88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sorbon #64565 Mák???? Reggel betört a demon dagger, ez járt alanyi jogon!!! 
-
Én mondtam, hogy orvosolták az "adenatúlcsordulós" hibát. -
KisEmir #64563 Jó nagy mákkod volt akkor ^^ GZ
-
BaalKain #64562 Nem engedi a játék hogy 2 milliárdnál több legyen nálam
-
Sorbon #64561 igen -
KisEmir #64560 és 60%-os volt ?:) -
Sorbon #64559 Na azért 

-
KisEmir #64558 1.) Pf anyira hülye nem vagyok :P
2.) Miért nem a pirosakat ölitek le elősszőr? Azok legalább dobnak is valamit ^^ -
PhoenixKnight #64557 Jah és az az érdekes hogy mindig ugyanaz a 10 ember . zasad marti Batman JP ....
Azért kell lilákra vadászni mert ellenség( bevallom nemnagyon értem a kérdésed) -
KisEmir #64556 Miért kell lilákra vadászni? -
PhoenixKnight #64555 Jah láttam néhányat. van olyan is ahol mindenki piros RMböl és minden invi halott. De kit érdekel ha mienk lett baium és azért ment a harc :P
1ébként meg több RM volt :O Herokrol meg nem is beszélek ... Viszont jo superman progijuk van . Healer védö cuccra van állitva :) nem hiszem el hogy olyan gyors reflekszei lennének valakinek +10 másik embernek hogyha belelösz a tömeg közepébö és nem is látják a sok embertöl hogy ki a lila , akkor 1 másodpercnél is kevesebb idő alatt meghalsz mert 10 ember belédlött. -
szep kis kepek keszultek Baium raidrol 
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=83447 -
ciento #64553 én úgy tudom, hog az ilyen focus skilleknek a hatékonysága a iránytól függ.. szóval szemből -30%, oldalról +30, hátulról +60 -
-ja, és a Dex mennyiben befolyásolja az esélyeket?
elnézést a 2 postért, de ez lemaradt.
-
sziasztok
-Megtudnátok mondani, hogy a tőrös karaktereknek mekkora %-os arányban jönnek be a szúrásai?
-És igaz, hogy az AW 2x akkora esélyel szúrja be az ellent, mint egy TreasureHunter lvl 78-on? (remélem nem :( )
-Meg olyat is hallottam, hogy az elfeknél (de-is) a focus death 60% növeli a beszúrás esélyt, az embernél viszont a leírással ellentétben a focus chance szemből meg -30%-al csökkenti!
-
Egyetlen részt lehetett csak beszerezni, azóta se találta meg senki tudtommal a többit. Talán kóreai filecserélőkön meg lehetne találni, de oda nem ártana a kóreai nyelv és írás ismerete :) -
sziasztok bocsi a zavarás ért de valaki írta annó hogy a lineage2ből készült egy 5 részes (darabonként 25-30 perces) film ha megmondaná hogy mi a címük vagy hogy miként keressek rá nagyon örülnék -
Együtt érzek
-
Sorbon #64547 Már nem kell betört!!! 

-
Sorbon #64546 LF demon dagger crafter 60% (pm doka Franz) -
Szerintem nem kell neki dye! Ha csak grindelsz akor +4 dex -4 con +5 str -5con. De pvp ben ez minusz több ezer hp -
szia, akkor +4 STR -4CON t rakjak fol? amugy PVP zni es fejlodni is egyarant szeretnek. -
Flymi #64543 Hy!
Nincsvalakinek Sieghard-on olyan Box buffere amit nemhasznal? És kölcsönadná egy darabig?
-
PhoenixKnight #64542 INT és CON az 2 különbözö dolog. DEX STR CON között lehet variálni és INT WIT MEN között (MEN el csak varázslók) . Attol függ mire akarod használni (pvp vagy fejlődés) bár lehet hogy adestronál mind1 mert+str -con -
KisEmir #64541 így jó, de én nem használnám egyszerűen nem bízok meg magamban! -
+4INT -4CON vagy forditva? -
KisEmir #64539 Szerintem az INT meg a CON! -
Sziasztok!
Megtudnatok mondani hogy a destroyernek minek dye ok a legjobbak? -
BaalKain #64537 Ezért a legjobb nyelv az angol mert simán egymás mellé szótárazott szavakból is boldogan érti az ember hogy mit akar a másik.
-
ErrOrHUN #64536
kicsit fura :) -
Kedves vazze1!
Szeretném, ha megértenéd, hogy ezen a fórumon lévő játékosoknak semmi közük a Nightfall szerverhez. Nem tudnak segíteni neked. Kérdésedet ezen a fórumon teheted fel (ha szemfüles vagy, észreveheted, hogy az ezen szó más színnel van írva. Ha ráklikkelsz, akkor a megfelelő fórumra fogsz kerülni).
Köszönjük figyelmedet:
Én és mindenki más -
PhoenixKnight #64521 Nem neked ment ez a 30 halálos dolog cask éppen azt olvastam :D jah Zasada tényleg 30 szor halt meg és akkor dobott nekem jo cuccokat , de nem bukott semmit . Brez volt mind a 30. -
Ha valakit érdekelItt lehet 2 hónapos számot venni 5200ftért(2700/ho) -
??? Én azt Trubyéknak irtam, hogy köynnen meglehet hogy zasada meghalt 30x mert ha jo rest kapot max 3-4% ot bukot!! Nem neked irtam hanem nekik, ezzel épp téged védtelek, de ha ennyire ellenedre van:):)) akkor nem teszem:)
Olvass pontosan nem vagyok ellenség:) -
zasada 30 szor halt meg aden kapunál...ahan :) -
PhoenixKnight #64517 Kimodta hogy 30szor haltunk meg ? én ha jol látom sehol sem montam iet csak azt hogy 15 % ot buktam ami nem egészen 30 halál . kb 3% /halál HB nak meg még kevesebb mivel nekik clan luck 2 van (nekünk csak 1). Ez történik amikor az emberek jol érzik magukat. Tudjuk hogy 50% a a pirosaknak dobhat epic cuccokat +s gradeseket.Nem azért játszunk hogy 90es szintüek legyünk hanem azért hogy jol érezzük magunkat ... Persze zasadárol le is tettünk mivel 20 ember nem tudta megölni (auto cp pot+qhp spam :P)
Truby az uccso mondatom meg : Hallottam RM visszakarja hivni batmant :) -
Baaa Gordi :) sry -
You have been declare war against Gordy 
-
De akkor se lenne normális az az ember ha 19%-ot bukna 78-on kb 1-2óra alatt! Mi lehet a többi órában, napokban? Megvan a skill és már lehet lvl40is nem de?
-
Sok lesz a jóból jó:)