88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sorbon
    Mák???? Reggel betört a demon dagger, ez járt alanyi jogon!!!
  • Sirch
    Én mondtam, hogy orvosolták az "adenatúlcsordulós" hibát.
  • KisEmir
    Jó nagy mákkod volt akkor ^^ GZ
  • BaalKain
    Nem engedi a játék hogy 2 milliárdnál több legyen nálam
  • Sorbon
    igen
  • KisEmir
    és 60%-os volt ?:)
  • Sorbon
    Na azért
  • KisEmir
    1.) Pf anyira hülye nem vagyok :P
    2.) Miért nem a pirosakat ölitek le elősszőr? Azok legalább dobnak is valamit ^^
  • PhoenixKnight
    Jah és az az érdekes hogy mindig ugyanaz a 10 ember . zasad marti Batman JP ....

Azért kell lilákra vadászni mert ellenség( bevallom nemnagyon értem a kérdésed)
  • KisEmir
    Miért kell lilákra vadászni?
  • PhoenixKnight
    Jah láttam néhányat. van olyan is ahol mindenki piros RMböl és minden invi halott. De kit érdekel ha mienk lett baium és azért ment a harc :P
    1ébként meg több RM volt :O Herokrol meg nem is beszélek ... Viszont jo superman progijuk van . Healer védö cuccra van állitva :) nem hiszem el hogy olyan gyors reflekszei lennének valakinek +10 másik embernek hogyha belelösz a tömeg közepébö és nem is látják a sok embertöl hogy ki a lila , akkor 1 másodpercnél is kevesebb idő alatt meghalsz mert 10 ember belédlött.
  • TruBy
    szep kis kepek keszultek Baium raidrol
    http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=83447
  • ciento
    én úgy tudom, hog az ilyen focus skilleknek a hatékonysága a iránytól függ.. szóval szemből -30%, oldalról +30, hátulról +60
  • APOKALYPSE
    -ja, és a Dex mennyiben befolyásolja az esélyeket?

elnézést a 2 postért, de ez lemaradt.
  • APOKALYPSE
    sziasztok
    -Megtudnátok mondani, hogy a tőrös karaktereknek mekkora %-os arányban jönnek be a szúrásai?
    -És igaz, hogy az AW 2x akkora esélyel szúrja be az ellent, mint egy TreasureHunter lvl 78-on? (remélem nem :( )
    -Meg olyat is hallottam, hogy az elfeknél (de-is) a focus death 60% növeli a beszúrás esélyt, az embernél viszont a leírással ellentétben a focus chance szemből meg -30%-al csökkenti!
  • Cobra.
    Egyetlen részt lehetett csak beszerezni, azóta se találta meg senki tudtommal a többit. Talán kóreai filecserélőkön meg lehetne találni, de oda nem ártana a kóreai nyelv és írás ismerete :)
  • Looooser
    sziasztok bocsi a zavarás ért de valaki írta annó hogy a lineage2ből készült egy 5 részes (darabonként 25-30 perces) film ha megmondaná hogy mi a címük vagy hogy miként keressek rá nagyon örülnék
  • TruBy
    Együtt érzek
  • Sorbon
    Már nem kell betört!!!
  • Sorbon
    LF demon dagger crafter 60% (pm doka Franz)
  • Gordis2k
    Szerintem nem kell neki dye! Ha csak grindelsz akor +4 dex -4 con +5 str -5con. De pvp ben ez minusz több ezer hp
  • Frankie87
    szia, akkor +4 STR -4CON t rakjak fol? amugy PVP zni es fejlodni is egyarant szeretnek.
  • Flymi
    Hy!
    Nincsvalakinek Sieghard-on olyan Box buffere amit nemhasznal? És kölcsönadná egy darabig?
  • PhoenixKnight
    INT és CON az 2 különbözö dolog. DEX STR CON között lehet variálni és INT WIT MEN között (MEN el csak varázslók) . Attol függ mire akarod használni (pvp vagy fejlődés) bár lehet hogy adestronál mind1 mert+str -con
  • KisEmir
    így jó, de én nem használnám egyszerűen nem bízok meg magamban!
  • Frankie87
    +4INT -4CON vagy forditva?
  • KisEmir
    Szerintem az INT meg a CON!
  • Frankie87
    Sziasztok!

Megtudnatok mondani hogy a destroyernek minek dye ok a legjobbak?
  • BaalKain
    Ezért a legjobb nyelv az angol mert simán egymás mellé szótárazott szavakból is boldogan érti az ember hogy mit akar a másik.
  • ErrOrHUN

kicsit fura :)
  • Sirch
    Kedves vazze1!

Szeretném, ha megértenéd, hogy ezen a fórumon lévő játékosoknak semmi közük a Nightfall szerverhez. Nem tudnak segíteni neked. Kérdésedet ezen a fórumon teheted fel (ha szemfüles vagy, észreveheted, hogy az ezen szó más színnel van írva. Ha ráklikkelsz, akkor a megfelelő fórumra fogsz kerülni).

Köszönjük figyelmedet:
    Én és mindenki más
  • PhoenixKnight
    Nem neked ment ez a 30 halálos dolog cask éppen azt olvastam :D jah Zasada tényleg 30 szor halt meg és akkor dobott nekem jo cuccokat , de nem bukott semmit . Brez volt mind a 30.
  • Gordis2k
    Ha valakit érdekelItt lehet 2 hónapos számot venni 5200ftért(2700/ho)
  • Gordis2k
    ??? Én azt Trubyéknak irtam, hogy köynnen meglehet hogy zasada meghalt 30x mert ha jo rest kapot max 3-4% ot bukot!! Nem neked irtam hanem nekik, ezzel épp téged védtelek, de ha ennyire ellenedre van:):)) akkor nem teszem:)

Olvass pontosan nem vagyok ellenség:)
  • TruBy
    zasada 30 szor halt meg aden kapunál...ahan :)
  • PhoenixKnight
    Kimodta hogy 30szor haltunk meg ? én ha jol látom sehol sem montam iet csak azt hogy 15 % ot buktam ami nem egészen 30 halál . kb 3% /halál HB nak meg még kevesebb mivel nekik clan luck 2 van (nekünk csak 1). Ez történik amikor az emberek jol érzik magukat. Tudjuk hogy 50% a a pirosaknak dobhat epic cuccokat +s gradeseket.Nem azért játszunk hogy 90es szintüek legyünk hanem azért hogy jol érezzük magunkat ... Persze zasadárol le is tettünk mivel 20 ember nem tudta megölni (auto cp pot+qhp spam :P)

Truby az uccso mondatom meg : Hallottam RM visszakarja hivni batmant :)
  • TruBy
    Baaa Gordi :) sry
  • TruBy
    You have been declare war against Gordy
  • VipJoco
    De akkor se lenne normális az az ember ha 19%-ot bukna 78-on kb 1-2óra alatt! Mi lehet a többi órában, napokban? Megvan a skill és már lehet lvl40is nem de?
  • Gordis2k
    Sok lesz a jóból jó:)