralni valahova, mire visszaérek mindig megjelenik egy retardalt telefosni a fórumot? :)
  • pharao
    Igen ez az! NAgyon köszi. Nemtom ki linkelte be elöbb de neki is köszike!

Vazze1-nek meg üzenem, hogy sztem ha tényleg fizetős szerveren akarod tolni akkor kérhetsz itt segítséget hogy hogyan tudsz accountot vásárolni stb., ha viszont NF-en akarod tolni akkor most jobb lenne ha ráhagynád itt a gondolatmenetedet és pl. az amnézia free fórumon folytatnád... Köszike
  • Chryst64
    hmm innen kezd izgalmas lenni! hehe
  • Sirch
    Mi az accountod neve?
  • Tüskés
    Ha már itt tartunk. Kedves karbantartó-fórum felügyelő, megtennéd, hogy a keres szóhoz hozzábiggyesztesz még egy s betűt? Mondjuk a végén jól állna, nem érezné magát egyedül a társa mellett ;)
  • Inferno
    [URL=http://infernohun.extra.hu/dragonvalley.rar]Remélem erre a filmre gondolsz ...^^[/URL]
  • najó
    csak mert jó volt a healer azért élted túl:)

hamar nosztalgia,elöbb találtam ezt,egész új dátumu:Lineage 2 Special Original Soundtrack
  • MeoH #64436
    Dc glove van.
  • TruBy
    OOO nallad is van DC helmet kraft meg DC gloves? a recept megvetelebe majdnem belehaltam :S
    Gordi, nemtom az mi, de nem dobott fel
  • MeoH #64434
    Na ez aze volt, mert nem nalam kraftoltad...
  • PhoenixKnight
    Hát ez balszerencse :) én nem is merek craftolni :D eddig 4/4 sikerült 60% os receptel igy valoszinű nem sikerülne a következő :D Viszont enchantolás... 4 keshanberkbol csak 1 jutott el +5 ig....
  • KisEmir
    Áucs! Ez szívás
  • Gordis2k
    Szegény te....

Várj adok valamit ami feldob):

• TruBy

A Jo budos *************************************** NCSOFT!!!
  • gPROject